Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori
  Load
  Sortiraj
  Picture of Saintpaulia mix 12/20 Inova

  Saintpaulia mix 12/20 Inova

  Saintpaulia mix 12/20 Inova ili afrička ljubičica, pripada porodici Gesneriaceae i srodna je gloksinijama. Izvorna vrsta je tamnoplava, ima ih svetloljubičastih, crvenih, belih, roza i boje jorgovana, ali i sa dvostrukim cvetovima.
  Biljka sa belim cvetovima koja se retko može nabaviti, kroz vreme menja boju na rubovima. Visoka je oko 10cm, a široka 12-15 cm. Prilično brzo raste.
  Cveta cele godine, najviše leti. Afrička ljubičica je biljka bez mirisa.
  140400149
  599  RSD
  Picture of Anthurium mix

  Anthurium mix

  Anthurium mix jedna je od sve češće gajenih sobnih biljaka, svojim elegantnim izgledom krasi svaki enterijer, daje mu posebnost i unosi dah egzotike tropskih krajeva.
  od 1.790  RSD
  Picture of Spathiphyllum

  Spathiphyllum

  Spathiphyllum 07/28 je višegodišnje, sobno cveće, poreklom iz tropskih kišnih šuma. Spatifilum svojim elegantnim šarmom krasi svaki enterijer. Naziva se i Mesečev cvet, ima otmene bele cvetove nalik kalama koji se elegantno ističu nasuprot tamnozelenim listovima, pa spada u red popularnih dekorativnih biljaka koje oplemenjuju i čine prostor lepšim, lako je za negu i jedna je od vrsta sobnog cveća koje prečišćava vazduh.
  od 790  RSD
  Picture of Rosa mix 13/30

  Rosa mix 13/30

  Rosa mix 13/30 je vrlo lepa, neobična i atraktivna biljka koju možete uzgajati kod kuće ili u svom vrtu. Ovaj atraktivni cvet neverovatne lepote od davnina privlači povećanu pažnju. Malo biljaka može se uporediti s njom po aromi, raznolikosti oblika i boji te obilju i trajanju cvetanja. Bez obzira na vrstu koju ste dobili, briga za ružu biti će ista.
  140400147
  990  RSD
  Picture of Aechmea primera 15/60

  Aechmea primera 15/60

  Biljka koja može da poraste u visinu do 90cm, a u širinu oko 60cm. Listovi su ovalno – eliptični, dugi 40-90cm, a široki 5-6cm, debeli i tvrdi, sitno nazubljenih ivica. Boje su sivo – zelene sa prošaranim poprečnim belim nepravilnim prugama. Blago, elegantno povijeni na dole i rastu u središtu u krug, tako da stvaraju zvezdastu rozetu i levak iz kojeg izlazi oko 30cm visoko cvetno stablo. Cveta najčešće leti, mada ponekad cvetanje može i da izostane.
  Cvet je kao klas i ima ružičaste brakteje (priperci, gornji listovi) iz kojih se razvijaju mali plavi cvetovi, koji vrlo brzo uvenu nakon njihovog nastajanja. Ružičaste brakteje ostaju oko 6 meseci nakon cvetanja. Kada cvetovi uvenu rozeta se suši i propada, ali istovremeno niču dve, ponekad i tri male rozete iz donjeg dela koje zamenjuju uvelu biljku. Imaju slabije razvijen korenov sistem.
  140400698
  2.290  RSD
  Picture of Ciklama zimska

  Ciklama zimska

  Ciklama spada u podgrupu cvetnica i obuhvata oko 18 različitih vrsta.
  Listovi su okrugli, srcasti ili bubrežasti, celi ili nazubljeni, kožasti, na dugim sočnim crvenkastim drškama, u osnovi tamno zelene boje. Na licu lista imaju srebrnasto pepeljaste šare, a naličja su crvenkaste boje koji su veoma dekorativni.
  Cvetovi su pojedinačni, na dugim crvenkastim cvetnim drškama koji se kao i listovi razvijaju direktno iz gomolja.
  140400719
  529  RSD
  Picture of Gardenia jas. 13/25

  Gardenia jas. 13/25

  Prelepih cvetova, očaravajućeg mirisa i jedinstvenosti, omiljen je izazov za uzgajivače. Zahtevna je za uzgoj u uobičajenim uslovima zatvorenog prostora. Uprkos tome, uživanje u pogledu na njene procvale cvetove, gardiniju čine vrednom truda. Širokih, sjajnih zelenih listova i lepih, nežnih belih cvetova. Poreklom iz Azije. U svom prirodnom ekosistemu, gardenija je zimzelen grm ili manje drvo.
  140400700
  1.390  RSD
  Picture of Guzmania mix 12/50

