Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Odlaganje i održavanje

  Load
  View as Mreža Lista
  Sortiraj
  -46%
  Picture of Omni Box kutija za odlaganje M

  Omni Box kutija za odlaganje M

  - Omni Box kutija za odlaganje
  - Veličina: M

  180200522
  1.490  RSD 799  RSD
  -40%
  Picture of Omni Box kutija za odlaganje L

  Omni Box kutija za odlaganje L

  - Omni Box kutija za odlaganje
  - Veličina: L

  180200523
  1.990  RSD 1.190  RSD
  -40%
  Picture of Omni Box kutija za odlaganje XL

  Omni Box kutija za odlaganje XL

  - Omni Box kutija za odlaganje
  - Veličina: XL

  180200524
  2.490  RSD 1.490  RSD
  -36%
  Picture of Karcher WV Classic aku usisivač za prozore

  Karcher WV Classic aku usisivač za prozore

  Inovativno „usisavanje vode“ novog električnog usisivača za prozore WV Classic čini proces čišćenja mnogo lakšim. Nema više curenja prljave vode. Na ovaj način WV Classic jamči higijenski rad bez ostavljanja tragova na površini. WV Classic je vrlo praktičan za rukovanje i zbog rada na baterije vrlo fleksibilan u primeni. Boca sa raspršivačem sa jastučićem od mikrovlakana i deterdžentom nude optimalno rešenje za savršene rezultate čišćenja.

  180200450
  9.490  RSD 5.990  RSD
  -36%
  Picture of Leifheit drška teleskopska zglobna, 110-190cm

  Leifheit drška teleskopska zglobna, 110-190cm

  Leifheit velika teleskopska drška 110-190cm sa rotacionim zglobom CLICK sistem - produžena ruka prilikom čišćenja teško dostupnih površina. Jedna drška za različite Leifheit proizvode za čišćenje. Kupite jednu dršku i na nju kombinujte različite čistače bilo za pod, prozor, prašinu ili paučinu - funkcija CLICK sistem Leifheit omogućava jednostavnu i sigurnu montažu raznih proizvoda na istu multifunkcionalnu dršku.

  Jednostavno zamenite glavu za čišćenje i nastavite čišćenje druge površine. Drška poseduje praktičan zglob pomoću kog glava za čišćenje može da se rotira, podesi i fiksira u svakoj potrebnoj poziciji za čišćenje komplikovanih površina. Drška može da se izvuče na radnu dužinu od 110 do 190 cm pa Vam neće trebati merdevine pri čišćenju. Sa neklizajućom glavom i za 360° okretnom rupom za kačenje.
  180200061
  2.190  RSD 1.390  RSD
  -36%
  Picture of Leifheit drška teleskopska, 75-135cm, click system

  Leifheit drška teleskopska, 75-135cm, click system

  Leifheit srednja teleskopska drška 75-135cm - produžena ruka prilikom čišćenja. Jedna drška za različite Leifheit proizvode za čišćenje. Kupite jednu dršku i na nju kombinujte različite čistače bilo za pod, prozor, prašinu ili paučinu - funkcija CLICK sistem Leifheit omogućava jednostavnu i sigurnu montažu raznih proizvoda na istu, multifunkcionalnu dršku. Jednostavno zamenite glavu za čišćenje i nastavite čišćenje druge površine. Drška može da se izvuče na radnu dužinu od 75 do 135 cm. Sa neklizajućom glavom i za 360° okretnom rupom za kačenje.
  180200060
  1.490  RSD 949  RSD
  -35%
  Picture of Leifheit čistač za tuš kabine

  Leifheit čistač za tuš kabine

  CABINO čistač tuš kabina ne dozvoljava da dođe do skupljanja nečistoća i kamenca. Posle tuširanja jednostavno obrišite zidove tuš kabine i pločice. Sa praktičnim užetom za kačenje. Širina brisača iznosi 24 cm.
  180200045
  1.090  RSD 699  RSD
  -35%
  Picture of Leifheit čistač za pločice i tuš kabine

  Leifheit čistač za pločice i tuš kabine

  Leifheit FLEXY PAD sa gumom i mikrofiber peračem pločica i kada, sa obrtnim nagibnim zglobom. FLEXY PAD perač pločica i kada omogućava jednostavno čišćenje kupatila i tuš kabina. Zahvaljujući ogromnoj pokretljivosti i velikom dometu FLEXY PAD briše i najudaljenije uglove. Okrugao izrez omogućava da se površina brisanja FLEXY PAD tačno prilagodi obliku slavina i uz nekoliko pokreta uklanja prljave ivice. Njegova 360°-obrtna spojnica čini ga pritom izuzetno okretnim. Bez problema savladava svaku oblinu kade, može spretno da se vodi oko slavine i pažljivo briše svaki ugao. Posle mokrog čišćenja FLEXY PAD se jednostavno okrene i pločice i tuš kabina već mogu pomoću gumenog brisača da se dovedu do visokog sjaja.

