Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Program za održavanje odeće

  Load
  View as Mreža Lista
  Sortiraj
  -30%
  Picture of Leifheit daska za peglanje, airboard compact s

  Leifheit daska za peglanje, airboard compact s

  Peglanje nikada nije bilo brže i jednostavnije uz Leifheit daske za peglanje sa AIR BOARD tehologijom za dvostrano peglanje. Model S dimenzija 110x30 cm je idealan za male stanove. Znatno lakša od uobičajenih dasaka za peglanje i opremljena jedinstvenom površinom za peglanje.
  Posebna površina sa termoreflektujućom tehnologijom reflektuje paru i toplotu iz pegle umesto da ih propušta kroz površinu za peglanje. Na taj način nastaje efekat peglanja sa dve strane. Istovremeno se veš pegla kako sa gornje, tako i sa donje strane. Tako se može uštedeti i do jedne trećina vremena za peglanje, a veš je uvek savršeno ispeglan.
  Da bi postavljanje i sklanjanje daske išlo lako od ruke, površina za peglanje daske AIR BOARD S Compact napravljena je od lake, posebne plastične pene. Ona čini AIR BOARD S Compact sa težinom od samo 3,5kg lakšom od bilo koje uobičajene daske za peglanje od razvučenog metala.
  Površina za peglanje veličine 110x30cm leži na stabilnim nogama, koje fleksibilno poravnavaju neravne podove. Može da se podesi na visinu od 88 cm i time jednostavno prilagodi za svaku telesnu veličinu. Daska za peglanje opremljena je ojačanim dodatkom za odlaganje pegle. Zbog termoreflektujuće tehnologije ova daska za peglanje posebno je pogodna za korišćenje komercijalnih pegli i pegli na paru. Za upotrebu parnih stanica za peglanje, Leifheit preporučuje daske iz AIR BOARD Express serije.
  180200091
  12.990  RSD 8.990  RSD
  Picture of Leifheit sušač za veš, pegasus 20m deluxe

  Leifheit sušač za veš, pegasus 20m deluxe

  Lagana, stabilna, praktična, kompaktna, dugotrajna - Leifheit sušilica za veš PEGASUS 200 Deluxe sa mnogo praktičnih dodataka! PEGASUS 200 Solid Deluxe Mobile za nežno i udobno sušenje nudi pet pametnih dodataka - dva držača sitnih delova, na koje jednostavno možete okačiti čarape, marame, donji veš ili sitan veš. Dve spoljašnje šipke na krilima, koja se nalaze sa strane, talasastog su oblika i idealne za kačenje pet vešalica sa klikom otpornim na vetar, koje su takođe sadržane u setu. One se zaključavaju za šipke i neće pasti ni na jakom vetru. Tu je i vreća za štipaljke za veš, koja se pomoću čičak trake lako i jednostavno prikači na jednu šipku za sušenje, pa su tako štipaljke lako dostupne i uvek na jednom mestu uz sušilo.
  U setu je i mekana krpa za sušenje, koja za položeno sušenje osetljivog veša jednostavno može da se zategne preko šipki za sušenje kako na delikatnom vešu ne bi ostali tragovi od sušenja. Sa svojim paralelnim nogarama, PEGASUS 200 Solid Deluxe Mobile uvek stoji stabilno i sigurno, kako unutra tako i napolju. Jer PEGASUS 200 Solid Deluxe Mobile je opremljen sa dva fleksibilna točkića. Jednostavno podignite jednu stranu sušilice i već se može pomeriti u svim pravcima - čak i preko malih prepreka. Točkići poseduju 360° okretni zglob, a gumirana površina odgovara i za osetljiv laminat i parket. Kako točkići dodiruju pod samo tokom guranja, PEGASUS 200 Solid Deluxe i pored točkića stoji stabilno i sigurno.
  Ukupna dužina žica za sušenje iznosi 20 metara i nudi dovoljno mesta za dve ture sveže opranog veša. Dugački komadi odeće kao što su peškiri ili pantalone mogu da se suše na krilima sa strane koja mogu da se rasklope, a zahvaljujući visini krila od 107 cm, veš se garantovano ne vuče po podu. Veš može da se suši i kada su krila zatvorena zato što krila naležu na ram, pa ne pritiskaju veš koji se suši na žicama. Žice od čelika su presvučene procesom plastifikacije pa su otporne na grebanje i rđu. Na celom sušilu nema vara, čime je maksimalno smanjena mogućnost rđanja na bilo kom delu. PEGASUS 200 Solid Deluxe sušilica za veš sa postoljem lako se rasklapa i isto tako lako se i sklapa.
  180200111
  12.490  RSD
  Picture of Gimi rukavnik za peglanje Planet

