Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Pantalone

  Load
  Sortiraj
  -50%
  Rossini New Santiago radne pantalone sive

  Rossini New Santiago radne pantalone sive

  Rossini New Santiago radne pantalone sive boje, imaju klasično raskopčavanje. Imaju dva prednja unutrašnja džepa sa crvenim šavovima i dva bočna džepa sa čičak trakama i zatvorenim poklopcem. Pantalone imaju i jedan zadnji džep na desnoj strani, sa čičak trakom i zatvorenim poklopcem i jedan zadnji džep sa leve strane zatvoren dugmetom. Rossini radne sive pantalone u više veličina.

  4.990  RSD od 2.495  RSD
  -50%
  Rossini New Santiago radne pantalone teget

  Rossini New Santiago radne pantalone teget

  Rossini New Santiago radne pantalone teget boje imaju klasično raskopčavanje. Imaju dva prednja unutrašnja džepa sa crvenim šavovima i dva bočna džepa sa čičak trakama i zatvorenim poklopcem. Pantalone imaju i jedan zadnji džep na desnoj strani, sa čičak trakom i zatvorenim poklopcem i jedan zadnji džep sa leve strane zatvoren dugmetom. Rossini radne teget pantalone u više veličina.

  4.990  RSD od 2.495  RSD
  -50%
  Black Peak Ganter Pantalone sa dodatnim džepovima

  Black Peak Ganter pantalone sa dodatnim džepovima

  Black Peak Ganter pantalone sa dodatnim multifunkcionalnim džepovima koji su zgodni za držanje alata i pribora pri obavljanju posla.
  Pantalone se prodaju u više različitih veličina i izrađene su od kvalitetnog pamučnog materijala koji je jednostavan za održavanje.

  3.990  RSD od 1.995  RSD
  -50%
  Picture of Rossini pantalone Stiffer bež

  Rossini pantalone Stiffer bež

  Stiffer višesezonske radne pantalone u bež boji, sa klasičnim raskopčavanjem. Na njima se nalaze dva prednja unutrašnja džepa i jedan mali džep u kontrastnoj boji (crna) sa desne strane, dva zadnja džepa sa zatvaračem i čičak.

  Pantalone na levoj nozi imaju multifunkcionalni bočni džep i umetak za držanje alata, ojačanu tkaninu u preponama sa trostrukim šavovima kao i nabore u kolenima za maksimalnu udobnost pri svakom pokretu. Pantalone poseduju elastični pojas i ojačanje na leđima sa kontrastnim trakama. Napravljene su od veoma rastegljivog i udobnog materijala sa elastičnim pojasom koji prati pokrete tela. Mogu da se peru na 60C°.

  6.990  RSD od 3.495  RSD
  -50%
  Picture of Rossini pantalone Stiffer crne

  Rossini pantalone Stiffer crne

  Višesezonske radne pantalone Stiffer u crnoj boji, imaju klasično raskopčavanje. Pantalone sa dva prednja unutrašnja džepa i jedan mali džep u kontrastnoj boji (siva) sa desne strane, dva zadnja džepa sa zatvaračem i čičak.

  Imaju i multifunkcionalni bočni džep na levoj nozi i umetak za držanje alata, ojačanu tkaninu u preponama sa trostrukim šavovima i nabore u kolenima za maksimalnu udobnost. Pantalone imaju elastični pojas i ojačanje na leđima sa kontrastnim trakama. Napravljene su od izuzetno rastegljivog i udobnog materijala sa elastičnim pojasom koji prati pokrete tela. Mogu se prati na 60C°.

  6.990  RSD od 3.495  RSD
  -50%
  Picture of Rossini pantalone Stiffer sive

  Rossini pantalone Stiffer sive

  Višesezonske Stiffer radne pantalone u sivoj boji, imaju klasično raskopčavanje. Pantalone imaju dva prednja unutrašnja džepa i jedan mali džep u kontrastnoj boji (crna) sa desne strane, dva zadnja džepa sa zatvaračem i čičak.

