Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Produkti sa tagom 'đubrovnici'

  Load
  Sortiraj
  -15% ONLINE CENA
  Picture of Leifheit đubrovnik sa metlicom

  Leifheit đubrovnik sa metlicom

  Leifheit đubrovnik sa metlicom od nežnih čekinja je lak za rukovanje. Leifheit ručni set za čišćenje poseduje naročito veliki đubrovnik sa trostrano zatvorenom komorom za prljavštinu u kojoj mogu bezbedno da se transportuju i najfinije čestice prašine. Optimalne rezultate čišćenja obezbeđuje praktična četka sa upletenim krajevima čekinja. Svaka pojedinačna čekinja razdvaja se na fine dlačice koje multipliciraju efikasnost čišćenja i mogu da očiste i najfinije čestice prašine iz najmanjih pukotina.
  Po završetku čišćenja četka se svojom ergonomskom mekanom drškom uklopno odlaže u đubrovnik. Zajedno mogu da se okače tako da ne zauzimaju mnogo prostora. Đubrovnik na sebi sadrži gumenu usnu koja savršeno prijanja na svaku površinu koja se čisti.
  180200041
  2.190  RSD 1.861,5  RSD
  -15% ONLINE CENA
  Picture of Leifheit đubrovnik sa metlicom, classic

  Leifheit đubrovnik sa metlicom, classic

  Pomoću „Classic“ seta nemačkog brenda LEIFHEIT, sva prašina će biti uklonjena sa poda! Ručna četka ima posebne čekinje sa podeljenim krajevima, koje pružaju veću površinu pometanja i tako bez napora sakupljaju i najfinije čestice. Zahvaljujući posudi za smeće, lako se mogu pomestii, jer se izuzetno dugačka gumena usna savršeno prijanja za bilo koji pod. Posle upotrebe, četkicu možete brzo i lako povući preko ivice strugača đubrovnika radi čišćenja. Kada se ne koristi, set možete okačiti radi uštede prostora.
  180200040
  1.290  RSD 1.096,5  RSD
  -15% ONLINE CENA
  Picture of Leifheit đubrovnik+kontejner, držač i metlica

  Leifheit đubrovnik+kontejner, držač i metlica

  Praktičan Leifheit set za čišćenje koji daje najbolje rezultate. Set za čišćenje sa mnogim dodacima za više čistoće i komfora. Dugačka drška okretne metle opremljena je podesivim zglobom i dospeva u svaki ugao. Prednost: Zahvaljujući zglobu, metla ne mora da se naginje, tako da sve čekinje naležu i čiste. Za više čistoće, tu su fino rascepljeni krajevi čekinja. Oni povećavaju površinu čišćenja i kupe i najfiniju prašinu.
  Kako bi prilikom transporta sve ostalo čisto, kontejner XL zapremine đubrovnika se automatski zatvara, čim se podigne sa poda. Za komforno čišćenje, metla i đubrovnik opremljeni su dugačkom drškom. Tako se kompletno čišćenje može obaviti stojeći - bez saginjanja. Đubrovnik je opremljen izuzetno dugačkom gumom koja savršeno prijanja i olakšava čišćenje neravnih podova. Za čuvanje bez zauzimanja puno prostora, drška đubrovnika poseduje integrisan držač za metlu i kuku za kačenje.
  180200043
  4.490  RSD 3.816,5  RSD
  -15% ONLINE CENA
  Picture of Leifheit flambirer

  Leifheit flambirer

  Pouzdan partner za domaćinstvo ali i za profesionalne kuvare. Leifheit ProLine aparat za flambiranje i karamelizovanje šećera ili aromatizaciju mesa osvaja svojim udobnim i sigurnim rukovanjem pomoću Piezo paljenja. Ima mehanizam za podešavanje dužine plamena, kao i sigurnosnu kočnicu za gas. Može da se napuni uobičajenim butanom (plinom za upaljače).
  180100303
  3.990  RSD 3.391,5  RSD