Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Program lojalnosti

  DOBRO DOŠAO U LOYALTY KLUB

  Bilo da su ti naši artikli potrebni za posao ili omiljeni hobi, u CRAFTERU su i cene baš po tvojoj meri.
  Popuni pristupnicu u svom korisničkom nalogu na crafter.rs ili na Info pultu u CRAFTER objektu i izaberi program koji će na najbolji način podržati tvoj rast.

  Postani član CRAFTER loyalty kluba i ponosni vlasnik Craftice!

  Učlanjenjem u naš loyalty klub, svakog meseca za tebe su naši proizvodi dostupni po povoljnijoj ceni.

  Artikli sa zelenom oznakom imaju loyalty cene. Samo ako si vlasnik Craftice, uloguj se na sajt, dodaj artikal u korpu i videćeš sjajne popuste koje smo samo za tebe pripremili.

  Pored njih, svoj loyalty Craftica popust možeš ostvariti na sve ostale proizvode iz našeg asortimana. Izuzetak su proizvodi sa konačnom cenom, na koje nije moguće ostvariti popust.

  Ostvari pravo na veće popuste!

  Dva su načina kako možeš promeniti svoj status u našem loyalty programu i na taj način ostvariti pravo na veće popuste:

  • Možeš krenuti lagano i pratiti svoj ritam. Kada ostvariš određenu visinu prometa kvalifikuješ se za naredni nivo programa i veće popuste. Sve što treba da uradiš je da prilikom svake kupovine u CRAFTER objektu pokažeš na kasi svoju Crafticu odnosno uneseš broj svoje Craftice pri kupovini online ovde na našem eshopu. Evidentiraćemo sve tvoje kupovine i sabirati iznose.
  • Možda je pred tobom veliki posao ili projekat renoviranja? Želiš da odmah ostvariš veći popust. Dovoljno je da uplatiš članarinu za željeni program i automatski ostvariš pravo na popust iz odabranog programa.

   

  RASTI SVOJIM TEMPOM

   

  Pratimo tvoj rast u kontinuitetu. Obračun za prelazak u viši nivo vrši se prvog dana u mesecu. Ako posao ide dobro, ili se zagreješ za novi hobi, pa zbir tvojih kupovina pređe u naredni nivo, automatski menjaš status i stičeš pravo na veći popust.

  Tvoj aktuelni status u našem loyalty programu garantovan je narednih godinu dana kada ćemo praviti presek za period od prethodnih 12 meseci.

  Naravno, svesni smo da se nekad može desiti da naiđe period smanjenog obima posla. Sa Crafticom nikad nisi sam, tako da ćeš i dalje imati pogodnosti i popuste (iz nižeg nivoa) da lakše ponovo staneš na noge. Čim ostvariš promet potreban za prelazak na viši nivo programa, omogućićemo ti još veće popuste.

   

  Loyalty program

  Promet u 12 meseci (sa PDV)

  Pogodnosti

  Članarina

  CRAFTICA Basic

  100.000 - 450.000

  5%

  2.000

  CRAFTICA Silver

  450.000 - 900.000

  7%

  10.000

  CRAFTICA Gold

  preko 900.000

  10%

  20.000

   

  HAJDE DA RASTEMO ZAJEDNO!

  Naš loyalty program je namenjen fizičkim licima. Pravna lica u CRAFTERU čekaju druge pogodnosti.

  Svakom članu kluba može se izdati najviše 5 kartica.

  Ako si profesionalni kupac za tebe smo kreirali poseban program po meri tvog biznisa. Za više informacija i dodatna objašnjenja u vezi sa programom za nagrađivanje vernosti potrošača obrati se kolegama na info pultu ili nas kontaktiraj putem telefona 011/422-0469 ili mejla info@crafter.rs.

  Ako imaš bilo kakvo pitanje rado ćemo ti pomoći.

  Vidimo se uskoro!