Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Smart prekidači

  Load
  View as Mreža Lista
  Sortiraj
  -23%
  Picture of Wise prekidač WiFi za roletne-zavese, stakleni Panel beli

  Wise prekidač WiFi za roletne-zavese, stakleni Panel beli

  Wifi pametni prekidač za roletne/zavese koji uparujete sa aplikacijom na mobilnom telefonu. Dovoljno je samo da podesite tajmer za upravljanje roletnama i zavesama. Postavite uslove automatizacije (npr. mogućnost postavljanja uslova on/off na osnovu vremenske prognoze). Aplikacija je laka za korišćenje i besplatna. Panel materijal: kaljeno staklo. Boja: bela. Dimenzije: 86x86mm
  160500009
  3.890  RSD 2.990  RSD
  -23%
  Picture of Wise prekidač WiFi za roletne-zavese, stakleni Panel crni

  Wise prekidač WiFi za roletne-zavese, stakleni Panel crni

  Wifi pametni prekidač za roletne/zavese koji uparujete sa aplikacijom na mobilnom telefonu. Dovoljno je samo da podesite tajmer za upravljanje roletnama i zavesama. Postavite uslove automatizacije (npr. mogućnost postavljanja uslova on/off na osnovu vremenske prognoze). Aplikacija je laka za korišćenje i besplatna. Panel materijal: kaljeno staklo. Boja: crna. Dimenzije: 86x86mm
  160500011
  3.890  RSD 2.990  RSD
  -23%
  Picture of Wise prekidač WiFi za roletne-zavese, stakleni Panel krem

  Wise prekidač WiFi za roletne-zavese, stakleni Panel krem

  Wifi pametni prekidač za roletne/zavese koji uparujete sa aplikacijom na mobilnom telefonu. Dovoljno je samo da podesite tajmer za upravljanje roletnama i zavesama. Postavite uslove automatizacije (npr. mogućnost postavljanja uslova on/off na osnovu vremenske prognoze). Aplikacija je laka za korišćenje i besplatna. Panel materijal: kaljeno staklo. Boja: krem. Dimenzije: 86x86mm
  160500010
  3.890  RSD 2.990  RSD
  Picture of Wise dimer WiFi, aluminijumski panel crni

  Wise dimer WiFi, aluminijumski panel crni

  Pametni prekidač za regulaciju osvetljenja, tri tastera. Aluminijumski panel. Jednostavna montaža i povezivanje. Dimenzije: 86x86mm. Mogućnost povezivanja sa Amazon Alexa i Google Home. Boja: crna.
  160500029
  4.590  RSD
  Picture of Wise dimer WiFi, aluminijumski panel krem

  Wise dimer WiFi, aluminijumski panel krem

  Pametni prekidač za regulaciju osvetljenja, tri tastera. Aluminijumski panel. Jednostavna montaža i povezivanje. Dimenzije: 86x86mm. Mogućnost povezivanja sa Amazon Alexa i Google Home. Boja: krem.
  160500028
  4.590  RSD
  Picture of Wise dimer WiFi, aluminijumski panel srebrni

  Wise dimer WiFi, aluminijumski panel srebrni

  Pametni prekidač za regulaciju osvetljenja, tri tastera. Aluminijumski panel. Jednostavna montaža i povezivanje. Dimenzije: 86x86mm. Mogućnost povezivanja sa Amazon Alexa i Google Home. Boja: srebrna.
  160500027
  4.590  RSD
  Picture of Wise dimer WiFi, stakleni panel beli

  Wise dimer WiFi, stakleni panel beli

  Pametni dimer Wifi, ručni/daljinski upravljač. Dimer Wifi omogućava uključivanje i isključivanje sijalice, podešavanje jačine osvetljenosti, mogućnost programiranja vremena i tajmera za uključivanje i isključivanje i to sve preko mobilnog telefona. Mogućnost povezivanja sa Amazon Alexa i Google Home. Dimenzija: 86x86x34mm. Materijal panela: staklo. Boja: bela
  160500012
  3.790  RSD
  Picture of Wise dimer WiFi, stakleni panel crni

