Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Čišćenje podova i prozora

  Load
  Sortiraj
  Picture of Leifheit set za čišćenje classic mop, viskoza

  Leifheit set za čišćenje classic mop, viskoza

  Set sadrži CLASSIC MOP, kofu za čišćenje i oceđivač za MOP. Leifheit CLASSIC Mop set za brzo i jednostavno čišćenje pločica, parketa i kamenih podova. Kupite u setu sve što Vam je potrebno za brzo čišćenje, a da ne zauzima mnogo mesta. Bilo da se radi o velikim površinama podova ili stepenicama, sa svojim dugačkim trakama od viskoze dužine 27 cm, koje skupljaju veliku količinu nečistoće, u samo jednom potezu, idealan je za brzo i temeljno čišćenje. Zahvaljujući njihovom laganom pokretu, vlakna uklanjaju nečistoću, pod bilo kojim uglom. Leifheit CLASSIC Mop je opremljen kvalitetnom čeličnom drškom sa premazom otpornim na rđanje. Drška se sklapa do ukupne dužine od 125cm omogućava idealnu radnu visinu. Glava ima produžen vek trajanja jer se jednostavno može skinuti i oprati u veš mašini na 60°C. Leifheit CLASSIC Mop set sadrži i Leifheit kofu i oceđivač za MOP za čišćenje bez potrebe za savijanjem ili dodirivanjem prljave vode.
  180200081
  3.490  RSD
  Karcher AKU usisivač za prozore WV 2 plus

  Karcher AKU usisivač za prozore WV 2 plus

  Inovativnim čistačem Window Vac Kärcher je uveo revoluciju u čišćenje prozora. Originalni Kärcher baterijski usisivač za prozore pojednostavljuje čišćenje i značajno štedi vreme i trud. Električno usisavanje probleme sa slivanjem ostavlja u prošlosti. Dobro osmišljena kombinacija boce za raspršivanje i brisača, zajedno sa funkcijom usisavanja prozora, pružaju izuzetno efikasno čišćenje i blistave prozore – bez tragova i mrlja. Pored toga, čišćenje zgodnim i ergonomskim Kärcher usisivačem za prozore izuzetno je higijensko, jer nema direktnog kontakta sa prljavom vodom. Zahvaljujući dodatnim uskim nastavcima, čak i mala i teško dostupna mesta, poput prozora sa malim staklima i staklenih vitrina, mogu se efikasno očistiti. Mogućnosti čišćenja su neograničene.

  Karakteristike
  - Mala težina i prijatna glasnoća čine pranje prozora sa WV2 sada još komfornijijm.
  - Originalni Kärcher kvalitet od izumitelja usisivača za prozore.
  - Sa akumulatorskim usisivačem za prozore se čišćenje prozora obavlja 3 x brže nego uobičajenim metodama.
  - Rezultat bez kapanja i bez tragova linija
  - Zahvaljujući usisavanju vode dosadno naporno kapanje je prošlost za sva vremena. Za čiste prozore koji sijaju.
  - Brzo i jednostavno pražnjenje rezervoara bez kontakta sa prljavom vodom.

  Tehnički podaci
  Kapacitet rezervoara za prljavu vodu: 100 ml
  Vreme trajanja ciklusa čišćenja po bateriji: 35 min
  Tip baterije. Litijum-jonska baterija
  Težina sa baterijom: 0,6 kg
  Težina bez pribora: 0,6 kg
  Težina sa ambalažom: 1,204 kg
  Dimenzije (D׊×V): 120x280x320 mm
  180200403
  10.990  RSD
  Picture of Leifheit aspirator, regulus, tirkizni

  Leifheit aspirator, regulus, tirkizni

  REGULUS je savršen za brzo čišćenje svih ravnih površina i podnih obloga. Kvalitet koji traje - Leifheit klasik koji se proizvodi više od 60 godina!
  Više ne morate da vadite usisivač za svakodnevno čišćenje poda. Leifheit podni aspirator REGULUS Vam omogućava brzo čišćenje. I to sve bez korišćenja struje.
  On u sebi ima mehanizam povezanih točkića i 3 četke koje svojom rotacijom skupljaju prljavštinu i skladište je u 2 rezervoara koja se jednostavno prazne.
  Širina četki je 22cm. Na sebi ima točkić za podešavanje visine četki u odnosu na podnu površinu - niže za tanje podne obloge ili više za deblje.
  Čisti skroz do ivica i ispod nameštaja. Težina od 1.600g omogućava jednostavan rad pre svega za starije osobe.
  Kada se ne koristi zuzima, malo mesta. Veoma jednostavno se prazni i čisti.
  180200044
  6.490  RSD
  Picture of Leifheit četka gumena, glava za click system