  Gimi rukavnik za peglanje Planet

  Daska za peglanje rukava od čelika. Inventivni mehanizam za zatvaranje štedi prostor. Navlaka daske za peglanje je od 100% pamuka sa postavom. Dimenzije površine za peglanje 50x11 cm.
  180200206
  949  RSD
  Picture of Leifheit daska za peglanje compact m sa kablom

  Leifheit daska za peglanje compact m sa kablom

  Leifheit daska za peglanje Airboard Compact M Plus sa kablom
  Daska za peglanje poseduje fiksni naslon za peglanje sa utičnicom i držačem kabla. Površina za peglanje daske je izrađena od inovativne termo reflektujuće pene koja odbija toplotu i paru od sebe i ubrzava peglanje za 33% jer pegla i sa donje strane.
  Daska za peglanje je robusna i vrlo stabilna velika daska. Stabilnost povećana zbog široko i nisko postavljenih stopica. Poseduje fiksni naslon za peglanje sa utičnicom i držačem kabla.
  Veličina površine za peglanje 120 x 38 cm. Na vrhu je zaobljena radi lakšeg peglanja košulja. Izrađena je od aluminijuma i termo reflektujuće pene
  Izuzetno lagana i zauzima vrlo malo mesta.
  Visina podesiva do max 95 cm. Težina: 4 kg.
  Navlaka izrađena od sunđera i pamuka, pere se u veš mašini.
  Boja: plava
  180200095
  17.490  RSD
  Picture of Leifheit daska za peglanje, airboard compact m

  Leifheit daska za peglanje, airboard compact m

  Peglanje nikada nije bilo brže i jednostavnije uz Leifheit daske za peglanje sa AIR BOARD tehologijom za dvostrano peglanje. Model M dimenzija 120x38 cm je idealan za prosečnu porodicu. Znatno lakša od uobičajenih dasaka za peglanje i opremljena jedinstvenom površinom za peglanje. Posebna površina sa termoreflektujućom tehnologijom reflektuje paru i toplotu iz pegle, umesto da ih propušta kroz površinu za peglanje. Na taj način nastaje efekat peglanja sa dve strane. Istovremeno se veš pegla kako sa gornje, tako i sa donje strane. Tako se može uštedeti i do jedne trećine vremena za peglanje. Da bi postavljanje i sklanjanje daske išlo lako od ruke, površina za peglanje daske AIR BOARD M Compact napravljena je od lake, posebne plastične pene. Ona čini AIR BOARD M Compact sa težinom od samo 4,9kg lakšom od bilo koje uobičajene daske za peglanje od razvučenog metala. Površina za peglanje veličine 120x38cm leži na stabilnim nogama, koje fleksibilno poravnavaju neravne podove. Može da se podesi na visinu od 95 cm i time jednostavno prilagodi za svaku telesnu veličinu. Daska za peglanje opremljena je ojačanim dodatkom za odlaganje pegle. Zbog termoreflektujuće tehnologije ova daska za peglanje posebno je pogodna za korišćenje komercijalnih pegli i pegli na paru. Za upotrebu parnih stanica za peglanje, Leifheit preporučuje daske iz AIR BOARD Express serije.
  180200094
  16.490  RSD
  Picture of Leifheit daska za peglanje, classic m basic plus

  Leifheit daska za peglanje, classic m basic plus

  Leifheit daska za peglanje Classic M Basic Plus Poseduje metalnu policu za odlaganje pegle, ugrađenu utičnicu i držač kabla. Prozračna površina za peglanje od ekspandiranog metala. Fiksna polica koja je obložena silikonskim jastučićima i nudi sigurno mesto za peglu Dokazana udobnost Leifheita osigurava optimalne rezultate peglanja Dimenzije površine za peglanje: 120 x 38 cm Sa fiksnom metalnom policom za odlaganje pegle, integrisanom utičnicom i držačem kabla Pogodno za pegle na paru Visina se može podesiti od 69 do 88 cm, tako da je optimalna radna visina prilagođena leđima
  180200090
  12.990  RSD
  Picture of Leifheit daska za peglanje, classic s basic

  Leifheit daska za peglanje, classic s basic

  Leifheit daska za peglanje Classic S Basic Mala i kompaktna daska idealna je za mala domaćinstva. Površina za peglanje izrađena od ekspandiranog metala (vrsta lima izrezana i razvučena kako bi oblikovala pravilnu mrežastu strukturu). Dimenzije površine za peglanje: 110 x 30 cm. Daska zauzima malo prostora kada se sklopi. Fiksni nosač od metala nudi stabilno mesto za odlaganje pegle tokom peglanja. Čvrst osnovni okvir. Podesiva visina do 88 cm omogućava podešavanje savršene visine za svakoga. Boja: bela/šarena.
  180200089
  9.990  RSD
  Picture of Leifheit klin za montažu dvorišnih sušila