  Wise dimer WiFi, stakleni panel crni

  Pametni dimer Wifi, ručni/daljinski upravljač. Dimer Wifi omogućava uključivanje i isključivanje sijalice, podešavanje jačine osvetljenosti, mogućnost programiranja vremena i tajmera za uključivanje i isključivanje i to sve preko mobilnog telefona. Mogućnost povezivanja sa Amazon Alexa i Google Home. Dimenzija: 86x86x34mm. Materijal panela: staklo. Boja: krem
  160500014
  3.790  RSD
  Picture of Wise dimer WiFi, stakleni panel krem

  Wise dimer WiFi, stakleni panel krem

  Pametni dimer Wifi, ručni/daljinski upravljač. Dimer Wifi omogućava uključivanje i isključivanje sijalice, podešavanje jačine osvetljenosti, mogućnost programiranja vremena i tajmera za uključivanje i isključivanje i to sve preko mobilnog telefona. Mogućnost povezivanja sa Amazon Alexa i Google Home. Dimenzija: 86x86x34mm. Materijal panela: staklo. Boja: krem
  160500013
  3.790  RSD
  Picture of Wise modul dimera WiFi smart

  Wise modul dimera WiFi smart

  WiFi pametni dimer prekidač modul, povezuje se sa Smart Life aplikacijom na mobilnom telefonu. Možete da kontrolišete rasvetu i uređaje u kući bilo gde da se nalazite. Sa svog mobilnog telefona možete da: Uključite/isključite rasvetu, podesite jačinu osvetljenja podesite tajmer, postavite razne uslove automatizacije, uparite sa ostalim wifi pametnim proizvodima. Pored kontrole preko mobilnog telefefona može i ručno podešavanje.
  160500041
  4.290  RSD
  Picture of Wise prekidač sa 1 taster WiFi crni

  Wise prekidač sa 1 taster WiFi crni

  Prekidač Wifi sa jednim tasterom omogućava uključivanje i isključivanje uređaja i rasvete. Podesite tajmer za uključivanje/isključivanje i podesite uslove automatizacije i to sve preko mobilnog telefona. Wifi pametni prekidač uparujete sa aplikacijom na mobilnom telefonu preko Wifi mreže i imaćete pristup sa bilo kog mesta. Dimenzija: 86x86mm. Materijal panela: aluminijum. Boja: crna.
  160500017
  3.990  RSD
  Picture of Wise prekidač sa 1 taster WiFi krem

  Wise prekidač sa 1 taster WiFi krem

  Prekidač Wifi sa jednim tasterom omogućava uključivanje i isključivanje uređaja i rasvete. Podesite tajmer za uključivanje/isključivanje i podesite uslove automatizacije i to sve preko mobilnog telefona. Wifi pametni prekidač uparujete sa aplikacijom na mobilnom telefonu preko Wifi mreže i imaćete pristup sa bilo kog mesta. Dimenzija: 86x86mm. Materijal panela: aluminijum. Boja: krem.
  160500016
  3.990  RSD
  Picture of Wise prekidač sa 1 taster WiFi srebrni

  Wise prekidač sa 1 taster WiFi srebrni

  Prekidač Wifi sa jednim tasterom omogućava uključivanje i isključivanje uređaja i rasvete. Podesite tajmer za uključivanje/isključivanje i podesite uslove automatizacije i to sve preko mobilnog telefona. Wifi pametni prekidač uparujete sa aplikacijom na mobilnom telefonu preko Wifi mreže i imaćete pristup sa bilo kog mesta. Dimenzija: 86x86mm. Materijal panela: aluminijum. Boja: srebrna.
  160500015
  3.990  RSD
  Picture of Wise prekidač sa 2 tastera WiFi crni

