Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Paročistači

  Load
  Sortiraj
  Picture of Aeno SM1 štapni paročistač

  Aeno SM1 štapni paročistač

  - Snaga: 1200 W
  - Rezervoar za vodu: 380 ml
  - Vreme rada: do 35 minuta sa punim rezervoarom
  - Temperatura pare: 110°C
  - Vreme dostizanja temperature: oko 17 sekundi
  - Ekran osetljiv na dodir

  Aeno štapni paročistač SM1 je inovativan uređaj za efikasno čišćenje, ističući se naprednim karakteristikama koje čine vaše čišćenje lako i učinkovito. Sa ekranom osetljivim na dodir, precizno podešavanje postaje jednostavno, a odvojiv rezervoar za vodu omogućava lakše punjenje i čišćenje, a jačina izlaza pare od 27gr/min garantuje temeljito čišćenje svih površina. Dodatna praktičnost dolazi u obliku posude za mirisna ulja i dezinfekciona sredstva, pružajući sveobuhvatnu higijenu. Paket sadrži: zidni nosač, produžno crevo, kaiš za rame, plastična, metalna i okrugla četka za struganje sa poklopcem od tkanine, četka 2u1 sa držačem, jastučić od pene i platneni poklopac, pokrivač od tkanine za tepihe, klizač za tepihe, igla za uklanjanje kamenca.

  190500101
  13.990  RSD
  Picture of Aeno SM2 štapni paročistač

  Aeno SM2 štapni paročistač

  - Rezervoar za vodu: 275 ml
  - Vreme rada: do 24 minuta sa punim rezervoarom
  - Zaštita od rada sa praznim rezervoarom
  - Temperatura pare: 130° C
  - Vreme dostizanja temperature: oko 15 sekundi
  - Ekran osetljiv na dodir

  Aeno SM2 paročistač pruža snažno, tiho čišćenje s nivoom buke do 38 dB. Sa odvojivim rezervoarom za vodu, jačinom izlaza pare od 25gr/min i pritiskom pare do 3 bara, omogućava temeljito čišćenje različitih površina. Dužina kabla od 5m, posuda za mirisna ulja i dezinfekciona sredstva, zidni nosač i raznovrsna oprema čine ga sveobuhvatnim rešenjem. Kompatibilan sa dodatkom ASMFM2 (podna podloga), dimenzije su 300x140x1140 mm, a težina 1,94 kg.

  190500102
  11.290  RSD
  Picture of Black & Decker FSMH13E5 paročistač

  Black & Decker FSMH13E5 paročistač

  - Boja: belo/plavo
  - Dužina kabla: 4,8 m
  - Sertifikacija: CE
  - Maksimalna ulazna snaga: 1300 W
  - Ulazni napon naizmenične struje: 230 V
  - Površine za čišćenje: nepokriveni pod, stepenice
  - Trajanje: 15 min
  - Dimenzije (VxŠxD): 117x720x193 mm

  190500071
  9.490  RSD
  Picture of Karcher FC 2-4 čistač podova set

  Karcher FC 2-4 čistač podova set

  Karcher FC 2-4 je čistač podova set koji vam omogućava jednostavno i temeljno čišćenje svih vrsta tvrdih podova. Set uključuje čistač podova FC 2-4 sa dvostrukom rotirajućom četkom koja efikasno uklanja prljavštinu, mrlje i ostatke sa podova. Aparat koristi inovativnu tehnologiju usisavanja i čišćenja koja istovremeno prska vodu i usisava nečistoće, čineći podove čistim i suvim u jednom prolazu. Pogodan je za upotrebu na različitim vrstama tvrdih podova kao što su laminat, parket, pločice i drveni podovi. Karcher FC 2-4 čistač podova set ima ergonomski dizajn i lako se manevriše, omogućavajući vam da jednostavno čistite i teže dostupna mesta. Set dolazi sa dodatnim nastavcima i četkama za čišćenje ćoškova, ivica i drugih uskih područja. Ovaj čistač podova je efikasan, vremenski štedljiv i pruža visok nivo higijene, ostavljajući vaše podove blistavim i čistim. Karcher FC 2-4 čistač podova set je idealan izbor za sve koji žele brzo, praktično i efikasno čišćenje podova bez napora i nereda.

