Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Radna odela

  Load
  View as Mreža Lista
  Sortiraj
  -31%
  Picture of NEO pantalone sa tregerima sive

  NEO pantalone sa tregerima sive

  - NEO pantalone sa tregerima sive boje
  - Sastav: 65% poliester, 35% pamuk

  3.950  RSD od 2.700  RSD
  -31%
  Picture of NEO radne pantalone sive

  NEO radne pantalone sive

  - NEO radne pantalone sive boje
  - Sastav: 65% poliester, 35% pamuk

  3.490  RSD od 2.400  RSD
  -30%
  Picture of NEO radna bluza siva

  NEO radna bluza siva

  - NEO radna bluza sive boje
  - Sastav: 65% poliester, 35% pamuk

  3.450  RSD od 2.400  RSD
  Picture of Rossini pantalone UltraFlex teget

  Rossini pantalone UltraFlex teget

  UltraFlex teget radne pantalone, imaju klasično raskopčavanje i bočne elastike na pojasu, kao i petlje na pojasu. Imaju dva velika prednja džepa sa kontrastnim spoljnim ojačanjem (svetlo siva), multifunkcionalni bočni džep sa reflektujućom trakom, jedan bočni džep sa zatvorenim poklopcem i čičkom. Zadnji džepovi su zatvoreni sa poklopcem i čičkom. Pantalone imaju kontrastna ojačanja (svetlo siva) od tkanine na kolenima.

  od 5.990  RSD
  Picture of Wurth jakna radna teget

  Wurth jakna radna teget

  Jakna ravnog kroja sa klasičnom kragnom izrađena od 100% pamuka.
  Celom dužinom se zatvara na rajsferšlus.
  Ima dva džepa u visini grudi i dva kosa džepa u donjem delu jakne.
  Rukav ima elastičnu traku koja pruža dodatnu udobnost.
  od 2.990  RSD
  Picture of Wurth Jakna radna Viking

  Wurth Jakna radna Viking

  Radna jakna VIKING zahvaljujući modernom dizajnu, vrhunskom materijalu i elegantnoj mešavini boja sa mnogo korisnih džepova pružiće vam udobnost i zaštitu na radu. Sa ojačanjima od poliestera na mestima izloženim većem habanju - kolenima i laktovima, u sivoj boji sa narandžastim detaljima i napravljeno je od tkanine visokog kvaliteta (65% poliester i 35% pamuk, 270g/m2). Može da se primenjuje u građevinskoj insustriji, na gradilištima, u radionicama, prilikom transporta, u toku obavljanja magacinskih poslova ali i u slobodno vreme.

  od 3.390  RSD
  Picture of Wurth Pantalone radne sa tregerima Viking

  Wurth Pantalone radne sa tregerima Viking

  Radne pantalone sa tregerima VIKING zahvaljujući kvalitetnom materijalu, modernom dizajnu i elegantnoj kombinaciji boja sa mnogo praktičnih džepova pružiće vam udobnost i zaštitu na radu. Izrađeno je od tkanine visokog kvaliteta (65% poliester i 35% pamuk, 270g/m2) sa ojačanjima od poliestera na mestima izloženim većem habanju - kolenima u sivoj boji sa narandžastim detaljima. Može da se koristi u građevinskoj insustriji, na gradilištima, u radionicama, prilikom transporta, u toku obavljanja magacinskih poslova ali i u slobodno vreme.
  od 3.890  RSD
  Picture of Wurth Pantalone radne Viking

  Wurth Pantalone radne Viking

  Radne pantalone VIKING zahvaljujući kvalitetnom materijalu, modernom dizajnu i elegantnoj kombinaciji boja sa mnogo praktičnih džepova pružiće vam udobnost i zaštitu na radu. Izrađeno je od tkanine visokog kvaliteta (65% poliester i 35% pamuk, 270g/m2) sa ojačanjima od poliestera na mestima izloženim većem habanju - kolenima i laktovima, u sivoj boji sa narandžastim detaljima. Može da se koristi u građevinskoj insustriji, na gradilištima, u radionicama, prilikom transporta, u toku obavljanja magacinskih poslova ali i u slobodno vreme.
  od 3.290  RSD
  Picture of Wurth Jakna radna Diolen

