Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Produkti sa tagom 'daska za peglanje'

  Load
  Sortiraj
  -15% ONLINE CENA
  Picture of Leifheit daska za peglanje, airboard compact m

  Leifheit daska za peglanje, airboard compact m

  Peglanje nikada nije bilo brže i jednostavnije uz Leifheit daske za peglanje sa AIR BOARD tehologijom za dvostrano peglanje. Model M dimenzija 120x38 cm je idealan za prosečnu porodicu. Znatno lakša od uobičajenih dasaka za peglanje i opremljena jedinstvenom površinom za peglanje. Posebna površina sa termoreflektujućom tehnologijom reflektuje paru i toplotu iz pegle, umesto da ih propušta kroz površinu za peglanje. Na taj način nastaje efekat peglanja sa dve strane. Istovremeno se veš pegla kako sa gornje, tako i sa donje strane. Tako se može uštedeti i do jedne trećine vremena za peglanje. Da bi postavljanje i sklanjanje daske išlo lako od ruke, površina za peglanje daske AIR BOARD M Compact napravljena je od lake, posebne plastične pene. Ona čini AIR BOARD M Compact sa težinom od samo 4,9kg lakšom od bilo koje uobičajene daske za peglanje od razvučenog metala. Površina za peglanje veličine 120x38cm leži na stabilnim nogama, koje fleksibilno poravnavaju neravne podove. Može da se podesi na visinu od 95 cm i time jednostavno prilagodi za svaku telesnu veličinu. Daska za peglanje opremljena je ojačanim dodatkom za odlaganje pegle. Zbog termoreflektujuće tehnologije ova daska za peglanje posebno je pogodna za korišćenje komercijalnih pegli i pegli na paru. Za upotrebu parnih stanica za peglanje, Leifheit preporučuje daske iz AIR BOARD Express serije.

  180200094
  14.990  RSD 12.741,5  RSD
  -15% ONLINE CENA
  Picture of Leifheit daska za peglanje, airboard compact s

  Leifheit daska za peglanje, airboard compact s

  Peglanje nikada nije bilo brže i jednostavnije uz Leifheit daske za peglanje sa AIR BOARD tehologijom za dvostrano peglanje. Model S dimenzija 110x30 cm je idealan za male stanove. Znatno lakša od uobičajenih dasaka za peglanje i opremljena jedinstvenom površinom za peglanje.
  Posebna površina sa termoreflektujućom tehnologijom reflektuje paru i toplotu iz pegle umesto da ih propušta kroz površinu za peglanje. Na taj način nastaje efekat peglanja sa dve strane. Istovremeno se veš pegla kako sa gornje, tako i sa donje strane. Tako se može uštedeti i do jedne trećina vremena za peglanje, a veš je uvek savršeno ispeglan.
  Da bi postavljanje i sklanjanje daske išlo lako od ruke, površina za peglanje daske AIR BOARD S Compact napravljena je od lake, posebne plastične pene. Ona čini AIR BOARD S Compact sa težinom od samo 3,5kg lakšom od bilo koje uobičajene daske za peglanje od razvučenog metala.
  Površina za peglanje veličine 110x30cm leži na stabilnim nogama, koje fleksibilno poravnavaju neravne podove. Može da se podesi na visinu od 88 cm i time jednostavno prilagodi za svaku telesnu veličinu. Daska za peglanje opremljena je ojačanim dodatkom za odlaganje pegle. Zbog termoreflektujuće tehnologije ova daska za peglanje posebno je pogodna za korišćenje komercijalnih pegli i pegli na paru. Za upotrebu parnih stanica za peglanje, Leifheit preporučuje daske iz AIR BOARD Express serije.

  180200091
  12.990  RSD 11.041,5  RSD
  -15% ONLINE CENA
  Picture of Leifheit daska za peglanje, classic m basic plus

  Leifheit daska za peglanje, classic m basic plus

  Leifheit daska za peglanje Classic M Basic Plus Poseduje metalnu policu za odlaganje pegle, ugrađenu utičnicu i držač kabla. Prozračna površina za peglanje od ekspandiranog metala. Fiksna polica koja je obložena silikonskim jastučićima i nudi sigurno mesto za peglu Dokazana udobnost Leifheita osigurava optimalne rezultate peglanja Dimenzije površine za peglanje: 120 x 38 cm Sa fiksnom metalnom policom za odlaganje pegle, integrisanom utičnicom i držačem kabla Pogodno za pegle na paru Visina se može podesiti od 69 do 88 cm, tako da je optimalna radna visina prilagođena leđima

  180200090
  12.990  RSD 11.041,5  RSD
  -15% ONLINE CENA
  Picture of Leifheit daska za peglanje, classic s basic

  Leifheit daska za peglanje, classic s basic

  Leifheit daska za peglanje Classic S Basic Mala i kompaktna daska idealna je za mala domaćinstva. Površina za peglanje izrađena od ekspandiranog metala (vrsta lima izrezana i razvučena kako bi oblikovala pravilnu mrežastu strukturu). Dimenzije površine za peglanje: 110 x 30 cm. Daska zauzima malo prostora kada se sklopi. Fiksni nosač od metala nudi stabilno mesto za odlaganje pegle tokom peglanja. Čvrst osnovni okvir. Podesiva visina do 88 cm omogućava podešavanje savršene visine za svakoga. Boja: bela/šarena.

  180200089
  9.990  RSD 8.491,5  RSD
  -15% ONLINE CENA
  Picture of Leifheit drška teleskopska zglobna, 110-190cm

  Leifheit drška teleskopska zglobna, 110-190cm

  Leifheit velika teleskopska drška 110-190cm sa rotacionim zglobom CLICK sistem - produžena ruka prilikom čišćenja teško dostupnih površina. Jedna drška za različite Leifheit proizvode za čišćenje. Kupite jednu dršku i na nju kombinujte različite čistače bilo za pod, prozor, prašinu ili paučinu - funkcija CLICK sistem Leifheit omogućava jednostavnu i sigurnu montažu raznih proizvoda na istu multifunkcionalnu dršku.

  Jednostavno zamenite glavu za čišćenje i nastavite čišćenje druge površine. Drška poseduje praktičan zglob pomoću kog glava za čišćenje može da se rotira, podesi i fiksira u svakoj potrebnoj poziciji za čišćenje komplikovanih površina. Drška može da se izvuče na radnu dužinu od 110 do 190 cm pa Vam neće trebati merdevine pri čišćenju. Sa neklizajućom glavom i za 360° okretnom rupom za kačenje.
  180200061
  2.190  RSD 1.861,5  RSD
  Picture of Negro biselado brillo 10x20cm zidna pločica

  Negro biselado brillo 10x20cm zidna pločica

  Negro biselado brillo unutrašnja zidna pločica španskog brenda Vilar Albaro.
  Polirana površina pločice crne boje.
  Dimenzije pločice (ŠxD):10x20cm.
  Pakovanje 1m2, 50 pločica u pakovanju.
  060100012
  2.450  RSD