  Leifheit četka gumena, glava za click system

  Gumena metla 30 cm za besprekorno grubo čišćenje. Higijenske supra čekinje od prirodnog kaučuka, koje sakupljaju čak i sa tepiha - to je inovativna Leifheit supra metla. Sada je dostupna i sa supra čekinjama koje su lake za održavanje, koje se kriste kao glava za čišćenje za Leifheit Click sistem. Jednostavno je prikačite na Click dršku i zaključa.
  Metla nudi tri funkcije u jednom uređaju: higijensko čišćenje, temeljno brisanje i uklanjanje vode. Jednostavno potopite supra čekinje u vodu, zatim odstranite vodu pomoću skidača za vodu. Za odgovarajuću radnu visinu, tu su Click sistem teleskopske drške, koje su dostupne u četiri dužine i prodaju se odvojeno.
  180200056
  1.690  RSD
  Picture of Leifheit četka za sve površine, 30cm, click system

  Leifheit četka za sve površine, 30cm, click system

  Višenamenska četka poseduje površinu za čišćenje od 30 cm sa X Clean tehnologijom čekinja. Sada brže i temeljnije čišćenje, zahvaljujući inovativnim X čekinjama. Kvalitetna mešavina čekinja Xtra Clean višenamenske metle je savršeno usklađena za čišćenje pločica, kamenih i PVC podova. Čekinje u obliku slova X skupljaju svu prljavštinu. Krajevi sa prorezom dodatno povećavaju širinu čišćenja i skupljaju dlake i finu prašinu čak i iz fuga. X čekinje okružene su elastičnim stabilnim plastičnim čekinjama, koje uklanjaju i tvrdokorne mrlje.

  Dodatni plus tokom čišćenja nudi ukoso postavljen navojni spoj. Metla naleže celom svojom površinom čišćenja - bez naginjanja - i obezbeđuje efikasnije čišćenje. Xtra Clean Plus višenamenska metla ima površinu za čišćenje od 30 cm. Drške, koje se prodaju odvojeno, napravljene su od drveta ili plastike, čija visina može da se izvlači ili je fiksirana. Opremljene Leifheit Click sistemom, drške odgovaraju svim uređajima za čišćenje iz Leifheit Click serije.
  180200055
  1.390  RSD
  Picture of Leifheit čistač poda mop, viskoza

  Leifheit čistač poda mop, viskoza

  Leifheit CLASSIC Mop za brzo i jednostavno čišćenje pločica, parketa i kamenih podova. Bilo da se radi o velikim površinama podova ili stepenicama, sa svojim dugačkim trakama od viskoze dužine 27 cm, koje “hvataju” veliku količinu prljavštine u samo jednom potezu, idealan je za brzo i temeljno čišćenje. Zahvaljujući njihovom laganom pokretu, vlakna uklanjaju prljavštinu pod bilo kojim uglom i baš zato je ovaj mop odličan za stepenice.

  Leifheit CLASSIC Mop je opremljen kvalitetnom čeličnom drškom sa premazom otpornim na rđanje. Drška dužine od 125cm omogućava idealnu radnu visinu. Glava ima produžen vek trajanja jer se jednostavno može skinuti i oprati u veš mašini na 60°C. Leifheit CLASSIC Mop se može kombinovati sa Leifheit kofom COMBI i oceđivačem COMBI za čišćenje bez potrebe za savijanjem ili dodirivanjem prljave vode.
  180200063
  1.490  RSD
  Picture of Leifheit čistač poda, easyspray xl, micro duo

  Leifheit čistač poda, easyspray xl, micro duo

  Čistač poda Easy spray XL micro duo Leifheit omogućava brzo i lako čišćenje podova. Čistač poda Easy spray XL micro duo Leifheit je opremljen rezervoarom kapaciteta 650ml, koji se jednostavno skida i postavlja i lako se puni vodom ili sredstvom za čišćenje.

  Mlaznica omogućava precizno doziranje tečnosti i prskanje površina u vidu fine izmaglice, pa je čistač Easy Spray pogodan i za osetljivije površine, poput parketa. Čistač poda Easy spray XL micro duo Leifheit dolazi sa navlakom za brisanje širine 42cm, napravljenom od mikro vlakana, koja dobro upijaju tečnosti i lako uklanjaju mrlje. Pokretna glava čistača olakšava čišćenje oko nogara nameštaja.
  180200077
  9.490  RSD
  Picture of Leifheit čistač poda, Picospray s

