Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori
  Load
  Sortiraj
  Picture of Leifheit aspirator, regulus, tirkizni

  Leifheit aspirator, regulus, tirkizni

  REGULUS je savršen za brzo čišćenje svih ravnih površina i podnih obloga. Kvalitet koji traje - Leifheit klasik koji se proizvodi više od 60 godina!
  Više ne morate da vadite usisivač za svakodnevno čišćenje poda. Leifheit podni aspirator REGULUS Vam omogućava brzo čišćenje. I to sve bez korišćenja struje.
  On u sebi ima mehanizam povezanih točkića i 3 četke koje svojom rotacijom skupljaju prljavštinu i skladište je u 2 rezervoara koja se jednostavno prazne.
  Širina četki je 22cm. Na sebi ima točkić za podešavanje visine četki u odnosu na podnu površinu - niže za tanje podne obloge ili više za deblje.
  Čisti skroz do ivica i ispod nameštaja. Težina od 1.600g omogućava jednostavan rad pre svega za starije osobe.
  Kada se ne koristi zuzima, malo mesta. Veoma jednostavno se prazni i čisti.
  180200044
  6.490  RSD
  Picture of Leifheit četka gumena, glava za click system

  Leifheit četka gumena, glava za click system

  Gumena metla 30 cm za besprekorno grubo čišćenje. Higijenske supra čekinje od prirodnog kaučuka, koje sakupljaju čak i sa tepiha - to je inovativna Leifheit supra metla. Sada je dostupna i sa supra čekinjama koje su lake za održavanje, koje se kriste kao glava za čišćenje za Leifheit Click sistem. Jednostavno je prikačite na Click dršku i zaključa.
  Metla nudi tri funkcije u jednom uređaju: higijensko čišćenje, temeljno brisanje i uklanjanje vode. Jednostavno potopite supra čekinje u vodu, zatim odstranite vodu pomoću skidača za vodu. Za odgovarajuću radnu visinu, tu su Click sistem teleskopske drške, koje su dostupne u četiri dužine i prodaju se odvojeno.
  180200056
  1.690  RSD
  Picture of Leifheit četka za sve površine, 30cm, click system

  Leifheit četka za sve površine, 30cm, click system

  Višenamenska četka poseduje površinu za čišćenje od 30 cm sa X Clean tehnologijom čekinja. Sada brže i temeljnije čišćenje, zahvaljujući inovativnim X čekinjama. Kvalitetna mešavina čekinja Xtra Clean višenamenske metle je savršeno usklađena za čišćenje pločica, kamenih i PVC podova. Čekinje u obliku slova X skupljaju svu prljavštinu. Krajevi sa prorezom dodatno povećavaju širinu čišćenja i skupljaju dlake i finu prašinu čak i iz fuga. X čekinje okružene su elastičnim stabilnim plastičnim čekinjama, koje uklanjaju i tvrdokorne mrlje.

  Dodatni plus tokom čišćenja nudi ukoso postavljen navojni spoj. Metla naleže celom svojom površinom čišćenja - bez naginjanja - i obezbeđuje efikasnije čišćenje. Xtra Clean Plus višenamenska metla ima površinu za čišćenje od 30 cm. Drške, koje se prodaju odvojeno, napravljene su od drveta ili plastike, čija visina može da se izvlači ili je fiksirana. Opremljene Leifheit Click sistemom, drške odgovaraju svim uređajima za čišćenje iz Leifheit Click serije.
  180200055
  1.390  RSD
  Picture of Leifheit đubrovnik sa držačem i metlicom

