Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Dodaci za kupatilo

  Load
  Sortiraj
  Picture of Conart kanta za otpatke, 3l, BASE

  Conart kanta za otpatke, 3l, BASE

  Kanta za otpatke izrađena od inox-a, sa pedalom za lako i brzo otvaranje bez prljanja. Plastična unutrašnja kanta olakšava čišćenje.

  070700459
  1.150  RSD
  Picture of Concept hrom brisač za tuš kabinu sa hrom držačem

  Concept hrom brisač za tuš kabinu sa hrom držačem

  - Hromiran, guma, metal, kvalitetna izrada
  - Dolazi u paketu sa držačem koji se kači na tuš kabinu

  070700732
  1.890  RSD
  Picture of Ravni držač za izlazak iz kade BASE

  Ravni držač za izlazak iz kade BASE

  Držač za izlazak iz kade koji se montira na zid i doprinosti sigurnosti pri izlasku ili ulasku u kadu.
  Jednostavnog, minimalističkog dizajna, sigurno će se uklopiti u svako kupatilo.
  Izrađen od kvalitetnog, nerđajućeg metala, sa sjajnom završnom obradom.
  Dimenzije: 19x305mm.

  070700493
  1.650  RSD
  Picture of Ridder adesivni dodatak za neravne površine PVC

  Ridder adesivni dodatak za neravne površine PVC

  Koristi se kao osnova za postavljanje vakumskih Ridder komada, kod površina koje nisu glatke. Može se koristiti na svim vrstama pločica, gipsu, drvetu, oštećenim i grubim površinama, kao i na tapetama.

  Sa većine podloga se može skinuti bez oštećenja i tragova, osim kod tapeta. Izrađena je od plastike. Lako se postavlja, uklanjanjem zaštitne trake sa adhezivne podloge.
  od 259  RSD
  Picture of Ridder Dodatak za WC šolju PVC

  Ridder Dodatak za WC šolju PVC

  Dodatak za toalet šolju minimalizuje fizički napor, olakšavajući vam sedenje i ustajanje. Lako se održava i može se bez ikakve pomoći bezbedno i lako instalirati na većinu standardnih toaletnih šolja. Dizajn prednje i zadnje strane omogućavaju optimalnu higijenu. Pogodno za opterećenja do 150 kg.
  070700238
  5.790  RSD
  Picture of Ridder kanta za otpatke 5l bela metal

  Ridder kanta za otpatke 5l bela metal

  Kanta za odlaganje otpadaka, proizvođača Ridder. Zapremina ove kante je 5l i dolazi u beloj boji.

  070700486
  1.990  RSD
  Picture of Ridder kanta za otpatke 5l inox

  Ridder kanta za otpatke 5l inox

  Kanta za odlaganje otpadaka, proizvođača Ridder. Zapremina ove kante je 5l i dolazi u srebrnoj boji.

  070700488
  1.990  RSD
  Picture of Ridder Oznaka za muški toalet gold PVC

  Ridder Oznaka za muški toalet gold PVC

  Oznaka napravljena u klasičnom stilu u zlatnoj boji. Izrađena od PVC-a, koji je otporan na vlagu i lagan, pa je pogodan i za spoljnu i unutrašnju upotrebu. Postavlja na zid pomoću samolepljive trake, pa se može postaviti na različite podloge. Dimenzije oznake iznose 10x16x3cm. Jednostavno se održava.
  070700088
  359  RSD
  Picture of Ridder Oznaka za muški toalet hrom PVC

  Ridder Oznaka za muški toalet hrom PVC

  Oznaka napravljena u klasičnom stilu u boji metala. Izrađena od PVC-a, koji je otporan na vlagu i lagan, pa je pogodan i za spoljnu i unutrašnju upotrebu. Postavlja na zid pomoću samolepljive trake, pa se može postaviti na različite podloge. Dimenzije oznake iznose 10x16x3cm. Jednostavno se održava.
  070700089
  359  RSD
  Picture of Ridder Oznaka za WC fi 80 mm inox

  Ridder Oznaka za WC fi 80 mm inox

  Opšta oznaka za toalet, napravljena u obliku kružne ploče prečnika 8cm. Napravljena je od nerđajućeg čelika, koji je dugotrajan i otporan na koroziju. Izrađena je u boji metala, sa natpisom crnim, velikim, štampanim slovima ""WC"". Oznaka se može postaviti na različite tipove površina zahvaljujući samolepljivoj traci na zadnjoj strani oznake.
  070700091
  819  RSD
  Picture of Ridder Oznaka za WC muško ženski fi 80 mm inox