  Leifheit čistač poda, Picospray s

  Leifheit PICO SPRAY je savršen čistač za brzinsko čišćenje.
  Čistač podova PICO SPRAY je originalni LEIFHEIT džoger sa raspršivačem.
  PICO SPRAY nudi poseban komfor tokom čišćenja jer pored glave za čišćenje i krpe za brisanje, pri ruci je odmah i kanister sa vodom i raspršivačem.
  PICO SPRAY na dršci poseduje rezervoar za vodu koji može da se skida i puni. Raspršivač se aktivira na ručki: jednostavno aktivirajte potisnu polugu i PICO SPRAY već rasprskava fini mlaz čiste vode ili Vaše kombinacije sredstva za čišćenje i dezinfekciju. Zbog toga je PICO SPRAY idealan čistač za povremeno brzo čišćenje, jer uništava sve viruse i bakterije. Poređenje sa drugim čistačima odnosno džogerima sa raspršivačem pokazuje njegovo celo umeće: tamo gde drugi čistači koriste samo težinu vode za čišćenje, PICO SPRAY poseduje sistem koji koristi pritisak. Sa punom snagom od 20 bara on rasprskava čak i kada se upotrebljava horizontalno i tada iskoristi i poslednju kap iz svog rezervoara. Njegov fini sloj za čišćenje je pogodan i za podove osetljive na vlagu.
  PICO SPRAY može da rasprskava oko 400 puta, pre nego što njegov rezervoar od 0,8 litara mora ponovo da se napuni.
  Kada je reč o pokretljivosti on nudi komfor tipičan za Leifheit: pomoću pokretljive glave čistača savija se ravno ispod kreveta i pažljivo briše svaki ugao i stepenik.
  Njegova kvalitetna Micro Tech krpa koja se dobija uz čistač može da se pere do 100 puta u mašini za veš.
  Uz PICO SPRAY možete koristiti i LEIFHEIT maramice za jednokratnu upotrebu. Širina glave džogera sa raspršivačem iznosi 26 cm.
  180200075
  5.990  RSD
  Picture of Leifheit čistač poda, xl 42cm, sa teleskopom

  Leifheit čistač poda, xl 42cm, sa teleskopom

  Čistač poda Leifheit CLASSIC XL pravi je izbor za povremeno temeljno čišćenje. Čistač poda CLASSIC XL pravi je izbor za povremeno temeljno čišćenje. Navlaka od mikrovlakna odlično upija prljavštinu i vodu. Čistač podova dodatno sadrži štipaljke za kačenje krpa ili maramica, tako da navlaka brzo može da se zameni maramicama za jednokratnu upotrebu ili višenamenskom krpom. Samo korišćenje je veoma komforno i lagano: širinom čišćenja od 42 cm, čistač podova CLASSIC XL idealan je za čišćenje velikih površina. Pokretni zglob omogućava efikasno čišćenje u krivudavim linijama i spretno kruži oko nogara. Zahvaljujući savitljivoj teleskopskoj dršci, lako je dospeti do teško pristupačnih mesta ispod ormana i kreveta. Za optimalnu radnu visinu, drška se može izvući od 75 do 130 cm.
  180200065
  2.990  RSD
  Picture of Leifheit čistač prašine, duster xl, click system

  Leifheit čistač prašine, duster xl, click system

  Antistatički praško sa DUSTER XL-dužinom za čišćenje, kojim možete da dohvatite svaki ugao. Bez prašine za nekoliko sekundi. Antistatički, posebno gust mikrofiber vezuje prašinu i tako sprečava da se čestice prašine samo uskovitlaju i ponovo spuste na neko drugo mesto. Njegova nežna, mekana vlakna pritom klize kroz svaku naprslinu i neravninu. DUSTER XL blago i nežno klizi i preko izuzetno osetljivih površina kao što su monitori računara i televizora. DUSTER XL poseduje posebno dugačku površinu za čišćenje od 38 cm. Ručka omogućava primenu Leifheit CLICK sistema drške sa teleskopskom funkcijom zahvaljujući kojoj DUSTER XL može da dosegne i do najudaljenijih uglova sobe. Takođe može da se savije i da se prilagodi svakom uglu. Mogućnost kačenja za praktično odlaganje.
  180200053
  1.290  RSD
  Picture of Leifheit čistač prašine, ugaoni, dusty

  Leifheit čistač prašine, ugaoni, dusty

  Temeljno čišćenje paučine pomoću Leifheit DUSTY čistača za zidove. Specijalan trouglasti oblik skuplja nečistoće iz svakog ugla. Zahvaljujući svom unapređenom dizajnu, DUSTY čistač za paučinu i prašinu može da se zavuče i iza garnišne za zavese. Kompaktna ručna četka za čišćenje opremljena je Click sistemom i može da se produži pomoću bilo koje Leifheit teleskopske drške koje se prodaju odvojeno. Može da se pere pod tekućom vodom.
  180200054
  1.790  RSD
  Picture of Leifheit čistač za pločice i tuš kabine

  Leifheit čistač za pločice i tuš kabine

  Leifheit FLEXY PAD sa gumom i mikrofiber peračem pločica i kada, sa obrtnim nagibnim zglobom. FLEXY PAD perač pločica i kada omogućava jednostavno čišćenje kupatila i tuš kabina. Zahvaljujući ogromnoj pokretljivosti i velikom dometu FLEXY PAD briše i najudaljenije uglove. Okrugao izrez omogućava da se površina brisanja FLEXY PAD tačno prilagodi obliku slavina i uz nekoliko pokreta uklanja prljave ivice. Njegova 360°-obrtna spojnica čini ga pritom izuzetno okretnim. Bez problema savladava svaku oblinu kade, može spretno da se vodi oko slavine i pažljivo briše svaki ugao. Posle mokrog čišćenja FLEXY PAD se jednostavno okrene i pločice i tuš kabina već mogu pomoću gumenog brisača da se dovedu do visokog sjaja.

