Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Monoblokovi

  Load
  View as Mreža Lista
  Sortiraj
  -15%
  Picture of Cersanit Monoblok kaskada baltik sa daskom

  Cersanit Monoblok kaskada baltik sa daskom

  Monoblok kaskada baltik sa daskom. Napravljen od postojanih materijala koji štite od bakterija i patogenih elemenata. Uz monoblok u kompletu se dobija i sporospuštajuća daska modernog dizajna laka za ugradnju i održavanje.
  070100031
  14.990  RSD 12.690  RSD
  Picture of Cersanit Carina monoblok baltik sa duroplast daskom

  Cersanit Carina monoblok baltik sa duroplast daskom

  Carina monoblok baltik sa duroplast daskom. Napravljen od postojanih materijala koji štite od bakterija i patogenih elemenata. Uz monoblok u kompletu se dobija i sporospuštajuća daska modernog dizajna, laka za ugradnju i održavanje. Carina serija sanitarne keramike ističe se svojim slim i laganim oblikom, što joj omogućava da bude adekvatno rešenje, kako za klasična, tako i za moderna kupatila.
  070100012
  27.990  RSD
  Picture of Cersanit Carina monoblok simplon sa duroplast daskom

  Cersanit Carina monoblok simplon sa duroplast daskom

  Carina monoblok simplon sa duroplast daskom. Napravljen od postojanih materijala koji štite od bakterija i patogenih elemenata. Uz monoblok u kompletu se dobija i sporospuštajuća daska modernog dizajna, laka za ugradnju i održavanje. Carina serija sanitarne keramike ističe se svojim slim i laganim oblikom, što joj omogućava da bude adekvatno rešenje, kako za klasična, tako i za moderna kupatila.
  070100013
  20.990  RSD
  Picture of Cersanit Moduo monoblok baltik sa ss slim daskom

  Cersanit Moduo monoblok baltik sa ss slim daskom

  Moduo monoblok baltik sa ss slim daskom. Inovativna tehnologija, odnosno rimfree ispiranje kod Clean On monobloka Moduo omogućuje da monoblok duže bude čist i zaštićen od bakterija. Glatka, blago savijena površina bez oboda, glavni je preduslov za povećanje nivoa higijene. Prilikom puštanja vode, čisti se cela unutrašnjost šolje i na taj način uklanja sva prljavština i bakterije. Za razliku od obične šolje sa rubom, čišćenje Clean On WC šolje je lakše i jednostavnije pa samim tim nema potrebe za jakim sredstvima za održavanje higijene.
  070100028
  27.590  RSD
  Picture of Cersanit Monoblok bjanka baltik sa daskom

  Cersanit Monoblok bjanka baltik sa daskom

  Monoblok bjanka baltik sa daskom. Napravljen od postojanih materijala koji štite od bakterija i patogenih elemenata. Visok kvalitet izrade, moderan dizajn. Boja: bela.
  070100029
  15.990  RSD
  Picture of Cersanit Monoblok bjanka simplon sa daskom

  Cersanit Monoblok bjanka simplon sa daskom

  Monoblok bjanka simplon sa daskom. Napravljen od postojanih materijala koji štite od bakterija i patogenih elemenata. Visok kvalitet izrade, moderan dizajn. Boja: bela.
  070100030
  15.990  RSD
  Picture of Cersanit Monoblok kaskada simplon sa daskom

  Cersanit Monoblok kaskada simplon sa daskom

  Monoblok kaskada simplon sa daskom. Napravljen od postojanih materijala koji štite od bakterija i patogenih elemenata. Uz monoblok u kompletu se dobija i sporospuštajuća daska modernog dizajna laka za ugradnju i održavanje.
  070100032
  15.590  RSD
  Picture of Cersanit Urban harmony monoblok sa ss slim daskom

  Cersanit Urban harmony monoblok sa ss slim daskom

  Urban harmony monoblok sa ss slim daskom. Inovativna tehnologija, odnosno rimfree ispiranje kod Clean On monobloka Urban Harmony omogućuje da monoblok duže bude čist i zaštićen od bakterija. Glatka, blago savijena površina bez oboda, glavni je preduslov za povećanje nivoa higijene. Prilikom puštanja vode, čisti se cela unutrašnjost šolje i na taj način uklanja sva prljavština i bakterije. Za razliku od obične šolje sa rubom, čišćenje Clean On WC šolje je lakše i jednostavnije, pa samim tim nema potrebe za jakim sredstvima za održavanje higijene.
  070100044
  47.990  RSD
  Picture of Minotti Monoblok ECO simplon sa pp WC daskom

  Minotti Monoblok ECO simplon sa pp WC daskom

  Monoblok ECO simplon sa PP WC daskom. Sanitarija je izrađena od keramike, bele boje. Moderan dizajn koji se uklapa u svako kupatilo.
  070100111
  13.990  RSD
  Picture of Vitra Monoblok Vitra INTEGRARIM-EX sa duroplast daskom

  Vitra Monoblok Vitra INTEGRARIM-EX sa duroplast daskom

  Monoblok Vitra INTEGRARIM-EX sa duroplast WC daskom. INTEGRA predstavlja vaše kupatilo komfornim i elegantnim. Serija INTEGRA nudi različite opcije za različite potrebe.
  070100194
  38.490  RSD
  Picture of Vitra Monoblok Vitra INTEGRARIM-EX sa sc slim duroplast

  Vitra Monoblok Vitra INTEGRARIM-EX sa sc slim duroplast

  Monoblok Vitra INTEGRARIM-EX sa soft close slim duroplast WC daskom. INTEGRA predstavlja vaše kupatilo komfornim i elegantnim. Serija INTEGRA nudi različite opcije za različite potrebe.
  070100195
  39.990  RSD
  Picture of Vitra Monoblok Vitra S20 sa bide funkcijom sa daskom

  Vitra Monoblok Vitra S20 sa bide funkcijom sa daskom

  Monoblok Vitra S20 sa bide funkcijom sa duroplast WC daskom vario BTW. Sanitarija je izrađena od keramike, bele boje. Moderan dizajn koji se uklapa u svako kupatilo.
  070100140
  26.990  RSD
  Picture of Vitra Monoblok Vitra S20 sa bide funkcijom soft close daska

  Vitra Monoblok Vitra S20 sa bide funkcijom soft close daska

  Monoblok Vitra S20 sa bide funkcijom sa duroplast soft close WC daskom vario BTW. Sanitarija je izrađena od keramike, bele boje. Moderan dizajn koji se uklapa u svako kupatilo.
  070100141
  28.990  RSD
  Picture of Vitra Monoblok Vitra S20 sa duroplast WC daskom BTW

  Vitra Monoblok Vitra S20 sa duroplast WC daskom BTW

  Monoblok Vitra S20 sa duroplast WC daskom vario BTW. Sanitarija je izrađena od keramike, bele boje. Moderan dizajn koji se uklapa u svako kupatilo.
  070100138
  26.990  RSD
  Picture of Vitra Monoblok Vitra S50 sa duroplast daskom vario BTW

  Vitra Monoblok Vitra S50 sa duroplast daskom vario BTW

  Monoblok Vitra S50 sa duroplast WC daskom vario BTW. Sanitarija je izrađena od keramike, bele boje. Moderan dizajn koji se uklapa u svako kupatilo.
  070100168
  29.990  RSD
  Filteri (0) Close
  Obriši sve
  Filtriraj po
  Filter by attributes
  • Visina
  • Širina
  • Dubina
  • Materijal
  • Brend
  • Dimenzije
  • Prečnik
  • Vrsta
  • Odvod
  • Montaža