  Leifheit klin za montažu dvorišnih sušila

  Klin za brzu i jednostavnu montažu Leifheit dvorišnih sušila. Klin za brzu i jednostavnu montažu Leifheit dvorišnih sušila bez potrebe za cementiranjem postolja. Jednostavno ga “ušrafite” u zemlju i spreman je za korišćenje. Namenjen je za sva Leifheit dvorišna sušila prečnika cevi 50mm, kao i za sva komercijalna sušila ili suncobrane drugih proizvođača sa istim prečnikom cevi. Omogućava da se dvorišno sušilo rotira snagom vetra dok je u ležištu. Kada se ne koristi, zaštićen je poklopcem. Njegova visina ne smeta prilikom košenja trave. Proizvedeno od najkvalitetnije BASF plastike.
  180200116
  2.990  RSD
  Picture of Leifheit navlaka za dasku za peglanje

  Leifheit navlaka za dasku za peglanje

  Leifheit HEAT REFLECT Univerzal navlake za sve daske za peglanje do dimenzije 140x45 cm imaju termoreflektujuću površinu za brže i lakše peglanje. Olakšajte peglanje uz Leifheit HEAT REFLECT navlake za daske za peglanje. Ova specijalna navlaka pomoću aluminijumskih čestica u sebi reflektuje paru i toplotu, što omogućava efekat dvostranog peglanja. Sunđer debljine 2mm pruža dodatni komfor pri peglanju. Navlaka HEAT REFLECT je proizvedena od kombinacije najkvalitetnijih materijala i to 61% pamuka, 26% poliuretana, 13% aluminijuma, što omogućava da pegla lagano klizi po dasci. Materijali imaju Eco-Tex sertifikat kvaliteta i svi su ekološki. Jednostavno se montira i zateže pomoću lastiša, pa može da se se koristi i na daskama za peglanje drugih proizvođača dimenzija do 140x45cm.
  180200102
  2.290  RSD
  Picture of Leifheit navlaka za dasku za peglanje 1

  Leifheit navlaka za dasku za peglanje 1

  Navlaka za dasku AIRBOARD XL/Univerzal dimenzije 140x45 cm reflektuje paru i toplotu, omogućava dvostrano peglanje čime skraćuje vreme peglanja za 33%! Ova specijalna navlaka reflektuje paru i toplotu, što omogućava efekat dvostranog peglanja čime se skraćuje vreme peglanja za 33%! Sunđer debljine 4mm pruža dodatni komfor pri peglanju. Navlaka AIRBOARD je proizvedena od kombinacije najkvalitetnijih materijala i to 29% pamuka, 8% poliuretana, 55% poliestera, 8% titaniuma, što omogućava da pegla lagano klizi po dasci. Materijali imaju Eco-Tex sertifikat kvaliteta i svi su ekološki. Jednostavno se montira i zateže pomoću lastiša, pa može da se se koristi i na daskama za peglanje drugih proizvođača dimenzija do 140x45 cm. Originalna je za Dasku za peglanje Leifheit AIRBOARD XL.
  180200101
  3.390  RSD
  Picture of Leifheit navlaka za dasku za peglanje s/m

  Leifheit navlaka za dasku za peglanje s/m

  Navlaka za dasku AIRBOARD EXPRESS M dimenzije 125x40 cm reflektuje paru i toplotu, omogućava dvostrano peglanje čime skraćuje vreme peglanja za 33%! Ova specijalna navlaka reflektuje paru i toplotu, što omogućava efekat dvostranog peglanja čime se skraćuje vreme peglanja za 33%! Sunđer debljine 4mm pruža dodatni komfor pri peglanju. Navlaka AIRBOARD je proizvedena od kombinacije najkvalitetnijih materijala i to 29% pamuka, 8% poliuretana, 55% poliestera, 8% titaniuma, što omogućava da pegla lagano klizi po dasci. Materijali imaju Eco-Tex sertifikat kvaliteta i svi su ekološki. Jednostavno se montira i zateže pomoću lastiša, pa može da se se koristi i na daskama za peglanje drugih proizvođača dimenzija do 125x40cm. Originalna je za Dasku za peglanje Leifheit AIRBOARD EXPRESS M namenjenu za parne stanice .
  180200097
  2.990  RSD
  Picture of Leifheit navlaka za dasku za peglanje s/m 1

