Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Rukavice

  Load
  Sortiraj
  Picture of Wurth rukavice zaštitne kožne Basic Rigger

  Wurth rukavice zaštitne kožne Basic Rigger

  Ova čvrsta zaštitna rukavica napravljena je od goveđe kože i ima prirodnju boju.
  Posebno dizajniran otvor za palačeve duplo je opšiven.
  Elastični otvor za ruku olakšava oblačenje.
  od 549  RSD
  Picture of Wurth rukavice zaštitne orange latex grip

  Wurth rukavice zaštitne orange latex grip

  Ove duplo močene rukavice su izrađene od pamuka a prevlaka je od naboranog lateksa koji pokriva dlan i prste. Otvorena nadlanica omogućava disanje kože.
  od 329  RSD
  Picture of Wurth rukavice zaštitne pu bele

  Wurth rukavice zaštitne pu bele

  Ove tanke bešavne rukavice od poliestera, presvučene su finim slojem poliuretana na dlanu. Pogodne su za precizne poslove zbog svoje elastičnosti i dobrog prianjanja na šake.
  od 119  RSD
  Picture of Wurth rukavice zaštitne pu crne

  Wurth rukavice zaštitne pu crne

  Ove tanke bešavne rukavice od poliestera presvučene su finim slojem poliuretana na dlanu. Pogodne su za precizne poslove zbog svoje elastičnosti i dobrog prianjanja na šake.
  od 119  RSD
  Picture of Wurth rukavice zaštitne PU Cut5 Shield

  Wurth rukavice zaštitne PU Cut5 Shield

  Ove mekane i udobne bešavne rukavice izrađene su od sitentičkog vlakna UHMWPE. Ova vlakna imaju zateznu čvrstoću 10 – 15 puta veću od čelika, što je tajna maksimalnih parametara na habanje, prosecanje i kidanje. Dlan je presvučen tankim slojem poliuretana.
  od 969  RSD
  Picture of Wurth rukavice zaštitne PU Garden roze

  Wurth rukavice zaštitne PU Garden roze

  Ova štrikana rukavica od poliestera bez šavova ima dlan obložen poliuretanom. Elastična manžetna olakšava oblačenje. Izuzetno su lagane i fleksibilne.
  120400060
  179  RSD
  Picture of Wurth rukavice zaštitne PU Garden žute

  Wurth rukavice zaštitne PU Garden žute

  Ova štrikana rukavica od poliestera bez šavova ima dlan obložen poliuretanom. Elastična manžetna olakšava oblačenje. Izuzetno su lagane i fleksibilne.
  120400059
  179  RSD
  Picture of Wurth rukavice zaštitne red nitrile

  Wurth rukavice zaštitne red nitrile

  Ove elastične i meke bešavne rukavice proizvedene su od poliestera i presvučene glatkim nitrilom na dlanu. Otporne su na ulja, goriva, blaže rastvore kiselina i organske rastvarače.
  od 189  RSD
  Picture of Wurth rukavice zaštitne tigerflex plus

  Wurth rukavice zaštitne tigerflex plus

  Ove rukavice imaju osnovo pletivo od bešavnog u krug pletenog vlakna nailon/likra udobnog za kožu. Površina dlana obložena je nitrilnom penom. Usko i mekano prianjanje rukavice omogućava odličan zahvat.
  od 529  RSD
  Wurth zaštitne rukavice red latex grip

  Wurth zaštitne rukavice red latex grip

  Meke i elastične bešavne rukavice, napravljene od poliestera, presvučene na dlanu naboranim lateksom koji obezbeđuje odličan hvat.
  od 219  RSD
  Picture of Pinto rukavice sa PU premazom bele

  Pinto rukavice sa PU premazom bele

  Pinto zaštitne rukavice sa poliuretanskim premazom sive bele su veoma elastične rukavice prijatne za nošenje. Manžetna je od poliestera. Rukavica je umočena u poliuretan u predelu dlana i na vrhovima prstiju na nadlanici. Zahvaljujući svojoj elastičnosti rukavice se koriste u mašinskoj, automobilskoj industriji, u proizvodnji i rukovanju osetljivim predmetima kao što su sijalice, sitni delovi i drugo.

