Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Sušilice za veš

  Load
  Sortiraj
  -30%
  Picture of Texell Balance sušilica za veš 18m

  Texell Balance sušilica za veš 18m

  - Texell Balance sušilica za veš 18 m
  - Dimenzije: 182x55x3 cm
  - Dužina žice za sušenje: 18 m
  - Maksimalna nosivost: 18 kg
  - Težina: 2,53 kg

  180200428
  1.990  RSD 1.390  RSD
  Picture of Gimi sušilica za veš Airy

  Gimi sušilica za veš Airy

  Sušilica za veš sa kačenjem na radijator. Poseduje podesive i sklopive ručice sa jedinstvenim sistemom za izbegavanje savijanja i uvijanja. Sušilica za veš Gimi Airy je idealna za male prostore ili male količine veša. Lako se postavlja na radijator, ogradu terase ili ivicu otvorenih vrata.

  180200223
  749  RSD
  Picture of Gimi sušilica za veš Garden 40

  Gimi sušilica za veš Garden 40

  Sušilica za veš velikog kapaciteta koja se smešta u baštu ili sličan otvoreni prostor, sa 4 različita podešavanja visine, odvojivim remenom i ankerom za pričvršćivanje u tlo. Izrađena je od čelika, sa kukama za vešalice i žicama otpornim na habanje. Dužina žice za sušenje 40m. Dimenzije 190×219×196cm.

  180200221
  4.490  RSD
  Picture of Gimi sušilica za veš Jolly

  Gimi sušilica za veš Jolly

  Praktična i pristupačna podna sušilica za veš od čelika sa neklizajućim stopama. Dužina žice za sušenje 18m. Dimenzije 180x55x93cm.

  180200217
  1.490  RSD
  Picture of Gimi sušilica za veš Modular 3

  Gimi sušilica za veš Modular 3

  Sušilica za veš sa posebnom funkcijom: može se koristiti potpuno ili poluotvoreno, u zavisnosti od toga koliko veša je potrebno osušiti. Tri nivoa sklopivih nosača, zaštita na uglovima, zaštita od ogrebotina i dve kuke za vešalice. Može se koristiti i u tuš kabinama. Sušilica ima točkice tako da se može pokretati i lako premeštati. Dužina žice za sušenje 30m. Dimenzije 71x71x132 cm.

  180200219
  3.490  RSD
  Picture of Gimi sušilica za veš Rotor 4

  Gimi sušilica za veš Rotor 4

  Zidna sušilica za veš sa 4 žice koje se automatski uvlače. Kada je zatvorena osiguravajući sistem je drži zatvorenom i tada se može koristiti kao višenamenska vešalica. Dužina žice za sušenje 14m.

  180200222
  1.590  RSD
  Picture of Leifheit klin za montažu dvorišnih sušila

  Leifheit klin za montažu dvorišnih sušila

  Klin za brzu i jednostavnu montažu Leifheit dvorišnih sušila. Klin za brzu i jednostavnu montažu Leifheit dvorišnih sušila bez potrebe za cementiranjem postolja. Jednostavno ga “ušrafite” u zemlju i spreman je za korišćenje. Namenjen je za sva Leifheit dvorišna sušila prečnika cevi 50mm, kao i za sva komercijalna sušila ili suncobrane drugih proizvođača sa istim prečnikom cevi. Omogućava da se dvorišno sušilo rotira snagom vetra dok je u ležištu. Kada se ne koristi, zaštićen je poklopcem. Njegova visina ne smeta prilikom košenja trave. Proizvedeno od najkvalitetnije BASF plastike.