  Wurth Jakna radna Diolen

  Radna jakna, ravnog kroja sa klasičnom kragnom laka za održavanje. Kopčanje je skriveno i zatvara se uz pomoć čičak trake. Ima dva džepa u gornjem delu i dva kosa džepa. Rukavi se završavaju manžetnom koja zajedno sa elastičnom trakom u predelu pojasa pruža udobnost prilikom nošenja.
  od 3.990  RSD
  Picture of Wurth Pantalone radne sa tregerima Diolen

  Wurth Pantalone radne sa tregerima Diolen

  Radne pantalone sa tregerima koje mogu vrlo lako da se ukombinuju u radno odelo izrađeno od diolena. Diolen je kombinacija pamuka 35% i poliestera 65%. To ga čini izdržljivim i otpronim materijalom, ali i veoma udobnim za nošenje i slobodu u kretanju. Tregeri su izrađeni uz pomoć elastične trake koja omogućava jednostavno prilagođavanje telu a drži pantalone na svom mestu. Tregeri se kače uz pomoć plastičnih šnala. Teget boje.
  od 3.990  RSD
  Picture of Wurth Jakna radna Diolen Stone

  Wurth Jakna radna Diolen Stone

  Radna jakna, Diolen Stone, dvobojna jakna vrlo praktična i funkcionalna. Izrađena od diolena i omogućava slobodno kretanje i lako se održava. Ima skriveno kopčanje ispod lajsne i dodatnih 5 drikera koje sa manžetnama na rukavima sprečavaju prolazak hladnog spoljnog vazduha. Na njoj se nalazi po dva džepa u visini grudi i kosi džepovi sa strane kao i jedan džep na levom rukavu.
  od 4.790  RSD
  Picture of Wurth Pantalone radne sa tregerima Diolen Stone

  Wurth Pantalone radne sa tregerima Diolen Stone

  Dvobojne radne pantalone sa tregerima koja imaju nekoliko ojačanja. Pantalone su tamno sive boje a sva ojačanja su crne boje. Plastrona na prednjoj stranici ima pravougaone džepove koji su korisni za odlaganje neophodnih alata. Ispod povišenog struka se nalaze kosi džepovi i džep na bočnoj stranici desne nogavice. Džepovi sa zadnje stranice se nalaze dva džepa koji se zatvaraju na čičak. Ojačanja se nalaze na kolenima i u donjem delu sa unutrašnje stranice nogavica. Tregeri imaju elastičnu traku koja im omogućava udobno i pouzdano prianjanje.
  od 4.790  RSD
  Picture of Wurth Kombinezon Diolen Stone

  Wurth Kombinezon Diolen Stone

  Dvobojni kombinezon, kombinacija crne i tamno sive boje. Lak za održavanje i izrađen od diolena (kombinacija pamuka 35% i poliestera 65%). Ima našivene džepove u predelu grudi i na nogavicama sa bočne strane. Pored toga ima kose džepove ispod pojasa kombinezona koji se zatvaraju na čičak traku. ima ojačanja u predelu kolena i laktova. Zatvara se uz pomoć 6 drikera.
  od 5.990  RSD
  Picture of Wurth pantalone radne sa tregerima

  Wurth pantalone radne sa tregerima

  Radne pantalone sa tregerima izrađene od 100% pamuka.
  Čvrst materijal, ali pruža udobnost i lako se održava.
  Ima dva otvorena džepa ispod pojasa i elastičnu traku oko pojasa za dodatni komformitet.
  od 2.790  RSD
  Picture of Black Peak jakna radna teget

  Black Peak jakna radna teget

  Radna jakna, ravnog kroja sa klasičnom kragnom laka za održavanje.
  Kopčanje je skriveno i zatvara se uz pomoć čičak trake.
  Ima dva džepa u gornjem delu i dva kosa džepa.
  Rukavi se završavaju manžetnom koja zajedno sa elastičnom trakom u predelu pojasa pruža udobnost prilikom nošenja.