  Imaju i multifunkcionalni bočni džep na levoj nozi i umetak za držanje alata, ojačanu tkaninu u preponama sa trostrukim šavovima i nabore u kolenima za maksimalnu udobnost. Pantalone imaju elastični pojas i ojačanje na leđima sa kontrastnim trakama. Napravljene su od izuzetno rastegljivog i udobnog materijala sa elastičnim pojasom koji prati pokrete tela. Mogu se prati na 60C°.

  6.990  RSD od 3.495  RSD
  -50%
  Picture of Rossini pantalone UltraFlex plave

  Rossini pantalone UltraFlex plave

  UltraFlex plave radne pantalone, imaju klasično raskopčavanje i bočne elastike na pojasu, kao i petlje na pojasu. Imaju dva velika prednja džepa sa kontrastnim spoljnim ojačanjem (crna boja), multifunkcionalni bočni džep sa reflektujućom trakom, jedan bočni džep sa zatvorenim poklopcem i čičkom. Zadnji džepovi su zatvoreni sa poklopcem i čičkom. Pantalone imaju kontrastna ojačanja (crna boja) od tkanine na kolenima.

  6.990  RSD od 3.495  RSD
  -50%
  Picture of Rossini pantalone UltraFlex sive

  Rossini pantalone UltraFlex sive

  UltraFlex sive radne pantalone, veličine L imaju klasično raskopčavanje i bočne elastike na pojasu, kao i petlje na pojasu. Imaju dva velika prednja džepa sa kontrastnim spoljnim ojačanjem (crna boja), multifunkcionalni bočni džep sa reflektujućom trakom, jedan bočni džep sa zatvorenim poklopcem i čičkom. Zadnji džepovi su zatvoreni sa poklopcem i čičkom. Pantalone imaju kontrastna ojačanja (crna boja) od tkanine na kolenima.

  6.990  RSD od 3.495  RSD
  -50%
  Picture of Rossini pantalone UltraFlex teget

  Rossini pantalone UltraFlex teget

  UltraFlex teget radne pantalone, imaju klasično raskopčavanje i bočne elastike na pojasu, kao i petlje na pojasu. Imaju dva velika prednja džepa sa kontrastnim spoljnim ojačanjem (svetlo siva), multifunkcionalni bočni džep sa reflektujućom trakom, jedan bočni džep sa zatvorenim poklopcem i čičkom. Zadnji džepovi su zatvoreni sa poklopcem i čičkom. Pantalone imaju kontrastna ojačanja (svetlo siva) od tkanine na kolenima.

  6.990  RSD od 3.495  RSD
  -50%
  Picture of Kapriol šorts radni Slick air force plavi

  Kapriol šorts radni Slick air force plavi

  Radni šorts napravljen od 65% poliestera i 35% pamuka, poseduje više funkcionalnih džepova i gajku za odlaganje alata.
  120200689
  4.990  RSD 2.495  RSD
  -50%
  Picture of Thermoactive pantalone veličina 4XL-5XL RS

  Thermoactive pantalone veličina 4XL-5XL RS

  Termo pantalone sa elastičnim rubom u struku. Meka i rastegljiva tkanina, sa posebnim prilagodljivim obrubama na prednjoj i zadnjoj strani i duž nogavica za slobodu kretanja i bolje prianjanje uz telo.

  120200529
  4.990  RSD 2.495  RSD
  -50%
  Picture of Thermoactive pantalone veličina S-M RS

  Thermoactive pantalone veličina S-M RS

  Termo pantalone sa elastičnim rubom u struku. Meka i rastegljiva tkanina, sa posebnim prilagodljivim obrubama na prednjoj i zadnjoj strani i duž nogavica za slobodu kretanja i bolje prianjanje uz telo.

