Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Višenamenski usisivači

  Load
  Sortiraj
  -18%
  Picture of Karcher WD 6 P S V-30/6/22/T višenamenski usisivač

  Karcher WD 6 P S V-30/6/22/T višenamenski usisivač

  Izuzetno moćno usisavanje i neverovatna energetska efikasnost uz potrošnju energije od samo 1300 vati: Usisivač za mokro i suvo usisavanje WD 6 P S V-30/6/22/T sa posudom od nerđajućeg čelika od 30 litara, kablom dužine 6 metara i usisnim crevom od 2,2 metra. Navojni ventil se može koristiti za lako prosipanje tečnosti koje su usisane. Električni alati, poput testera i brusilica mogu se povezati preko integrisane utičnice sa prekidačem za automatsko uključivanje. Stvorena prljavština se odmah uklanja usisavanjem. Rotirajući prekidač omogućava korisnicima da usisnu snagu podešavaju prema svojim potrebama. Ravni faltasti filter može se skinuti otvaranjem filterske kutije, bez dolaska u kontakt sa prljavštinom. Osim toga, filter se može efikasno očistiti pritiskanjem dugmeta za čišćenje filtera, čime se vraća sva usisna snaga. Funkcija duvanja je posebno korisna kada se čiste osetljivi objekti. Odvojiva drška sa elektrostatičkom zaštitom omogućava da se pribor može zakačiti direktno na usisno crevo, što je posebno korisno tokom usisavanja prašine. Dodatne pogodnosti obuhvataju i to što se usisno crevo može kompaktno odložiti kačenjem na glavi mašine, kao i parkirni položaj podne mlaznice.

  110300592
  36.990  RSD 29.990  RSD
  -14%
  Picture of Karcher WD 5 višenamenski usisivač

  Karcher WD 5 višenamenski usisivač

  - Karcher WD 5 višenamenski usisivač
  - Skladištenje prašine: posuda za prašinu
  - Dužina kabla: 5 m
  - Snaga motora: 1100 W
  - Zapremina kese/posude: 25 l
  - Snažni impulsni vazdušni udari odvode prljavštinu pritiskom na dugme
  - Masa: 8,45kg
  - Dimenzije (VxŠxD): 65x38x42cm

  Usisivač je idealan za upotrebu u kućnim radionicama jer usisivač poseduje mogućnost za priključenje električnih alata (bušilice, hoblerice, brusilice, cirkulari , mašine za sečenje itd.), sa automatskim start - stop sistemom pri uključenju električnih alata, sa elektroprovodnim priborom i kućištem za neutralisanje statičkog elektriciteta. Uređaj se odlikuje novim sistemom za filtriranje sa ručnim filterom za čišćenje, što je idealno za eliminisanje fine prašine. WD 5 serija ima 3 u 1 dršku za udobno transportovanje uređaja i brzo i jednostavno otvaranje/zatvaranje i pražnjenje kontejnera. Dodatna oprema: usisno crevo (2,2m), 2x usisna cev (0,5m), usisno crevo (2m/35mm), mlaznica za fuge, 1x filter vrećica, flat panel filter. Dodatne funkcije: Filter u posudi, usisna snaga se brzo obnavlja, udobna 3-u-1 ručka za nošenje, funkcija čišćenja filtera, mokro/suvo usisina mlaznica se može prebaciti, kuka za kabl, parking pozicija, zaštita od cirkulacije otporna na udarce.

  110300887
  26.990  RSD 22.990  RSD
  -10%
  Picture of Karcher WD 5 S V-25/5/22 višenamenski usisivač

