Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Hemija za kupatilo

  Load
  View as Mreža Lista
  Sortiraj
  Picture of Mellerud Anti buđ aditiv

  Mellerud Anti buđ aditiv

  Proizvod se koristi kao antifungicidni dodatak za rastvorljive materijale kao što su: disperzione boje, glet mase, malter, gips ili dodatak lepkovima za tapete. Sprečava nastanak buđi, algi i mahovina dodavanjem u navedene materijale.
  070700378
  799  RSD
  Picture of Mellerud Buđ eliminator

  Mellerud Buđ eliminator

  Uništava sve vrste buđi u kući, saunama i bazenima, jednostavnim prskanjem na površinu. Dezinfikuje i preventivno deluje jer sadrži hlor.
  070700376
  1.150  RSD
  Picture of Mellerud Buđ eliminator bez mirisa

  Mellerud Buđ eliminator bez mirisa

  Čistač buđi za spavaće sobe. Aktivni gel bez mirisa, ne sadrži hlor. Uklanja buđ, alge, mahovinu, fleke od buđi, bakterije i spore na površinama kao što su tapete, gips, fasadne cigle, fugne, pločice, drvo, kamen, sintetički materijali i tekstil.
  070700377
  1.190  RSD
  Picture of Mellerud Cevočistač granulat

  Mellerud Cevočistač granulat

  Izuzetno jako sredstvo u granulama za odčepljenje zapušenih odvoda. Uklanja ostatke hrane, sapuna, kose, pamuka i neprijatne mirise. Može se koristiti na lavaboima, odvodima, kadama, toaletima. Zaleđene odvode odleđuje.
  070700398
  699  RSD
  Picture of Mellerud Čistač kamenca i rđe čistač

  Mellerud Čistač kamenca i rđe čistač

  Temeljno i brzo uklanja kamenac, tragove vode, rđe, ostatke sapuna i nečistoća sa kada, tuš kabina, lavaboa, toaleta i spojeva.
  070700391
  759  RSD
  Picture of Mellerud Čistač laminata i plutanih površina čistač

  Mellerud Čistač laminata i plutanih površina čistač

  Uklanja nečistoće i masne tragove. Osvežava boju, čuva sjaj i štiti podove od laminata, zidne i plafonske obloge kao i podove od plute.
  070700390
  1.050  RSD
  Picture of Mellerud Čistač odvoda – aktivni gel

  Mellerud Čistač odvoda – aktivni gel

  Specijalni čistač u gelu za otpušavanje odvoda. Temeljno čisti začepljene odvode i cevi, rastvara ostatke u potpunosti, ravnomerno se sliva niz cevi i podjednako deluje. Eliminiše neprijatne mirise.
  070700392
  899  RSD
  Picture of Mellerud Čistač osnovni intenzivni

  Mellerud Čistač osnovni intenzivni

  Uklanja naslage nečistoća, zaštitne filmove, tvrdokornu prljavštinu, zapeklu masnoću, prljavštinu nastalu usled građevinskih radova, kao i naslage nikotina, ulja i čađi.
  070700403
  1.050  RSD
  Picture of Mellerud Fugne čistač

  Mellerud Fugne čistač

  Čisti zidne i podne fugne na pločicama od masnih i uljnih prljavština, raznih ostataka, prljavih naslaga. Koristi se za fugne na pločicama i prirodnom kamenu u kupatilima i kuhinjama.
  070700404
  959  RSD
  Picture of Mellerud Hroma i nerđajućeg čelika čistač

  Mellerud Hroma i nerđajućeg čelika čistač

  Štiti, čisti i neguje sve visokokvalitetne površine od plemenitog čelika i hroma. Uklanja masne naslage, tragove upotrebe i prljavštine: aspiratora, šporeta i peći od nerđajućeg čelika, kuhinjskih profila, kuhinjskih uređaja, nameštaja.
  070700382
  999  RSD
  Picture of Mellerud Kamenca i mrlja od urina čistač

  Mellerud Kamenca i mrlja od urina čistač

  Brzo i efikasno odstranjuje mrlje od urina i vodenog kamenca, sapunski kamenac i mrlje od rđe. Namenjeno je za čišćenje toaleta, bidea, pisoara i sanitarnih prostorija.
  070700393
  999  RSD
  Picture of Mellerud Keramičkih i granitnih pločica čistač

