Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Rukavice sa premazom

  Load
  View as Mreža Lista
  Sortiraj
  -16%
  Picture of Wurth rukavice zaštitne pu bele

  Wurth rukavice zaštitne pu bele

  Ove tanke bešavne rukavice od poliestera, presvučene su finim slojem poliuretana na dlanu. Pogodne su za precizne poslove zbog svoje elastičnosti i dobrog prianjanja na šake.
  119  RSD 99  RSD
  -16%
  Picture of Wurth rukavice zaštitne pu crne

  Wurth rukavice zaštitne pu crne

  Ove tanke bešavne rukavice od poliestera presvučene su finim slojem poliuretana na dlanu. Pogodne su za precizne poslove zbog svoje elastičnosti i dobrog prianjanja na šake.
  119  RSD 99  RSD
  Picture of Wurth rukavice zaštitne tigerflex plus

  Wurth rukavice zaštitne tigerflex plus

  Ove rukavice imaju osnovo pletivo od bešavnog u krug pletenog vlakna nailon/likra udobnog za kožu. Površina dlana obložena je nitrilnom penom. Usko i mekano prianjanje rukavice omogućava odličan zahvat.
  529  RSD
  Picture of Pinto rukavice sa PU premazom bele

  Pinto rukavice sa PU premazom bele

  Pinto zaštitne rukavice sa poliuretanskim premazom sive bele su veoma elastične rukavice prijatne za nošenje. Manžetna je od poliestera. Rukavica je umočena u poliuretan u predelu dlana i na vrhovima prstiju na nadlanici. Zahvaljujući svojoj elastičnosti rukavice se koriste u mašinskoj, automobilskoj industriji, u proizvodnji i rukovanju osetljivim predmetima kao što su sijalice, sitni delovi i drugo.

  Pletivo: poliester
  Premaz: poliuretan
  Manžetna: poliester
  Standard: EN420, EN388 ( 3121X )
  129  RSD
  Picture of Pinto rukavice sa PU premazom crne

  Pinto rukavice sa PU premazom crne

  Pinto zaštitne rukavice sa poliuretanskim premazom crne boje su veoma elastične rukavice prijatne za nošenje. Manžetna je od poliestera. Rukavica je umočena u poliuretan u predelu dlana i na vrhovima prstiju na nadlanici. Zahvaljujući svojoj elastičnosti rukavice se koriste u mašinskoj, automobilskoj industriji, u proizvodnji i rukovanju osetljivim predmetima kao što su sijalice, sitni delovi i drugo.

  Pletivo: poliester
  Premaz: poliuretan
  Manžetna: poliester
  Standard: EN420, EN388 ( 3121X )
  129  RSD
  Picture of Pinto rukavice sa PU premazom sive

  Pinto rukavice sa PU premazom sive

  Pinto zaštitne rukavice sa poliuretanskim premazom sive boje su veoma elastične rukavice prijatne za nošenje. Manžetna je od poliestera. Rukavica je umočena u poliuretan u predelu dlana i na vrhovima prstiju na nadlanici. Zahvaljujući svojoj elastičnosti rukavice se koriste u mašinskoj, automobilskoj industriji, u proizvodnji i rukovanju osetljivim predmetima kao što su sijalice, sitni delovi i drugo.

  Pletivo: poliester
  Premaz: poliuretan
  Manžetna: poliester
  Standard: EN420, EN388 ( 3121X )
  129  RSD
  Picture of Rukavica Maxidry ATG pun premaz

  Rukavica Maxidry ATG pun premaz

  Rukavica Maxidry je radna rukavica koja omogućuje optimizovani zahvat i vrhunske performanse i spretnost u vlažnom i zauljenom okruženju.
  Potpuno je premazana vodonepropusnim sintetičkim nitrilom, kao i preko dlana i prstiju površinskim premazom od nitrilne mikropene, ukupna debljina preko dlana je 1.0 mm. Dužina: 26 cm
  120400014
  959  RSD
  Picture of Rukavica Maxidry 10 ATG

  Rukavica Maxidry 10 ATG

  Rukavica Maxidry je radna rukavica koja omogućuje optimizovani zahvat i vrhunske performanse i spretnost u vlažnom i zauljenom okruženju.
  Preko dlana i prstiju vodonepropusni sintetički nitrilni premaz pa preko površinski premaz od nitrilne mikropene, ukupna debljina preko dlana 1.3mm.
  120400020
  999  RSD
  Picture of Rukavica Maxiflex endurance veličina 10 ATG

