Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Practic logo

  Practic

  Practic je brend koji se specijalizovao za proizvodnju kvalitetnih plastičnih proizvoda, dizajniranih za širok spektar upotrebe u domaćinstvu. Njihovi proizvodi izrađeni su od visokokvalitetne plastike, koja je pogodna za odlaganje hrane, otporna na zamrzavanje, bezbedna za upotrebu u mikrotalasnoj peći i predstavlja višenamenske kontejnere.

  Neki od Practic proizvoda uključuju ice box, korpe, cediljke, merne posude, sušače za sudove, tanjiri za zabave, daske za sečenje, šolje, korpe sa ručkama i mnogi drugi. Proizvodi su otporni na temperaturni opseg od -40°C do +100°C, čineći ih veoma praktičnim i univerzalnim u svakodnevnoj upotrebi.

  Practic proizvodi su jednostavni za korišćenje i održavanje, a savršeno se uklapaju u potrebe svakog domaćinstva. Svi proizvodi mogu se prati u mašini za pranje sudova, što dodatno olakšava njihovo održavanje i čišćenje.

  Izaberite Practic i unapredite svoju kuhinju i domaćinstvo kvalitetnim i praktičnim plastičnim proizvodima koji će vam olakšati svakodnevne zadatke, a istovremeno doprineti estetici i funkcionalnosti vašeg doma.