  Karcher WD 5 S V-25/5/22 višenamenski usisivač

  Na usisivaču za mokro i suvo usisavanje WD 5 S V-25/5/22 uređaj, usisno crevo i preklopna podna mlaznica optimalno su međusobno koordinisani. To znači da pri potrošnji energije od 1100 vati usisivač za mokro i suvo usisavanje postiže optimalne rezultate čišćenja na suvoj, vlažnoj, sitnoj i gruboj prljavštini. Uređaj dolazi sa robusnom posudom od nerđajućeg čelika od 25 litara, kablom od 5 metara i usisnim crevom od 2,2 metra sa skidivom, elektrostatički zaštićenom drškom, preklopnom podnom mlaznicom, ravnim faltastim filterom i filterskom kesom od flisa. Ravni faltasti filter je pogodan za neprekidno mokro i suvo usisavanje bez potrebe za zamenom filtera. Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji za skidanje filtera, filter se može skinuti za par sekundi i to bez kontakta sa prljavštinom. Dugme za čišćenje filtera može se pritisnuti i tako efikasno očistiti filter i povratiti snagu usisavanja. Odvojiva drška omogućava da se pribor može zakačiti direktno na usisno crevo. Crevo se može bezbedno pričvrstiti na glavi uređaja za odlaganje uz uštedu prostora. Mesto za parkiranje koje postoji na bamperu omogućava da se cevi i podna mlaznica mogu brzo i praktično odložiti tokom kratkih pauza u radu.

  110300593
  29.990  RSD 26.990  RSD
  -5%
  Picture of Karcher NT 30/1 AP L višenamenski usisivač

  Karcher NT 30/1 AP L višenamenski usisivač

  - Poluautomatsko čišćenje filtera osigurava konstantno visoku snagu usisavanja
  - Postavljanje Ap-dugmeta za čišćenje pojednostavljuje rukovanje
  - Bezbedno fiksiranje creva različitih dužina i prečnika, bezbedno transportovanje kabla za napajanje 
  - Omogućava uklanjanje filtera bez prašine, efektivno sprečava nepravilno umetanje ravno naboranog filtera

  NT 30/1 Ap L je kompaktan, visokokvalitetan mokro suvi usisivač srednje klase sa poluautomatskim čišćenjem filtera. Usisivač je pogodan za razne primene, kao što su čišćenje unutrašnjosti vozila, uklanjanje grube prljavštine i tečnosti ili za usisavanje drugih mašina i postrojenja. On impresionira izuzetno dobrim usisnim performansama i visokoefikasnim čišćenjem filtera, koji u međusobnoj interakciji omogućavaju eliminaciju srednjih količina fine prašine, čak i kada se radi bez filter vrećice. Veoma jednostavan za upravljanje preko centralnog rotacionog prekidača, uređaj takođe uverava svojom malom težinom i dobro osmišljenim skladištem za potpuno novorazvijeni pribor - do ravno dizajnirane glave, koja ima dodatne opcije vezivanja i omogućava parkiranje ili pričvršćivanje kućišta alata.

  110300968
  55.990  RSD 52.990  RSD
  Picture of Black & Decker BXVC20PE univerzalni usisivač 1200 W 20 l

  Black & Decker BXVC20PE univerzalni usisivač 1200 W 20 l

  - Black & Decker BXVC20PE univerzalni usisivač sa posudom zapremine 20 l
  - Tip: standardni
  - Skladištenje prašine: posuda za prašinu
  - Snaga motora: 1200 W
  - Boja: crna
  - Nivo buke: 87 dBA
  - Protok vazduha: 30 l/s
  - Oprema: uski nastavak, klasični usisnik, mali usisnik
  - Funkcije i karakteristike: Vodeni mlaz: 18 kPa, sunđerasti perivi filter, napon: 220 - 240 V, 50/60 Hz, dužina creva: 5 m, prečnik: 35 mm
  - Masa: 5,8 kg

  110300788
  14.999  RSD
  Picture of Karcher NT 30/1 višenamenski usisivač

  Karcher NT 30/1 višenamenski usisivač

  - Robusna posuda s odbojnikom i metalnim točkovima
  - Stabilni metalni točkovi garantuju dobro manevrisanje i nesputano kretanje po terenu
  - Robusna posuda štiti uređaj od udaraca i sudaranja
  - Fleksibilno odlaganje creva i kabla za napajanje
  - Bezbedno fiksiranje creva različitih dužina i prečnika
  - Kabl za napajanje je tokom transporta uvek bezbedno odložen
  - Kućište filtera se može izvaditi
  - Zahvaljujući odvojivom kućištu, skidanje i zamena filtera obavlja se bez rasipanja prašine
  - Isključena mogućnost pogrešnog umetanja ravnog faltastog filtera
  - Centralni kružni prekidač
  - Praktično biranje programa preko centralnog kružnog prekidača