  120200531
  4.990  RSD 2.495  RSD
  -10%
  Picture of Wurth Bermude armour crne

  Wurth Bermude armour crne

  Napravljene su od izuzetno rastegljivog i udobnog materijala sa elastičnim pojasom koji prati pokret tela i dolaze u crnom dezenu. Imaju više funkciionalnih džepova, držač alata i ojačanje sa trostrukim šavovima na preponama.
  2.990  RSD od 2.690  RSD
  Picture of Rossini Jeans Cargo Soul farmerke

  Rossini Jeans Cargo Soul farmerke

  Radne farmerke Cargo Soul imaju klasično raskopčavanje sa bakarnim efektom i dvostruke petlje na pojasu. Imaju dva prednja kosa džepa i dva zadnja džepa sa metalnim kopčama. Farmerke imaju jedan multifunkcionalni bočni džep sa poklopcem i automatskim dugmetom, jedan multifunkcionalni bočni džep sa džepom za olovke i nabore u kolenima za veću udobnost.

  od 4.990  RSD
  Picture of Black Peak pantalone radne bez tregera teget

  Black Peak pantalone radne bez tregera teget

  Pantalone koje mogu vrlo lako da se ukombinuju u radno odelo izrađeno od diolena. Diolen je kombinacija pamuka 35% i poliestera 65%. To ga čini izdržljivim i otpornim materijalom, ali i veoma udobnim za nošenje i slobodu u kretanju. Imaju dva otvorena džepa ispod pojasa, elastičnu traku u bočnom delu pojasa i veoma su jednostavne za održavanje.

  od 3.390  RSD
  Picture of Wurth Diolen radne pantalone bez tregera

  Wurth Diolen radne pantalone bez tregera

  Radne pantalone, bez tregera, diolen, 240g, Wurth, veličina 46. Diolen je kombinacija pamuka 35% i poliestera 65%. To ga čini izdržljivim i otpornim materijalom, ali i veoma udobnim za nošenje i omogućava slobodu u kretanju. Pantalone maju dva otvorena džepa ispod pojasa, kao i džep sa bočne desne stranice. Ima ojačanja na kolenima koja se zatvaraju čičak trakom. U donjem delu nogavica sa unutrašnje strane imaju ojačanja u obliku trougla. Pantalone su tamnosive boje, dok su sva ojačanja crne boje.
  Picture of Black Peak kamuflažne pantalone

  Black Peak kamuflažne pantalone

  Black Peak kamuflažne (maskirne) muške pantalone.
  Dostupne u više veličina. Savršene za rad i slobodno vreme. 
  Atraktivan i moderan dizajn.
  Boja: sivo/crna (maskirni dezen)
  Ojačanje na kolenima: da
  Praktični džepovi za sitan alat
  Materijal: 35% pamuk, 65% poliester

  od 2.990  RSD
  Picture of Wurth pantalone radne bez tregera

  Wurth pantalone radne bez tregera

  Radne pantalone bez tregera izrađene od 100% pamuka. Čvrst materijal, ali pruža udobnost i lako se održava. Ima dva otvorena džepa ispod pojasa i elastičnu traku oko pojasa za dodatni komformitet.
  Picture of Wurth Pantalone radne bez tregera Diolen

  Wurth Pantalone radne bez tregera Diolen

  Pantalone koje mogu vrlo lako da se ukombinuju u radno odelo izrađeno od diolena. Diolen je kombinacija pamuka 35% i poliestera 65%. To ga čini izdržljivim i otpornim materijalom, ali i veoma udobnim za nošenje i slobodu u kretanju. Imaju dva otvorena džepa ispod pojasa, elastičnu traku u bočnom dleu pojasa i veoma su jednostavne za održavanje. Teget boje.
  Picture of Wurth Pantalone radne bez tregera Diolen Stone

  Wurth Pantalone radne bez tregera Diolen Stone

  Radne pantalone bez tregera koje mogu vrlo lako da se ukombinuju u radno odelo Stone. Diolen je kombinacija pamuka 35% i poliestera 65%. To ga čini izdržljivim i otpornim materijalom, ali i veoma udobnim za nošenje i slobodu u kretanju. Imaju dva otvorena džepa ispod pojasa, kao i džep sa bočne desne stranice. Ima ojačanja na kolenima koja se zatvaraju čičak trakom. u donjem delu nogavica sa unutrašnje strane imaju ojačanja u obliku trougla. Pantalone su tamno sive boje, dok su sva ojačanja crne boje.
  Picture of Black Peak Duna pantalone