  Wise prekidač sa 2 tastera WiFi crni

  Prekidač Wifi sa dva tastera omogućava uključivanje i isključivanje uređaja i rasvete. Podesite tajmer za uključivanje/isključivanje i podesite uslove automatizacije i to sve preko mobilnog telefona. Wifi pametni prekidač uparujete sa aplikacijom na mobilnom telefonu preko Wifi mreže i imaćete pristup sa bilo kog mesta. Dimenzija: 86x86mm. Materijal panela: aluminijum. Boja: crna.
  160500020
  4.290  RSD
  Picture of Wise prekidač sa 2 tastera WiFi krem

  Wise prekidač sa 2 tastera WiFi krem

  Prekidač Wifi sa dva tastera omogućava uključivanje i isključivanje uređaja i rasvete. Podesite tajmer za uključivanje/isključivanje i podesite uslove automatizacije i to sve preko mobilnog telefona. Wifi pametni prekidač uparujete sa aplikacijom na mobilnom telefonu preko Wifi mreže i imaćete pristup sa bilo kog mesta. Dimenzija: 86x86mm. Materijal panela: aluminijum. Boja: krem.
  160500019
  4.290  RSD
  Picture of Wise prekidač sa 2 tastera WiFi srebrni

  Wise prekidač sa 2 tastera WiFi srebrni

  Prekidač Wifi sa dva tastera omogućava uključivanje i isključivanje uređaja i rasvete. Podesite tajmer za uključivanje/isključivanje i podesite uslove automatizacije i to sve preko mobilnog telefona. Wifi pametni prekidač uparujete sa aplikacijom na mobilnom telefonu preko Wifi mreže i imaćete pristup sa bilo kog mesta. Dimenzija: 86x86mm. Materijal panela: aluminijum. Boja: srebrna.
  160500018
  4.290  RSD
  Picture of Wise prekidač sa 3 tastera WiFi crni

  Wise prekidač sa 3 tastera WiFi crni

  Prekidač Wifi sa tri tastera omogućava uključivanje i isključivanje uređaja i rasvete. Podesite tajmer za uključivanje/isključivanje i podesite uslove automatizacije i to sve preko mobilnog telefona. Wifi pametni prekidač uparujete sa aplikacijom na mobilnom telefonu preko Wifi mreže i imaćete pristup sa bilo kog mesta. Dimenzija: 86x86mm. Materijal panela: aluminijum. Boja: crna.
  160500023
  4.690  RSD
  Picture of Wise prekidač sa 3 tastera WiFi krem

  Wise prekidač sa 3 tastera WiFi krem

  Prekidač Wifi sa tri tastera omogućava uključivanje i isključivanje uređaja i rasvete. Podesite tajmer za uključivanje/isključivanje i podesite uslove automatizacije i to sve preko mobilnog telefona. Wifi pametni prekidač uparujete sa aplikacijom na mobilnom telefonu preko Wifi mreže i imaćete pristup sa bilo kog mesta. Dimenzija: 86x86mm. Materijal panela: aluminijum. Boja: krem.
  160500022
  4.690  RSD
  Picture of Wise prekidač sa 3 tastera WiFi srebrni

  Wise prekidač sa 3 tastera WiFi srebrni

  Prekidač Wifi sa tri tastera omogućava uključivanje i isključivanje uređaja i rasvete. Podesite tajmer za uključivanje/isključivanje i podesite uslove automatizacije i to sve preko mobilnog telefona. Wifi pametni prekidač uparujete sa aplikacijom na mobilnom telefonu preko Wifi mreže i imaćete pristup sa bilo kog mesta. Dimenzija: 86x86mm. Materijal panela: aluminijum. Boja: srebrna.
  160500021
  4.690  RSD
  Picture of Wise prekidač strujnog kola WiFi smart

