Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Plastična galanterija

  Load
  View as Mreža Lista
  Sortiraj
  Picture of AWD Čaša Stello keramika

  AWD Čaša Stello keramika

  Neutralna, kremasta paleta kolekcije „Stello“ garantuje uklapanje u skoro svako kupatilo. Ostali dodaci iz kolekcije „Stello“ su dostupni odvojeno: tacna za sapun, dozer, četka za toalet.
  070700265
  799  RSD
  Picture of AWD Čaša za četkice Fadeno bež kamen

  AWD Čaša za četkice Fadeno bež kamen

  Keramička čaša za četkice za zube. Jednostavnog je oblika, a dozu elegancije joj daje šara u svetlijoj bež boji. Izbor boja kod ove čaše unosi toplinu u kupatilo, a odgovaraće kako tradicionalno, tako i moderno uređenim enterijerima. Izrađena je u dimenzijama 11x7x7cm.
  070700318
  489  RSD
  Picture of AWD Čaša za četkice Hebe PVC

  AWD Čaša za četkice Hebe PVC

  Napravljena od PVC predstavlja set kupatilske galanterije koji je ujedno i moderan, a sa druge strane izuzetno jednostavan za održavanje. Moderna kremkasta boja se sjajno uklapa u dizajn i u boje ostalih kupatilskih artikala pravog modernog kupatila.
  070700287
  969  RSD
  Picture of AWD Čaša za četkice Isana keramika

  AWD Čaša za četkice Isana keramika

  Uz kolekciju „Isana“ vaše kupatilo dobija nove elemente–prirodnost i dugotrajnost. Ostali dodaci iz kolekcije „Isana“ su dostupni odvojeno: tacna za sapun, dozator za sapun, četka za toalet.
  070700304
  710  RSD
  Picture of AWD Čaša za četkice Lorenzo porcelan

  AWD Čaša za četkice Lorenzo porcelan

  Napravljena od porcelana sjajno će se uklopiti u vaše kupatilo. Izuzetno se lako održava. Uklopljena sa ostalim artiklima iz fanatastičnog seta kupatilske galanterije Valentino u beloj boji, postaće sjajan ukras Vašeg kupatila.
  070700299
  769  RSD
  AWD čaša za četkice Miloš keramika

  AWD čaša za četkice Miloš keramika

  Kolekcija „Milos“ poljskog brenda AWD Interior je idealan način da u vaše kupatilo unesete dozu rustične estetike.
  Ostali dodaci iz kolekcije „Milos“ su dostupni odvojeno: tacna za sapun, dozer, četka za toalet.
  070700252
  729  RSD
  Picture of AWD Čaša za četkice Perla keramika

  AWD Čaša za četkice Perla keramika

  Elegantno dizajnirana čaša za četkice za zube. Napravljena od keramike sjajne površine, u beloj boji, sa nežnim, uzdužnim linijama u bež boji. Dimenzije čaše iznose 9x9x8cm. Jednostavno se održava.
  070700260
  969  RSD
  Picture of AWD Čaša za četkice Raffia siva kamen

  AWD Čaša za četkice Raffia siva kamen

  Čaša za četkice Raffia, boje siva-kamen, je deo kolekcije Raffia brenda AWD Interior. Može se koristiti samostalno ili kao deo seta sa AWD Raffia tacnom za sapun, dozerom za sapun i WC četkom. Karakterišu je jednostavne linije i elegantan dizajn. Čaša je neutralne sive boje i nešto svetlije šare u obliku linija koje se seku. Ovaj proizvod je izrađena od keramike. Dimenzije čaše iznose 11x7x7cm.
  070700322
  489  RSD
  Picture of AWD Čaša za četkice Rayon PVC plus bambus