  Mellerud Keramičkih i granitnih pločica čistač

  Bez muke odstranjuje naslage vodenog kamenca, tvrdokorne nečistoće kao i lagane naslage cementa sa pločica i prirodnog kamena koji ne sadrži krečnjak kao što je granit, kvarcit, porfir i bazalt.
  070700400
  1.090  RSD
  Picture of Mellerud Kuhinja čistač

  Mellerud Kuhinja čistač

  Specijalni čistac za čišćenje svakodnevnih masnoća u kuhinjama. Uklanja čak i zapeklu masnoću i najtvrdokornije mrlje. Čisti kuhinjske elemente, šporete, aspiratore bez ostataka.
  070700384
  799  RSD
  Picture of Mellerud Mermer čistač

  Mellerud Mermer čistač

  Osvežava, deluje preventivno u odbijanju prašine i štiti unutrašnji prostor. Koristi se na svim mermernim površinama poput podova, stepenica i prozorskih simsova. Posebno je pogodan za poliranje površina sa visokim sjajem kao i za prirodan kamen.
  070700401
  1.190  RSD
  Picture of Mellerud Nadgrobnih spomenika čistač

  Mellerud Nadgrobnih spomenika čistač

  Temeljno uklanja nečistoće i zelene naslage, ostatke lišća i cveća, ptičji izmet, taloge čađi i prašine. Koristi se na nadgrobnim spomenicima i spomenicima od prirodnog i veštačkog kamena kao što su granit i mermer.
  070700405
  985  RSD
  Picture of Mellerud Nalepnice – lepak odstranjivač

  Mellerud Nalepnice – lepak odstranjivač

  Uklanja etikete sa vrata, ramova prozora, stakla, PVC-a, kamena, keramike, tekstila. Pogodan je za ostatke lepljive trake, tragova štikli, karmina, mastila, vodenih boja, ulja i masti.
  070700389
  1.090  RSD
  Picture of Mellerud Parket čistač

  Mellerud Parket čistač

  Čisti i neguje sve podove od parketa i drveta. Osvežava, deluje preventivno protiv prljavštine, štiti i ne čini pod klizavim. Redovnom primenom parket je zaštićen od znakova starenja, kao što su zatamnjenja i izbleđivanja.
  070700387
  1.190  RSD
  Picture of Mellerud Podnih keramičkih pločica čistač

  Mellerud Podnih keramičkih pločica čistač

  Čisti i neguje glazirane i neglazirane podne pločice, kao što su: keramičke pločice, klinker ploče, glinene pločice, ploče od grube keramike i prirodnog kamena kao što je granit. Može se koristiti i na plastičnim i PVC podovima.
  070700399
  919  RSD
  Picture of Mellerud PVC prozora čistač

  Mellerud PVC prozora čistač

  Uklanja nečistoće, masti, ulja, nikotin, čađ, prašinu sa svih plastičnih površina kao što su: roletne, kapci, prozorski profili, kuhinjski i kancelarijski nameštaj, kompjuteri, radio i TV kućišta, čamaca i dasaka za surf.
  070700381
  739  RSD
  Picture of Mellerud Roštilj čistač

  Mellerud Roštilj čistač

  Specijalni čistač za čišćenje roštilja i rerni, veoma brzo uklanja uporne naslage masnoće i gareži.
  070700386
  1.190  RSD
  Picture of Mellerud Sanitarija snažni čistač

  Mellerud Sanitarija snažni čistač

  Brzo i delotvorno uklanja tvrdokorne mrlje od vodenog kamenca, ostatke sapuna i rđe sa svih površina u sanitarnim prostorijama koje su otporne na kiseline kao što su: pločice, umivaonici, kade, tuševi, masažne kade, WC šolje i armature.
  070700397
  1.150  RSD
  Picture of Mellerud Silikona čistač

  Mellerud Silikona čistač

  Bez ostataka odstranjuje sveže i stvrdnute slojeve silikona sa akrila, stakla, keramičkih pločica, WC šolja, drveta, porcelana i drugih površina otpornih na kiseline.
  070700395
  1.350  RSD
  Picture of Mellerud Sredstvo za čišćenje i održavanje kamena