  Navlaka FLEXY PAD perača pločica i kada napravljena je od oprobanog Leifheit mikrofibera i može da se skine i opere u mašini za pranje veša. Redovi najfinijih, lako povišenih čekinja dosežu do dna dubokih fuga i bez napora otklanjaju kamenac i ostatke sapuna. Širina brisača iznosi 20 cm.
  180200050
  1.390  RSD 899  RSD
  -35%
  Picture of Leifheit čistač za prozore, 28cm, powerslide

  Leifheit čistač za prozore, 28cm, powerslide

  Kristalno čisto staklo bez tragova. Od prvog pokreta njegova kvalitetna guma omogućava savršeno čišćenje stakala, a zbog pokretnog zgloba na čistaču posao ćete završiti brzo,talasastim pokretima. Zglob takođe može i da se fiksira za ravne pokrete. Površina dela za čišćenja je 28cm, pa može da se koristi za male i nedostupne staklene površine. Prodaje se bez drške, ali na sebi sadrži CLICK System pa se može koristiti u kombinaciji sa svim Leifheit drškama koje na sebi imaju CLICK System montaže,pogdan za čišćenje visokih staklenih površina, čak do 5m.
  180200046
  1.390  RSD 899  RSD
  -35%
  Picture of Leifheit čistač za prozore 3 u 1, click system

  Leifheit čistač za prozore 3 u 1, click system

  Leifheit ručni čistač prozora 3u1 savršeno pere staklene površine. Pomoću samo jednog uređaja mogu odjednom da se obave tri radna koraka: čišćenje stakala, čišćenje uglova i okvira prozora, i brisanje stakla. Ovo je omogućeno jedinstvenom navlakom od mikrofibera koja istovremeno čisti i okvir prozora sa strane. Nakon čišćenja integrisan gumeni skidač obezbeđuje sjaj bez tragova brisanja. Za pokretljivost i maksimalnu udobnost korišćenja ručni čistač prozora 3u1 ima obrtni nagibni zglob. Zbog toga je izuzetno pogodan za efikasno čišćenje i brisanje krivudavim linijama kretanja - tehnikom profesionalnih čistača prozora. Širina brisanja iznosi 33 cm. Ručka je kompatibilna za korišćenje sa svim Leifheit Click sistem drškama sa teleskopskom funkcijom.
  180200048
  1.990  RSD 1.290  RSD
  -34%
  Picture of Leifheit čistač prašine, duster xl, click system

  Leifheit čistač prašine, duster xl, click system

  Antistatički praško sa DUSTER XL-dužinom za čišćenje, kojim možete da dohvatite svaki ugao. Bez prašine za nekoliko sekundi. Antistatički, posebno gust mikrofiber vezuje prašinu i tako sprečava da se čestice prašine samo uskovitlaju i ponovo spuste na neko drugo mesto. Njegova nežna, mekana vlakna pritom klize kroz svaku naprslinu i neravninu. DUSTER XL blago i nežno klizi i preko izuzetno osetljivih površina kao što su monitori računara i televizora. DUSTER XL poseduje posebno dugačku površinu za čišćenje od 38 cm. Ručka omogućava primenu Leifheit CLICK sistema drške sa teleskopskom funkcijom zahvaljujući kojoj DUSTER XL može da dosegne i do najudaljenijih uglova sobe. Takođe može da se savije i da se prilagodi svakom uglu. Mogućnost kačenja za praktično odlaganje.
  180200053
  1.290  RSD 849  RSD
  -31%
  Picture of Leifheit četka za sve površine, 30cm, click system

  Leifheit četka za sve površine, 30cm, click system

  Višenamenska četka poseduje površinu za čišćenje od 30 cm sa X Clean tehnologijom čekinja. Sada brže i temeljnije čišćenje, zahvaljujući inovativnim X čekinjama. Kvalitetna mešavina čekinja Xtra Clean višenamenske metle je savršeno usklađena za čišćenje pločica, kamenih i PVC podova. Čekinje u obliku slova X skupljaju svu prljavštinu. Krajevi sa prorezom dodatno povećavaju širinu čišćenja i skupljaju dlake i finu prašinu čak i iz fuga. X čekinje okružene su elastičnim stabilnim plastičnim čekinjama, koje uklanjaju i tvrdokorne mrlje.

