Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Jesenja ponuda

  Load
  View as Mreža Lista
  Sortiraj
  Picture of Inox bure za vino 260l

  Inox bure za vino 260l

  Posuda je izrađena od kiselootpornog inoxa, koji je namenjen za čuvanje rakije, vina i sokova.
  Inox burad ima mnogo prednosti u poređenju sa klasičnim drvenim buradima:
  Jednostavan je za čišćenje. Ne upija mirise. Estetski je lako uklopljiv.
  Relativno mala težina u odnosu na zapreminu bureta.
  Iznad tečnosti nikada nema vazduha, uprkos tome se bure prazni, to omogućava plovak koji se spušta zajedno sa nivoom vina.

  140100069
  35.990  RSD
  Picture of Kazan za proizvodnju rakije Mini Hobby 10l Des

  Kazan za proizvodnju rakije Mini Hobby 10l Des

  Hobby kazani su uređaji za destilaciju voćnih alkoholnih pića malog kapaciteta namenjen kućnoj upotrebi. Kapacitet ovog modela je 10l.

  Svi delovi uređaja koji dolaze u kontakt sa fermentisanom voćnom masom, parom ili samim destilatom su izrađeni od najkvalitetnijeg elektrolitičkog bakra.

  Bakar je veoma dobar provodnik toplote, otporan na dejstvo organskih kiselina i veoma dobro utiče na ukus i miris destilata, dokazano bolje od bilo kog drugog metala (nerđajući čelik, aluminijum, itd.. ). Iz tog razloga su destilati (rakije) dobijeni u kazanima od bakra čistijeg mirisa i ukusa.

  Set uređaja sadrži prohromsku korpu koju možete koristiti kada destilišete aromatične biljke za proizvodnju eteričnih ulja, alkoholno piće tipa džin, ili kada želite da obezbedite dodatnu aromu Vašem voćnom destilatu.
  140100059
  52.170  RSD
  Rigamonti mašina za paradajz 68

  Rigamonti mašina za paradajz 68

  Mašina za paradajiz od visokokvalitetne plastike.
  Žičane mreže od nerđajuceg čelika.
  Gumica za usisavanje sa mehanizmom.
  Mogućnost potpunog rastavljanja radi lakšeg čišćenja.
  180101423
  3.990  RSD
  Picture of Rigamonti mašina za paradajz 66

  Rigamonti mašina za paradajz 66

  Mašina za mlevenje paradajza, sa žičanom mrežom od nerđajućeg čelika koja poseduje mogućnost potpunog rastavljanja radi lakšeg čisćenja. Bezbedno pranje u mašini za sudove. Kapacitet mlevenja do 50kg za 1h.
  180101424
  3.290  RSD
  Picture of Inox ležeće bure za rakiju 25l

  Inox ležeće bure za rakiju 25l

  Posuda za čuvanje rakije do 25l zapremine.
  U našoj ponudi možete pronaći Inox posude za čuvanje rakije koje su hermetički zatvorene posude, bez poklopca, sa otvorom Ø 30 mm na vrhu i slavinom pri dnu posude.
  Posuda je izrađena od nerđajućeg čelika.

  140100008
  11.490  RSD
  Picture of Inox bure za vino 145l

  Inox bure za vino 145l

  Namenjena je za čuvanje namirnica, odnosno vina do 145l zapremine. Izrađuju se sa jednom slavinom i ispustom pri dnu posude. Debljina dna posude je 1mm. Posude su sa plivajućim poklopcem (PP) namenjene čuvanju vina uz pomoć parafinskog ulja "Paravin". U kompletu se dobijaju dva poklopca, unutrašnji (plutajući) i spoljašnji poklopac za prašinu. Za uspešno i sigurno čišćenje inox posuda, nakon upotrebe se preporučuje primena preparata "Inovin" koji u potpunosti čisti ostatke i naslage parafinskog ulja na zidovima posude i čini je spremnom za dalju upotrebu.