  Rukavica Maxiflex endurance veličina 10 ATG

  Rukavica Maxiflex endurance je radna rukavica za precizno rukovanje u suvom okruženju, rashlađuje ruke i smanjuje znojenje primenom AD-APT tehnologije, sa silikonskim mikrogranulama preko dlana koje omogućuju protivkliznost, povećavaju izdržljivost i mekši zahvat. Premaz je od nitrilne mikropene preko dlana, ukupna debljina preko dlana 1,1mm, dužina: 25cm, boja: tamnosivo-crna.
  120400017
  1.090  RSD
  Picture of Rukavica Maxiflex ultimate veličina 10 ATG

  Rukavica Maxiflex ultimate veličina 10 ATG

  Rukavica Maxiflex ultimate je proizvedena od ergonomske mešane tkanine sa likrom i najlonom. Dlan i prsti umočeni u nitrilnu mikropenu, pletivo bez šavova, ultra lake i udobne za nošenje sa povećanim brojem mikro-tačaka koje povećavaju izdržljivost i daju osećaj mekoće. Debljina dlana 1mm tanja od većine uporedivih rukavica i predviđena za rad u suvim uslovima
  120400012
  859  RSD
  Picture of Rukavica Maxiflex ultimate veličina 9 ATG

  Rukavica Maxiflex ultimate veličina 9 ATG

  Rukavica Maxiflex ultimate je radna rukavica za precizno rukovanje u suvom okruženju, koja rashlađuje ruke i smanjuje znojenje primenom AD-APT tehnologije. Premazana je nitrilnom mikropenom preko dlana, debljine: 1mm, dužine: 25cm
  120400013
  859  RSD
  Picture of Rukavica Maxifoam belo-sive veličina 10 ATG

  Rukavica Maxifoam belo-sive veličina 10 ATG

  Rukavica Maxifoam je lagana radna rukavica izuzetne izdržljivosti, osmišljene da „odvode” tečnosti i ulja i pruže fleksibilnost i spretnost ruku u suvim i vlažnim uslovima. Preko dlana i prstiju premaz od nitrilne mikropene, ukupna debljina preko dlana 1 mm, dužina: 24 cm, boja: belo-siva.
  120400018
  679  RSD
  Picture of Rukavica Maxifoam sivo-crne veličina 10 ATG

  Rukavica Maxifoam sivo-crne veličina 10 ATG

  Rukavica Maxifoam su lagane radne rukavice, osmišljene da „odvode” tečnosti i ulja i pruže fleksibilnost i spretnost ruku u suvim i vlažnim uslovima. Preko dlana i prstiju premazana je od nitrilne mikropene, ukupna debljina preko dlana 1mm, dužina: 24 cm, boja: sivo-crna.
  120400019
  699  RSD
  Picture of Rukavica Maxitherm veličina 10 ATG

  Rukavica Maxitherm veličina 10 ATG

  Rukavica Maxitherm je lagana radna termoizolaciona rukavica s latex premazom koji omogućuju protivkliznost i spretnost ruku u suvim i vlažnim uslovima (Toplotna zaštita od -10 °C do 250 °C). Premazana je preko dlana i prstiju prirodnim latex premazom, ukupna debljina preko dlana 2.5 mm, dužina: 26, 5 cm, boja: narandžasto-crna.
  120400023
  1.250  RSD
  Picture of Wurth rukavica zaštitna Thor Impact veličina 10

  Wurth rukavica zaštitna Thor Impact veličina 10

  Ove zaštitne rukavice napravljene su od mešavine visoko kvalitetnog polietilena visokih performansi, initrila, TRP-a i kože sa umecima za poboljšan stisak. Nadlanica i spoljašnji delovi prstiju zaštićeni su od nagnječenja i udara. Specijalno oblikovana manžetna omogućava lako navlačenje.
  120400066
  1.290  RSD
  Filteri (0) Close
  Obriši sve
  Filtriraj po
  Filter by attributes
  • Brend
  • Materijal Prevlake
  • Materijal tkanje
  • Standard rukavice
  • Standard rukavice1
  • Uvoznik