  180200116
  2.990  RSD
  Picture of Leifheit sušač za veš, pegasus 12m, compact, podni

  Leifheit sušač za veš, pegasus 12m, compact, podni

  Lagana, stabilna, praktična, kompaktna, dugotrajna - to je sve Leifheit sušilica za veš PEGASUS 120 pogodna za sušenje u kadi! Leifheit PEGASUS 120 Solid Compact sušilica za veš sa stabilnim postoljem nudi komfor tokom sušenja. Idealna je za malo domaćinstvo ili studentske stanove jer sklopljena zauzima malo mesta. Svojim rasklopivim krilima koja se nalaze sa strane nudi mnogo prostora za velike i male komade veša. Kako je široka svega 44 cm rasklopljena može da se koristi u kadi, posebno zato što ima mekane stopice protiv grebanja. Takođe može da prođe kroz svaka vrata od stana ili balkona, što je posebno praktično u slučaju iznenadnih pljuskova.
  Sa obe svoje nogare koje se ne kližu, sušilica stoji stabilno uprkos vetru i na balkonu, u bašti ili na glatkom podu. Oba krila koja se nalaze sa strane povećavaju dužinu za sušenje na ukupno 12 metara. Za dugačke komade veša ima dovoljno mesta na krilima visokim 93 cm. Veš može da se suši i kada su krila zatvorena zato što krila naležu na ram, pa ne pritiskaju veš koji se suši na žicama. Žice od čelika su presvučene procesom plastifikacije pa su otporne na grebanje i rđu. Na celom sušilu nema vara, čime je maksimalno smanjena mogućnost rđanja na bilo kom delu. PEGASUS 120 Solid Compact sušilica za veš sa postoljem lako se rasklapa i isto tako lako se i sklapa.

  180200109
  7.990  RSD
  Picture of Leifheit sušač za veš, pegasus 15m, podni

  Leifheit sušač za veš, pegasus 15m, podni

  Lagana, stabilna, praktična, kompaktna, dugotrajna - to je sve Leifheit sušilica za veš PEGASUS 150 idealno za svakodnevno sušenje! Leifheit PEGASUS 150 Solid Slim sušilica za veš sa stabilnim postoljem nudi sveobuhvatni, praktični komfor tokom sušenja. Idealna je za prosečno domaćinstvo. Svojim rasklopivim krilima koja se nalaze sa strane nudi mnogo prostora za velike i male komade veša, dok sitni delovi odeće kao što su čarape, donji veš, marame ili drugi sitan veš mogu da se okače na 2 držača za sitan veš. Kako je široka svega 55 cm, i rasklopljena može da prođe kroz svaka vrata od stana ili balkona, što je posebno praktično u slučaju iznenadnih pljuskova. Sa obe svoje nogare koje se ne kližu, sušilica stoji stabilno uprkos vetru i na balkonu, u bašti ili na glatkom podu.

  Oba krila koja se nalaze sa strane povećavaju dužinu za sušenje na ukupno 15 metara. Time može istovremeno da se suše dve ture sveže opranog veša. Za dugačke komade veša ima dovoljno mesta na krilima visokim 1,05 metara. Veš može da se suši i kada su krila zatvorena zato što krila naležu na ram, pa ne pritiskaju veš koji se suši na žicama. Žice od čelika su presvučene procesom plastifikacije pa su otporne na grebanje i rđu. Na celom sušilu nema vara, čime je maksimalno smanjena mogućnost rđanja na bilo kom delu. PEGASUS 150 Solid Slim sušilica za veš sa postoljem lako se rasklapa i isto tako lako se i sklapa.