  AWD Čaša za četkice Rayon PVC plus bambus

  Atraktivno dizajnirana čaša napravljena od kombinacije plastike i bambusa. Napravljena je sa poklopcem od bambusa, koji čašu deli na dva dela: za četkice za zube i za pastu za zube. Dodatak se može skinuti kako bi se olakšalo čišćenje čaše. Posuda je napravljena u mat sivoj boji, sa urezanim vertikalnim prugama, koje je čine atraktivnijom. Dimenzije čaše su 11,5x7,03x7,03cm.
  070700326
  669  RSD
  Picture of AWD Čaša za četkice Rea bež PVC

  AWD Čaša za četkice Rea bež PVC

  Čaša za četkice deo je fantastičnog Rea seta kupatilske galanterije. Napravljena od PVC materijala u prelepoj bež boji sjajno će se uklopiti u vaše kupatilo. Izuzetno se lako održava.
  070700283
  869  RSD
  Picture of AWD Čaša za četkice Solei PVC

  AWD Čaša za četkice Solei PVC

  Moderno dizajnirana čaša za držanje četkica za zube. Napravljena je u minimalističkom stilu, u prijatnoj boji kapućina, koja daje prostoru osećaj topline i komfora. Napravljena je od PVC plastike, koja se jednostavno održava, a otpornija je na udarce od sličnih, napravljenih od tradicionalnih materijala. Dimenzije čaše za četkice iznose 11,5x7x7cm.
  070700314
  779  RSD
  Picture of AWD Čaša za četkice Valentino porcelan

  AWD Čaša za četkice Valentino porcelan

  Napravljena od porcelana sjajno će se uklopiti u vaše kupatilo. Izuzetno se lako održava. Uklopljena sa ostalim artiklima iz fanatastičnog seta kupatilske galanterije Valentino u beloj boji, postaće sjajan ukras Vašeg kupatila.
  070700295
  769  RSD
  Picture of AWD Čaša za četkice Zen PVC

  AWD Čaša za četkice Zen PVC

  Minimalistički dizajnirana i čiste forme. Izrađena je u beloj boji. Tekstura osim estetske ima i praktičnu funkciju, jer sprečava čašu da isklizne iz ruku. Izrađena je od plastike, pa je jednostavna za održavanje. Dimenzije iznose 11,5x7x7cm.
  070700310
  789  RSD
  Picture of AWD Dozer Hebe PVC

  AWD Dozer Hebe PVC

  Napravljena od PVC predstavlja set kupatilske galanterije koji je ujedno i moderan, a sa druge strane izuzetno jednostavan za održavanje. Moderna kremkasta boja se sjajno uklapa u dizajn i u boje ostalih kupatilskih artikala pravog modernog kupatila.
  070700286
  1.350  RSD
  Picture of AWD Dozer Isana keramika

  AWD Dozer Isana keramika

  Uz kolekciju „Isana“ vaše kupatilo dobija nove elemente–prirodnost i dugotrajnost. Ostali dodaci iz kolekcije „Isana“ su dostupni odvojeno: tacna za sapun, čaša za četkice, četka za toalet.
  070700303
  1.100  RSD
  Picture of AWD Dozer Lorenzo porcelan

  AWD Dozer Lorenzo porcelan

  Napravljena od porcelana sjajno će se uklopiti u vaše kupatilo. Izuzetno se lako održava. Uklopljena sa ostalim artiklima iz fanatastičnog seta kupatilske galanterije Valentino u beloj boji, postaće sjajan ukras Vašeg kupatila.
  070700298
  889  RSD
  Picture of AWD Dozer Milos keramika

  AWD Dozer Milos keramika

  Kolekcija „Milos“ poljskog brenda AWD Interior je idealan način da u vaše kupatilo unesete dozu rustične estetike. Ostali dodaci iz kolekcije „Milos“ su dostupni odvojeno: tacna za sapun, čaša, četka za toalet.
  070700251
  1.100  RSD
  Picture of AWD Dozer Rayon PVC plus bambus

