Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori
  Load
  Sortiraj
  Picture of Cersanit Pisoar apollo 101

  Cersanit Pisoar apollo 101

  Pisoar apollo 101. Napravljen od visokokvalitetnog sjajnog keramičkog materijala. U ovom modelu dovod vode se nalazi s vrha. Dostupni pričvrsni šrafovi osiguravaju sigurnu montažu. Dimenzije: 340x295mm.

  070100033
  6.990  RSD
  Picture of Cersanit Pregrada za pisoar

  Cersanit Pregrada za pisoar

  Pregrada za pisoar. Keramička pregrada za pisoar sa blago zaobljenim gornjim delom i suženim donjim delom. univerzalni dizajn odgovara svim dostupnim pisoarima.

  070100034
  11.990  RSD
  Picture of Vitra Pisoar Vitra arkitekt sa spoljašnjim dovodom

  Vitra Pisoar Vitra arkitekt sa spoljašnjim dovodom

  Pisoar Vitra ARKITEKT sa spoljašnjim dovodom ( komplet set ). Sanitarija je izrađena od keramike, bele boje. Moderan dizajn koji se uklapa u svako kupatilo.

  070100167
  10.390  RSD
  Picture of Vitra Pisoar Vitra arkitekt sa unutrašnjim dovodom

  Vitra Pisoar Vitra arkitekt sa unutrašnjim dovodom

  Pisoar Vitra ARKITEKT sa unutrašnjim dovodom ( komplet set ). Sanitarija je izrađena od keramike, bele boje. Moderan dizajn koji se uklapa u svako kupatilo.

  070100166
  10.390  RSD
  Picture of Vitra Pisoar Vitra S20 sa spoljašnjim dovodom

  Vitra Pisoar Vitra S20 sa spoljašnjim dovodom

  Pisoar Vitra S20 sa spoljašnjim dovodom ( komplet set ). Sanitarija je izrađena od keramike, bele boje. Moderan dizajn koji se uklapa u svako kupatilo.

  070100163
  18.850  RSD
  Picture of Vitra Pisoar Vitra S20 sa unutrašnjim dovodom

  Vitra Pisoar Vitra S20 sa unutrašnjim dovodom

  Pisoar Vitra S20 sa unutrašnjim dovodom ( komplet set ). Sanitarija je izrađena od keramike, bele boje. Moderan dizajn koji se uklapa u svako kupatilo.

  070100164
  18.850  RSD
  Picture of Vitra Pisoarska pregrada Vitra arkitekt

  Vitra Pisoarska pregrada Vitra arkitekt

  Pisoarska pregrada Vitra ARKITEKT. Sanitarija je izrađena od keramike, bele boje. Moderan dizajn koji se uklapa u svako kupatilo.

  070100165
  6.290  RSD

  U današnjim javnim zgradama i tržnim centrima, pisoari postaju sve češći deo toaletnog prostora. Ovaj specifičan komad toaleta namenjen je isključivo za mokrenje, pružajući efikasan i higijenski pristup odlaganju tečnosti. Pripremili smo korisne savete o odabiru i montaži ovog sanitarnog atributa.

  Pisoari se često nalaze u javnim zgradama i tržnim centrima. Iako su prvobitno bili češći u evropskim zemljama, moderni standardi u dizajnu sanitarnih čvorova u javnim objektima sve više podrazumevaju njihovu upotrebu.

  Pisoari obično imaju kompaktan dizajn i manje dimenzije u poređenju sa tradicionalnim toaletima. Ova karakteristika omogućava njihovu široku primenu u različitim enterijerima.

  Koja je idealna visina pisoara?

  Stručnjaci preporučuju montažu pisoara na visini od 65–70 cm od poda do ivice posude. Ova visina omogućava udobnu upotrebu prosečnom korisniku bez nepotrebnog savijanja ili udaranja.

  Koja je idealna visina pisoara u toaletima koje koriste i deca?

  U ustanovama gde su korisnici toaleta i deca, preporučuje se postavljanje pisoara na visinu do 50 cm od poda kako bi odgovarao potrebama dece. Za privatnu upotrebu, preporučuje se prilagođavanje visine prema fiziološkim karakteristikama i rastu vlasnika.

  Prilikom postavljanja pisoara kod kuće, uzimajte u obzir fiziološke karakteristike i rast korisnika. Montirajte pisoar na visini koja će pružiti najpogodnije i optimalno iskustvo.

  Na tržištu postoje različite vrste pisoara sa dodatnim funkcijama poput automatskog ispiranja, antibakterijske zaštite i energetske efikasnosti. Razmotrite ove opcije u skladu sa vašim potrebama.

  Uzimajući u obzir ove faktore, budući kupci će moći da donesu informisanu odluku prilikom odabira i montaže pisoara u kupatilu.

  Filteri (0) Close
  Obriši sve
  Filtriraj po
  Filter by attributes
  • Brend
  • Visina
  • Širina
  • Dubina
  • Materijal
  • Vrsta
  • Odvod
  • Montaža