Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Česta pitanja

  Kontaktirajte nas mailom na info@crafter.rs ili telefonom na 011/422-0469.

   

  GDE SE NALAZI VAŠ PRODAJNI OBJEKAT?

  Nalazimo se u Beogradu, u okviru TC Zmaj, na adresi Autoput E70, 18.
  Mapu sa označenom lokacijom CRAFTER prodajnog objekta možeš pogledati OVDE.


  GDE MOGU DA POGLEDAM UPUTSTVA ZA PREUZIMANJE PROIZVODA KOJE SAM PORUČIO ONLINE?

  Za sve proizvode poručene korišćenjem Click&Collect opcije potrebno je da se sa brojem porudžbine ili ličnim podacima javiš na info pult u CRAFTER prodajnom objektu. 
  Rok preuzimanja je 3 dana ukoliko plaćaš gotovinom prilikom preuzimanja, odnosno 7 dana za plaćanje karticom. Ugovor o prodaji na daljinu sa kojim ostvaruješ sva prava definisana zakonom dobićeš prilikom preuzimanja porudžbine.
  Detaljnije možeš pročitati i OVDE.


  KOJE NAČINE PLAĆANJA MOGU DA KORISTIM NA CRAFTER.RS?

  Proizvode poručene na CRAFTER.RS možeš platiti na više načina:

  1. Pouzećem
  Ukoliko odabereš da svoju porudžbinu platiš pouzećem, kompletan iznos će naplatiti kurir prilikom isporuke. U ovom slučaju, neophodno je da plaćanje bude u gotovini, pa te molimo da pripremiš gotovinski iznos za plaćanje kuriru.

  2. Platnom karticom
  Podržane platne kartice su MasterCard, Visa, Maestro, Dina. Ako izabereš platnu karticu kao način plaćanja, nakon potvrde porudžbine bićeš preusmeren na stranicu za plaćanje na kojoj ćeš moći da uneseš podatke o kartici. Podaci o tvojoj kartici nisu vidljivi Crafteru, već samo pružaocu usluga, kompaniji Payten.

  3. Virman
  Ako odabereš virmansko plaćanje, na tvoju e-mail adresu će stići obaveštenje sa podacima za uplatu. Po prijemu uplate, tvoja porudžbina će biti isporučena. Za sve uplate koje se ne izvrše u roku od 5 radnih dana, porudžbine će biti stronirane.


  DA LI JE POŠTARINA UKLJUČENA U CENU?

  Cena dostave za porudžbine vrednosti manje od 5.000 dinara je 300 dinara, dok je za porudžbine vrednosti veće od 5.000 dinara besplatna. Očekivani rok isporuke je 3-5 radnih dana.


  DA LI MOGU DA PLATIM I POKLONIM CRAFTER PROIZVOD, A ISPORUKA DA BUDE NA DRUGU ADRESU?

  Možeš obradovati dragu osobu i poslati mu poklon na adresu. Sve što je potrebno jeste da pri unosu podataka na kraju procesa poručivanja, u segmentu Adresa dostave izabereš opciju „Nova adresa“  i uneseš odgovarajuće podatke.


  ŽELIM DA PORUČIM ROBU ZA FIRMU, DA LI MOGU DA PLATIM SA RAČUNA FIRME?

  Ukoliko ste na CRAFTER.RS registovani kao pravno lice, prikazaćemo vam komercijalne uslove kreirane baš za vašu firmu. Ukoliko si registovan kao fizičko lice, ali želiš da kupuješ na račun firme, javi nam se na 011/422-0469.


  GREŠKOM SAM NARUČIO CRAFTER PROIZVOD KOJI MI NIJE POTREBAN. MOGU LI DA OTKAŽEM PORUDŽBINU I KAKO?

  Svoju porudžbinu možeš otkazati pozivom na 011/422-0469 ili slanjem mejla na webshop@crafter.rs.
  Sve porudžbine prolaze proveru pre predaje kurirskoj službi. Kada vas pozove Crafter operater za potvrdu, možete da otkažete porudžbinu.


  MENJAO SAM E-MAIL ADRESU PA ŽELIM DA PROMENIM I PRISTUPNE PODATKE NA CRAFTER.RS.

  Klikom na ikonicu Moj nalog, u gornjem desnom uglu CRAFTER.RS u svakom trenutku možeš pristupiti svojim podacima, menjati ih i uređivati.


  NA KOJI NAČIN MOGU REKLAMIRATI ROBU AKO DOBIJEM OŠTEĆEN ILI POGREŠAN PROIZVOD?

  Pripremili smo savremena logistička rešenja i bezbedna pakovanja za sve CRAFTER proizvode kako bi umanjili šansu da dobiješ pogrešan ili oštećen artikal. Ako se tako nešto ipak dogodi, izaći ćemo ti u susret u najkraćem roku.


  GDE MOGU NAĆI VIŠE INFORMACIJA O CRAFTER SISTEMU PODRŠKE?

  Za više informacija pozovi nas na telefon 011/422-0469 ili nam piši na mail info@crafter.rs. Takođe, možeš nas kontaktirati i putem kontakt forme na sajtu.