Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Smart sigurnosne brave

  Load
  Sortiraj
  Picture of Wise brava gornja WiFi smart

  Wise brava gornja WiFi smart

  Wifi pametna brava, gornja, mogućnost otključavanja/zaključavanja brave sa PIN kodom/RFID karticom/otiskom prsta ili standardno otključavanje putem ključa.
  Dobijate izveštaj o zatvaranju/otvaranju vrata preko Smart Life aplikacije koja je bespalatna za sve Android i IOS uređaje.
  Mogućnost dodeljivanja PIN koda preko aplikacije za više korisnika ili jednokratkog PIN koda i postavljanja raznih uslova automatizacije.
  160200007
  21.990  RSD
  Picture of Wise brava sa fingerprint funkcijom WiFi smart

  Wise brava sa fingerprint funkcijom WiFi smart

  Wifi pametna brava, mogućnost otključavanja/zaključavanja brave sa PIN kodom/RFID karticom/otiskom prsta ili standardno otključavanje putem ključa. Dobijate izveštaj o zatvaranju/otvaranju vrata preko Smart Life aplikacije koja je bespalatna za sve Android i IOS uređaje.
  Mogućnost dodeljivanja PIN koda preko aplikacije za više korisnika ili jednokratkog PIN koda.
  160200006
  36.990  RSD
  Picture of Wise 5050 WiFi pametna brava

  Wise 5050 WiFi pametna brava

  - WiFi pametnu bravu uparite sa Smart Life aplikacijom na mobilnom telefonu
  - Mogućnost otključavanja/zaključavanja brave pomoću PIN koda, RFID kartice, otiska prsta, aplikacije na mobilnom telefonu, mehanički (ključ)
  - Preko mobilnog telefona, sa bilo kog mesta, možete da upravljate WiFi pametnom bravom
  - Dodeljivanje PIN koda preko aplikacije za više korisnika
  - Dodeljivanje jednokratnog PIN koda
  - Izveštaji o otvaranju/zatvaranju vrata
  - Idealno za apartmane/hotele 

  Otključavanje vrata preko mobilnog telefona bilo gde da se nalazite. U svakom trenutku, na svom mobilnom telefonu, možete proveriti da li su vrata zaključana. Zaključavanje vrata jednim klikom na mobilnom telefonu. AA baterije se veoma jednostavno postavljaju i menjaju. Prosečno trajanje baterija je 1 godinu. U svakom trenutku na svom mobilnom telefonu možete da proverite status baterije. Moguće je podesiti da dobijete notifikaciju kada je baterija skoro prazna.

  160200041
  26.990  RSD
  Picture of Wise kvaka PIN, otisak prsta, WiFi

  Wise kvaka PIN, otisak prsta, WiFi

  Kvaka pin fingerprint – jednostavno i lako otvaranje otiskom prsta, šifrom, ključem ili preko aplikacije na pametnom telefonu. Kvaka je napravljena od legure cinka koji je otporan na spoljne uticaje.
  Biometrijski senzor otiska prsta za identifikaciju, brzina prepoznavanja otiska je 0,5 sekundi. Bluetooth daljinska kontrola, udaljenost 6-25 cm.
  4 načina otključavanja, obaveštenje kada je baterija ispod 10 %, jednostavno otključavanje dodirom. Podesiva u oba smera.

  160200028
  18.490  RSD
  Filteri (0) Close
  Obriši sve
  Filtriraj po
  Filter by attributes
  • Brend
  • Napajanje
  • Ostalo
  • Aplikacije
  • Boja
  • Kontrola
  • Uvoznik