  180200110
  7.990  RSD
  Picture of Leifheit sušač za veš, pegasus 20m deluxe

  Leifheit sušač za veš, pegasus 20m deluxe

  Lagana, stabilna, praktična, kompaktna, dugotrajna - Leifheit sušilica za veš PEGASUS 200 Deluxe sa mnogo praktičnih dodataka! PEGASUS 200 Solid Deluxe Mobile za nežno i udobno sušenje nudi pet pametnih dodataka - dva držača sitnih delova, na koje jednostavno možete okačiti čarape, marame, donji veš ili sitan veš. Dve spoljašnje šipke na krilima, koja se nalaze sa strane, talasastog su oblika i idealne za kačenje pet vešalica sa klikom otpornim na vetar, koje su takođe sadržane u setu. One se zaključavaju za šipke i neće pasti ni na jakom vetru. Tu je i vreća za štipaljke za veš, koja se pomoću čičak trake lako i jednostavno prikači na jednu šipku za sušenje, pa su tako štipaljke lako dostupne i uvek na jednom mestu uz sušilo.
  U setu je i mekana krpa za sušenje, koja za položeno sušenje osetljivog veša jednostavno može da se zategne preko šipki za sušenje kako na delikatnom vešu ne bi ostali tragovi od sušenja. Sa svojim paralelnim nogarama, PEGASUS 200 Solid Deluxe Mobile uvek stoji stabilno i sigurno, kako unutra tako i napolju. Jer PEGASUS 200 Solid Deluxe Mobile je opremljen sa dva fleksibilna točkića. Jednostavno podignite jednu stranu sušilice i već se može pomeriti u svim pravcima - čak i preko malih prepreka. Točkići poseduju 360° okretni zglob, a gumirana površina odgovara i za osetljiv laminat i parket. Kako točkići dodiruju pod samo tokom guranja, PEGASUS 200 Solid Deluxe i pored točkića stoji stabilno i sigurno.
  Ukupna dužina žica za sušenje iznosi 20 metara i nudi dovoljno mesta za dve ture sveže opranog veša. Dugački komadi odeće kao što su peškiri ili pantalone mogu da se suše na krilima sa strane koja mogu da se rasklope, a zahvaljujući visini krila od 107 cm, veš se garantovano ne vuče po podu. Veš može da se suši i kada su krila zatvorena zato što krila naležu na ram, pa ne pritiskaju veš koji se suši na žicama. Žice od čelika su presvučene procesom plastifikacije pa su otporne na grebanje i rđu. Na celom sušilu nema vara, čime je maksimalno smanjena mogućnost rđanja na bilo kom delu. PEGASUS 200 Solid Deluxe sušilica za veš sa postoljem lako se rasklapa i isto tako lako se i sklapa.

  180200111
  12.490  RSD
  Picture of Leifheit sušač za veš, rollfix 21m, zidni

  Leifheit sušač za veš, rollfix 21m, zidni

  Zidna sušilica ROLLFIX 210 na izvlačenje, inteligentno rešenje za kupatilo i balkon. za vanvremenski modernog dizajna Leifheit ROLLFIX 210 zidne sušilice za veš, krije se zapanjujuća tehnika. Pet užadi od poliestera ,koja se ne kidaju ,mogu se izvući do maksimalne dužine od 4,2 metra. Fiksiraju se pomoću dve kuke koje se dobijaju u setu za montažu, i kače se na zid prekoputa osnovne konzole. Možete ga montirati na zid na dugačkom uzanom balkonu ili u kupatilu, i tako maksimalno iskoristiti prostor za sušenje. Tako se može dostići celokupna dužina od 21 metra, odnosno tri ture opranog veša. Osnovna prednost zidnog sušila Leifheit ROLLFIX 210 je da sklopljeno nakon korišćenja gotovo ne zauzima mesta I jedva je primetno na zidu.
  Za sklapanje nakon sušenja jednostavno skinite pokretnu masku sa užadima sa kuka i užad će se automatski uvući u osnovnu konzolu zahvaljujući mehanizmu sa automatskim namotavanjem. Kako bi užad u svakom trenutku ostala zategnuta i kako se ne bi olabavila čak ni prilikom sušenja teških tekstilnih predmeta kao što je ćebe ili cela posteljina, užad jednostavno mogu da se zategnu pomoću rotacionog dugmeta za zatezanje koje se nalazi na konzoli. Uz ROLLFIX 210 sušilo za zid dobija se uputstvo za montažu i set šrafova i tiplova.

  180200103
  3.390  RSD
  Picture of Leifheit sušač za veš, siena 18m, aluminium, podni

  Leifheit sušač za veš, siena 18m, aluminium, podni

  Sušilica za veš Leifheit SIENA 180 Easy proizvedena je od aluminijuma.
  Leifheit CLASSIC SIENA 180 Easy sušilica za veš sa krilima teška je svega 2 kg i bez problema se prenosi svuda gde je potrebna - kako unutra tako i napolju. Malu težinu obezbeđuje okvir od kvalitetnog aluminijuma, koji i posle godina korišćenja i dalje nudi prostor za sušenje veša bez rđe. Kako dužina sušilice sa krilima iznosi 18 metara, na nju komotno staje veš iz dve ture pranja.