  Navlaka FLEXY PAD perača pločica i kada napravljena je od oprobanog Leifheit mikrofibera i može da se skine i opere u mašini za pranje veša. Redovi najfinijih, lako povišenih čekinja dosežu do dna dubokih fuga i bez napora otklanjaju kamenac i ostatke sapuna. Širina brisača iznosi 20 cm.
  180200050
  1.490  RSD
  Picture of Leifheit čistač za pod, combi m, micro duo

  Leifheit čistač za pod, combi m, micro duo

  Čistač poda COMBI je savršen partner za čišćenje parketa i pločica. Njegov pokretni zglob se rotira 360° i omogućava efikasno čišćenje širokim pokretima u vidu talasa. Velike površine mogu brzo da se očiste jer je širina glave čistača čak 33cm. Jednistven dizajn navlake omogućava čišćenje do ivica i uglova. Kombinacija kvalitetnog pamuka i mikrofibera ima visokoupijajuću moć, a njena tekstura omogućava efikasno skupljanje vode i grube prljavštine. Jednostavno korišćenje mehanizma za ceđenje navlake laganim pritiskom noge na papučicu na glavi čistača. Drška je proizvedena od aluminijuma i na sebi sadrži CLICK System, pa je možete koristiti i sa drugim proizvodima koji imaju CLICK System. Navlaka se jednostavno skida, i može se prati u veš mašini na 60°C.
  180200067
  3.990  RSD
  Picture of Leifheit čistač za pod, picobello s plus

  Leifheit čistač za pod, picobello s plus

  PICOBELLO - idealan saveznik za čišćenje površina srednje veličine. Savršen čistač poda za, pre svega, pločice, kako u kupatilu, tako i na terasi ili u hodniku. Može se koristiti i za parket. Površine mogu brzo da se očiste jer je širina glave čistača 27cm. Idealan je za uglove, stepeništa i čišćenje ispod nameštaja zbog svog savitljivog zgloba koji omogućava jednostavno rukovanje i pristup. Opremljen je novim, usavršenim mehanizmom za jednostavno ceđenje sunđera. Mehanizam za ceđenje se aktivira laganim povlačenjem plastišnog oceđivača na dršci i efikasno cedi vodu i nečistoće iz sunđera bez imalo muke. Takođe ima i pokretan zglob koji se rotira 360° i omogućava lagano čišćenje, pokretima u vidu talasa. Sunđer je pričvršćen preko čičak trake, lako se skida i može da se pere u veš mašini na 60°C. Čistač je izrađen od aluminijuma i BASF plastike, što ga čini veoma laganim i dugotrajnim.
  180200069
  3.990  RSD
  Picture of Leifheit čistač za prozore 3 u 1, click system

  Leifheit čistač za prozore 3 u 1, click system

  Leifheit ručni čistač prozora 3u1 savršeno pere staklene površine. Pomoću samo jednog uređaja mogu odjednom da se obave tri radna koraka: čišćenje stakala, čišćenje uglova i okvira prozora, i brisanje stakla. Ovo je omogućeno jedinstvenom navlakom od mikrofibera koja istovremeno čisti i okvir prozora sa strane. Nakon čišćenja integrisan gumeni skidač obezbeđuje sjaj bez tragova brisanja. Za pokretljivost i maksimalnu udobnost korišćenja ručni čistač prozora 3u1 ima obrtni nagibni zglob. Zbog toga je izuzetno pogodan za efikasno čišćenje i brisanje krivudavim linijama kretanja - tehnikom profesionalnih čistača prozora. Širina brisanja iznosi 33 cm. Ručka je kompatibilna za korišćenje sa svim Leifheit Click sistem drškama sa teleskopskom funkcijom.
  180200048
  1.990  RSD
  Picture of Leifheit čistač za prozore, 28cm, powerslide

  Leifheit čistač za prozore, 28cm, powerslide

  Kristalno čisto staklo bez tragova. Od prvog pokreta njegova kvalitetna guma omogućava savršeno čišćenje stakala, a zbog pokretnog zgloba na čistaču posao ćete završiti brzo,talasastim pokretima. Zglob takođe može i da se fiksira za ravne pokrete. Površina dela za čišćenja je 28cm, pa može da se koristi za male i nedostupne staklene površine. Prodaje se bez drške, ali na sebi sadrži CLICK System pa se može koristiti u kombinaciji sa svim Leifheit drškama koje na sebi imaju CLICK System montaže,pogdan za čišćenje visokih staklenih površina, čak do 5m.
  180200046
  1.490  RSD
  Picture of Leifheit čistač za prozore, 40cm, powerslide