  Za efikasno i brzo čišćenje mašina, vozila, radionica i gradilišta: Kärcher mokro-suvi usisivač NT 30/1 Tact je univerzalni uređaj za profesionalne korisnike iz različitih branši. Kompaktni univerzalni usisivač zbog svog automatskog sistema čišćenja filtera Tact i PES filtera s ravnim naborima otpornog na vlagu uverava u savršenom odstranjivanju velikih količina sitne prašine tokom dugih intervala rada. Nečistoća i tečnost pouzdano se sakupljaju u robustni rezervoar zapremine 30 litara, koji ima odbojnik i stabilne metalne upravljačke točkove. Vrlo jednostavno rukovanje i upravljanje uređajem zbog novog, centralnog okretnog prekidača, enormno olakšavaju posao. Uređaj je kompletno opremljen novorazvijenim i vrlo usavršenim priborom, koji se može praktično odložiti u integrisanu pregradu za usisno crevo i pribor. Na ravnu glavu uređaja se zahvaljujući gumiranim površinama i mogućnostima pričvršćenja mogu odložiti ili čak fiksirati alati i kutije, te oni neće kliziti.

  110300543
  77.790  RSD
  Picture of Karcher S4 Twin metelica

  Karcher S4 Twin metelica

  - Metenje u blizini točka
  - Temeljno metenje uglova, ivica i fuga
  - Praktična drška za nošenje
  - Zahvaljujući ručki za nošenje, mašina za metenje može jednostavno da se nosi i odlaže
  - Podešavanje visine sa bajonetnim zatvaračem
  - Zahvaljujući individualnom podešavanju visine, metenje je moguće bez napora za leđa

  Latice cveća u proleće, pesak tokom leta, lišće u jesen ili so za posipanje puteva tokom zime: Efikasna i ergonomska mašina za metenje S 4 Twin od Kärchera brine se za čišćenje tokom cele godine, rekordnom brzinom, oko kuće i u bašti. Sa svojim snažnim valjkom za metenje, 2 bočne metlice i širinom metenja od ukupno 680 milimetara, mete bez napora površine do 2400 m² na sat. Mašina prenosi smeće direktno u kantu za smeće od 20 litara. Dugačke čekinje bočne metlice služe za temeljnu čistoću do same ivice. Kontinualno podesiva ručka za guranje može se optimalno prilagoditi prema telesnom rastu korisnika. Zahvaljujući korišćenom bajonetnom priključku, pri podešavanju visine ne može se više izgubiti nijedan šraf. Ova mašina za metenje po potrebi se bez saginjanja može kompletno sklopiti, jednostavno pritiskom na gazište na ramu, i nositi za ručku – za odlaganje koje štedi prostor. Jedinstveno postavljanje bočne metlice bez alata. Mašina za metenje tako je odmah spremna za rad. Rezervoar za smeće može lako da se izvadi i da se odloži i isprazni bez dodira i prljanja.

  110300012
  24.690  RSD
  Picture of Karcher T 10/1 višenamenski usisivač

  Karcher T 10/1 višenamenski usisivač

  - Uređaj se isporučuje sa filter-kesom od flisa, ona sakuplja znatno više prašine od konvencionalne papirne filter-kese
  - Veliki, okrugli trajni glavni filter od perivog najlona je izuzetno elastičan i dovoljno gust da se neko vreme može usisavati i bez filter-kese
  - Držač dodatnog pribora je integrisan u veliki odbojnik

  Sa snagom od 700 W usisivač T 10/1 stvara vakuum od 22 kPa, zahvaljujući čemu lako ispunjava visoke zahteve naših pronicljivih kupaca iz hotelskog i ugostiteljskog sektora, sektora maloprodaje i čišćenja zgrada. Usisivač takođe osvaja praktičnošću i ergonomijom zahvaljujući krivini sa sistemom spojnica, kontinualno podesivom usisnom snagom i velikim nožnim prekidačem koji omogućava lako rukovanje bez napornog savijanja. Zahvaljujući tome možete duže da radite bez umaranja. Usisno crevo dužine 2,5 metra i postolje sa dva nepokretna točka i dva točka za skretanje osiguravaju lako rukovanje i izvanrednu okretnost uređaja. Odbojni rub oko uređaja delotvorno štiti nameštaj i drugo pokućstvo od oštećenja zbog veoma robusnog 10-litarskog rezervoara otpornog na udarce. Standardna filter-kesa od netkanog tekstila koja može zadržati skoro dvostruko veću količinu prašine u odnosu na papirnu filter-kesu zaokružuje celokupan koncept.