  Leifheit navlaka za dasku za peglanje s/m 1

  Leifheit HEAT REFLECT S/M navlake za sve daske za peglanje do dimenzije 125x40 cm imaju termoreflektujuću površinu za brže i lakše peglanje. Olakšajte peglanje uz Leifheit HEAT REFLECT navlake za daske za peglanje. Ova specijalna navlaka pomoću aluminijumskih čestica u sebi reflektuje paru i toplotu, što omogućava efekat dvostranog peglanja. Sunđer debljine 2mm pruža dodatni komfor pri peglanju. Navlaka HEAT REFLECT je proizvedena od kombinacije najkvalitetnijih materijala i to 61% pamuka, 26% poliuretana, 13% aluminijuma, što omogućava da pegla lagano klizi po dasci. Materijali imaju Eco-Tex sertifikat kvaliteta i svi su ekološki. Jednostavno se montira i zateže pomoću lastiša, pa može da se se koristi i na daskama za peglanje drugih proizvođača dimenzija do 125x40cm
  180200092
  2.190  RSD
  Picture of Leifheit navlaka za dasku za peglanjem

  Leifheit navlaka za dasku za peglanjem

  Navlaka za dasku AIRBOARD EXPRESS M dimenzije 125x40 cm reflektuje paru i toplotu, omogućava dvostrano peglanje čime skraćuje vreme peglanja za 33%! Ova specijalna navlaka reflektuje paru i toplotu, što omogućava efekat dvostranog peglanja čime se skraćuje vreme peglanja za 33%! Sunđer debljine 4mm pruža dodatni komfor pri peglanju. Navlaka AIRBOARD je proizvedena od kombinacije najkvalitetnijih materijala i to 29% pamuka, 8% poliuretana, 55% poliestera, 8% titaniuma, što omogućava da pegla lagano klizi po dasci. Materijali imaju Eco-Tex sertifikat kvaliteta i svi su ekološki. Jednostavno se montira i zateže pomoću lastiša, pa može da se se koristi i na daskama za peglanje drugih proizvođača dimenzija do 125x40cm. Originalna je za Dasku za peglanje Leifheit AIRBOARD EXPRESS M namenjenu za parne stanice .
  180200098
  2.990  RSD
  Picture of Leifheit sušač za veš 40m, rotaciono dvorišno

  Leifheit sušač za veš 40m, rotaciono dvorišno

  Veliko dvorišno rotaciono sušilo za do 4 mašine opranog veša po pristupačnoj ceni u prepoznatljivom Leifheit kvalitetu! Jednostavno za otvaranje i sa puno prostora za sušenje veša: LINO PUSH 400 rotaciono dvorišno sušilo je najpristupačniji model iz Leifheitovog asortimana Comfort dvorišnih sušilica. Jednostavno otvaranje četiri kraka sušilice zahvaljujući posebnoj tehnologiji ugradnje. Idealna visina žica za sušenje može se podesiti prilikom otvaranja između 1,29 i 1,68 metara i fiksirati uz pomoć funkcije automatskog zaključavanja. Najniža postavka je posebno korisna za provetravanje jastuka, jorgana i prekrivača. Čvrsti aluminijski krakovi, vodootporne žice otporne na habanje i čvrsta noseća osnovna cev prečnika 40 mm, osiguravaju da sušač ostane stabilan čak i kada je potpuno opterećen velikom količinom sveže opranog veša. U danima kada je vreme pogodno za sušenje veša napolju, na sušilu istovremeno mogu da se suše i do četiri pune mašine veša. Zahvaljujući optimalnoj dužini užadi, čak i veliki komadi veša kao što su posteljina i stolnjaci imaju dovoljno mesta. Svi korišćeni materijali su otporni na vremenske uslove kao i na UV zračenje. Uključuje postolje i poklopac za betoniranje.
  180200115
  12.490  RSD
  Picture of Leifheit sušač za veš, capri 10m, podni

  Leifheit sušač za veš, capri 10m, podni

  Leifheit sušilica za veš CAPRI 10M. Kompaktna kućna podna sušilica, može da se stavi i u kadu. Stopice gumirane protiv klizanja i grebanja. Veoma lagana i stabilna. Zauzima malo prostora.
  Šipke za sušenje su ukupne dužine sušenja 10 metara i time nude prostor za sav veš posle jednog pranja. Okvir poseduje osigurač za decu i može brzo i jednostavno da se sklopi. Izrađena od aluminijuma, maksimalna nosivost: 20 kg veša. Sklopljena sušilica: 52 x 102 x 4 cm. Rasklopljna sušilica: 52 x 102 x 93 cm. Ukupna dužina žica za sušenje: 10 m. Boja: bela.
  180200106
  4.790  RSD
  Filteri (0) Close
  Obriši sve
  Filtriraj po
  Filter by attributes
  • Brend
  • Boja
  • Dužina žice
  • Površina za peglanje
  • Ukupna dužina rebara
  • Broj žica za sušenje
  • Debljina tela
  • Dimenzije celog sprata
  • Materijal žica
  • Uvoznik