  Leifheit čistač za prozore, 40cm, powerslide

  Kristalno čiste velike staklene površine bez tragova uz Leifheit SLIDER XL. Njegova kvalitetna guma omogućava savršeno čišćenje stakala, a zbog pokretnog zgloba na čistaču, posao ćete završiti brzo talasastim pokretima poput profesionalnog čistača prozora. Zglob takođe može i da se fiksira za ravne pokrete. Širina dela za čišćenje je čak 40cm što ga čini idealnim saradnikom za brzo i efikasno čišćenje velikih staklenih površina. Prodaje se bez drške, ali na sebi sadrži CLICK System pa se može koristiti u kombinaciji sa svim Leifheit drškama koje na sebi imaju CLICK System montaže,pogodan za čišćenje visokih staklenih površina čak do 5m.
  180200047
  1.790  RSD
  Picture of Leifheit čistač za tuš kabine

  Leifheit čistač za tuš kabine

  CABINO čistač tuš kabina ne dozvoljava da dođe do skupljanja nečistoća i kamenca. Posle tuširanja jednostavno obrišite zidove tuš kabine i pločice. Sa praktičnim užetom za kačenje. Širina brisača iznosi 24 cm.
  180200045
  1.090  RSD
  Picture of Leifheit drška teleskopska zglobna, 110-190cm

  Leifheit drška teleskopska zglobna, 110-190cm

  Leifheit velika teleskopska drška 110-190cm sa rotacionim zglobom CLICK sistem - produžena ruka prilikom čišćenja teško dostupnih površina. Jedna drška za različite Leifheit proizvode za čišćenje. Kupite jednu dršku i na nju kombinujte različite čistače bilo za pod, prozor, prašinu ili paučinu - funkcija CLICK sistem Leifheit omogućava jednostavnu i sigurnu montažu raznih proizvoda na istu multifunkcionalnu dršku.

  Jednostavno zamenite glavu za čišćenje i nastavite čišćenje druge površine. Drška poseduje praktičan zglob pomoću kog glava za čišćenje može da se rotira, podesi i fiksira u svakoj potrebnoj poziciji za čišćenje komplikovanih površina. Drška može da se izvuče na radnu dužinu od 110 do 190 cm pa Vam neće trebati merdevine pri čišćenju. Sa neklizajućom glavom i za 360° okretnom rupom za kačenje.
  180200061
  2.190  RSD
  Picture of Leifheit drška teleskopska, 145-400cm

  Leifheit drška teleskopska, 145-400cm

  Leifheit XXXL teleskopska drška 145-400cm CLICK sistem - očistite teško dostupne površine kao profesionalac bez merdevina! Jedna drška za različite Leifheit proizvode za čišćenje. Kupite jednu dršku i na nju kombinujte različite čistače za stakla, prašine ili paučine. - funkcija CLICK sistem Leifheit omogućava jednostavnu i sigurnu montažu raznih proizvoda na istu multifunkcionalnu dršku.

  Jednostavno zamenite glavu za čišćenje i nastavite čišćenje druge površine. Drška može da se izvuče na radnu dužinu od 145 cm do 400 cm. Na taj način može da se primeni i za čišćenje zimske bašte i stepeništa, fasada i prostorija u starogradnji s visokim plafonima, bez izlaganja opasnosti. Sa neklizajućom glavom i za 360° okretnom rupom za kačenje.
  180200062
  3.390  RSD
  Picture of Leifheit drška teleskopska, 75-135cm, click system

  Leifheit drška teleskopska, 75-135cm, click system

  Leifheit srednja teleskopska drška 75-135cm - produžena ruka prilikom čišćenja. Jedna drška za različite Leifheit proizvode za čišćenje. Kupite jednu dršku i na nju kombinujte različite čistače bilo za pod, prozor, prašinu ili paučinu - funkcija CLICK sistem Leifheit omogućava jednostavnu i sigurnu montažu raznih proizvoda na istu, multifunkcionalnu dršku. Jednostavno zamenite glavu za čišćenje i nastavite čišćenje druge površine. Drška može da se izvuče na radnu dužinu od 75 do 135 cm. Sa neklizajućom glavom i za 360° okretnom rupom za kačenje.
  180200060
  1.490  RSD
  Picture of Leifheit đubrovnik sa držačem i metlicom

  Leifheit đubrovnik sa držačem i metlicom

  Leifheit set za čišćenje. Leifheit set za čišćenje je savršen duo za olakšavanje čišćenja. Metla i đubrovnik imaju dugačku dršku,tako da se čišćenje obavlja stojeći. Za posebno temeljno čišćenje, tu su rascepljeni krajevi čekinja. Oni povećavaju površinu čišćenja i uklanjaju i najfinije čestice prljavštine i prašine. Tu je i namerno asimetričan oblik metle.
  Prilagođena je poziciji za čišćenje, tako da čekinje u potpunosti naležu i kada se drška drži ukrivo. Kao dodatni plus, đubrovnik je opremljen izuzetno dugačkom gumom koja savršeno prijanja i olakšava čišćenje neravnih podova. Za čuvanje bez zauzimanja mnogo mesta, metla se pričvršćuje za dršku đubrovnika, a đubrovnik se jednostavno preklopi. Sa strugačem za čišćenje metle.
  180200042
  3.390  RSD
  Picture of Leifheit đubrovnik sa metlicom