  Guzmania mix 12/50

  Guzmania mix 12/50 je idealna sobna ili kancelarijska biljka. Zahvalna je za uzgoj u zatvorenom jer može da preživi i sa veoma malo svetla i ne smeta joj veštačko svetlo. Ipak, ne prija joj da bude izložena direktnoj sunčevoj svetlosti. Guzmnija biljka može porasti do 60 cm u visinu i širinu.
  140400114
  1.790  RSD
  Picture of Kalanchoe mix 10/20 TGC

  Kalanchoe mix 10/20 TGC

  Kalanchoe je biljka sa malim, belim, crvenim, narandžastim, žutim ili ljubičastim cvetovima koji rastu u buketima. Biljka ima tamnozelene listove i visine 20-25 cm. Kalanhoe cveta tokom cele godine. Cvet ne podnosi hladnoću dobro, ali preferira okruženja sa stalnim temperaturama od 20 i 30 stepeni.
  140400616
  399  RSD
  Picture of Muškatla viseća

  Muškatla viseća

  Viseće muškatle ulepšavaju vaš vrt, terasu, prozor, trem ili dvorište celo leto. Nisu preterano zahtevne što se tiče gajenja. Izložena suncu bujno raste i mnogo cveta (naročito mlađe) od proleća do kasne jeseni.

  Odgovara im redovno, ali umereno zalivanje ( korenov sistem nesme da bude konstantno u vodi). Ovim cvetnicama ne prija orošavanje, jer imaju po listovima dlačice preko kojih dišu.

  Preporučuje se korišćenje vodotopivog djubriva, najviše u fazi razvoja pupoljaka, uz povećanje spoljne temperature, smanjuje se količina djubriva.
  200100025
  539  RSD
  Picture of Muškatla Zonale

  Muškatla Zonale

  Muškatle Zonale ulepšavaju vaš vrt, terasu, prozor, trem ili dvorište celo leto. Nisu preterano zahtevne što se tiče gajenja. Izložena suncu bujno raste i mnogo cveta (naročito mlađe) od proleća do kasne jeseni.

  Odgovara im redovno, ali umereno zalivanje ( korenov sistem nesme da bude konstantno u vodi). Ovim cvetnicama ne prija orošavanje, jer imaju po listovima dlačice preko kojih dišu.

  Preporučuje se korišćenje vodotopivog djubriva, najviše u fazi razvoja pupoljaka, uz povećanje spoljne temperature, smanjuje se količina djubriva.
  200100024
  449  RSD
  Picture of Stephanotis Floribunda 3-4 tros, elegant 12/55

  Stephanotis Floribunda 3-4 tros, elegant 12/55

  Stephanotis Floribunda 3-4 tros, elegant 12/55 ili Madagaskarski jasmin je biljka koja uz adekvatnu negu iznedri predivne cvetove snežne beline i izuzetnog mirisa. U periodu vegetacije i cvetanja (proleće i leto) neophodno je održati kontinuiranu vlažnost.
  140400171
  2.590  RSD
  Viola Cool Wave

  Viola Cool Wave

  Viola Cool Wave, poznata i kao Dan i noć će svojim veselim bojama osvežiti vašu baštu, terasu, žardinjeru ili saksiju. Veliki upadljivi cvetovi i fantastična mešavina boja ulepšavaće vaš prostor od pozne jeseni do proleća. Slobodno cveta i lako se uzgaja. Mogu da prezime, preporučeno malčirajte preko zime da biste obezbedili dodatnu zaštitu, snežni pokrivač im godi.

  Karakteristike za Viola Cool Wave (Dan i noć)

  Izdržljivost: prezimljava na otvorenom
  Mesto sadnje: saksija,bašta
  Položaj : sunce, polusenka
  Vreme cvetanja: septembar, oktobar, novembar, decembar, januar, februar, mart, april, maj
  Vreme sadnje: septembar, oktobar, mart, april
  200100000
  279  RSD
  Viola Endurio

  Viola Endurio

  Viola Endurio, poznata i kao Dan i noć će svojim bojama osvežiti vašu baštu, terasu, žardinjeru ili saksiju. Upadljivi cvetovi i fantastična mešavina boja ulepšavaće vaš prostor od pozne jeseni do proleća. Slobodno cveta i lako se uzgaja. Mogu da prezime, preporučeno malčirajte preko zime da biste obezbedili dodatnu zaštitu, snežni pokrivač im godi.

  Karakteristike za Viola Endurio (Dan i noć)

  Izdržljivost: prezimljava na otvorenom
  Mesto sadnje: saksija, bašta
  Položaj : sunce, polusenka
  Vreme cvetanja: septembar, oktobar, novembar, decembar, januar, februar, mart, april, maj
  Vreme sadnje: septembar, oktobar, mart, april
  200100001
  279  RSD
  Picture of Božićna zvezda

  Božićna zvezda

  - Božićna zvezda
  140400720
  549  RSD
  Filtriraj po
  Filter by attributes
  • Brend