  Ridder Oznaka za WC muško ženski fi 80 mm inox

  Oznaka kružnog oblika, prečnika 8cm, koja u sebi sadrži opštu oznaku za toalete u prodavnicama, kafićima ili tržnim centrima. Može se koristiti i za označavanje uniseks toaleta. Izrađena od nerđajućeg čelika. Oznake likova su izrađene u crnoj boji, na metalik podlozi. Jednostavno postavlja, otklanjanjem zaštitne folije sa zadnje strane i lepljenjem oznake na željeno mesto.
  070700090
  819  RSD
  Picture of Ridder Oznaka za ženski toalet gold PVC

  Ridder Oznaka za ženski toalet gold PVC

  Klasično dizajnirana oznaka za ženski toalet, dimenzija 16x10x3cm. Izrađena u zlatnoj boji, u tradicionalnom, prepoznatljivom obliku. Napravljena je od PVC plastike, koja se lako održava. Lagana je i otporna na vlagu. Jednostavno postavljanja, skidanjem zaštitne trake i lepljenjem oznake na željeno mesto.
  070700086
  359  RSD
  Picture of Ridder Oznaka za ženski toalet hrom PVC

  Ridder Oznaka za ženski toalet hrom PVC

  Klasično dizajnirana oznaka za ženski toalet, dimenzija 16x10x3cm. Izrađena u boji metala, u tradicionalnom, prepoznatljivom obliku. Napravljena je od PVC plastike, koja se lako održava. Lagana je i otporna na vlagu. Jednostavno postavljanja, skidanjem zaštitne trake i lepljenjem oznake na željeno mesto.
  070700087
  359  RSD
  Picture of Ridder Sigurnosni rukohvat beli PVC

  Ridder Sigurnosni rukohvat beli PVC

  Ovaj rukohvat čini kupanje i tuširanje istovremeno sigurnim i vizuelno privlačnim užitkom. Bezbedno držanje zahvaljujući ergonomski oblikovanoj površini držača garantuje vam siguran ulazak i izlazak iz kade ili tuša. Zahvaljujući svojoj obradi drška za kadu je bez oštrih ivica. Ovaj rukohvat se uvek može lako i higijenski očistiti komercijalno dostupnim sredstvima za čišćenje ili dezinficijensima.
  070700240
  1.350  RSD
  Picture of Ridder Sito za slivnik beli

  Ridder Sito za slivnik beli

  Praktično sito koje sprečava prolazak raznih krupnijih nečistoća do odvoda. Izrađena je od plastike, u beloj boji, sa pažljivo kreiranim otvorima koji omogućavaju normalan tok vode, uz zadržavanje nečistoća. Dimenzije mrežice iznose 10x16x2cm. Mrežica ima širok obod koji omogućava bolje prijanjanje sita na odvod.
  070700093
  375  RSD
  Picture of Ridder Sito za slivnik hrom PVC

  Ridder Sito za slivnik hrom PVC

  Praktično dizajnirana mrežica koja sprečava slivanje nečistoća u odvod. Širok obod sita za slivnik obezbeđuje bolje prijanjanje sita na podlogu, čime se sprečava prolazak nečistoća ispod ruba mrežice. Izrađena je od hromirane plastike. Dimenzije mrežice iznose 10x16x2cm.
  070700092
  375  RSD
  Picture of Ridder Sklopivo zidno sedalo belo PVC

  Ridder Sklopivo zidno sedalo belo PVC

  Sigurnost i elegancija u jednom paketu–ovo zidno sedalo čini kupanje i tuširanje istovremeno sigurnim i vizuelno privlačnim užitkom. Kada vam nije potrebno, sedalo možete sklopiti zarad uštede prostora. Dolazi sa montažnim elementima i uputstvom. Ovaj rukohvat se uvek može lako i higijenski očistiti komercijalno dostupnim sredstvima za čišćenje ili dezinficijensima.
  070700239
  5.290  RSD
  Picture of Ridder Steper/sedalo za kadu beli metal PVC

  Ridder Steper/sedalo za kadu beli metal PVC

  Sedalo za kadu , može da posluži i kao steper. Sedalo za kadu je idealan artikal namenjen kao pomoć u kupatilu. Napravljeno je od PVC materijala, a nogice su napravljene od metala.
  070700237
  5.590  RSD
  Picture of Ridder Vakumski držač brijača hrom/PVC

  Ridder Vakumski držač brijača hrom/PVC

  Moderno dizajnirani držač, koji omogućava da brijač uvek bude pri ruci. Na ovaj način se ujedno izbegava da brijač stoji u vodi, čime se smanjuje mogućnost razvoja bakterija ili rđe na oštrici i produžava njegovo trajanje. Napravljen je od dugotrajne i kvalitetne plastike, a jednostavno se postavlja zahvaljujući sistemu vakuuma. Dimenzije držača iznose 5,5x5,5x5,2cm. Prozirna viljuškica držača brijača se može saviti kada se ne koristi.