  190500088
  33.990  RSD
  Picture of Karcher SC 2 EasyFix paročistač

  Karcher SC 2 EasyFix paročistač

  - Multifunkcionalni pribor, čišćenje raznih površina u skladu sa potrebama putem podne mlaznice, ručne mlaznice, okrugle četke i puno toga još
  - Krpa za pod i navlaka za ručnu mlaznicu od visokokvalitetnih mikrovlakana
  - Temeljno čišćenje i još bolje razlaganje i upijanje prljavštine
  - Dvostepena regulacija količine pare
  - Količina pare prilagođava se datoj površini i stepenu zaprljanosti
  - Područja primene: pod, slavine, umivaonici, zidne pločice, prozori, ogledala, aspiratori, ravna ploča za kuvanje, dezinfekcija tepiha, dezinfekcija ventilacionih otvora u automobilima

  Karcher SC 2 EasyFix, sa jednostavnim i intuitivnim rukovanjem, ima mogućnost regulacije pare u 2 nivoa za prilagođavanje intenziteta pare površini i stepenu zaprljanosti. Kaseta za praktično odlaganje pribora na uređaju, kao i parkirni položaj za podnu mlaznicu korisni su detalji za još udobnije čišćenje parom. Podna mlaznica EasyFix sa fleksibilnim zglobom garantuje maksimalnu ergonomiju, a zahvaljujući lamelnoj tehnologiji osigurava savršene rezultate čišćenja.Putem praktičnog sistema sa čičkom krpu za pod od mikrovlakana je moguće jednostavno i brzo fiksirati na podnu mlaznicu, te je skinuti bez kontakta s nečistoćom.

  190500117
  20.990  RSD
  Picture of Karcher SC 3 EasyFix paročistač

  Karcher SC 3 EasyFix paročistač

  - Multifunkcionalni pribor, čišćenje različitih površina podnom mlaznicom, ručnom mlaznicom, okruglom četkom i drugim priborom
  - Krpe za pod i navlaka za ručnu mlaznicu od visokokvalitetnih vlakana
  - Osigurač za zaštitu dece - sistem zatvaranja pruža zaštitu od neprimerene upotrebe od strane dece

   Karcher SC 3 EasyFix je najbrži parni čistač svog vremena, spreman je za rad nakon svega 30 sekundi zagrevanja. Rezervoar za vodu sa stalnim punjenjem omogućuje rad bez prekida. Umetnuta patrona za uklanjanje kamenca automatski uklanja kamenac iz vode, čime se produžuje životni vek uređaja. Karcher paročistač SC 3 EasyFix čisti bez hemije, pa se može koristiti praktično svuda. Njegovo polje su sve vrste tvrdih površina u domaćinstvu. Kod temeljnog čišćenja Kärcher parnim čistačem biće uklonjeno 99,99 posto svih bakterija na uobičajenim tvrdim površinama u domaćinstvu. Uz pomoć raznovrsnog pribora higijenski čisti pločice, ploče za kuvanje, aspiratore pa i najmanje procepe - uključujući tvrdokornu nečistoću. U opsegu isporuke takođe je i EasyFix podna mlaznica sa fleksibilnim zglobom za maksimalnu ergonomiju i s lamelnom tehnologijom za savršene rezultate čišćenja. Krpu za pod od mikrovlakana je putem praktičnog sistema čičaka moguće brzo fiksirati na podnu mlaznicu, te je skinuti bez kontakta s nečistoćom. Regulacijom pare u 2 nivoa intenzitet pare je moguće savršeno prilagoditi površini i stepenu zaprljanosti. Ostali detalji: kaseta za pribor i parkirni položaj za podnu mlaznicu.

  190500118
  27.990  RSD
  Picture of Karcher set abrazivnih krpa za EasyFix mlaznicu za pod

  Karcher set abrazivnih krpa za EasyFix mlaznicu za pod

  Karcher set abrazivnih krpa je posebno dizajniran za upotrebu sa Karcher EasyFix mlaznicom za pod, pružajući snažno čišćenje i uklanjanje tvrdokornih mrlja i nečistoća sa podova. Set uključuje abrazivne krpe visokog kvaliteta koje su izdržljive i efikasne u uklanjanju tvrdokorne prljavštine sa različitih vrsta tvrdih podova. Krpe imaju specijalne abrazivne vlakna koja pomažu u dubinskom čišćenju i uklanjanju mrlja bez oštećenja površine. Karcher set abrazivnih krpa je jednostavan za upotrebu - samo ih pričvrstite na EasyFix mlaznicu za pod i započnite sa čišćenjem. Ovaj set je pogodan za čišćenje tvrdokorne prljavštine na podovima kao što su pločice, laminat, linoleum i drveni podovi. Krpe se lako održavaju - nakon upotrebe ih jednostavno možete isprati ili oprati u mašini za veš. Karcher set abrazivnih krpa za EasyFix mlaznicu za pod je neophodan dodatak za sve koji žele dubinsko čišćenje i uklanjanje tvrdokorne prljavštine sa svojih podova. Pružajući snažno čišćenje i dugotrajnu izdržljivost, ove krpe su odličan izbor za efikasno čišćenje podova u domu ili poslovnom prostoru.

  190500084
  2.290  RSD
  Filteri (0) Close
  Obriši sve
  Filtriraj po
  Filter by attributes
  • Brend