  110300970
  34.190  RSD
  Picture of Karcher T11/1 Classic usisivač za suvo usisavanje

  Karcher T11/1 Classic usisivač za suvo usisavanje

  - Mala težina
  - Prenošenje uređaja bez napora, čak i preko ivica i stepenika
  - Manja težina uz istu zapreminu rezervoara u poređenju s konkurentskim modelima
  - Projektovan za dugotrajnu upotrebu bez umaranja
  - Nizak stepen buke u radu od samo 61 db(A)
  - Idealno za radove u oblastima osetljivim na buku i tokom noći
  - Nizak stepen buke u radu štiti korisnika
  - Kuka za kabl
  - Kabl za napajanje je tokom transporta uvek bezbedno odložen
  - Praktično čuvanje kabla
  - Dugovečna i robusna konstrukcija uređaja
  - Lako i praktično prenošenje i odlaganje
  - Robusni branik štiti uređaj od udara i udaraca
  - Izdržljiv, robustan i stoga veoma ekonomičan uređaj

  Višenamenski i jednostavan za transport zahvaljujući maloj težini od 3,8 kg: naš usisivač T 11/1 Classic savršen je izbor za profesionalne korisnike koji često menjaju mesto rada. Uz izdašnu zapreminu rezervoara od 11 litara osnovni model kompaktne mašine stvara vakuum od 235 mbara / 23,5 kPa angažovanjem 850 W snage, garantujući odlične rezultate usisavanja za kratko vreme. Usisivač radi tako tiho, uz samo 61 dB(A) buke, pa je ne samo zaštićen korisnik, već se i poslovi čišćenja u objektima osetljivim na buku, kao što su bolnice ili hoteli, mogu obavljati u bilo koje doba dana. Ergonomsko koleno garantuje dugo korišćenje bez zamaranja, a zahvaljujući integrisanoj ručki za nošenje čak je i usisavanje stepeništa lako. Robustan dizajn T 11/1 Classic pruža dug vek trajanja, a obodni odbojnik pouzdano sprečava prevrtanje mašine. Dodatna oprema, poput usisne cevi i podne mlaznice, može se uredno složiti na samom usisivaču, a na raspolaganju je i filter-kesa od netkanog tekstila. Po želji, može se opremiti HEPA 14 filterom visokih performansi.

  110300545
  25.990  RSD
  Karcher usisivač WD 3 P V-17/4/20

  Karcher višenamenski usisivač WD 3 P V-17/4/20

  Višenamenski Karcher usisivač WD 3 P V-17/4/20 poseduje plastični rezervoar zapremine 17 l i utičnicu sa automatskim uključivanjem i isključivanjem. Karcher usisivač sa visokom usisnom snagom i energetskom efikasnošću.

  Ova klasa Karcher usisivača zadovoljava visoke standarde i funkcije među kojima je funkcija duvanja, veći rezervoar i jednostavno odlaganje usisne cevi i podne mlaznice. Moguće mokro i suvo usisavanje bez promene filtera.

  Karcher usisivač je idealan za upotrebu u kućnim radionicama jer usisivač poseduje mogućnost za priključenje električnih alata (bušilice, hoblerice, brusilice, cirkulari, mašine za sečenje itd.), automatski start - stop sistem pri uključenju električnih alata, sa elektroprovodnim priborom i kućištem za neutralisanje statičkog elektriciteta.