  Leifheit đubrovnik sa metlicom

  Leifheit đubrovnik sa metlicom od nežnih čekinja je lak za rukovanje. Leifheit ručni set za čišćenje poseduje naročito veliki đubrovnik sa trostrano zatvorenom komorom za prljavštinu u kojoj mogu bezbedno da se transportuju i najfinije čestice prašine. Optimalne rezultate čišćenja obezbeđuje praktična četka sa upletenim krajevima čekinja. Svaka pojedinačna čekinja razdvaja se na fine dlačice koje multipliciraju efikasnost čišćenja i mogu da očiste i najfinije čestice prašine iz najmanjih pukotina.
  Po završetku čišćenja četka se svojom ergonomskom mekanom drškom uklopno odlaže u đubrovnik. Zajedno mogu da se okače tako da ne zauzimaju mnogo prostora. Đubrovnik na sebi sadrži gumenu usnu koja savršeno prijanja na svaku površinu koja se čisti.
  180200041
  2.190  RSD
  Picture of Leifheit đubrovnik sa metlicom, classic

  Leifheit đubrovnik sa metlicom, classic

  Pomoću „Classic“ seta nemačkog brenda LEIFHEIT, sva prašina će biti uklonjena sa poda! Ručna četka ima posebne čekinje sa podeljenim krajevima, koje pružaju veću površinu pometanja i tako bez napora sakupljaju i najfinije čestice. Zahvaljujući posudi za smeće, lako se mogu pomestii, jer se izuzetno dugačka gumena usna savršeno prijanja za bilo koji pod. Posle upotrebe, četkicu možete brzo i lako povući preko ivice strugača đubrovnika radi čišćenja. Kada se ne koristi, set možete okačiti radi uštede prostora.
  180200040
  1.290  RSD
  Picture of Leifheit đubrovnik+kontejner, držač i metlica

  Leifheit đubrovnik+kontejner, držač i metlica

  Praktičan Leifheit set za čišćenje koji daje najbolje rezultate. Set za čišćenje sa mnogim dodacima za više čistoće i komfora. Dugačka drška okretne metle opremljena je podesivim zglobom i dospeva u svaki ugao. Prednost: Zahvaljujući zglobu, metla ne mora da se naginje, tako da sve čekinje naležu i čiste. Za više čistoće, tu su fino rascepljeni krajevi čekinja. Oni povećavaju površinu čišćenja i kupe i najfiniju prašinu.
  Kako bi prilikom transporta sve ostalo čisto, kontejner XL zapremine đubrovnika se automatski zatvara, čim se podigne sa poda. Za komforno čišćenje, metla i đubrovnik opremljeni su dugačkom drškom. Tako se kompletno čišćenje može obaviti stojeći - bez saginjanja. Đubrovnik je opremljen izuzetno dugačkom gumom koja savršeno prijanja i olakšava čišćenje neravnih podova. Za čuvanje bez zauzimanja puno prostora, drška đubrovnika poseduje integrisan držač za metlu i kuku za kačenje.
  180200043
  4.490  RSD
  Picture of Leifheit glava rezervna za classic mop

  Leifheit glava rezervna za classic mop

  Rese rezervne glave za CLASSIC Mop viskoza plus su proizvedene od miksa ojačanih visokoupijajućih viskoznih vlakana. Rezervna glava za CLASSIC Mop viskoza plus je opremljena izdržljivim resama. Mix ojačanih visokoupijajućih viskoznih vlakana otklanja čak i uporne nečistoće. Rezervna glava za Mop Viscose Plus je pogodna za sve vrste tvrdih podova kao što su pločice, kamen, laminat ili linoleum. Posebno je praktična zato što njene rese dugačke 27cm mogu da pokriju širu površinu, čime sam mop čine pogodnim za velike podove. Idealna su odabir za stepenice i uglove. Jednostavno se skida i može se prati na 60°C. Kompatibilna je sa Čistačem poda MOP i sa CLASSIC MOP setom.
  180200064
  799  RSD
  Picture of Leifheit glava rezervna za clean twist mop system

  Leifheit glava rezervna za clean twist mop system

  Rezervna glava je proizvedena od visokoupijajućeg mikro fibera i može da se pere u veš mašini na 40°C. Kvalitetan materijal ima visoku moć upijanja vode i nečistoća. Jednostavno se skida sa čistača. Kompaktibilna je sa čistačem CLEAN TWIST Mop Click System
  180200083
  1.090  RSD
  Picture of Leifheit kofa za čišćenje, 12l, combi m

  Leifheit kofa za čišćenje, 12l, combi m

  Leifheit COMBI kofa je idealna za čišćenje domaćinstva u kombinaciji sa bilo kojim Leifheit čistačem. Univerzalna kofa za čišćenje podova i prozora. Njen ovalni oblik savršeno odgovara modernim čistačima podova. Sa udubljenjima za ručku, za jednostavno pražnjenje kofe i ergonomski oblikovanom ručkom za nošenje. Za udobno ceđenje čistača bez ruku u vodi, kofa može da se dopuni sa Leifheit elementima za ceđenje COMBI MOP i COMBI PRESS koji se prodaju zasebno. Zapremina kofe je 12 litara.
  180200074
  1.590  RSD
  Picture of Leifheit krpa rezervna za picospray s