  Wise prekidač strujnog kola WiFi smart

  Smart prekidač strujnog kola Wifi, max snage 10A. Funkcija podešavanja vremena automatizacije. Pogodan za sve mobilne uređaje sa Android i IOS sistemom. Kontrola je putem Smart Life aplikacije.
  160500039
  1.990  RSD
  Picture of Wise prekidač WiFi stakleni panel - 1 taster, beli

  Wise prekidač WiFi stakleni panel - 1 taster, beli

  WiFi prekidač marke Wiz sa jednim tasterom. Mobilnim telefonom sa bilo kog mesta, možete da upravljate bilo kojim uređajem ili rasvetom. Podesite tajmer za uključivanje/isključivanje i postavite uslove automatizacije. Aplikacija je besplatna i dostupna za sve Android i IOS mobilne telefone. Wifi pametni prekidač uparujete sa aplikacijom na mobilnom telefonu preko WIFI meže. Panel materijal: kaljeno staklo. Boja: bela. Dimenzija: 86x86mm
  160500000
  3.190  RSD
  Picture of Wise prekidač WiFi stakleni panel - 1 taster, crni

  Wise prekidač WiFi stakleni panel - 1 taster, crni

  WiFi prekidač marke Wiz sa jednim tasterom. Mobilnim telefonom sa bilo kog mesta, možete da upravljate bilo kojim uređajem ili rasvetom. Podesite tajmer za uključivanje/isključivanje i postavite uslove automatizacije. Aplikacija je besplatna i dostupna za sve Android i IOS mobilne telefone. Wifi pametni prekidač uparujete sa aplikacijom na mobilnom telefonu preko WIFI meže. Panel materijal: kaljeno staklo. Boja: crna. Dimenzija: 86x86mm
  160500002
  3.190  RSD
  Picture of Wise prekidač WiFi stakleni panel - 1 taster, krem

  Wise prekidač WiFi stakleni panel - 1 taster, krem

  WiFi prekidač marke Wiz sa jednim tasterom. Mobilnim telefonom sa bilo kog mesta, možete da upravljate bilo kojim uređajem ili rasvetom. Podesite tajmer za uključivanje/isključivanje i postavite uslove automatizacije. Aplikacija je besplatna i dostupna za sve Android i IOS mobilne telefone. Wifi pametni prekidač uparujete sa aplikacijom na mobilnom telefonu preko WIFI meže. Panel materijal: kaljeno staklo. Boja: krem. Dimenzija: 86x86mm
  160500001
  3.190  RSD
  Picture of Wise prekidač WiFi stakleni panel - 2 tastera, beli

  Wise prekidač WiFi stakleni panel - 2 tastera, beli

  WiFi prekidač marke Wiz sa dva tastera. Mobilnim telefonom sa bilo kog mesta, možete da upravljate bilo kojim uređajem ili rasvetom. Podesite tajmer za uključivanje/isključivanje i postavite uslove automatizacije. Aplikacija je besplatna i dostupna za sve Android i IOS mobilne telefone. Wifi pametni prekidač uparujete sa aplikacijom na mobilnom telefonu preko WIFI meže. Panel materijal: kaljeno staklo. Boja: bela. Dimenzija: 86x86mm
  160500003
  3.490  RSD
  Picture of Wise prekidač WiFi stakleni panel - 2 tastera, crni

  Wise prekidač WiFi stakleni panel - 2 tastera, crni

  WiFi prekidač marke Wiz sa dva tastera. Mobilnim telefonom sa bilo kog mesta, možete da upravljate bilo kojim uređajem ili rasvetom. Podesite tajmer za uključivanje/isključivanje i postavite uslove automatizacije. Aplikacija je besplatna i dostupna za sve Android i IOS mobilne telefone. Wifi pametni prekidač uparujete sa aplikacijom na mobilnom telefonu preko WIFI meže. Panel materijal: kaljeno staklo. Boja: crna. Dimenzija: 86x86mm
  160500005
  3.490  RSD
  Picture of Wise prekidač WiFi stakleni panel - 2 tastera, krem

