Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Korpe za veš

  Load
  Sortiraj
  -62%
  Picture of Curver korpa za veš 48l Nuance, braon

  Curver korpa za veš 48l Nuance, braon

  Korpe za veš od 48l Nuance, u braon boji, su veoma korisne i mogu da služe za odlaganje prljavog veša kao i za prenos čistog. Napravljene su od visokokvalitetne plastike i mogu izdržati veliku količinu rublja. Vizuelnom izgledu korpi za veš takođe se posvećuje pažnja, tako da će one služiti kao još jedan dodatni ukras vašeg kupatila.

  070600003
  3.190  RSD 1.190  RSD
  -60%
  Picture of Curver korpa za veš 42l Nuance, braon

  Curver korpa za veš 42l Nuance, braon

  Korpa za veš od 42l Nuance, u braon boji je veoma korisna i može da služi za odlaganje prljavog veša kao i za prenos čistog. Napravljene su od visokokvalitetne plastike i mogu izdržati veliku količinu rublja. Vizuelnom izgledu korpi za veš takođe se posvećuje pažnja, tako da će one služiti kao još jedan dodatni ukras vašeg kupatila.

  070600013
  1.790  RSD 699  RSD
  -25%
  Picture of Curver korpa za veš 48l Nuance, kapućino

  Curver korpa za veš 48l Nuance, kapućino

  Korpe za veš 48l Nuance, u boji kapućino, su veoma korisne i mogu da služe za odlaganje prljavog veša kao i za prenos čistog. Napravljene su od visokokvalitetne plastike i mogu izdržati veliku količinu rublja. Vizuelnom izgledu korpi za veš takođe se posvećuje pažnja, tako da će one služiti kao još jedan dodatni ukras vašeg kupatila.

  070600002
  3.190  RSD 2.390  RSD
  -23%
  Picture of Curver korpa za veš 60l Infinity, tamno siva

  Curver korpa za veš 60l Infinity, tamno siva

  Korpe za veš od 60l Infinity, u tamno sivoj boji su veoma korisni i mogu da služe za odlaganje prljavog veša kao i za prenos čistog. Napravljene su od visokokvalitetne plastike i mogu izdržati veliku količinu rublja. Vizuelnom izgledu korpi za veš takođe se posvećuje pažnja, tako da će oni služiti kao još jedan dodatni ukras vašeg kupatila.

  070600001
  2.990  RSD 2.290  RSD
  Picture of Curver korpa za veš 40l Infinity, bela

  Curver korpa za veš 40l Infinity, bela

  Korpa za veš od 40l Infinity, u beloj boji je veoma korisna i može da služi za odlaganje prljavog veša kao i za prenos čistog. Napravljene su od visokokvalitetne plastike i mogu izdržati veliku količinu rublja. Vizuelnom izgledu korpi za veš takođe se posvećuje pažnja, tako da će one služiti kao još jedan dodatni ukras vašeg kupatila.

  070600010
  1.250  RSD
  Picture of Curver korpa za veš 40l, Ratan, braon

  Curver korpa za veš 40l, Ratan, braon

  Korpe za veš od 40l, Ratan, u braon boji su veoma korisne i mogu da služe za odlaganje prljavog veša kao i za prenos čistog. Napravljene su od visokokvalitetne plastike i mogu izdržati veliku količinu rublja. Vizuelnom izgledu korpi za veš takođe se posvećuje pažnja, tako da će one služiti kao još jedan dodatni ukras vašeg kupatila.

  070600005
  2.690  RSD
  Picture of Curver korpa za veš 40l, Ratan, krem

  Curver korpa za veš 40l, Ratan, krem

  Korpe za veš od 40l, Ratan, u boji krem, su veoma korisne i mogu da služe za odlaganje prljavog veša kao i za prenos čistog. Napravljene su od visokokvalitetne plastike i mogu izdržati veliku količinu rublja. Vizuelnom izgledu korpi za veš takođe se posvećuje pažnja, tako da će one služiti kao još jedan dodatni ukras vašeg kupatila.