  Visina krila je 112 cm pa je tako pogodan i za sušenje dugačkih komada veša.
  Može da se koristi i sa zatvorenim krilima. Veoma se jednostavno sklapa i rasklapa zbog integrisanog jedinstvenog mehanizma sa klizačima. Najprodavanije Leifheit sušilo u Srbiji već godinama, nudi Vam najbolji odnos cene i kvaliteta!

  180200107
  6.990  RSD
  Picture of Leifheit sušač za veš, telegant 3m, zidni

  Leifheit sušač za veš, telegant 3m, zidni

  Zidna sušilica TELEGANT 30 - savršeno rešenje za sušenje peškira ili veša iznad kade ili u tuš kabini. Da li želite da je montirate napolju ili unutra? U kupatilu, na terasi ili ispod prozora? - Leifheit TELEGANT 30 zidna sušilica za veš na razvlačenje je moderno i kompaktno rešenje za komforno sušenje veša bez nepotrebnog zauzimanja suvišnog prostora. Idealna je za manje stanove, manja kupatila ili neiskorišćene ostave i terase. Savršeno je za sušenje peškira iznad kade ili u tuš kabini nakon tuširanja. Kada je zatvorena nudi elegantan dizajn, a zbog svojih kompaktinih dimenzija je skoro neprimetna na zidu, čak i dekorativna. Otvorena, sa svojih pet žica za sušenje širine 60cm, obezbeđuje neočekivano veliku korisnu dužinu od čak 3 metra ukupne korisne dužine za sušenje.
  Zahvaljujući posebnom zatvorenom dizajnu konzole, kada su uvučene u konzolu, žice za sušenje su uvek zaštićene od prljavštine i kiše, bilo da je sušilo unutra ili napolju. Zbog toga su žice uvek čiste, i za par sekundi spremne za korišćenje. Za komforno sušenje veša jednostavno raširite oba krila, prstima lagano, paralelno povucite ručice na prvoj žici, a ostale žice će se automatski izvlačiti sa prvom žicom jer su povezane specijalnim mehanizmom. Stabilne, robusne, plastificirane žice za sušenje su već za par sekundi spremne za sušenje sveže opranog veša ili peškira nakon tuširanja. Na Leifheit TELEGANT 30 sušilo koje se montira na zid staje manja tura sveže opranog veša ili 2 seta peškira. Uz zidno sušilo za veš se dobija i uputstvo za brzu i jednostavnu montažu, kao i set šrafova i tiplova.

  180200105
  4.290  RSD
  Picture of Leifheit sušač za veš, telegant 7,2m, zidni

  Leifheit sušač za veš, telegant 7,2m, zidni

  Zidna sušilica TELEGANT 72 - savršeno rešenje za sušenje koje zauzima malo mesta. Da li želite da je montirate napolju ili unutra? U kupatilu, na terasi ili ispod prozora? - Leifheit TELEGANT 72 zidna sušilica za veš na razvlačenje je moderno i kompaktno rešenje za komforno sušenje veša bez nepotrebnog zauzimanja suvišnog prostora. Kada je zatvorena nudi elegantan dizajn, a zbog svojih kompaktinih dimenzija je skoro neprimetna na zidu, čak i dekorativna. Otvorena, sa svojih osam žica za sušenje širine 90cm, obezbeđuje neočekivano veliku korisnu dužinu od čak 7,20 metara ukupne korisne dužine za sušenje.
  Zahvaljujući posebnom zatvorenom dizajnu konzole, kada su uvučene u konzolu, žice za sušenje su uvek zaštićene od prljavštine i kiše, bilo da je sušilo unutra ili napolju. Zbog toga su žice uvek čiste, i za par sekundi spremne za korišćenje. Za komforno sušenje veša jednostavno raširite oba krila, prstima lagano, paralelno povucite ručice na prvoj žici, a ostale žice će se automatski izvlačiti sa prvom žicom jer su povezane specijalnim mehanizmom. Stabilne, robusne, plastificirane žice za sušenje su već za par sekundi spremne za sušenje sveže opranog veša ili peškira nakon tuširanja. Na Leifheit TELEGANT 72 sušilo koje se montira na zid staje cela tura sveže opranog veša. Uz zidno sušilo za veš se dobija i uputstvo za brzu i jednostavnu montažu, kao i set šrafova i tiplova.

