Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Držači za sapun

  Load
  Sortiraj
  Picture of AWD Tacna Stello keramika

  AWD Tacna Stello keramika

  Neutralna, kremasta paleta kolekcije „Stello“ garantuje uklapanje u skoro svako kupatilo. Ostali dodaci iz kolekcije „Stello“ su dostupni odvojeno: čaša, dozer za sapun, četka za toalet.
  070700266
  759  RSD
  Picture of AWD Tacna za sapun Hebe PVC

  AWD Tacna za sapun Hebe PVC

  Napravljena od PVC predstavlja set kupatilske galanterije koji je ujedno i moderan, a sa druge strane izuzetno jednostavan za održavanje. Moderna kremkasta boja se sjajno uklapa u dizajn i u boje ostalih kupatilskih artikala pravog modernog kupatila.
  070700288
  819  RSD
  Picture of AWD Tacna za sapun Isana keramika

  AWD Tacna za sapun Isana keramika

  Uz kolekciju „Isana“ vaše kupatilo dobija nove elemente–prirodnost i dugotrajnost. Ostali dodaci iz kolekcije „Isana“ su dostupni odvojeno: dozator za sapun, čaša za četkice, četka za toalet.
  070700305
  710  RSD
  Picture of AWD Tacna za sapun Lorenzo porcelan

  AWD Tacna za sapun Lorenzo porcelan

  Napravljena od porcelana sjajno će se uklopiti u vaše kupatilo. Izuzetno se lako održava. Uklopljena sa ostalim artiklima iz fanatastičnog seta kupatilske galanterije Valentino u beloj boji, postaće sjajan ukras Vašeg kupatila.
  070700300
  729  RSD
  Picture of AWD Tacna za sapun Milos keramika

  AWD Tacna za sapun Milos keramika

  Kolekcija „Milos“ poljskog brenda AWD Interior je idealan način da u vaše kupatilo unesete dozu rustične estetike. Ostali dodaci iz kolekcije „Milos“ su dostupni odvojeno: čaša, dozer, četka za toalet.
  070700253
  679  RSD
  Picture of AWD Tacna za sapun Perla keramika

  AWD Tacna za sapun Perla keramika

  Posuda za sapun elegantnog dizajna i prefinjenih zaobljenih linija. Ivice tacne su blago izdignute kako bi se sprečilo ispadanje sapuna iz posude. Na sredini tacne je postavljena rešetka koja sprečava nakupljanje vode direktno ispod sapuna, čime se otklanja i problem topljenja sapuna. Dimenzije posude iznose 9x12x3cm. Napravljena od keramike, sa premazom visokog sjaja.

  070700261
  745  RSD
  Picture of AWD Tacna za sapun Rayon PVC plus bambus

  AWD Tacna za sapun Rayon PVC plus bambus

  Elegantno dizajnirana tacna, koja u sebi kombinuje praktičnost veštačkog i estetiku prirodog materijala. Napravljena je od plastike, koja se lako održava, sa osnovom sa odvodnim otvorima od bambusa. Odvodni otvori sprečavaju nakupljanje vode uz sapun, čime se sprečava njegovo topljenje u posudi. Izrađena je u mat sivoj boji, dok je unutrašnji deo u boji bambusa. Dimenzije tacne iznose 2,5x12,5x8,5cm.
  070700327
  710  RSD
  Picture of AWD Tacna za sapun Rea bež PVC

  AWD Tacna za sapun Rea bež PVC

  Tacna za sapun deo je fantastičnog Rea seta kupatilske galanterije. Napravljena od PVC materijala u prelepoj bež boji sjajno će se uklopiti u vaše kupatilo. Izuzetno se lako održava.
  070700284
  869  RSD
  Picture of AWD Tacna za sapun Valentino porcelan

  AWD Tacna za sapun Valentino porcelan

  Napravljena od porcelana sjajno će se uklopiti u vaše kupatilo. Izuzetno se lako održava. Uklopljena sa ostalim artiklima iz fanatastičnog seta kupatilske galanterije Valentino u beloj boji, postaće sjajan ukras Vašeg kupatila.

  070700296
  535  RSD
  Picture of AWD Tacna za sapun Zen PVC

  AWD Tacna za sapun Zen PVC

  Minimalistički dizajnirani stalak za sapun. Napravljena je u beloj boji, sa vertikalnim šarama, koje olakšavaju držanje posude bez klizanja. Unutrašnjost tacne je izrađena sa nekoliko rebara koje smanjuju klizanje sapuna u tacni. Izrađena je od plastike, koja se jednostavno održava. Dimenzije tacne iznose 2,5x14x10cm.
  070700311
  510  RSD
  Picture of Conart držač sa posudom za sapun, BASE

  Conart držač sa posudom za sapun, BASE

  Držač za sapun CUBE, sa posudom od providnog stakla. Montira se na zid. Držač je hromiran.