  Pletivo: poliester
  Premaz: poliuretan
  Manžetna: poliester
  Standard: EN420, EN388 ( 3121X )
  od 119  RSD
  Picture of Pinto rukavice sa PU premazom crne

  Pinto rukavice sa PU premazom crne

  Pinto zaštitne rukavice sa poliuretanskim premazom crne boje su veoma elastične rukavice prijatne za nošenje. Manžetna je od poliestera. Rukavica je umočena u poliuretan u predelu dlana i na vrhovima prstiju na nadlanici. Zahvaljujući svojoj elastičnosti rukavice se koriste u mašinskoj, automobilskoj industriji, u proizvodnji i rukovanju osetljivim predmetima kao što su sijalice, sitni delovi i drugo.

  Pletivo: poliester
  Premaz: poliuretan
  Manžetna: poliester
  Standard: EN420, EN388 ( 3121X )
  od 119  RSD
  Picture of Pinto rukavice sa PU premazom sive

  Pinto rukavice sa PU premazom sive

  Pinto zaštitne rukavice sa poliuretanskim premazom sive boje su veoma elastične rukavice prijatne za nošenje. Manžetna je od poliestera. Rukavica je umočena u poliuretan u predelu dlana i na vrhovima prstiju na nadlanici. Zahvaljujući svojoj elastičnosti rukavice se koriste u mašinskoj, automobilskoj industriji, u proizvodnji i rukovanju osetljivim predmetima kao što su sijalice, sitni delovi i drugo.

  Pletivo: poliester
  Premaz: poliuretan
  Manžetna: poliester
  Standard: EN420, EN388 ( 3121X )
  od 119  RSD
  Picture of Rukavica kožna Doha

  Rukavica kožna Doha

  Kožna radna rukavica za rad u suvim uslovima, materijal je od goveđe špalt kože, manžetna je sa elastičnom trakom ispod dlana, udobne i fleksibilne. Norme: EN 420, EN 388 4122X, pakovanje: 10 pari. Radne rukavice su neophodna lična zaštitna oprema za rad u potpunoj bezbednosti. Od dizanja tereta do rukovanja opasnim proizvodima.
  od 329  RSD
  Picture of Rukavica kožna Faso

  Rukavica kožna Faso

  Kožna radna rukavica sa ergonomskim palcem, udobne i fleksibilne za precizne radove u suvim uslovima. Manžetna je sa elastičnom trakom ispod dlana. Norme: EN 420, EN 388 2132X. Veličina: 1, pakovanje: 12 pari Radne rukavice su neophodna lična zaštitna oprema za rad u potpunoj bezbednosti. Od dizanja tereta do rukovanja opasnim proizvodima. Izuzetno lagane i fleksibilne sa elastičnom manžetnom.
  od 359  RSD
  Picture of Rukavica Maxicut oil veličina 10 ATG

  Rukavica Maxicut oil veličina 10 ATG

  Rukavica Maxicut oil je radna rukavica visokog stepene zaštite od posekotina koja omogućuje optimizovani zahvat i vrhunske performanse i spretnost u vlažnom i uljnom okruženju. Preko dlana je premaz sintetički nitrilni koji je otporan na tečenosti i posekotine, a preko dlana i prstiju površinski premaz od nitrilne mikropene.
  120400015
  1.590  RSD
  Picture of Rukavica Maxicut oil veličina 11 ATG

