Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Načini i cene isporuke

  Cenovnik prevoza i istovara proizvoda kupljenih na crafter.rs


  Prilikom naručivanja preko eShop-a, možete odabrati da li želite isporuku proizvoda na adresu ili lično preuzimanje u radnji odnosno uz opciju Click&Collect.

  Cena dostave za narudžbine vrednosti manje od 5.000 dinara je 300 dinara, dok je za narudžbine vrednosti veće od 5.000 dinara besplatna. Očekivani rok isporuke je 3-5 radnih dana.

  Cena isporuke proizvoda koji zahtevaju slanje na paleti (laminat, pločice, šporeti, zamrzivači, kameni roštilji, baštenske garniture...) iznosi 3.000 dinara po paleti.

  Prevoz se vrši do zgrade/kuće kupca odnosno do najbližeg mesta gde vozilo može bezbedno da se parkira i isporuči proizvode.

  Ukoliko odaberete opciju Click & Collect, preuzimanje u radnji sa opcijom plaćanja karticom– artikli se rezervišu na 7 dana, a ako poručite artikle sa opcijom Click & Collect, preuzimanje u radnji iplaćanje gotovinom– artikli se rezervišu na 3 dana.

   

  Cenovnik prevoza i istovara proizvoda kupljenih u CRAFTER objektu


  Artikle kupljene u našem maloprodajnom objektu isporučujemo sopstvenim prevozom. Redovna isporuka se vrši svakog radnog dana 8-16h.

  Prevoz se vrši do zgrade/kuće kupca odnosno do najbližeg mesta gde vozilo može bezbedno da se parkira i istovari pošiljku pored vozila.

  Usluga

  Opis

  RSD

  Uslov

  Transport robe - 1 paleta

  do 20 km

  2.000,00

  Do 1 palete

  Transport robe - 2 palete

  do 20 km

  3.000,00

  Do 2 palete

  Transport robe - 3 palete

  do 20 km

  4.000,00

  Do 3 palete


  U krug od 20 km uključene su gradske opštine zaključno sa sledećim naseljima: Mirijevo, Bubanj potok, Bečmen, Jakovo, Šimanovci, Krnješevci, Ugrinovci, Nova Pazova, Novi Banovci, Batajnica, Padinska Skela, Ovča, Krnjača, Višnjicka banja i Kaluđerica.
     
  Dodatno, ukoliko se proizvodi isporučuju na teritoriju van Beograda, tj van kruga od 20 km od objekta Crafter-a, vrši se doplata prevoza po cenovniku iz tabele:

  Usluga

  Opis

  RSD

  Usluga prevoza 21-30 km

  preko 20 km

  2.000,00

  Usluga prevoza 31-40 km

  preko 30 km

  4.000,00

  Usluga prevoza 41-60 km

  preko 40 km

  7.000,00

  Usluga prevoza preko 60 km

  preko 60 km

  Po dogovoru

   

  Dodatne usluge: 
  • Unos artikala u zgradu ili kuću se ne vrši, samo dovoz do dogovorenog mesta i istovar
  • Prevoz za artikle specifičnih karakteristika, dimenzija, težine i lomljivosti se dogovara na licu mesta prema posebnim uslovima
  • Prevoz gabaritne robe koja zahteva kombi prevoz (pločice, laminat, parket, ograde, građevinski materijal, nameštaj…) se naplaćuje ukoliko se radi o većoj količini: 1.000,00 RSD po paleti. Ovaj iznos se naplaćuje dodatno na usluge prevoza koje su gore istaknute

   Usluga

   Opis

   RSD

   Transport gabaritne robe

   Gabaritna roba - po paletnom mestu

   1.000,00  Nedeljom se ne vrše dostave.
  Rok isporuke
  : 2-5 dana od trenutka plaćanja i dogovora isporuke.