  070700456
  599  RSD
  Picture of Conart držač sa posudom za sapun, CUBE

  Conart držač sa posudom za sapun, CUBE

  Držač za sapun CUBE, sa posudom od providnog stakla. Montira se na zid. Držač je hromiran.

  070700443
  849  RSD
  Picture of Conart rešetkasti držaš sapuna, CUBE

  Conart rešetkasti držaš sapuna, CUBE

  Držač za sapun CUBE, sa mrežastom metalnom posudom. Montira se na zid. Držač je hromiran.

  070700445
  1.050  RSD
  Picture of Conart set galanterije, BASE, 6 delova

  Conart set galanterije, BASE, 6 delova

  Set za kupatilo se sastoji iz 6 delova: 3 držača za peškir (kukica, jednostruki držač i prsten), držača toalet papira, držača za sapun i držača za četkice.

  070700460
  3.150  RSD
  Picture of Conart set galanterije, CUBE, 6 delova

  Conart set galanterije, CUBE, 6 delova

  Set za kupatilo se sastoji iz 6 delova: 3 držača za peškir (kukica, jednostruki držač i prsten), držača toalet papira, držača za sapun i držača za četkice. Držači su hromirani.

  070700453
  4.890  RSD
  Picture of Metaform Tacna Maya bela keramika

  Metaform Tacna Maya bela keramika

  Na suptilan način unosi dozu raskoši u kupatilo. Za to je zaslužan elegantan dizajn, u čistoj beloj boji koji je kombinovan sa jednom poprečnom šarom boje bronze. Napravljena je od keramike, a dimenzije iznose 15x3x7,5cm. Može koristiti samostalno ili se kombinovati sa drugim komadima iz kolekcije Maya, u koju spadaju dozer za tečni sapun, čaša za četkicu i četka za toalet.

  070700372
  655  RSD
  Picture of Metaform Tacna za sapun Afra siva PVC

  Metaform Tacna za sapun Afra siva PVC

  Predstavlja odličan način za unošenje svežine i vedrine u kupatilo. Zaobljenog dizajna, dubokih ivica i nežne boje, ovaj držač za sapun kombinuje eleganciju sa praktičnošću. Napravljen je od modernog, laganog materijala, koji se jednostavno održava, od PVC-a u boji peska. Dizajner ove kolekcije je Karlo Martino. Prečnik tacne iznosi 13cm, a visina 3,2cm.
  070700358
  1.550  RSD
  Picture of Metaform Tacna za sapun Yorkshire bela porcelan

  Metaform Tacna za sapun Yorkshire bela porcelan

  Fin porcelanski komad simplističnog dizajna. Privlačnost ove tacne je upravo u njenom jednostavnom dizajnu i u čistoj beloj boji njene površine ukrašene jedino sa natpisom ""Yorkshire"". Prečnik tacne iznosi 13cm, a visina svega 2,5cm. Male dimenzije tacne omogućavaju njeno držanje na umivaoniku, uglu kade ili na polici ogledala.

  070700368
  539  RSD
  Picture of Metaform Zidni nosač sapuna samolepljivi wind hrom

  Metaform Zidni nosač sapuna samolepljivi wind hrom

  Minimalistička, ali elegantna tacna za sapun. Zbog svog jednostavnog dizajna, uklopiće se u većini kupatila. Napravljen je sa nosačem od hromiranog čelika i činijom od SAN prozirne plastike. Može se montirati pomoću adhezivne trake ili se zašrafiti. Dimenzije iznose 12x5,5x11,3cm.

  070700362
  1.990  RSD
  Picture of Nera Oceania držač sapuna

  Nera Oceania držač sapuna

  Crna posuda za sapun sa bambusovim umetkom je neophodni element kupatila i sem svoje osnovne namene može da se uklopi u stil Vašeg kupatila.

  070700011
  199  RSD
  Picture of Oceania držač sa posudom za sapun Argento

  Oceania držač sa posudom za sapun Argento

  Držač sa posudom za sapun.
  Napravljen je od prohroma, izuzetno kvalitetan.
  Laka montaža.
  Jednostavan za korišćenje.