  Wise prekidač WiFi stakleni panel - 2 tastera, krem

  WiFi prekidač marke Wiz sa dva tastera. Mobilnim telefonom sa bilo kog mesta, možete da upravljate bilo kojim uređajem ili rasvetom. Podesite tajmer za uključivanje/isključivanje i postavite uslove automatizacije. Aplikacija je besplatna i dostupna za sve Android i IOS mobilne telefone. Wifi pametni prekidač uparujete sa aplikacijom na mobilnom telefonu preko WIFI meže. Panel materijal: kaljeno staklo. Boja: krem. Dimenzija: 86x86mm
  160500004
  3.490  RSD
  Picture of Wise prekidač WiFi stakleni panel - 3 tastera, beli

  Wise prekidač WiFi stakleni panel - 3 tastera, beli

  WiFi prekidač marke Wiz sa tri tastera. Mobilnim telefonom sa bilo kog mesta, možete da upravljate bilo kojim uređajem ili rasvetom. Podesite tajmer za uključivanje/isključivanje i postavite uslove automatizacije. Aplikacija je besplatna i dostupna za sve Android i IOS mobilne telefone. Wifi pametni prekidač uparujete sa aplikacijom na mobilnom telefonu preko WIFI meže. Panel materijal: kaljeno staklo. Boja: bela. Dimenzija: 86x86mm
  160500006
  3.890  RSD
  Picture of Wise prekidač WiFi stakleni panel - 3 tastera, crni

  Wise prekidač WiFi stakleni panel - 3 tastera, crni

  WiFi prekidač marke Wiz sa tri tastera. Mobilnim telefonom sa bilo kog mesta, možete da upravljate bilo kojim uređajem ili rasvetom. Podesite tajmer za uključivanje/isključivanje i postavite uslove automatizacije. Aplikacija je besplatna i dostupna za sve Android i IOS mobilne telefone. Wifi pametni prekidač uparujete sa aplikacijom na mobilnom telefonu preko WIFI meže. Panel materijal: kaljeno staklo. Boja: crna. Dimenzija: 86x86mm
  160500008
  3.890  RSD
  Picture of Wise prekidač WiFi stakleni panel - 3 tastera, krem

  Wise prekidač WiFi stakleni panel - 3 tastera, krem

  WiFi prekidač marke Wiz sa tri tastera. Mobilnim telefonom sa bilo kog mesta, možete da upravljate bilo kojim uređajem ili rasvetom. Podesite tajmer za uključivanje/isključivanje i postavite uslove automatizacije. Aplikacija je besplatna i dostupna za sve Android i IOS mobilne telefone. Wifi pametni prekidač uparujete sa aplikacijom na mobilnom telefonu preko WIFI meže. Panel materijal: kaljeno staklo. Boja: krem. Dimenzija: 86x86mm
  160500007
  3.890  RSD
  Picture of Wise prekidač za roletne - zavese WiFi srebrni

  Wise prekidač za roletne - zavese WiFi srebrni

  Pametni prekidač za roletne. Preko mobilnog telefona sa bilo kog mesta, možete da upravljate sa elektro roletnama i zavesama. Podesite tajmer za upravljanje roletnama i zavesama.

  Postavite uslove automatizacije (npr. mogućnost postavljanja uslova uključivanja/isključivanja na osnovu vremenske prognoze). Preko telefona proverite da li su vam roletne i zavese podignute ili spuštene bilo gde da se nalazite.

  Materijal panela: aluminijum.
  Boja: srebrna.
  Dimenzije: 86x86mm.
  160500024
  4.590  RSD
  Picture of Wise prekidač za roletne, zavese WiFi crni

  Wise prekidač za roletne, zavese WiFi crni

  Pametni prekidač za roletne. Preko mobilnog telefona sa bilo kog mesta, možete da upravljate sa elektro roletnama i zavesama. Podesite tajmer za upravljanje roletnama i zavesama.