  Rukavica Maxicut oil veličina 11 ATG

  Rukavica Maxicut je radna rukavica visokog stepena zaštite od posekotina za precizne radove u vlažnom i zauljenom okruženju sa kožnim dlanom za dodirnu tolotnu izolaciju do 250°C. Preko 3/4 površine sintetički nitrilni premaz otporan na hemikalije i posekotine, preko dlana i prstiju površinski premaz od nitrilne mikropene.
  120400016
  1.590  RSD
  Picture of Rukavica Maxidry 10 ATG

  Rukavica Maxidry 10 ATG

  Rukavica Maxidry je radna rukavica koja omogućuje optimizovani zahvat i vrhunske performanse i spretnost u vlažnom i zauljenom okruženju.
  Preko dlana i prstiju vodonepropusni sintetički nitrilni premaz pa preko površinski premaz od nitrilne mikropene, ukupna debljina preko dlana 1.3mm.
  120400020
  1.390  RSD
  Picture of Rukavica Maxidry ATG pun premaz

  Rukavica Maxidry ATG pun premaz

  Rukavica Maxidry je radna rukavica koja omogućuje optimizovani zahvat i vrhunske performanse i spretnost u vlažnom i zauljenom okruženju.
  Potpuno je premazana vodonepropusnim sintetičkim nitrilom, kao i preko dlana i prstiju površinskim premazom od nitrilne mikropene, ukupna debljina preko dlana je 1.0 mm. Dužina: 26 cm
  120400014
  959  RSD
  Picture of Rukavica Maxiflex cut 3 veličina 10 ATG

  Rukavica Maxiflex cut 3 veličina 10 ATG

  Rukavica Maxiflex je izuzetno lagana radna rukavica otporna na posekotine za precizno rukovanje u suvom okruženju, premaz je od nitrilne mikropene preko dlana. Debljina: 0, 75mm, dužina: 25cm, boja: zelena/crna.
  120400021
  1.690  RSD
  Picture of Rukavica Maxiflex endurance veličina 10 ATG

  Rukavica Maxiflex endurance veličina 10 ATG

  Rukavica Maxiflex endurance je radna rukavica za precizno rukovanje u suvom okruženju, rashlađuje ruke i smanjuje znojenje primenom AD-APT tehnologije, sa silikonskim mikrogranulama preko dlana koje omogućuju protivkliznost, povećavaju izdržljivost i mekši zahvat. Premaz je od nitrilne mikropene preko dlana, ukupna debljina preko dlana 1,1mm, dužina: 25cm, boja: tamnosivo-crna.
  120400017
  1.090  RSD
  Picture of Rukavica Maxiflex ultimate veličina 10 ATG

  Rukavica Maxiflex ultimate veličina 10 ATG

  Rukavica Maxiflex ultimate je proizvedena od ergonomske mešane tkanine sa likrom i najlonom. Dlan i prsti umočeni u nitrilnu mikropenu, pletivo bez šavova, ultra lake i udobne za nošenje sa povećanim brojem mikro-tačaka koje povećavaju izdržljivost i daju osećaj mekoće. Debljina dlana 1mm tanja od većine uporedivih rukavica i predviđena za rad u suvim uslovima
  120400012
  859  RSD
  Picture of Rukavica Maxiflex ultimate veličina 9 ATG

  Rukavica Maxiflex ultimate veličina 9 ATG

  Rukavica Maxiflex ultimate je radna rukavica za precizno rukovanje u suvom okruženju, koja rashlađuje ruke i smanjuje znojenje primenom AD-APT tehnologije. Premazana je nitrilnom mikropenom preko dlana, debljine: 1mm, dužine: 25cm
  120400013
  859  RSD
  Picture of Rukavica Maxifoam belo-sive veličina 10 ATG

  Rukavica Maxifoam belo-sive veličina 10 ATG

  Rukavica Maxifoam je lagana radna rukavica izuzetne izdržljivosti, osmišljene da „odvode” tečnosti i ulja i pruže fleksibilnost i spretnost ruku u suvim i vlažnim uslovima. Preko dlana i prstiju premaz od nitrilne mikropene, ukupna debljina preko dlana 1 mm, dužina: 24 cm, boja: belo-siva.
  120400018
  479  RSD
  Picture of Rukavica Maxifoam sivo-crne veličina 10 ATG

