Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Rolo zavese

  Load
  View as Mreža Lista
  Sortiraj
  -47%
  Schwoller Zavesa rolo bela

  Schwoller Zavesa rolo bela

  Rolo zavesa, bela, 90x170. Komplet sa priborom za montažu. Rolo zavese su moderne i dizajnirane tako da se mogu uklopiti u svaki tip enterijera. Pored estetske, imaju i funkcionalnu ulogu, štite od Sunca i toplote. Lako se postavljaju i još lakše održavaju. Dobar primer zavesa koje će se uklopiti u različite stilove uređenja i kojima ćete vašem dizajnu prostora dati novi nivo elegancije. Savršeno će se prilagoditi različitom nameštaju i rasporedu u prostoriji.

  1.890  RSD od 999  RSD
  -47%
  Picture of Schwoller Zavesa rolo krem

  Schwoller Zavesa rolo krem

  Rolo zavesa, krem,90x170. Komplet sa priborom za montažu. Rolo zavese su moderne i dizajnirane tako da se mogu uklopiti u svaki tip enterijera. Pored estetske, imaju i funkcionalnu ulogu, štite od Sunca i toplote. Lako se postavljaju i još lakše održavaju. Dobar primer zavesa koje će se uklopiti u različite stilove uređenja i kojima ćete vašem dizajnu prostora dati novi nivo elegancije. Savršeno će se prilagoditi različitom nameštaju i rasporedu u prostoriji.

  1.890  RSD od 999  RSD
  -42%
  Picture of Schwoller Zavesa rolo sv smeđa

  Schwoller Zavesa rolo sv smeđa

  Rolo zavesa, svetla smeđa, 90x170. Komplet sa priborom za montažu. Rolo zavese su moderne i dizajnirane tako da se mogu uklopiti u svaki tip enterijera. Pored estetske, imaju i funkcionalnu ulogu, štite od Sunca i toplote. Lako se postavljaju i još lakše održavaju. Dobar primer zavesa koje će se uklopiti u različite stilove uređenja i kojima ćete vašem dizajnu prostora dati novi nivo elegancije. Savršeno će se prilagoditi različitom nameštaju i rasporedu u prostoriji.

  1.890  RSD od 1.090  RSD
  -37%
  Picture of Schwoller Zavesa duo rolo siva

  Schwoller Zavesa duo rolo siva

  Duo rolo zavesa, siva, 75x150. Komplet sa priborom za montažu. Rolo zavese su moderne i dizajnirane tako da se mogu uklopiti u svaki tip enterijera. Pored estetske, imaju i funkcionalnu ulogu, štite od Sunca i toplote. Lako se postavljaju i još lakše održavaju. Dobar primer zavesa koje će se uklopiti u različite stilove uređenja i kojima ćete vašem dizajnu prostora dati novi nivo elegancije. Savršeno će se prilagoditi različitom nameštaju i rasporedu u prostoriji.

  3.190  RSD od 1.990  RSD
  -37%
  Picture of Schwoller Zavesa duo rolo bela

  Schwoller Zavesa duo rolo bela

  Duo rolo zavesa, bela, 75x150. Komplet sa priborom za montažu. Rolo zavese su moderne i dizajnirane tako da se mogu uklopiti u svaki tip enterijera. Pored estetske, imaju i funkcionalnu ulogu, štite od Sunca i toplote. Lako se postavljaju i još lakše održavaju. Dobar primer zavesa koje će se uklopiti u različite stilove uređenja i kojima ćete vašem dizajnu prostora dati novi nivo elegancije. Savršeno će se prilagoditi različitom nameštaju i rasporedu u prostoriji.

  3.990  RSD od 2.490  RSD
  Picture of Schwoller Zavesa duo rolo krem

  Schwoller Zavesa duo rolo krem

  Duo rolo zavesa, krem, 70x150. Komplet sa priborom za montažu. Rolo zavese su moderne i dizajnirane tako da se mogu uklopiti u svaki tip enterijera. Pored estetske, imaju i funkcionalnu ulogu, štite od Sunca i toplote. Lako se postavljaju i još lakše održavaju. Dobar primer zavesa koje će se uklopiti u različite stilove uređenja i kojima ćete vašem dizajnu prostora dati novi nivo elegancije. Savršeno će se prilagoditi različitom nameštaju i rasporedu u prostoriji.

  od 3.190  RSD
  Filteri (0) Close
  Dimenzija Close
  Obriši sve
  Filtriraj po
  Filter by attributes
  • Brend
  • Uvoznik