  Leifheit krpa rezervna za picospray s

  Rezervna krpa za Leifheit čistač PICOSPRAY upija veliku količinu vode bez ikakvih problema. Čitava snaga mikrovlakana za temeljno čiste podove: Leifheit Micro Tech tkanje krpe pažljivo rastvara čak i uporne nečistoće i masnoću - bez sredstava za čišćenje, bez tragova brisanja i ostataka od prediva. Zahvaljujući mikroskopski finim mikrovlaknima, koja poseduju kapilarni efekat, krpa upija neverovanu količinu vode, tako da ne postoji potreba za sušenjem. Na 60°C perivo i do 100 puta.
  180200076
  499  RSD
  Picture of Leifheit navlaka rezervna za čistač prozora 3 u 1

  Leifheit navlaka rezervna za čistač prozora 3 u 1

  Leifheit rezervna navlaka za čistač prozora 3u1 sa sistemom 2-strukih vlakana. Njen dvostruki sistem vlakana nudi dvostruku snagu čišćenja: blago uzdignute specijalne čekinje otklanjaju bez sredstva za čišćenje čak i masnoću i najfiniju prljavštinu. Mikrofiber skuplja sve nečistoće i vodu u trenutku, tako da se ne stvaraju tragovi brisanja. Micro duo rezervni sunđeri su perivi na 40°C i ne gube svoju snagu čišćenja ni nakon ponovljenog pranja. Stavljaju se lako i brzo preko čičak trake.
  180200049
  929  RSD
  Picture of Leifheit navlaka rezervna za combi m, micro duo

  Leifheit navlaka rezervna za combi m, micro duo

  Navlaka proizvedena od kombinacije kvalitetnog pamuka i mikrofibera, ima visokoupijajuću moć i kompatibilna je za COMBI M i CLEAN TWIST System M. Kombinacija kvalitetnog pamuka i mikrofibera ima visokoupijajuću moć, a njena tekstura omogućava efikasno skupljanje vode i grube prljavštine. Jednistven dizajn navlake omogućava čišćenje do ivica i uglova. Širina površine za čišćenje je 33cm. Navlaka se može se prati u veš mašini na 60°C. Kompatibilna je za Čistač poda COMBI M i za Set za čišćenje CLEAN TWIST System M.
  180200068
  1.490  RSD
  Picture of Leifheit navlaka rezervna za flexy pad

  Leifheit navlaka rezervna za flexy pad

  Rezervna navlaka za Leifheit čistač pločica FLEXY PAD - skinite i operite u mašini za veš nakon korišćenja. Leifheit rezervna navlaka za FLEXY PAD čistač pločica i tuš kabina. Svojim 2-strukim sistemom vlakana nudi dvostruku snagu čišćenja. Blago uzdignute specijalne čekinje otklanjaju bez sredstva za čišćenje čak i masnoću i najfiniju prljavštinu. Mikrofiber u trenutku upija svu prljavštinu i vodu. Rezervne navlake s praktičnim izrezom za slavine mogu da se peru na 40°C i ne gube snagu čišćenja ni posle ponovljenog pranja. Zahvaljujući elastičnim gumenim džepovima mogu lako i brzo da se montiraju na čistač.
  180200051
  799  RSD
  Picture of Leifheit navlaka rezervna, easy spray xl

  Leifheit navlaka rezervna, easy spray xl

  Navlaka za čistač poda Easy spray XL micro duo Leifheit je rezervna navlaka za čistač poda Easy Spray XL Leifheit. Navlaka za čistač poda Easy spray XL micro duo Leifheit je napravljena od mikro vlakana, koja dobro upijaju tečnosti i nečistoće, a odlična su i pri uklanjanju tvrdokornih mrlja. Navlaka za čistač poda Easy spray XL micro duo je širine 42cm. Može se prati u mašini za veš, na temperaturi do 60 stepeni.
  180200078
  1.790  RSD
  Picture of Leifheit navlaka rezervna, xl 42 cm

  Leifheit navlaka rezervna, xl 42 cm

  Navlaka za CLASSIC XL je idealna za efikasno upijanje vode i nečistoće. CLASSIC XL navlaka od mikrovlakna odgovara Leifheit CLASSIC XL čistaču podova. Savršeno upija prljavštinu i vodu. Praktična navlaka pokriva ivice čistača i istovremeno čisti i pod i lajsne. Navlaka za brisanje je periva na 60°C i ne gubi svoju snagu čišćenja ni nakon mnogo ponovljenih pranja. Odgovara i komercijalnim čistačima poda širine brisanja od 42 cm.
  180200066
  1.590  RSD
  Picture of Leifheit oceđivač za mop, combi