  070700005
  425  RSD
  Picture of Oceania rešetkasti držač sapuna Argento

  Oceania rešetkasti držač sapuna Argento

  Rešetkasti držač sapuna. Jednostavan za korišćenje. Napravljen je od prohroma, izuzetno kvalitetan, otporan na habanje. Laka montaža.

  070700007
  459  RSD
  Picture of Oceania set galanterije Argento 6 delova

  Oceania set galanterije Argento 6 delova

  Set galanterije od šest delova. Sadrži: držač za toalet papir, dvostruku kukicu za peškir, držač sa toaletnom čašom, držač za sapun, dva držača peškira. Izuzetan kvalitet. Laka montaža.

  070700010
  2.390  RSD
  Picture of Ridder Vakumski držač sapuna inox/PVC

  Ridder Vakumski držač sapuna inox/PVC

  Elegantno i praktično rešenje za držanje sapuna u kupatilu ili kuhinji. Osim što ne zauzima dragoceni prostor na ormarićima ili lavabou, tacna se jednostavno postavlja, a njeno postavljanje ne oštećuje zidove. Postavlja se pomoću vakuuma, odnosno sukcionih čašica, koje se okretanjem na jednu ili drugu stranu, jednostavno postavljaju i skidaju. Može se postavljati više puta, a tacna se može prati u mašini za sudove, što olakšava čišćenje.

  070700038
  2.100  RSD
  Picture of Ridder Vakumski držač sapuna PVC beli

  Ridder Vakumski držač sapuna PVC beli

  Praktičan stalak za sapun, koji se postavlja na zid pomoću sukcione čašice. Na ovaj način se štedi prostor za odlaganje na ormanima ili lavabou, a kupatilo izgleda urednije. Dovoljno je obrisati mesto na zidu i zakačiti držač, pomoću sukcione čašice, pri čemu ne dolazi do oštećenja zida zbog bušenja ili lepljenja. Držač za sapun je napravljen sa mini odvodom za odvođenje suvišne vode iz držača.
  070700031
  779  RSD
  Picture of Ridder Vakumski žičani držač sapuna inox

  Ridder Vakumski žičani držač sapuna inox

  Praktična, zidna tacna za držanje sapuna, pogodna za upotrebu u kupatilu ili kuhinji. Izrađena je od nerđajućeg čelika, lagane, žičane strukture, koja omogućava nesmetano slivanje viška vode sa sapuna, čime se sprečava njegovo topljenje. Postavlja se na zid pomoću sukcionih čašica, pa nema potrebe za bušenjem zidova ili njihovim oštećivanjem lepkom. Dimenzije tacne iznose 10,5x14x6,5cm.

  070700039
  2.100  RSD

  Držači za sapun - praktičan i stilski dodatak za vaše kupatilo

  Držači za sapun su neizostavan deo opreme svakog kupatila, nudeći praktično rešenje za odlaganje sapuna i doprinoseći ukupnom izgledu prostora. U Crafteru možete pronaći različite vrste držača za sapun koji će se savršeno uklopiti u dizajn vašeg kupatila. Ovaj tekst će vam pomoći da izaberete pravi držač za sapun.

  Držači za sapun pomažu u održavanju reda i čistoće na lavabou ili u tuš kabini. Osim funkcionalnosti, držači za sapun mogu biti i stilski element koji doprinosi estetici kupatila.

  U Crafteru možete pronaći držače za sapun izrađene od različitih materijala, uključujući nerđajući čelik, staklo i keramiku. Dizajni variraju od jednostavnih i minimalističkih do sofisticiranih i modernih.

  Montaža držača za sapun je obično jednostavna i može se obaviti sa osnovnim alatima. Većina ne zahteva montažu, jednostavno se postave pored lavaboa ili na policu unutar tuš kabine.

  Držači za sapun su ključni element u održavanju reda i estetike u vašem kupatilu. Bez obzira na vaše preferencije i stil kupatila, u Crafteru ćete pronaći širok asortiman držača koji će zadovoljiti vaše potrebe. Posetite nas i odaberite držač za sapun koji će unaprediti funkcionalnost i stil vašeg kupatila.

  Filteri (0) Close
  Obriši sve
  Filtriraj po
  Filter by attributes
  • Materijal
  • Dimenzije
  • Zemlja porekla
  • Namena
  • Način montiranja
  • Završna obrada
  • Boja
  • Brend
  • Broj komada u pakovanju
  • Način održavanja
  • Otpornost na koroziju
  • Otpornost na vlagu
  • Prečnik sukcione čašice
  • Tip