  AWD Dozer Rayon PVC plus bambus

  Zabavno dizajnirani komad, napravljen od kombinacije prirodnog i veštačkog materijala. Napravljen je od plastike, u mat sivoj boji, sa hromiranom pumpicom i dekoracijom od bambusa. Površina posude je izrađena sa vertikalnim urezima, koji dodaju njenoj dekorativnosti i ujedno smanjuju njeno klizanje iz ruku. Dimenzije dozera iznose 16,5x9x7cm. Jednostavno se održava.
  070700325
  899  RSD
  Picture of AWD Dozer Rea bež PVC

  AWD Dozer Rea bež PVC

  Dozer za sapun deo je fantastičnog Rea seta kupatilske galanterije. Napravljen od PVC materijala u prelepoj bež boji sjajno će se uklopiti u vaše kupatilo. Izuzetno se lako održava.
  070700282
  1.190  RSD
  Picture of AWD Dozer Solei PVC

  AWD Dozer Solei PVC

  Moderno dizajnirana posuda za tečni sapun sa hromiranom pumpicom. Napravljen je od plastike, dimenzija 17,5x7x7cm. Zahvaljujući materijalu izrade, dozer je jednostavan za održavanje i otporniji od keramičkih komada. Izrađen je u boji kapućina, minimalističkog dizajna, sa vertikalnim prugama koje ujedno otežavaju klizanje posude.
  070700313
  979  RSD
  Picture of AWD Dozer Stello keramika

  AWD Dozer Stello keramika

  Neutralna, kremasta paleta kolekcije „Stello“ garantuje uklapanje u skoro svako kupatilo. Ostali dodaci iz kolekcije „Stello“ su dostupni odvojeno: tacna za sapun, čaša, četka za toalet.
  070700264
  1.190  RSD
  Picture of AWD Dozer za tečni sapun Fadeno bež kamen

  AWD Dozer za tečni sapun Fadeno bež kamen

  Atraktivno dizajnirana posuda za tečni sapun, koja unosi dozu raskoši u kupatilo. Napravljen je od keramike u prijatnoj bež boji. Dozer je ukrašen linijama svetlije boje na površini koja oblikom podseća na bočicu parfema. Dimenzije dozera iznose 16,5x7x7cm. Jednostavno se održava.
  070700317
  759  RSD
  Picture of AWD Dozer za tečni sapun Marea porcelan

  AWD Dozer za tečni sapun Marea porcelan

  Praktičan i dekorativan komad, napravljen do porcelana. Izgleda vrlo elegantno, zahvaljujući zaobljenom dizajnu koji asocira na bočicu parfema. Bela površina dozera je prekrivena talasastim šarama u istoj boji. Dimenzije iznose 18x8x8cm.
  070700278
  769  RSD
  Picture of AWD Dozer za tečni sapun Raffia siva kamen

  AWD Dozer za tečni sapun Raffia siva kamen

  U sebi spaja praktičnost i eleganciju, pa predstavlja jednostavan način da se kupatilo oplemeni. Napravljen je od keramike, materijala koji se tradicionalno koristi u proizvodnji elemenata za kupatilo. Dozer je izrađen u prijatnoj sivoj boji, sa svetlijim sivim šarama. Pumpica dozera je u boji metala. Dimenzije dozera iznose 16,5x7x7cm.
  070700321
  739  RSD
  Picture of AWD Dozer Zen PVC

  AWD Dozer Zen PVC

  Praktičan i dekorativan komad za tečni sapun. Napravljen je u minimalističkom stilu, sa jednostavnom belom, prugastom teksturom. Tekstura površine ujedno otežava klizanje dozera iz ruke. Izrađen je od plastike, dimenzija 17x7x7cm. Zahvaljujući materijalu izrade, lagana je i jednostavno se održava.
  070700309
  979  RSD
  Picture of AWD Rezervna glava za WC četku PVC

