Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Leifheit sušač za veš, pegasus 20m deluxe

  Brend: Leifheit
  Šifra proizvoda: 180200111
  products.pickngo

  Lagana, stabilna, praktična, kompaktna, dugotrajna - Leifheit sušilica za veš PEGASUS 200 Deluxe sa mnogo praktičnih dodataka! PEGASUS 200 Solid Deluxe Mobile za nežno i udobno sušenje nudi pet pametnih dodataka - dva držača sitnih delova, na koje jednostavno možete okačiti čarape, marame, donji veš ili sitan veš. Dve spoljašnje šipke na krilima, koja se nalaze sa strane, talasastog su oblika i idealne za kačenje pet vešalica sa klikom otpornim na vetar, koje su takođe sadržane u setu. One se zaključavaju za šipke i neće pasti ni na jakom vetru. Tu je i vreća za štipaljke za veš, koja se pomoću čičak trake lako i jednostavno prikači na jednu šipku za sušenje, pa su tako štipaljke lako dostupne i uvek na jednom mestu uz sušilo.
  U setu je i mekana krpa za sušenje, koja za položeno sušenje osetljivog veša jednostavno može da se zategne preko šipki za sušenje kako na delikatnom vešu ne bi ostali tragovi od sušenja. Sa svojim paralelnim nogarama, PEGASUS 200 Solid Deluxe Mobile uvek stoji stabilno i sigurno, kako unutra tako i napolju. Jer PEGASUS 200 Solid Deluxe Mobile je opremljen sa dva fleksibilna točkića. Jednostavno podignite jednu stranu sušilice i već se može pomeriti u svim pravcima - čak i preko malih prepreka. Točkići poseduju 360° okretni zglob, a gumirana površina odgovara i za osetljiv laminat i parket. Kako točkići dodiruju pod samo tokom guranja, PEGASUS 200 Solid Deluxe i pored točkića stoji stabilno i sigurno.
  Ukupna dužina žica za sušenje iznosi 20 metara i nudi dovoljno mesta za dve ture sveže opranog veša. Dugački komadi odeće kao što su peškiri ili pantalone mogu da se suše na krilima sa strane koja mogu da se rasklope, a zahvaljujući visini krila od 107 cm, veš se garantovano ne vuče po podu. Veš može da se suši i kada su krila zatvorena zato što krila naležu na ram, pa ne pritiskaju veš koji se suši na žicama. Žice od čelika su presvučene procesom plastifikacije pa su otporne na grebanje i rđu. Na celom sušilu nema vara, čime je maksimalno smanjena mogućnost rđanja na bilo kom delu. PEGASUS 200 Solid Deluxe sušilica za veš sa postoljem lako se rasklapa i isto tako lako se i sklapa.

  Stara cena: 12.490  RSD
  Ušteda  9.490  RSD
  9.490  RSD

  Samo uz loyalty karticu

  i h

  Ponuda važi

  od do

  Products specifications
  ↓ Naziv↓ Vrednost
  VrstaSušači i daske za peglanje i oprema
  Visina107cm
  Materijal žicaČelik presvučen procesom plastifikacije
  Dimenzije66x95x6cm
  Upotrebna dužina20m
  UvoznikDomel Doo Beograd
  BojaInox
  BrendLeifheit
  TipSušač za veš
  0.0 0
  Napišite vašu recenziju Close
  • Samo registrovani korisnici mogu pisati recenzije.
  • Loš
  • Odličan
  *AddProductReview.Title
  *
  *
  *
  *