  Leifheit đubrovnik sa držačem i metlicom

  Leifheit set za čišćenje. Leifheit set za čišćenje je savršen duo za olakšavanje čišćenja. Metla i đubrovnik imaju dugačku dršku,tako da se čišćenje obavlja stojeći. Za posebno temeljno čišćenje, tu su rascepljeni krajevi čekinja. Oni povećavaju površinu čišćenja i uklanjaju i najfinije čestice prljavštine i prašine. Tu je i namerno asimetričan oblik metle.
  Prilagođena je poziciji za čišćenje, tako da čekinje u potpunosti naležu i kada se drška drži ukrivo. Kao dodatni plus, đubrovnik je opremljen izuzetno dugačkom gumom koja savršeno prijanja i olakšava čišćenje neravnih podova. Za čuvanje bez zauzimanja mnogo mesta, metla se pričvršćuje za dršku đubrovnika, a đubrovnik se jednostavno preklopi. Sa strugačem za čišćenje metle.
  180200042
  3.390  RSD
  Picture of Leifheit đubrovnik sa metlicom

  Leifheit đubrovnik sa metlicom

  Leifheit đubrovnik sa metlicom od nežnih čekinja je lak za rukovanje. Leifheit ručni set za čišćenje poseduje naročito veliki đubrovnik sa trostrano zatvorenom komorom za prljavštinu u kojoj mogu bezbedno da se transportuju i najfinije čestice prašine. Optimalne rezultate čišćenja obezbeđuje praktična četka sa upletenim krajevima čekinja. Svaka pojedinačna čekinja razdvaja se na fine dlačice koje multipliciraju efikasnost čišćenja i mogu da očiste i najfinije čestice prašine iz najmanjih pukotina.
  Po završetku čišćenja četka se svojom ergonomskom mekanom drškom uklopno odlaže u đubrovnik. Zajedno mogu da se okače tako da ne zauzimaju mnogo prostora. Đubrovnik na sebi sadrži gumenu usnu koja savršeno prijanja na svaku površinu koja se čisti.
  180200041
  2.190  RSD
  Picture of Leifheit đubrovnik sa metlicom, classic

  Leifheit đubrovnik sa metlicom, classic

  Pomoću „Classic“ seta nemačkog brenda LEIFHEIT, sva prašina će biti uklonjena sa poda! Ručna četka ima posebne čekinje sa podeljenim krajevima, koje pružaju veću površinu pometanja i tako bez napora sakupljaju i najfinije čestice. Zahvaljujući posudi za smeće, lako se mogu pomestii, jer se izuzetno dugačka gumena usna savršeno prijanja za bilo koji pod. Posle upotrebe, četkicu možete brzo i lako povući preko ivice strugača đubrovnika radi čišćenja. Kada se ne koristi, set možete okačiti radi uštede prostora.
  180200040
  1.290  RSD
  Picture of Leifheit đubrovnik+kontejner, držač i metlica

  Leifheit đubrovnik+kontejner, držač i metlica

  Praktičan Leifheit set za čišćenje koji daje najbolje rezultate. Set za čišćenje sa mnogim dodacima za više čistoće i komfora. Dugačka drška okretne metle opremljena je podesivim zglobom i dospeva u svaki ugao. Prednost: Zahvaljujući zglobu, metla ne mora da se naginje, tako da sve čekinje naležu i čiste. Za više čistoće, tu su fino rascepljeni krajevi čekinja. Oni povećavaju površinu čišćenja i kupe i najfiniju prašinu.
  Kako bi prilikom transporta sve ostalo čisto, kontejner XL zapremine đubrovnika se automatski zatvara, čim se podigne sa poda. Za komforno čišćenje, metla i đubrovnik opremljeni su dugačkom drškom. Tako se kompletno čišćenje može obaviti stojeći - bez saginjanja. Đubrovnik je opremljen izuzetno dugačkom gumom koja savršeno prijanja i olakšava čišćenje neravnih podova. Za čuvanje bez zauzimanja puno prostora, drška đubrovnika poseduje integrisan držač za metlu i kuku za kačenje.
  180200043
  4.490  RSD
  Picture of Četka za čišćenje radijatora

  Četka za čišćenje radijatora

  - Četka za čišćenje radijatora

  180200574
  199  RSD
  Filteri (0) Close
  Obriši sve
  Filtriraj po
  Filter by attributes
  • Brend
  • Materijal čekinja
  • Uvoznik