  070700034
  939  RSD
  Picture of Ridder Vakumski držač podsetnika hrom/PVC

  Ridder Vakumski držač podsetnika hrom/PVC

  Pravo rešenje za ostavljanje podsetnika u kuhinji ili kupatilu. Postavlja se pomoću vakumskih čašica, bez potrebe za oštećivanjem pločica ili drugih površina bušenjem ili lepljenjem. Lako se postavlja i skida, okretanjem na odgovarajuću stranu za 90 stepeni. Na držaču se može do 10 papirića ili kartica. Izrađen je od hromirane plastike, otporne na vlagu i koroziju.

  070700059
  399  RSD
  Picture of Ridder Vakumski držač tuša PVC

  Ridder Vakumski držač tuša PVC

  Kompaktni držač za slušalicu tuša, dimenzija 7,2x6x7,3cm. Napravljen je od hromirane plastike, sjajne površine i jednostavnog dizajna. Držač je, zahvaljujući materijalu izrade, otporan na koroziju. Jednostavno se montira i skida, prostim okretanjem dugmeta sukcione čašice na levu ili desnu stranu. Time se olakšava postavljanje, a pločice ostaju neoštećene. Čisti se blagim sredstvima

  070700042
  1.350  RSD
  Picture of Ridder Vakumski rukohvat PVC

  Ridder Vakumski rukohvat PVC

  Ručka malih dimenzija, napravljena od hromirane plastike. Pogodan je za postavljanje na vrata ormana ili tuš kabina koji su izrađeni bez ručki. Nosivost rukohvata iznosi 6kg. Montira se pomoću sukcionih čašica, čime se izbegava oštećivanje površina bušenjem. Dimenzije iznose 19,4x6,5x4,5cm.

  070700043
  2.100  RSD

   

  Dodaci za kupatilo su bitan element koji doprinosi funkcionalnosti i estetici ovog važnog prostora. Ova kategorija obuhvata različite proizvode kao što su kante za otpatke, držači i rukohvati za kupatilo, te vakumski držači, svaki sa svojom specifičnom ulogom.

  Kante za otpatke u kupatilu su neophodne za održavanje higijene i reda. U ponudi je veliki broj kanti za toalet izrađenih od plastike, nerđajući čelika ili bambusa. Odaberite stil koji se uklapa u estetiku vašeg kupatila.

  Držači i rukohvati za kupatilo - povećavaju sigurnost u kupatilu, posebno za starije osobe ili osobe s ograničenom pokretljivošću. Izrađeni su od metala ili plastike, sa finišom koji se uklapa u većinu kupatila. Prilikom njihove instalacije važno je da budu čvrsto montirani, najbolje od strane profesionalaca.

  Vakumski držači se lako postavljaju i premještaju bez potrebe za bušenjem zidova. Idealni su za držanje peškira, četkica za zube, brijača ili drugih kupatilskih potrepština. Dolaze u raznim stilovima, od plastike do metala, te se lako uklapaju u različite kupatilske prostore.

  Dodaci za kupatilo igraju ključnu ulogu u stvaranju praktičnog, sigurnog i vizuelno privlačnog prostora. Odabirom pravih proizvoda, poput kanti za otpatke, držača, rukohvata i vakumskih držača, možete značajno poboljšati funkcionalnost i estetiku vašeg kupatila.

   

  Filteri (0) Close
  Obriši sve
  Filtriraj po
  Filter by attributes
  • Nosivost
  • Materijal
  • Dimenzije
  • Dužina
  • Zapremina
  • Prečnik
  • Zemlja porekla
  • Namena
  • Način montiranja
  • Završna obrada
  • Boja
  • Brend
  • Broj komada u pakovanju
  • Mogućnost rotiranja
  • Način održavanja
  • Otpornost na koroziju
  • Otpornost na vlagu
  • Tip