  Leifheit oceđivač za mop, combi

  Leifheit COMBI MOP dodatak u velikoj meri olakšava čišćenje podova sa Leifheit MOP čistačem. COMBI MOP rešetka za ceđenje predstavlja savršen dodatak uz Leifheit COMBI kofu. Ona omogućava udobno ceđenje klasičnog mopa bez stavljanja ruku u prljavu vodu i bez savijanja. Jednostavno stavite dodatak na kofu, stavite mop u rešetku, pritisnete dršku na dole i već je postignuta optimalna vlažnost mopa za brisanje poda.
  180200072
  559  RSD
  Picture of Leifheit oceđivač za twist combi

  Leifheit oceđivač za twist combi

  Leifheit COMBI PRESS dodatak u velikoj meri olakšava čišćenje podova sa Leifheit COMBI M ili XL čistačem. COMBI PRESS rešetka za ceđenje predstavlja savršen dodatak uz Leifheit COMBI kofu. Ona omogućava udobno ceđenje Leifheit COMBI čistača podova bez stavljanja ruku u prljavu vodu i bez savijanja. Jednostavno stavite dodatak na kofu, odvojite navlaku za brisanje pritiskom noge, umetnete navlaku u rešetku, dršku pritisnete na dole i već je postignuta optimalna vlažnost čistača za temeljno čišćenje pločica i kamenih podova.
  180200073
  799  RSD
  Picture of Leifheit podmetač za kantu sa točkićima

  Leifheit podmetač za kantu sa točkićima

  Postolje sa točkićima za TWIST System i TWIST Disc Mop. Leifheit čišćenje poda čini još jednostavnijim. Dodajte točkiće na bilo koju kofu TWIST System seta za čišćenje. Točkići se rotiraju 360° što daje maksimalnu fleksibilnost pri radu. Jednostavno se montiraju, i ne smetaju pri prosipanju prljave vode nakon čišćenja. Kofa je na točkićima stabilna, što pruža dodatnu sigurnost u radu.
  180200086
  1.690  RSD
  Picture of Leifheit set za čišćenje clean twist disk mop

  Leifheit set za čišćenje clean twist disk mop

  Leifheit CLEAN TWIST DISC MOP Ergo - savršen sistem za brzo i temeljno čišćenje svih vrsta podova, u novom dizajnu. Najprodavaniji set za čišćenje podnih površina sada ima novi dizajn i još je lakši za upotrebu! Zahvaljujući novoj generaciji čistača podova sa revolucionarnim rotacionim mehanizmom u dršci, napornom ceđenju došao je kraj. Zahvaljujući jedinstvenom Leifheit rotacionom mehanizmu, voda i prljavština se istiskaju iz čistača podova.

  Nova revolucionarna Leifheit mehanička centrifuga nalazi se u unutrašnjosti drške čistača podova. Pritiskom drške pokreće se rotacija čistača podova. Uzastopnim pritiskanjem više puta može individualno da se podesi stepen vlažnosti navlake za brisanje. Sa drškom na izvlačenje i ugrađenim zaustavnim mehanizmom. Leifheit CLEAN TWIST DISC MOP Ergo set sadrži čistač podova od mikrofibera sa mehaničkom centrifugom u teleskopskoj dršci, unapređenu kofu zapremine 6 litara sa ergonomskom ručkom, kao i centrifugalno sito.
  180200085
  7.390  RSD
  Picture of Leifheit set za čišćenje Combi M

  Leifheit set za čišćenje Combi M

  Set za čišćenje Combi M Leifheit se sastoji od trodelne ručice, kante od 12 litara i Combi press priključka. Set za čišćenje Combi M Leifheit je odličan izbor pri čišćenju kada ne morate da se savijate ili da rukama dodirujete prljavu vodu.

  Pored brisača i trodelne ručke u setu se nalazi i dodatak za stiskanje. Ovaj mop za brisanje od brenda Leifheit direktno čisti sve uglove i ivice. Sistem brisanja je pogodan za bilo koju površinu bilo da su to pločice, laminati ili slično.
  180200080
  6.290  RSD
  Picture of Leifheit sunđer rezervni za picobello s

  Leifheit sunđer rezervni za picobello s

  Leifheit sunđer za čišćenje PICOBELLO S cotton plus, savršeno čisti pločice i kamene podove. Leifheit cotton plus sunđer za PICOBELLO S čistač podova. Svojim sistemom sa 2 vrste vlakana i prirodnim pamukom nudi dvostruku snagu čišćenja: malo uzdignute specijalne čekinje skupljaju prljavštinu iz svake fuge i čiste svako udubljenje na strukturisanim površinama. Mikrovlakna u svoje mikroskopski male međuprostore upijaju sve nečistoće i vodu. Idealan za pločice i kamene podove. Sunđer je periv na 40°C i ne gubi svoju snagu čišćenja ni nakon mnogo ponovljenih pranja. Širina brisanja je 27 cm. Kompatibilan je za Čistač poda PICOBELLO S.
  180200071
  1.690  RSD
  Filteri (0) Close
  Obriši sve
  Filtriraj po
  Filter by attributes
  • Brend
  • Dimenzija drške
  • Materija za mop
  • Materijal čekinja
  • Perivost u mašini
  • Uvoznik