  od 3.990  RSD
  Picture of Black Peak pantalone radne sa tregerima teget

  Black Peak pantalone radne sa tregerima teget

  Radne pantalone sa tregerima koje mogu vrlo lako da se ukombinuju u radno odelo izrađeno od diolena.
  Diolen je kombinacija pamuka 35% i poliestera 65%.
  To ga čini izdržljivim i otpronim materijalom, ali i veoma udobnim za nošenje i slobodu u kretanju.

  Tregeri su izrađeni uz pomoć elastične trake koja omogućava jednostavno prilagođavanje telu a drži pantalone na svom mestu. Tregeri se kače uz pomoć plastičnih šnala.

  od 3.990  RSD
  Black Peak bluza radna bela

  Black Peak bluza radna bela

  Black Peak radna bluza koja se mogu ukombinovati u radno odelo izrađeno od diolena. Diolen je kombinacija pamuka 35% i poliestera 65%. To ga čini izdržljivim i otpornim materijalom ali i veoma udobnim za nošenje i slobodu u kretanju.
  Pogodne za farbarske poslove.

  od 2.790  RSD
  Black Peak pantalone radne sa tregerima bele

  Black Peak pantalone radne sa tregerima bele

  Black Peak radne pantalone sa tregerima koje se mogu lako ukombinovati u radno odelo izrađeno od diolena. Diolen je kombinacija pamuka 35% i poliestera 65%. To ga čini izdržljivim i otpornim materijalom ali i veoma udobnim za nošenje i slobodu u kretanju.
  Tregeri su izrađeni od elastične trake koja omogućava jednostavno prilagođavanje telu a ujedno drži pantalone na svom mestu. Tregeri se kače uz pomoć plastičnih šnala.
  Pogodne za farbarske poslove.

  od 2.390  RSD

  Kako odabrati radno odelo?

  Kada birate radno odelo, važno je uzeti u obzir sledeće korake kako biste osigurali da odelo odgovara vašim potrebama i zahtevima posla:

  Procenite radno okruženje: Razmislite o vrstama rizika i izazova sa kojima se suočavate na poslu. Da li vam je potrebna zaštita od hemikalija, oštrih predmeta, iskre ili ekstremnih temperatura?

  Izaberite odgovarajući materijal: Na osnovu vašeg radnog okruženja, izaberite materijal koji je otporan na habanje, lagan, prozračan i/ili vodootporan, po potrebi.

  Proverite sertifikate i standarde:Uverite se da odelo ispunjava sve neophodne standarde sigurnosti koji važe za vašu industriju.

  Razmotrite vidljivost:Ako radite noću ili na mestima sa niskom vidljivošću, potražite odela sa visokom vidljivošću koja imaju reflektujuće trake.

  Probajte radno odelo: Uverite se da odelo pristaje i da vam ne ograničava kretanje. Trebalo bi da možete udobno da savijate, da se protežete i obavljate sve uobičajene pokrete bez ograničenja.

  Funkcionalnost je ključna: Izaberite odelo koje ima dovoljno džepova i dodataka koji su vam potrebni za alat i opremu.

  Podesivost: Proverite da li odelo ima podesive trake, kopče ili druga zatvaranja kako biste mogli da ga prilagodite svojoj veličini i obliku tela.

  Obratite pažnju na održavanje: Razmislite o tome koliko često ćete morati da perete odelo i da li je materijal pogodan za često pranje i sušenje.

  Pazite na dugotrajnost: Izaberite odelo koje može izdržati dugotrajno nošenje i često pranje, a da pritom ne izgubi na kvalitetu ili funkcionalnosti.

  Budžet i cena:Odredite budžet i pokušajte pronaći najbolju kombinaciju kvaliteta i cene.

  Zapamtite, investicija u kvalitetno radno odelo ne samo da može povećati vašu sigurnost i udobnost na poslu, već može smanjiti rizik od povreda i bolesti povezanih s poslom.

