Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Paročistači

  Load
  View as Mreža Lista
  Sortiraj
  -16%
  Picture of Karcher SC 2 Deluxe EasyFix paročistač

  Karcher SC 2 Deluxe EasyFix paročistač

  Karcher SC 2 Deluxe EasyFix je paročistač koji pruža snažno čišćenje i dezinfekciju bez upotrebe hemikalija. Sa snagom pare od 3,2 bara, ovaj paročistač efikasno uklanja prljavštinu, masnoću, bakterije i druge nečistoće sa različitih površina. Dolazi sa EasyFix sistemom koji omogućava brzu zamenu i sigurno pričvršćivanje dodataka bez potrebe za dodatnim alatima. Karcher SC 2 Deluxe EasyFix ima kratko vreme zagrevanja od samo 6,5 minuta, što omogućava brzo pokretanje i efikasno čišćenje. Sa svojim velikim rezervoarom za vodu od 1 litra, ovaj paročistač omogućava duže vreme rada pre nego što je potrebno dopuniti vodu. Dolazi sa različitim dodacima, uključujući mlaznicu za podove, mlaznicu za tačkasto čišćenje, četku za detaljno čišćenje i druge, što vam omogućava da efikasno očistite različite površine i prostorije. Karcher SC 2 Deluxe EasyFix ima produžni kabl od 4 metra, što olakšava pristup i čišćenje većih prostorija. Ovaj paročistač je pogodan za čišćenje podova, pločica, kade, sudopera, prozora, tepiha i mnoge druge površine u domu. Sa svojom jednostavnom upotrebom i efikasnim čišćenjem bez hemikalija, Karcher SC 2 Deluxe EasyFix je idealan izbor za sve koji žele higijenski čist dom na ekološki prihvatljiv način.
  190500083
  23.990  RSD 19.990  RSD
  Picture of Black & Decker FSMH13E5 paročistač

  Black & Decker FSMH13E5 paročistač

  - Boja: belo/plavo
  - Dužina kabla: 4,8 m
  - Sertifikacija: CE
  - Maksimalna ulazna snaga: 1300 W
  - Ulazni napon naizmenične struje: 230 V
  - Površine za čišćenje: nepokriveni pod, stepenice
  - Trajanje: 15 min
  - Dimenzije (VxŠxD): 117x720x193 mm

  190500071
  9.490  RSD
  Picture of Karcher FC 2-4 čistač podova set

  Karcher FC 2-4 čistač podova set

  Karcher FC 2-4 je čistač podova set koji vam omogućava jednostavno i temeljno čišćenje svih vrsta tvrdih podova. Set uključuje čistač podova FC 2-4 sa dvostrukom rotirajućom četkom koja efikasno uklanja prljavštinu, mrlje i ostatke sa podova. Aparat koristi inovativnu tehnologiju usisavanja i čišćenja koja istovremeno prska vodu i usisava nečistoće, čineći podove čistim i suvim u jednom prolazu. Pogodan je za upotrebu na različitim vrstama tvrdih podova kao što su laminat, parket, pločice i drveni podovi. Karcher FC 2-4 čistač podova set ima ergonomski dizajn i lako se manevriše, omogućavajući vam da jednostavno čistite i teže dostupna mesta. Set dolazi sa dodatnim nastavcima i četkama za čišćenje ćoškova, ivica i drugih uskih područja. Ovaj čistač podova je efikasan, vremenski štedljiv i pruža visok nivo higijene, ostavljajući vaše podove blistavim i čistim. Karcher FC 2-4 čistač podova set je idealan izbor za sve koji žele brzo, praktično i efikasno čišćenje podova bez napora i nereda.

  190500088
  33.990  RSD
  Picture of Karcher set abrazivnih krpa za EasyFix mlaznicu za pod

  Karcher set abrazivnih krpa za EasyFix mlaznicu za pod

  Karcher set abrazivnih krpa je posebno dizajniran za upotrebu sa Karcher EasyFix mlaznicom za pod, pružajući snažno čišćenje i uklanjanje tvrdokornih mrlja i nečistoća sa podova. Set uključuje abrazivne krpe visokog kvaliteta koje su izdržljive i efikasne u uklanjanju tvrdokorne prljavštine sa različitih vrsta tvrdih podova. Krpe imaju specijalne abrazivne vlakna koja pomažu u dubinskom čišćenju i uklanjanju mrlja bez oštećenja površine. Karcher set abrazivnih krpa je jednostavan za upotrebu - samo ih pričvrstite na EasyFix mlaznicu za pod i započnite sa čišćenjem. Ovaj set je pogodan za čišćenje tvrdokorne prljavštine na podovima kao što su pločice, laminat, linoleum i drveni podovi. Krpe se lako održavaju - nakon upotrebe ih jednostavno možete isprati ili oprati u mašini za veš. Karcher set abrazivnih krpa za EasyFix mlaznicu za pod je neophodan dodatak za sve koji žele dubinsko čišćenje i uklanjanje tvrdokorne prljavštine sa svojih podova. Pružajući snažno čišćenje i dugotrajnu izdržljivost, ove krpe su odličan izbor za efikasno čišćenje podova u domu ili poslovnom prostoru.

  190500084
  2.990  RSD
  Picture of Ariete paročistač ar4146

  Ariete paročistač ar4146

  Ariete paročistač. Snaga 1500W. Zapremina kese/posude 1600ml. Pritisak pare 5 bara.
  Vreme zagrevanja 5 min. Sadrži dve dodatne cevi. Adapter za četku za pod.
  Raspršivač za jak pritisak. Sadrži presvlake za četku. Bele boje. Spremište za delove u telu uređaja. Regulator pare.
  Indikator svetlo kada je uređaj spreman za upotrebu.
  190500043
  16.990  RSD
  Filteri (0) Close
  Obriši sve
  Filtriraj po
  Filter by attributes
  • Brend
  • Uvoznik