Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  O nama

     Upoznajte Crafter

   CRAFTER je novo mesto na kojem počinje i završava svaki kućni projekat. Ovde ćeš pronaći vrhunske materijale i alate, ali razlika nije u proizvodima – razliku prave usluge koje nudimo. CRAFTER može da obezbedi kompletan servis za svaki tvoj projekat, od početka do kraja. Od razumevanja i unapređenja početne ideje do uspešne realizacije.

  IMPRO

  I'M PRO

  IMPROVE!

  Okupljanje je početak, zajedništvo je napredak a timski rad je uspeh!

  - Henri Ford

  Bilo da si profesionalni majstor, zanatlija ili posvećeni amater sa godinama iskustva i zavidnom kolekcijom alata, CRAFTER donosi revoluciju. Bilo da si ON ili ONA sve će biti drugačije jer više nisi prepušten sam sebi. Sve je lakše kada ti neko pruži pomoć, savet, objašnjenje, ruku i preporuku. Konačno, taj neko je tu. Taj neko je CRAFTER.

  Naša svrha je da ti pomognemo da svaki svoj projekat izvedeš do kraja na najprofesionalniji način. Među brižljivo odabranim proizvodima pronaći ćeš materijale i alate za svaki svoj projekat. Alat koji ti je potreban samo za jednu priliku ne moraš da kupiš, možeš ga iznajmiti od nas. Pored toga, možeš nam se obratiti ako su ti potrebni 3D dizajn i planiranje kuhinja i kupatila, mešanje boja, štampa na HTZ opremi ili radnoj uniformi, izrada vrata po meri ili jednostavne usluge poput sađenja cveća. Na raspolaganju ti je i ubedljivo najširi asortiman vijaka koje možeš kupiti na komad. Trudeći se da predvidimo sve što bi moglo da ti zatreba bilo od proizvoda ili usluga pripremili smo preko 50.000 artikala pažljivo raspoređenih na više od 10.000 m2, uz besplatan parking. Znamo da često radiš do kasno iako počinješ veoma rano. Pratimo tvoj ritam i otvoreni smo za tebe svakog dana. Kako budemo rasli zajedno, sve bolje ćemo razumeti tvoje potrebe i u skladu sa njima obogatiti ponudu.

  Da ne bi lutao i pretraživao police satima kroz radnju te vode putokazi ka različitim segmentima proizvoda i usluga. Kako bi i najmlađim članovima porodice u CRAFTERU bilo podjednako zanimljivo imamo i specijalno dizajniran dečiji kutak. Ljubaznom osoblju CRAFTERA možeš se obratiti za profesionalni savet ili preporuku u svakom trenutku.

  Dobro došli na mesto inspiracije, novih mogućnosti i pravih rešenja.
  Dobro došli u CRAFTER.

  HAJDE DA RADIMO ZAJEDNO!