   

  Koliko slojeva odela mi je potrebno?

  Broj slojeva odela koji će vam biti potreban zavisi od uslova u kojima radite. Ako radite na otvorenom i izloženi ste različitim vremenskim uslovima, preporučuje se slojevita odeća koja se može prilagoditi tokom dana. Na primer, termalni donji sloj za hladnoću, praćen otpornim vanjskim slojem za zaštitu od vode i vetra. Za unutrašnje radove ili umjerene klimatske uslove, možda će vam biti dovoljno samo jedno čvrsto radno odelo bez dodatnih slojeva. 

   

  Kako se radno odelo prilagođava promenama vremena?

  Idealno radno odelo trebalo bi da ima mogućnost prilagođavanja promenama vremena. To uključuje odela sa odstranjivim termalnim slojevima, vodootporne ali prozračne materijale, kao i kapuljače i manžetne koje se mogu zatvoriti da zadrže toplotu ili se otvoriti za ventilaciju. Preporučujemo vam da tražite materijale koji su prozračni, ali pružaju dobru izolaciju kad je to potrebno.

   

  Da li odelo ima specijalne karakteristike?

  Specijalne karakteristike radnih odela variraju u zavisnosti od modela i proizvođača. Neka odela dolaze s vodootpornim džepovima zaštite vaših vrednih stvari, dok druga imaju prozračne panele koji omogućavaju cirkulaciju vazduha i smanjuju znojenje. Takođe postoje i modeli sa pojačanjima na kritičnim tačkama kao što su kolena i laktovi. Savetujemo da pažljivo procenite koje su specijalne karakteristike bitne za vaš rad i da na osnovu toga donesete odluku.

   

  Da li je odelo kompatibilno sa drugom zaštitnom opremom?

  Kompatibilnost sa zaštitnom opremom je ključna. Radno odelo bi trebalo da ima dovoljno prostora oko rukava i nogavica da stane zaštitna oprema poput rukavica i čizama, a istovremeno da ne bude previše široko da zapinje za mašine ili se uvlači u pokretne delove. Preporučujemo probu odela zajedno sa svom opremom pre kupovine kako biste osigurali da sve dobro funkcioniše zajedno.

   

  Kako se odelo pere i održava?

  Većina radnih odela je dizajnirana da izdrži redovno pranje i sušenje, ali je važno pratiti uputstva proizvođača. Neka odela zahtevaju pranje na niskim temperaturama ili sušenje na vazduhu da bi se izbeglo oštećenje materijala. Uverite se da odelo koje birate možete lako održavati, s obzirom na vaše uslove rada i dostupnost pranja.

   

  Kako odelo utiče na radni učinak?

  Dizajn i kroj radnog odela mogu značajno uticati na vašu efikasnost i udobnost tokom rada. Preporučujemo odabir odela koja omogućavaju pun opseg pokreta, sa dovoljno prostora za savijanje, istezanje i podizanje, bez ograničavanja. Takođe, izbor laganih materijala može smanjiti zamor i povećati produktivnost.

   

  Da li postoji prostor za personalizaciju?

  Većina naših radnih odela može se personalizovati dodavanjem firminog logotipa, sigurnosnih oznaka ili imena zaposlenog. Pružamo usluge brendiranja kako bismo vaše radno odelo učinili prepoznatljivim i profesionalnim.

   

  Kako se određuju veličine?

  Veličine naših radnih odela su standardizovane, ali je važno da uzmete u obzir prostor za slojevitu odeću ako je to potrebno. Preporučujemo da izmerite svoje telo prema našem vodiču za veličine i da probate odelo pre kupovine, posebno ako planirate da nosite dodatne slojeve ispod.

  Filteri (0) Close
  Veličina Close
  Obriši sve
  Filtriraj po
  Filter by attributes
  • Brend
  • Veličina odeće
  • Boja
  • Veličina
  • Zemlja porekla
  • Uvoznik
  • Vrsta odeće