Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Kako kupovati online

  Uputstvo za online kupovinu  Brza online Crafter kupovina:

  Sve što vam treba možete pronaći ovde i to:

  1. Lakom pretragom Crafter shop-a unosom karakterističnih ključnih reči: naziva, marke, modela ili šifre proizvoda.
  2. Kroz jednostavan meni kategorija, namene i tipova proizvoda. Počnite od vaše potrebe, pa kroz pregledan raspored, pronađite odgovarajuću stranicu sa ponudom proizvoda koje tražite uz prikazane nasjrodnije proizvode koji vas možda zanimaju.

  Izabrane proizvode možete poručiti na 3 načina:

  1. Samostalno na Crafter online shop-u

   Nakon što ste potvrdili veličinu, boju i specifičnost, izabrane proizvode dodajte u korpu. Pregled vaše korpe sa prikazom ukupne cene ubačenih proizvoda vam je uvek dostupan u gornjem desnom uglu ekrana. U svakom trenutku u korpi se nalazi i opcija “naruči odmah”, kao i povratak na online shop, ukoliko ste nešto zaboravili. Kada se u korpi nalazi sve što želite, kupovinu možete nastaviti kao registrovani korisnik ili kao gost. Registrovani korisnici kupovinu nastavljaju unosom e-mail adrese i lozinke iz već kreiranog naloga, dok gosti kupovinu nastavljaju uz unos e-mail adrese. Nakon toga sledi unos neophodnih podataka za realizaciju porudžbine, adrese za dostavu ili preuzimanje u Crafter prodavnici i načina plaćanja. Kad pročitate i prihvatite Crafter uslove korišćenja i politiku privatnosti, potvrdite kupovinu klikom na “Potvrđujem porudžbinu”

   Ako ste izabrali plaćanje pouzećem ili uplatom na račun, na vašoj e-mail adresi čeka vas potvrda da je vaša Crafter porudžbina primljena. Ako plaćate karticom, nakon potvrde porudžbine, preusmerićemo vas stranicu pružaoca platne usluge, gde unosite podatke sa platne kartice. Kada je proces završen uspešnom transakcijom, bićete preusmereni nazad na Crafter, gde ćete videti obaveštenje o potvrđenoj kupovini i ponudićemo vam da, u vašem Crafter nalogu, sačuvate podatke za plaćanje kako bi sledeća kupovina bila još brže završena.

  2. Uz Crafter telefonsku stručnu pomoć

   Izabrane artikle možete uz stručne konsultacije i podršku poručiti pozivom broja telefona 011 422 0469. Radno vreme telefonske centrale je 8:00-20:00 radnim danima, a subotom 9:00-16:00.

  3. Započnite prepisku sa Crafter stručnom podrškom i poručite odmah klikom na Kontakt.

   Svakog radnog dana od 08:00 do 20:00 i subotom od 9:00 do 16:00, izabrane proizvode možete poručiti uz stručne savete i podršku kroz naš chat. Crafter načini plaćanja su pouzećem, virman i platna kartica. Isporučujemo robu na adresu sa rokom 3-5 radnih dana i nudimo opciju preuzimanja u Crafter prodavnicama. Sledite Crafter uputstva u vašoj korpi nakon izbora proizvoda.