  Dodatni plus tokom čišćenja nudi ukoso postavljen navojni spoj. Metla naleže celom svojom površinom čišćenja - bez naginjanja - i obezbeđuje efikasnije čišćenje. Xtra Clean Plus višenamenska metla ima površinu za čišćenje od 30 cm. Drške, koje se prodaju odvojeno, napravljene su od drveta ili plastike, čija visina može da se izvlači ili je fiksirana. Opremljene Leifheit Click sistemom, drške odgovaraju svim uređajima za čišćenje iz Leifheit Click serije.
  180200055
  1.390  RSD 949  RSD
  -31%
  Picture of Leifheit čistač prašine, ugaoni, dusty

  Leifheit čistač prašine, ugaoni, dusty

  Temeljno čišćenje paučine pomoću Leifheit DUSTY čistača za zidove. Specijalan trouglasti oblik skuplja nečistoće iz svakog ugla. Zahvaljujući svom unapređenom dizajnu, DUSTY čistač za paučinu i prašinu može da se zavuče i iza garnišne za zavese. Kompaktna ručna četka za čišćenje opremljena je Click sistemom i može da se produži pomoću bilo koje Leifheit teleskopske drške koje se prodaju odvojeno. Može da se pere pod tekućom vodom.
  180200054
  1.590  RSD 1.090  RSD
  -31%
  Picture of Leifheit set za čišćenje clean twist disk mop

  Leifheit set za čišćenje clean twist disk mop

  Leifheit CLEAN TWIST DISC MOP Ergo - savršen sistem za brzo i temeljno čišćenje svih vrsta podova, u novom dizajnu. Najprodavaniji set za čišćenje podnih površina sada ima novi dizajn i još je lakši za upotrebu! Zahvaljujući novoj generaciji čistača podova sa revolucionarnim rotacionim mehanizmom u dršci, napornom ceđenju došao je kraj. Zahvaljujući jedinstvenom Leifheit rotacionom mehanizmu, voda i prljavština se istiskaju iz čistača podova.

  Nova revolucionarna Leifheit mehanička centrifuga nalazi se u unutrašnjosti drške čistača podova. Pritiskom drške pokreće se rotacija čistača podova. Uzastopnim pritiskanjem više puta može individualno da se podesi stepen vlažnosti navlake za brisanje. Sa drškom na izvlačenje i ugrađenim zaustavnim mehanizmom. Leifheit CLEAN TWIST DISC MOP Ergo set sadrži čistač podova od mikrofibera sa mehaničkom centrifugom u teleskopskoj dršci, unapređenu kofu zapremine 6 litara sa ergonomskom ručkom, kao i centrifugalno sito.
  180200085
  7.690  RSD 5.290  RSD
  -30%
  Picture of Leifheit daska za peglanje, airboard compact s

  Leifheit daska za peglanje, airboard compact s

  Peglanje nikada nije bilo brže i jednostavnije uz Leifheit daske za peglanje sa AIR BOARD tehologijom za dvostrano peglanje. Model S dimenzija 110x30 cm je idealan za male stanove. Znatno lakša od uobičajenih dasaka za peglanje i opremljena jedinstvenom površinom za peglanje.
  Posebna površina sa termoreflektujućom tehnologijom reflektuje paru i toplotu iz pegle umesto da ih propušta kroz površinu za peglanje. Na taj način nastaje efekat peglanja sa dve strane. Istovremeno se veš pegla kako sa gornje, tako i sa donje strane. Tako se može uštedeti i do jedne trećina vremena za peglanje, a veš je uvek savršeno ispeglan.
  Da bi postavljanje i sklanjanje daske išlo lako od ruke, površina za peglanje daske AIR BOARD S Compact napravljena je od lake, posebne plastične pene. Ona čini AIR BOARD S Compact sa težinom od samo 3,5kg lakšom od bilo koje uobičajene daske za peglanje od razvučenog metala.
  Površina za peglanje veličine 110x30cm leži na stabilnim nogama, koje fleksibilno poravnavaju neravne podove. Može da se podesi na visinu od 88 cm i time jednostavno prilagodi za svaku telesnu veličinu. Daska za peglanje opremljena je ojačanim dodatkom za odlaganje pegle. Zbog termoreflektujuće tehnologije ova daska za peglanje posebno je pogodna za korišćenje komercijalnih pegli i pegli na paru. Za upotrebu parnih stanica za peglanje, Leifheit preporučuje daske iz AIR BOARD Express serije.
  180200091
  12.990  RSD 8.990  RSD
  Filteri (0) Close
  Obriši sve
  Filtriraj po
  Filter by attributes
  • Visina
  • Širina
  • Materijal
  • Brend
  • Dužina
  • Boja
  • Tip
  • Težina
  • Zemlja porekla
  • Namena
  • Dezen
  • Dužina žice
  • Površina za peglanje
  • Tip kože
  • Ukupna dužina rebara
  • Broj žica za sušenje
  • Debljina tela
  • Dimenzija drške
  • Dimenzije celog sprata
  • Kapacitet
  • Materija za mop
  • Materijal čekinja
  • Materijal žica
  • Perivost u mašini
  • Uvoznik