  Mellerud Sredstvo za čišćenje i održavanje kamena

  Čisti i neguje površine od prerađenog kamena, porcelan visokog sjaja, polirani i porcelan bez sjaja, glazirane pločice i sjajne kamene podove. Uklanja i masne i tvrdokorne mrlje kao i tragove potpetica i cipela.
  070700406
  1.150  RSD
  Picture of Mellerud Sredstvo za zaštitu od buđi

  Mellerud Sredstvo za zaštitu od buđi

  Dugotrajna zaštita zatvorenih prostora, različitih površina kao što su tapete, gips, drvo, beton, cigla i prirodni kamen. Sprečava pojavu buđi tamo gde se najčešće javlja, kuhinja, podrum, kupatilo.
  070700379
  1.290  RSD
  Picture of Mellerud Stakla i ogledala čistač

  Mellerud Stakla i ogledala čistač

  Snažno čisti površinu bez tragova. Koristi se na staklenim površinama kao što su: prozori, automobilski prozori, stakleni stolovi, vrata, monitori, ogledala i pločice. Uklanja ostatke i masne naslage kao što su karmin, kreme i nikotin.
  070700380
  799  RSD
  Picture of Mellerud Staklo – keramičkih ploča čistač

  Mellerud Staklo – keramičkih ploča čistač

  Specijalni čistač za staklokeramičke ploče štednjaka. Detaljno i dubinski otklanja nečistoću bez oštećenja površine.
  070700383
  1.190  RSD
  Picture of Mellerud Tuš kabina čistač

  Mellerud Tuš kabina čistač

  Uklanja naslage kamenca i sapuna i sprečava njihovo ponovno pojavljivanje. Može se koristiti u tuš kabinama sa pločicama, sa i bez zaštitnog stakla ili plastike, na plastičnim zavesama i vratima tuš kabina kao i na aluminijumskim ramovima.
  070700394
  915  RSD
  Picture of Mellerud Veš mašina i mašina za sudove čistač

  Mellerud Veš mašina i mašina za sudove čistač

  Uklanja trajne naslage (masnoće, kamenac, ostatke deterdženta kao i uobičajene prljavštine) u svim mašinama za pranje sudova i pranje veša. Uklanja ostatke praška za pranje u fiokama veš mašina. Čisti i neutrališe neugodne mirise.
  070700388
  999  RSD
  Picture of Tarkett sredstvo za čišćenje parketa 1l

  Tarkett sredstvo za čišćenje parketa 1l

  Tarkett Cleaner je tečno bazno sredstvo za održavanje i čišćenje parketne daske. Kombinacija aktivnih materija obezbeđuje izuzetne rezultate u čišćenju bilo koje vrste prljavštine, kao i brzo isušivanje sredstva na površini parketne daske.
  070700437
  419  RSD
  Picture of Tarkett sredstvo za održavanje lakiranih površina 1l

  Tarkett sredstvo za održavanje lakiranih površina 1l

  Tarkett Refresher čisti i štiti drvene podne obloge premazane lakom. Kako bi Vaš pod trajao dugo i kako biste uživali u njegovoj lepoti, potrebno ga je pravilno održavati. U našoj ponudi možete pronaći proizvode koji omogućavaju čišćenje, održavanje, kao i zaštitu laka na parketu.
  070700438
  719  RSD
  Picture of Tehnohemija Tehnopasta abrazivna sa glicerinom

  Tehnohemija Tehnopasta abrazivna sa glicerinom

  Abrazivna pasta za pranje veoma zaprljanih ruku masnoćama, uljima, bojama i mehaničkom prljavštinom. Pogodna je za primenu u domaćinstvu, radionicama i industrijskim pogonima. Veoma efikasna i za pranje grubih nečistoća sa sanitarija.
  od 199  RSD
  Picture of Tehnohemija Tehnopasta abrazivna sa zeolitom

  Tehnohemija Tehnopasta abrazivna sa zeolitom

  Za pranje i čišćenje veoma zaprljanih ruku. Prisustvo zeolita ima višestruki značaj, jer je zeolit snažni antioksidant, podstiče proces regeneracije, obnavlja kožu, smanjuje iritacije i daje vlažnost koži.
  od 189  RSD
  Filteri (0) Close
  Obriši sve
  Filtriraj po
  Filter by attributes
  • Brend
  • Zapremina
  • Namena
  • Način montiranja
  • Broj komada u pakovanju