  Rukavica Maxifoam sivo-crne veličina 10 ATG

  Rukavica Maxifoam su lagane radne rukavice, osmišljene da „odvode” tečnosti i ulja i pruže fleksibilnost i spretnost ruku u suvim i vlažnim uslovima. Preko dlana i prstiju premazana je od nitrilne mikropene, ukupna debljina preko dlana 1mm, dužina: 24 cm, boja: sivo-crna.
  120400019
  629  RSD
  Picture of Rukavica Maxitherm veličina 10 ATG

  Rukavica Maxitherm veličina 10 ATG

  Rukavica Maxitherm je lagana radna termoizolaciona rukavica s latex premazom koji omogućuju protivkliznost i spretnost ruku u suvim i vlažnim uslovima (Toplotna zaštita od -10 °C do 250 °C). Premazana je preko dlana i prstiju prirodnim latex premazom, ukupna debljina preko dlana 2.5 mm, dužina: 26, 5 cm, boja: narandžasto-crna.
  120400023
  1.290  RSD
  Picture of Rukavica mornar Ligo veličina 10

  Rukavica mornar Ligo veličina 10

  Kožna rukavica od govede špalt kože s pojačanjima na dlanu i palcu, kažiprst sašiven od kože u jednom komadu, nadlanica je od pamuka, manžetna je laminirana tekstilom, kao i sa postavom od tekstila. Standard: EN 420 EN 388 (3244X), Pakovanje: 1/120. Radne rukavice su neophodna lična zaštitna oprema za rad u potpunoj bezbednosti. Od dizanja tereta do rukovanja opasnim proizvodima, izuzetno lagane i fleksibilne.
  120400007
  399  RSD
  Picture of Rukavica vrtna Flora plava veličina 8

  Rukavica vrtna Flora plava veličina 8

  Štrikana vrtna rukavica od poliestera bez šavova, dlan sa premazom od poliuretana. U zasebnom je pakovanju, standard: EN 420, EN 388 2131X. Radne rukavice su neophodna lična zaštitna oprema za rad u potpunoj bezbednosti. Od dizanja tereta do rukovanja opasnim proizvodima. Izuzetno lagane i fleksibilne sa elastičnom manžetnom.
  120400000
  199  RSD
  Picture of Rukavice Maxicut ultra veličina 10 ATG

  Rukavice Maxicut ultra veličina 10 ATG

  Rukavice Maxicut ultra su rukavice sa zaštitom od posekotina za suva okruženje. Tanke bez silikona sa visokim stepenom zaštite, dlan: debljina 1,00mm, premaz od nitrilne mikropene preko bešavne najlonske podstave. Dužina: 25cm, boja: plavo-crna, svojstva i prednosti:
  120400022
  1.990  RSD
  Picture of Wurth rukavica zaštitna Thor Impact veličina 10

  Wurth rukavica zaštitna Thor Impact veličina 10

  Ove zaštitne rukavice napravljene su od mešavine visoko kvalitetnog polietilena visokih performansi, initrila, TRP-a i kože sa umecima za poboljšan stisak. Nadlanica i spoljašnji delovi prstiju zaštićeni su od nagnječenja i udara. Specijalno oblikovana manžetna omogućava lako navlačenje.
  120400066
  1.290  RSD
  Picture of Wurth rukavice jednokratne nitrilne

  Wurth rukavice jednokratne nitrilne

  Nitrilne jednokratne rukavice, bez pudera, plave, veličina S. Ne sadrže puder i lateks, mogu biti nošene sa obe strane. Otporne na masti, benzin, dizel gorivo, mnoge kiseline i ulja. Izdržljive, sa dobrom mehaničkom otpornošću i visokom elastičnošću.
  Picture of Wurth rukavice zaštitne kožne Protect