  180200104
  5.990  RSD
  Picture of Leifheit sušač za veš, tower 19m, podni

  Leifheit sušač za veš, tower 19m, podni

  Sušilica na sprat Leifheit PEGASUS TOWER 190 idealna je za sve dimenzije tuš kabina. Svojim dimenzijama od samo 66x61cm može da stane u svaku tuš kabinu i na najmanji balkon. Na ovaj način se i najmanje kupatilo optimalno koristi i sušilica ne stoji na putu. I za male balkone je PEGASUS TOWER 190 idealno rešenje. Uprkos svojoj, na prvi pogled, maloj veličini, ona nudi dosta raspoloživog mesta za sušenje - tri nivoa za sušenje jedan iznad drugog obezbeđuju ukupnu korisnu dužinu žica za sušenje od 19 metara.

  Time na praktičnu sušilicu na sprat staje veš od dve ture sveže opranog veša. Za duže komade veša, srednji nivo može da se otklopi i da omogući nesmetano sušenje. PEGASUS TOWER 190 sušilica na sprat idealna je sušilica za porodice sa malom decom. Ona je stabilna, sigurna i nerđajuća. I posle upotrebe PEGASUS TOWER 190 zauzima malo mesta: Skupljena bez problema staje između ormana i zida zbog debljine od samo 7,5cm. Visina iznosi 1,50 metara.

  180200113
  11.990  RSD
  Picture of Leifheit sušač za veš, tower 27m, podni

  Leifheit sušač za veš, tower 27m, podni

  Leifheit sušilica za veš na sprat CLASSIC TOWER 270 omogućava istovremeno sušenje iz 3 ture opranog veša. Svojim dimenzijama od samo 69x69 cm, sušilica na sprat u svakoj niši pronalazi mesta: da li u tuš kabini, uskom kupatilu, na malom balkonu ili uzanom hodniku. Tri nivoa, postavljena jedan iznad drugog, nude ukupnu dužinu sušenja od 27 metara i mesta za do tri ture sveže opranog veša. Zahvaljujući sklopivom ramu, moguće je koristiti samo polovinu sušilice za veš na sprat. I mreže nivoa za sušenje mogu da se sklope, tako je CLASSIC TOWER 270 pogodan za velike i posebno dugačke komade veša. Zahvaljujući svoja 4 integrisana i lako okretna točka, može lagano da se pomera u svim pravcima i kada se na njoj nalazi okačen veš. Točkovi poseduju za 360° okretan zglob. CLASSIC TOWER 270 sušilica na sprat idealna je sušilica za porodice sa malim prostorom za sušenje. I posle upotrebe CLASSIC TOWER 270 ne zauzima mnogo mesta jer sastavljena bez problema staje između ormana i zida, zbog svoje debljine od 8cm. Visina sušila iznosi 1,26 metara.

  180200114
  7.490  RSD
  Picture of Leifheit točkovi rezervni za sušač za veš pegasus

  Leifheit točkovi rezervni za sušač za veš pegasus

  Leifheit rezervni točkovi kompatibilni sa sušačima Pegasus 120 Compact i Max. Mogućnost rotiranja 360 stepeni.

  180200112
  1.790  RSD
  Picture of Lindo konopac za ves 20m

  Lindo konopac za ves 20m

  Konopac za sušenje odeće, dužina: 20m. Odlična otpornost na opterećenje i vremenske uslove.