  Black Peak Duna pantalone

  - Black Peak Duna pantalone
  - Sastav: 60% pamuk, 40% poliester
  - Veličine: M - XXXL

  od 5.990  RSD
  Picture of Black Peak Grayscale pantalone

  Black Peak Grayscale pantalone

  - Black Peak Grayscale pantalone
  - Sastav: 65% poliester, 32% pamuk, 3% elastin
  - 215 g/m2, ripstop ojačanja
  - Veličine: M - XXXL

  od 5.990  RSD
  Picture of Black Peak Service pantalone

  Black Peak Service pantalone

  - Black Peak Service pantalone
  - Sastav: 90% najlon, 10% spandex, 240g/m2

  od 5.290  RSD
  Rossini R-stretch pantalone kamuflažne

  Rossini R-stretch pantalone kamuflažne

  Rossini R-stretch kamuflažne pantalone su prijatne radne pantalone. Poseduju dva prednja džepa klasičnog kroja sa reljefnim umetkom za ojačanje. Pojas na bokovima elastičan. Trostruki šavovi u predelu prepona. Nabori na kolenima za veću udobnost. Više veličina.
  Sastav: 98% pamuk 2% elastin
  Težina: 240 g/m²

  Picture of Wurth Safari pantalone crne

  Wurth Safari pantalone crne

  Safari crne radne pantalone su modernog dizajna napravljene od rastegljivog materijala koji pruža potpunu udobnost pri radu.

  - Klasičan kroj
  - Dva bočna džepa
  - Dva džepa sa strane sa preklopom

  od 4.390  RSD
  Picture of Wurth Viggo 2u1 radne pantalone

  Wurth Viggo 2u1 radne pantalone

  - Izuzetan kvalitet izrade, kao i funkcionalnost i udobnost tokom rada
  - Napravljne su od laganog, rastegljivog materijala, prilagođavaju se različitim tipovima građe tela i omogućavaju maksimalnu slobodu kretanja
  - Ojačane su na kolenima i otporne na habanje
  - Atraktivnog dizajna sa dosta funkcionalnih detalja i praktičnih džepova, što ih čini savršenim izborom za efikasan rad
  - Dva velika kargo džepa na butini sa prostorom za mobilni telefon i pregradama za alat
  - Diskretan Wurth logo na raisferšlusu, koji može da se skine
  - Dostupne u sivoj boji
  - Sastav : 90% najlon, 10% elastin

  Muške radne pantalone i bermude. Nogavice se skidaju i stavljaju uz pomoć diskretnog raisferšlusa. Veličine: M - XXXL.

  od 5.790  RSD
  Picture of Thermoactive pantalone veličina 2XL-3XL RS

  Thermoactive pantalone veličina 2XL-3XL RS

  Termo pantalone sa elastičnim rubom u struku. Meka i rastegljiva tkanina, sa posebnim prilagodljivim obrubama na prednjoj i zadnjoj strani i duž nogavica za slobodu kretanja i bolje prianjanje uz telo.

  120200528
  4.990  RSD
  Picture of Wurth šorts Viking

  Wurth šorts Viking

  Šorts viking napravljen je od izuzetno rastegljivog i udobnog materijala koji se može koristiti u različitim situacijama i uslovima
  od 2.590  RSD
  Filteri (0) Close
  Obriši sve
  Filtriraj po
  Filter by attributes
  • Brend
  • Veličina odeće
  • Veličina
  • Zemlja porekla
  • Boja
  • Materijal izrade
  • Sastav
  • Težina materijala
  • Težina pamuka
  • Uvoznik
  • Veličine
  • Vrsta odeće