  AWD Rezervna glava za WC četku PVC

  Higijena je važna, a nigde više nego oko toaleta. Zato je preporučljivo redovno menjati četku, ili makar njenu glavu, sa kojom održavate čistoću. Rezervna glava za toalet četku je univerzalna i uklopiće se u većinu galanterijskih setova koje možete imati u vašem kupatilu.
  070700249
  389  RSD
  Picture of AWD Tacna Stello keramika

  AWD Tacna Stello keramika

  Neutralna, kremasta paleta kolekcije „Stello“ garantuje uklapanje u skoro svako kupatilo. Ostali dodaci iz kolekcije „Stello“ su dostupni odvojeno: čaša, dozer za sapun, četka za toalet.
  070700266
  759  RSD
  Picture of AWD Tacna za sapun Fadeno bež kamen

  AWD Tacna za sapun Fadeno bež kamen

  Atraktivno dizajnirana posuda za sapun. Napravljena je od klasičnog materijala, koji se koristi u proizvodnji kupatilske galanterije-keramike, u prijatnoj tamnoj bež boji sa svetlijim šarama, koje joj daju elegantan izgled. Dimenzije iznose 3x12,5x9,5cm. Unutrašnji deo tacne je blago zaobljen, kako bi se olakšalo uzimanje sapuna iz posude.
  070700319
  455  RSD
  Picture of AWD Tacna za sapun Hebe PVC

  AWD Tacna za sapun Hebe PVC

  Napravljena od PVC predstavlja set kupatilske galanterije koji je ujedno i moderan, a sa druge strane izuzetno jednostavan za održavanje. Moderna kremkasta boja se sjajno uklapa u dizajn i u boje ostalih kupatilskih artikala pravog modernog kupatila.
  070700288
  819  RSD
  Picture of AWD Tacna za sapun Isana keramika

  AWD Tacna za sapun Isana keramika

  Uz kolekciju „Isana“ vaše kupatilo dobija nove elemente–prirodnost i dugotrajnost. Ostali dodaci iz kolekcije „Isana“ su dostupni odvojeno: dozator za sapun, čaša za četkice, četka za toalet.
  070700305
  710  RSD
  Picture of AWD Tacna za sapun Lorenzo porcelan

  AWD Tacna za sapun Lorenzo porcelan

  Napravljena od porcelana sjajno će se uklopiti u vaše kupatilo. Izuzetno se lako održava. Uklopljena sa ostalim artiklima iz fanatastičnog seta kupatilske galanterije Valentino u beloj boji, postaće sjajan ukras Vašeg kupatila.
  070700300
  729  RSD
  Picture of AWD Tacna za sapun Milos keramika

  AWD Tacna za sapun Milos keramika

  Kolekcija „Milos“ poljskog brenda AWD Interior je idealan način da u vaše kupatilo unesete dozu rustične estetike. Ostali dodaci iz kolekcije „Milos“ su dostupni odvojeno: čaša, dozer, četka za toalet.
  070700253
  679  RSD
  Picture of AWD Tacna za sapun Perla keramika

  AWD Tacna za sapun Perla keramika

  Posuda za sapun elegantnog dizajna i prefinjenih zaobljenih linija. Ivice tacne su blago izdignute kako bi se sprečilo ispadanje sapuna iz posude. Na sredini tacne je postavljena rešetka koja sprečava nakupljanje vode direktno ispod sapuna, čime se otklanja i problem topljenja sapuna. Dimenzije posude iznose 9x12x3cm. Napravljena od keramike, sa premazom visokog sjaja.
  070700261
  999  RSD
  Picture of AWD Tacna za sapun Raffia siva kamen

  AWD Tacna za sapun Raffia siva kamen

  Jednostavno, ali efektno, dizajnirana posuda za držanje sapuna. Napravljena je od keramike, zaobljenog oblika koji olakšava uzimanje sapuna sa stalka. Dimenzije tacne iznose 3x12,5x9,5cm. Uprkos jednostavnim linijama, tacna izgleda vrlo dekorativno zahvaljujući šari koju čine ukrštene linije svetlije sive boje.
  070700323
  455  RSD
  Picture of AWD Tacna za sapun Rayon PVC plus bambus