  Postavite uslove automatizacije (npr. mogućnost postavljanja uslova uključivanja/isključivanja na osnovu vremenske prognoze). Preko telefona proverite da li su vam roletne i zavese podignute ili spuštene bilo gde da se nalazite.

  Materijal panela: aluminijum.
  Boja: crna.
  Dimenzije: 86x86mm.
  160500026
  4.590  RSD
  Picture of Wise prekidač za roletne, zavese WiFi krem

  Wise prekidač za roletne, zavese WiFi krem

  Pametni prekidač za roletne. Preko mobilnog telefona sa bilo kog mesta, možete da upravljate sa elektro roletnama i zavesama. Podesite tajmer za upravljanje roletnama i zavesama.

  Postavite uslove automatizacije (npr. mogućnost postavljanja uslova uključivanja/isključivanja na osnovu vremenske prognoze). Preko telefona proverite da li su vam roletne i zavese podignute ili spuštene bilo gde da se nalazite.

  Materijal panela: aluminijum.
  Boja: krem.
  Dimenzije: 86x86mm.
  160500025
  4.590  RSD
  Picture of Wise IR daljinski kontroler sa termometrom WiFi

  Wise IR daljinski kontroler sa termometrom WiFi

  Uz wifi pametni daljinski kontroler dobijate mogućnost da, preko mobilnog telefona, kontrolišete sve uređaje u kući koji rade na infrared daljinski.
  Wifi pametni daljinski kontroler se veoma jednostavno povezuje sa Smart Life aplikacijom na mobilnom telefonu. Nakon povezivanja imate pristup uređajima sa bilo kog mesta, čak i kada niste kod kuće. Poseduje senzor temperature i vlažnosti vazduha.

  160500054
  3.690  RSD
  Picture of Wise modul prekidač 1T 16A

  Wise modul prekidač 1T 16A

  - WiFi pametni prekidač strujnog kola 16A / 3600W
  - Kontrola preko mobilnog telefona ili tableta
  - Podešavanje tajmera i raznih scena automatizacije
  - Jednostavna montaža i instalacija
  - Aplikacija Smart Life je besplatna i dostupna za sve Android i iOS mobilne telefone
  - Dimenzije: 40x40x20 mm
  - Snaga: 16A, 3600W
  - WiFi standard: WiFi 2,4 Ghz
  - Aplikacije Smart Life Android / IOS
  - Mogućnost povezivanja sa Amazon Alexa i Google Home

  160500067
  1.990  RSD
  Picture of Wise motor za rolo zavese

  Wise motor za rolo zavese

  Motori za standardnu osmougaonu oklagiju 40 obrtnog momenta 12Nm, 17rpm sa 2m kabla, projektovani za težinu roletne do 22kg.

  160500055
  14.490  RSD
  Picture of Wise pametni prekidač za elektromagnetnu bravu

  Wise pametni prekidač za elektromagnetnu bravu

  - Najnovije rešenje za otvaranje elektromagnetnih brava na jednostavan i inteligentan način
  - Wise pametni prekidač za elektromagnetnu bravu kombinuje modernu tehnologiju, bežičnu konekciju i intuitivno korisničko iskustvo kako biste imali potpunu kontrolu nad pristupom vašem prostoru
  - Sa Wise pametnim prekidačem, možete otvarati elektromagnetne brave putem pametne aplikacije na svom telefonu ili direktno sa samog tastera
  - Ova praktična funkcionalnost omogućava vam da brzo i lako pristupate prostorima bez potrebe za ključevima ili fizičkim kontaktom
  - Samo jednim pritiskom na taster ili dodirivanjem ekrana vašeg pametnog telefona, vrata će se otključati, pružajući vam siguran i brz pristup
  - Dimenzije: 86x86 mm
  - Snaga: 12 V
  - Panel materijal: plastika
  - Montira se kao i standardni prekidač (fi 60 dozna / kutija)