  140100086
  25.990  RSD
  Picture of Mini ručna muljača za grožđe 400x400mm PMN

  Mini ručna muljača za grožđe 400x400mm PMN

  Ovu drobilicu grožđa karakterišu rezervoar od nerđajućeg čelika i najlonski valjci od 220 mm. Zahvaljujući visokokvalitetnim materijalima i pažnji na detalje, jednostavna je za upotrebu. Ispod rezervoara nalazi se čelični lakirani okvir, rotaciju dozvoljava ručni točak koji šalje rotacioni pokret na valjke i on pritiska grožđe. Zupčanici su takođe od najlona kako bi se obezbedio dug životni vek i bolje i bezbedno tretiranje hrane. Valjci su podesivi zahvaljujući posebnim osloncima. Ne odvaja peteljke.
  140100098
  14.490  RSD
  Picture of Kazan za proizvodnju rakije 35l sa mešalicom Des

  Kazan za proizvodnju rakije 35l sa mešalicom Des

  Hobby kazani su uređaji za destilaciju voćnih alkoholnih pića malog kapaciteta namenjen kućnoj upotrebi. Kapacitet ovog modela je 35l. Set kazana za destilaciju alkoholnih pića se sastoji od bakarnog kotla ugrađenog u ložište koje je izrađeno od hladno-valjanog lima, spojne cevi sa holenderima koje se koriste za sistem zaptivanja i hladnjakom izrađenog od pocinkovanog lima u kome se nalazi bakarna spirala sa 3 navoja. Kazan i kalpak su spojeni pomoću prohromske prirubnice debljine 4mm i dihtunga debljine 5mm. Silikonska zaptivka namenjena za zaptivanje kotla i kalpaka, odgovara zahtevima Zakona o zdravstvenoj ispravnosti predmeta opšte (prehrambene) upotrebe, ispunjava uslove u pogledu zdravstvene bezbednosti i ispravnosti.
  Svi delovi uređaja koji dolaze u kontakt sa fermentisanom voćnom masom, parom ili samim destilatom, su izrađeni od najkvalitetnijeg elektrolitičkog bakra.
  Bakar je veoma dobar provodnik toplote, otporan na dejstvo organskih kiselina i veoma dobro utiče na ukus i miris destilata, dokazano bolje od bilo kog drugog metala (nerđajući čelik, aluminijum, itd.. ). Iz tog razloga su destilati (rakije) dobijeni u kazanima od bakra čistijeg mirisa i ukusa.
  140100060
  52.990  RSD
  Picture of Savacoop Kube za pečenje paprike manje ø 49

  Savacoop Kube za pečenje paprike manje ø 49

  Idealan je za pečenje paprika i kuvanje vaše zimnice. Poseduje otvor za ložište kao i za dimnjak. Pekač je napravljen od kvalitetnog lima, čvrst je i izuzetno praktičan, u istom trenutku može da se peče 2 kilograma paprika. Ovaj pekač se idealno uklapa uz terase i manje bašte.
  140300520
  2.990  RSD
  Picture of Savacoop Kube za pečenje paprike veće ø 54

  Savacoop Kube za pečenje paprike veće ø 54

  Idealan je za pečenje paprika i kuvanje vaše zimnice. Poseduje otvor za ložište kao i za dimnjak. Pekač je napravljen od kvalitetnog lima, čvrst je i izuzetno praktičan, u istom trenutku može da se peče 3-4 kilograma paprika. Ovaj pekač se idealno uklapa uz terase i manje bašte.
  140300519
  3.090  RSD
  Picture of Kazan za proizvodnju rakije 120l KV PH30 Des

  Kazan za proizvodnju rakije 120l KV PH30 Des

  Uređaji za destilaciju voćnih alkoholnih pića velikog kapaciteta namenjeni individualnoj i industrijskoj upotrebi. Jednostavno punjenje kazana kroz prohomska ulivna vrata i pražnje kotla kroz ugrađen kugla ventil. Mešanje komine vrši se mehanički pomoću ugrađene mešalice.
  Sastoji se od bakarnog kotla ugrađenog u ložište koje je izrađeno od hladno-valjanog lima.
  Ložište sadrži sistem prevrtanja koje omogućava lako punjenje i pražnjenje kotla.
  Kazan i kalpak su spojeni pomoću prohromske prirubnice debljine 4mm i dihtunga debljine 10mm.
  Spoj kazana i hladnjaka sa spojnom cevi vrši se pomoću 3klamp sistema gde se nalazi silikonski dihtung 2mm.
  Svi delovi uređaja koji dolaze u kontakt sa fermentisanom voćnom masom, parom ili samim destilatom, su izrađeni od najkvalitetnijeg elektrolitičkog bakra.
  140100061
  205.990  RSD
  Filteri (0) Close
  Obriši sve
  Filtriraj po
  Filter by attributes
  • Visina
  • Brend
  • Boja
  • Dimenzije rezervoara