  070600004
  2.690  RSD
  Picture of Curver korpa za veš 55l My style, braon

  Curver korpa za veš 55l My style, braon

  Korpe za veš od 55l My style, u braon boji su veoma korisne i mogu da služe za odlaganje prljavog veša kao i za prenos čistog. Napravljene su od visokokvalitetne plastike i mogu izdržati veliku količinu rublja. Vizuelnom izgledu korpi za veš takođe se posvećuje pažnja, tako da će oni služiti kao još jedan dodatni ukras vašeg kupatila.

  070600009
  2.550  RSD
  Picture of Curver korpa za veš 55l, My style, krem

  Curver korpa za veš 55l, My style, krem

  Korpe za veš od 55l, My style, u krem boji su veoma korisni i mogu da služe za odlaganje prljavog veša kao i za prenos čistog. Napravljene su od visokokvalitetne plastike i mogu izdržati veliku količinu rublja. Vizuelnom izgledu korpi za veš takođe se posvećuje pažnja, tako da će oni služiti kao još jedan dodatni ukras vašeg kupatila.

  070600008
  2.550  RSD
  Picture of Curver korpa za veš 60l, ratan, braon

  Curver korpa za veš 60l, ratan, braon

  Korpe za veš od 60l, Ratan, u braon boji su veoma korisni i mogu da služe za odlaganje prljavog veša kao i za prenos čistog. Napravljene su od visokokvalitetne plastike i mogu izdržati veliku količinu rublja. Vizuelnom izgledu korpi za veš takođe se posvećuje pažnja, tako da će oni služiti kao još jedan dodatni ukras vašeg kupatila.

  070600007
  3.190  RSD
  Picture of Curver korpa za veš 60l, ratan, krem

  Curver korpa za veš 60l, ratan, krem

  Korpe za veš od 60l, Ratan, u krem boji su veoma korisni i mogu da služe za odlaganje prljavog veša kao i za prenos čistog. Napravljene su od visokokvalitetne plastike i mogu izdržati veliku količinu rublja. Vizuelnom izgledu korpi za veš takođe se posvećuje pažnja, tako da će one služiti kao još jedan dodatni ukras vašeg kupatila.

  070600006
  3.190  RSD

  Korpe za veš - neophodan dodatak za svako kupatilo

  Korpe za veš su praktičan i neizbežan dodatak u svakom kupatilu. One ne samo da pomažu u organizaciji veša, već mogu doprineti i estetici prostora. U Crafteru nudimo širok asortiman korpi za veš koje će se uklopiti u svaki enterijer.

  Značaj korpi za veš

  Organizacija: korpe za veš omogućavaju jednostavno razdvajanje i organizaciju veša, što olakšava proces pranja.

  Estetika: osim praktičnosti, korpe za veš mogu biti i stilski element u vašem kupatilu.

  Tipovi korpi za veš

  Korpe sa poklopcem: idealne za održavanje urednosti i sprečavanje širenja mirisa.

  Korpe od tkanine: dodaju rustični ili prirodni element vašem kupatilu.

  Sklopive korpe: savršene za manja kupatila, lako se sklapaju i čuvaju kada nisu u upotrebi.

  Materijali i dizajn

  U Crafteru, nudimo korpe izrađene od različitih materijala, uključujući plastiku, tkaninu, ratan i bambus. Dizajni variraju od modernih i jednostavnih do tradicionalnih i dekorativnih, prilagođavajući se svakom stilu kupatila.

  Veličine i kapacitet

  Nudimo korpe različitih veličina i kapaciteta, što omogućava prilagođavanje potrebama vašeg domaćinstva. Od malih korpi za pojedinačne osobe do velikih za porodičnu upotrebu.

  Održavanje

  Održavanje korpi za veš uključuje redovno čišćenje i provetravanje, što pomaže u očuvanju higijene i sprečavanju neprijatnih mirisa.

  Cene korpi za veš u Crafteru su pristupačne i odražavaju kvalitet i trajnost.

  Korpe za veš su neophodan element u organizaciji svakog kupatila. Bez obzira na veličinu vašeg prostora i stil, u Crafteru ćete pronaći korpe koje će zadovoljiti vaše potrebe i doprineti estetici vašeg kupatila. Posetite nas i odaberite korpu koja će vam pomoći da održavate red i organizaciju u vašem domaćinstvu.

  Filteri (0) Close
  Obriši sve
  Filtriraj po
  Filter by attributes
  • Brend
  • Zapremina
  • Boja