  110300676
  18.490  RSD
  Višenamenski usisivač WD 3 V-17/4/20

  Karcher višenamenski usisivač WD 3 V-17/4/20

  - Moćan i energetski efikasan sa potrošnjom energije od 1000 W
  - Usklađenost mašine, usisnog creva i podne mlaznice za najbolje rezultate čišćenja
  - Kompaktni dizajn i robusna plastična posuda od 17 litara
  - Jednodelni kertridž filter za usisavanje mokre i suve prljavštine bez zamene filtera
  - Funkcija duvača za čišćenje teško dostupnih područja
  - "Pull & Push" sistem zaključavanja za jednostavno otvaranje i zatvaranje posude
  - Mogućnost skinuti dršku usisivača i povezivanje opreme direktno na usisno crevo
  - Prostor za skladištenje alata i malih delova na glavi mašine
  - Ergonomski oblikovana drška za nošenje za udoban transport
  - 4 metra kabla, 2 metra usisnog creva i filterska kesa od flisa

  110300529
  13.990  RSD
  Picture of Karcher WD 2 Plus višenamenski usisivač V-12-4-18

  Karcher WD 2 Plus višenamenski usisivač V-12-4-18

  - Kompaktan dizajn
  - Izuzetno snažan i energetski efikasan
  - Vrhunske rezultate čišćenja kad je reč o vlažnoj, suvoj, sitnoj i gruboj nečistoći
  - Robusna plastična posuda od 12 l
  - 4 metra kabla i usisno crevo dužine 1,8 metara
  - Praktična funkcija duvača
  - Prostor za odlaganje na glavi mašine za bezbedno odlaganje alata
  - Mogućnost odlaganja uz uštedu prostora
  - "Pull & Push" sistemom zaključavanja
  - Ergonomski oblikovana drška za nošenje za udoban transport

  110300540
  12.490  RSD
  Karcher WD 4 Successor višenamenski usisivač

  Karcher WD 4 Successor višenamenski usisivač

  Moćno usisavanje i energetski efikasne performanse uz potrošnju energije od samo 1000 vati. S obzirom na to da su podna mlaznica, usisno crevo i uređaj savršeno koordinisani, možete postići savršene rezultate čišćenja i ukloniti vlažnu, suvu, sitnu i grubu prljavštinu bez prekida u radu i bez potrebe za zamenom filtera.

  WD 4 V-20/5/22 je opremljen robusnom, na udarce otpornom plastičnom posudom od 20 litara, kablom od 5 metara, usisnim crevom od 2,2 metra, ravnim faltastim filterom i filterskom kesom od flisa. Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji, filter se sa usisivača za mokro i suvo usisavanje može skinuti za par sekundi – bez kontakta sa bilo kakvom prljavštinom. Mesto za parkiranje koje postoji na bamperu omogućava da se cevi i podna mlaznica mogu brzo i praktično odložiti. Ostale prednosti obuhvataju „Pull & Push” sistem zaključavanja za lako otvaranje i zatvaranje posude, kao i ergonomski oblikovanu dršku za nošenje za udobno prenošenje uređaja.

  110300541
  21.990  RSD
  Picture of STIHL SE 33 usisivač za mokro i suvo usisavanje

  STIHL SE 33 usisivač za mokro i suvo usisavanje

  - Kompaktni mokri i suvi usisivač za kućne poslove i čišćenje automobila
  - Snažan početni usisivač sa funkcijom duvanja
  - Lako prebacivanje između mokrog i suvog usisavanja zahvaljujući promenljivoj podnoj mlaznici
  - Jednostavan za korišćenje i vrlo ergonomski zahvaljujući dvodelnoj usisnoj cevi

  SE 33 je kompaktan i snažan usisivač od 1,4 kW za povremenu upotrebu za čišćenje mokrog i suvog otpada u vašem domu, garaži, radionici ili na vašim vozilima. Ima snažan usis i protok vazduha na 210 mbar i 3600 l/min. Takođe ima praktičnu funkciju duvanja, a reverzibilna podna mlaznica znači da možete sa lakoćom prelaziti između čišćenja mokrih i suvih površina. SE 33 je kompaktne veličine tako da se može lako odložiti. Poseduje otvore na zadnjoj strani mašine za jednostavno skladištenje dodatne opreme. PET filter koji se može prati, usisno crevo od 2 m, mlaznica za pukotine i podna mlaznica uključeni su uz SE 33.

  140203127
  11.399  RSD
  Filteri (0) Close
  Obriši sve
  Filtriraj po
  Filter by attributes
  • Brend
  • Težina sa ambalažom
  • Uvoznik