  160500068
  3.690  RSD
  Picture of Wise smart IR kontroler SH WIR

  Wise smart IR kontroler SH WIR

  - Mogućnost kontrole klima uređaja, TV, STB, TV Box, ventilatora, DVD, projektora, svetla, audio uređaja
  - Napajanje preko USB-a
  - WiFi standard WiFi 2.4Ghz
  - Sistemi: Android / iOS
  - Mogućnost povezivanja sa Amazon Alexa i Google HomeŽ
  - Dimenzije 60x60x20 mm

  Uz Wise pametni IR kontroler dobijate mogućnost da, preko mobilnog telefona, kontrolišete sve uređaje u kući koji rade na infrared daljinski. Wise pametni IR kontroler se veoma jednostavno povezuje sa Smart Life aplikacijom na mobilnom telefonu. Nakon povezivanja imate pristup uređajima sa bilo kog mesta, čak i kada niste kod kuće.

  160500069
  2.990  RSD
  Picture of Wise WiFi pametna kontrola pristupa

  Wise WiFi pametna kontrola pristupa

  - Wise pametna kontrola pristupa je inovativni sistem za upravljanje pristupom koji pruža vrhunsku sigurnost i jednostavnost korišćenja
  - Ovaj sistem omogućava vam da bezbedno i jednostavno kontrolišete ko ima pristup vašem domu, kancelariji ili drugim prostorijama
  - Wise pametna kontrola pristupa koristi naprednu tehnologiju koja vam omogućava da upravljate pristupom pomoću pametnog telefona ili tableta
  - Sistem takođe omogućava praćenje aktivnosti pristupa, što vam pruža dodatnu sigurnost
  - Dozvola pristupa, ulaza ili prolaza na osnovu ID kartice, otiska prsta, PIN-a ili putem aplikacije
  - Ova pametna kontrola pristupa je lako instalirana i podešavana, što vam omogućava brzo i jednostavno upravljanje pristupom
  - Sa svojim izvrsnim karakteristikama i jednostavnošću korišćenja, Wise pametna kontrola pristupa je idealna za sve koji traže napredni sistem za sigurnost i zaštitu svog doma ili poslovnog prostora
  - Biometrijski senzor otiska prsta za identifikaciju, brzina prepoznavanja otiska je 0,5 sekundi
  - Podrška za maksimum 100 otisaka, kartica i šifri
  - U aplikaciji administrator može da pregleda sve zapise ulazaka, a korisnici mogu samo svoje zapise

  160500064
  13.990  RSD
  Picture of Wise WiFi prekidač za bojler, belo staklo

  Wise WiFi prekidač za bojler, belo staklo

  - WiFi pametni prekidač 20A, 1 taster, stakleni panel, ugradni
  - Dimenzije: 86x86 mm
  - Zaštitni materijal: otporan na vatru i visoku temperaturu
  - Panel materijal: kaljeno staklo
  - Power input: AC 90V-250V, 50-60Hz
  - WiFi standard: WiFi 2,4Ghz
  - Aplikacije: sistem Android / iOS
  - Ostalo: mogućnost povezivanja sa Amazon Alexa i Google Home
  - Napomena: potrebno je da bude „nula“ žica povezana
  - Podešavanje rasporeda tajmera
  - U aplikaciji vrlo jednostavno podesite tajmer za uključivanje/ isključivanje
  - Postavite uslove automatizacije

  160500066
  4.190  RSD
  Filteri (0) Close
  Obriši sve
  Filtriraj po
  Filter by attributes
  • Brend
  • Brzina
  • Dimenzije
  • Boja
  • Napajanje
  • Ostalo
  • Aplikacije
  • IR domet
  • IR frekvencija
  • Kontrola
  • Mateijal
  • Uvoznik
  • WiFi
  • Wifi standard