  AWD Tacna za sapun Rayon PVC plus bambus

  Elegantno dizajnirana tacna, koja u sebi kombinuje praktičnost veštačkog i estetiku prirodog materijala. Napravljena je od plastike, koja se lako održava, sa osnovom sa odvodnim otvorima od bambusa. Odvodni otvori sprečavaju nakupljanje vode uz sapun, čime se sprečava njegovo topljenje u posudi. Izrađena je u mat sivoj boji, dok je unutrašnji deo u boji bambusa. Dimenzije tacne iznose 2,5x12,5x8,5cm.
  070700327
  710  RSD
  Picture of AWD Tacna za sapun Rea bež PVC

  AWD Tacna za sapun Rea bež PVC

  Tacna za sapun deo je fantastičnog Rea seta kupatilske galanterije. Napravljena od PVC materijala u prelepoj bež boji sjajno će se uklopiti u vaše kupatilo. Izuzetno se lako održava.
  070700284
  869  RSD
  Picture of AWD Tacna za sapun Solei PVC

  AWD Tacna za sapun Solei PVC

  Moderno dizajnirani držač za sapun. Napravljen je u toploj boji kapućina, od plastike, sa rebrima koje smanjuju klizanje sapuna u tacni. Zahvaljujući materijalu od koga je napravljena, tacna se jednostavno održava. Takođe je vrlo lagana, pa se može premeštati po potrebi. Spoljna strana je ukrašena vertikalnim linijama, koje ujedno sprečavaju klizanje tacne iz ruku. Dimenzije iznose 3x13,5x9,5cm.
  070700315
  499  RSD
  Picture of AWD Tacna za sapun Valentino porcelan

  AWD Tacna za sapun Valentino porcelan

  Napravljena od porcelana sjajno će se uklopiti u vaše kupatilo. Izuzetno se lako održava. Uklopljena sa ostalim artiklima iz fanatastičnog seta kupatilske galanterije Valentino u beloj boji, postaće sjajan ukras Vašeg kupatila.
  070700296
  739  RSD
  Picture of AWD Tacna za sapun Zen PVC

  AWD Tacna za sapun Zen PVC

  Minimalistički dizajnirani stalak za sapun. Napravljena je u beloj boji, sa vertikalnim šarama, koje olakšavaju držanje posude bez klizanja. Unutrašnjost tacne je izrađena sa nekoliko rebara koje smanjuju klizanje sapuna u tacni. Izrađena je od plastike, koja se jednostavno održava. Dimenzije tacne iznose 2,5x14x10cm.
  070700311
  510  RSD
  Picture of AWD WC četka Fadeno bež kamen

  AWD WC četka Fadeno bež kamen

  Deo je elegantnog kupatilskog seta Fadeno poznatog brenda AWD Interior. Napravljena je od plastike, sa hromiranom drškom jednostavnog dizajna i sa posudom napravljenom od keramike. Dimenzije seta iznose 35,2x9,5x9,5cm. Jednostavnih je ravnih linija, izrađena u toploj, tamnijoj bež boji sa svetlijim šarama koji joj daju raskošan izgled.
  070700320
  1.690  RSD
  Filteri (0) Close
  Dimenzija Close
  Obriši sve
  Filtriraj po
  Filter by attributes
  • Materijal
  • Brend
  • Dimenzije
  • Boja
  • Zapremina
  • Zemlja porekla
  • Namena
  • Način montiranja
  • Broj komada u pakovanju
  • Način održavanja
  • Otpornost na koroziju
  • Otpornost na UV zrake
  • Otpornost na vlagu
  • Prečnik sukcione čašice