  Wurth rukavice zaštitne kožne Protect

  Ove mekane zaštitne rukavice izrađene su od svinjske kože.
  Nadlanica je napravljena od elastičnog pamuka koji omogućava disanje kože.
  Elastična manžetna može se podesiti čičak trakom.
  od 899  RSD
  Picture of Wurth rukavice zaštitne kožne W-10

  Wurth rukavice zaštitne kožne W-10

  Ova čvrsta zaštitna rukavica izrađena je od goveđeg špalta/platna. Prednji deo rukavice je izrađen je od čvrste pamučne tkanine. Dlan i vrhovi prstiju izrađeni su od špalta. Duplo je štepana i otporna na habanje.
  Picture of Wurth rukavice zaštitne latex Briker UP

  Wurth rukavice zaštitne latex Briker UP

  Ove pletene bešavne rukavice od petoslojne mešavine pamuka i poliestera presvučene su naboranim lateksom na dlanu. Meke su, udobne i odlikuje ih siguran hvat.
  od 269  RSD
  Picture of Wurth rukavice zaštitne latex grip

  Wurth rukavice zaštitne latex grip

  Ove čvrste, bešavne rukavice izrađene su od kombinacije pamuka i poliestera. Premazane su prirodnim lateksom i veoma su udobne za nošenje.
  od 299  RSD
  Picture of Wurth rukavice zaštitne latex universalfit veličina 10

  Wurth rukavice zaštitne latex universalfit veličina 10

  Ove lagane bešavne rukavice izrađene od poliestera pružiće vam maksimalnu udobnost tokom nošnja. Na dlanu su presvučene penastim lateksom.
  120400057
  319  RSD
  Picture of Wurth rukavice zaštitne najlon-PVC Berry

  Wurth rukavice zaštitne najlon-PVC Berry

  Ove fine pletene bešavne rukavice izrađene od poliestera, na dlanu su presvučene tačkicama od PVC-a za čvršći hvat i povećanu otpornost na abraziju.
  Picture of Wurth rukavice zaštitne nitril blue wave veličina 10

  Wurth rukavice zaštitne nitril blue wave veličina 10

  Ova pletena bešavna rukavica izrađena od poliestera presvučena je glatkim nitrilom koji zbog svoje naborane strukture povećava sigurnost hvata. Zahvaljujući nitrile na dlanu ove rukavice su otporne na dejstva ulja, organskih rastvarača, blažih hemikalija.
  120400058
  209  RSD
  Picture of Wurth rukavice zaštitne nitril Darkster

  Wurth rukavice zaštitne nitril Darkster

  Ova rukavica pruža zaštitu od mehaničkih rizika i ma najveću moguću ocenu kada je u pitanju otpornost na abraziju. Osnova rukavice je od kombinacije spandex i najlona i pruža odlično prianjanje uz ruku. Premazane su nitrilnom penom koja je otporna na ulja i masti a pored toga ima i nitrilne tačkice koje obezbeđuju fantastičan hvat.
  od 379  RSD
  Picture of Wurth Zavarivačke Rukavice, Kožne Špalt/Puna Koža, W-100

  Wurth Zavarivačke Rukavice, Kožne Špalt/Puna Koža, W-100

  Wurth zavarivačke rukavice od pune kravlje kože na dlanu i kažiprstu. Nadlanici i manžetna od špalta. Otporne na ulje, mast i vodu. Dužina 35 cm.
  120400088
  2.190  RSD
  Filteri (0) Close
  Obriši sve
  Filtriraj po
  Filter by attributes
  • Brend
  • Dužina
  • Veličina
  • Debljina
  • Boja
  • Broj komada u pakovanju
  • Debljina kože
  • Materijal izrade
  • Materijal Prevlake
  • Materijal tkanje
  • Otporne na ulje mast i vodu
  • Otpornost na vodu
  • Standard
  • Standard rukavice
  • Standard rukavice1
  • Uvoznik