  180200039
  299  RSD
  Picture of Lindo korpica za štipaljke ovalna

  Lindo korpica za štipaljke ovalna

  Ovalna korpica za štipaljke, ima kukicu za kačenje. Za unutrašnju i spoljnu upotrebu.

  180200038
  279  RSD
  Picture of Lindo štipaljke 20 kom art 107

  Lindo štipaljke 20 kom art 107

  Štipaljke za kačenje odeće. Pakovanje: 20 komada.

  180200036
  299  RSD
  Picture of Lindo štipaljke 20 kom art 407

  Lindo štipaljke 20 kom art 407

  Štipaljke za kačenje odeće. Pakovanje: 20 komada.

  180200037
  259  RSD
  Picture of Rorets držač garderobe Sonya

  Rorets držač garderobe Sonya

  Sklopivi držač za odeću sa čvrstom konstrukcijom nogu i izdržljivim čeličnim nosačem. Dimenzije 150x158cm.

  180200218
  3.390  RSD
  Picture of Rorets sušilica za veš Compact Black

  Rorets sušilica za veš Compact Black

  Fleksibilno i kompaktno postolje za sušenje korisno za male količine veša, kao što su odeća za vežbanje, dečija odeća, peškiri ili kupaći kostimi. Zauzima malo prostora. Može se staviti u kadu. Dužina žice za sušenje 5.5m. Dimenzije 90x32x83 cm.

  180200216
  999  RSD
  Picture of Texell Balcony TCD-B167 sušilica za veš 10 m

  Texell Balcony TCD-B167 sušilica za veš 10 m

  - Texell Balcony TCD-B167 sušilica za veš
  - Dimenzije zapakovanog proizvoda: 107 x 55 x 4 cm
  - Dimenzije otvorenog proizvoda: 110 x 56,5 x 19,5 cm
  - Dužina žice za sušenje: 10 m

  180200433
  1.390  RSD
  Picture of Texell Black Balance sušilica za veš 18 m

  Texell Black Balance sušilica za veš 18 m

  - Texell Balance sušilica za veš 18 m
  - Dimenzije: 182 x 55 x 3 cm
  - Dužina žice za sušenje: 18 m
  - Maksimalna nosivost: 18 kg
  - Težina: 2,53 kg

  180200449
  2.190  RSD
  Picture of Texell sušilica za veš vertical 40 m

  Texell sušilica za veš vertical 40 m

  Jednostavno otvaranje i zatvaranje pomoću kliznog mehanizma.
  Vertikalna sušilica za veš sa 4 nivoa.
  Kapacitet sušenja veša u dužini od 40 m.
  Mogućnost otvaranja samo jednog dela za sušenje kako bi se drugi prislonio uz zid.
  Dimenzije zapakovanog proizvoda (VxŠxD): 163,5x70x6 cm.
  Dimenzije otvorenog proizvoda (VxŠxD): 169x68x68 cm.
  Boja: bela.
  Materijal: metal.
  Lako premeštanje sušilice uz pomoć točkića.

  180200431
  5.490  RSD
  Picture of Texell TCD-R140 radijator sušilica za veš 3 m

  Texell TCD-R140 radijator sušilica za veš 3 m

  - Texell TCD-R140 radijator sušilica za veš 3 m
  - Dimenzije otvorenog proizvoda: 51 x 34,5 x 15,5 cm
  - Dužina žice za sušenje: 3 m

  180200432
  849  RSD
  Picture of Texell Vertical 3 sušilica za veš 33 m

  Texell Vertical 3 sušilica za veš 33 m

  - Texell Vertical 3 sušilica za veš
  - Dimenzije zapakovanog proizvoda: 130 x 73,5 x 4 cm
  - Dimenzije otvorenog proizvoda: 130 x 69 x 73,5 cm
  - Dužina žica za sušenje: 33 m

  180200430
  3.990  RSD
  Filteri (0) Close
  Obriši sve
  Filtriraj po
  Filter by attributes
  • Brend
  • Dužina žice
  • Ukupna dužina rebara
  • Boja
  • Broj žica za sušenje
  • Dimenzije celog sprata
  • Materijal žica
  • Uvoznik