Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Cipele

  Load
  View as Mreža Lista
  Sortiraj
  Picture of Wurth MIA S1P duboke radne cipele

  Wurth MIA S1P duboke radne cipele

  Kožna cipela MIA S1P ima poliuretanski đon koji je otporan na habanje, otporan je na ulja, naftu i klizanje, sa šok apsorberom u predelu pete. Čelična kapa i međuđon zaštitiće vas od povreda. Postavljene su materijalom koji omogućava lakše disanje kože. Uložak je anatomski i može se vaditi i menjati.

  4.790  RSD
  Picture of Wurth MIA S1P plitka radna cipela

  Wurth MIA S1P plitka radna cipela

  Kožna cipela MIA S1P ima poliuretanski đon koji je otporan na habanje, otporan je na ulja, naftu i klizanje, sa šok apsorberom u predelu pete. Čelična kapa i međuđon zaštitiće vas od povreda. Postavljene su materijalom koji omogućava lakše disanje kože. Uložak je anatomski i može se vaditi i menjati.

  4.690  RSD
  Picture of Aimont Invader S1P plitke bezbednosne cipele

  Aimont Invader S1P plitke bezbednosne cipele

  Zaštitna cipela Invader S1P napravljena od antilop kože ima zaštitnu kapu I međuđon koji vas štite od raznih povreda. Postavljene su materijalom koji je antiabrazivan I antigljivičan. Poliuretanski đon otporan je na habanje, ulja, naftu i ima šok apsorber u predelu pete. Uložak VENTO PLUS je anatomski, antigljivični i antistatički.

  9.490  RSD
  Picture of Wurth cipela bezbednosna Zoro S1P plitka

  Wurth cipela bezbednosna Zoro S1P plitka

  Zaštitna cipela Zoro S1P izrađena od prevrnute kože i najlona poseduje kevlarski međuđon i kompozitnu kapu koja će vas štititi od mehaničkih povreda i proboja stranih tela. Unutrašnja postava omogućava koži da diše. Poliuretanski đon je otporan na dejstva ulja i abraziju poseduje šok apsorber u predelu pete. Zamenljivi antistatički uložak anatomski je dizajniran tako da pruža maksimalnu udobnost.
  6.390  RSD
  Picture of Aimont cipela bezbednosna Oxygen S1P plitka

  Aimont cipela bezbednosna Oxygen S1P plitka

  Zaštitna cipela Oxygen S1P napravljena od antilop kože ima zaštitnu kapu I međuđon koji vas štite od raznih povreda. Postavljene su materijalom koji je antiabrazivan I antigljivičan. E-TPU đon otporan je na habanje, ulja, naftu i ima šok apsorber u predelu pete. Uložak COMFORT PLUS je anatomski, antigljivični i antistatički.
  12.990  RSD
  Picture of Wurth cipela radna Mars S3 duboka

  Wurth cipela radna Mars S3 duboka

  Zaštitne cipele Mars S3 napravljene od braon NABUK kože ima kompozitnu zaštitnu kapu i kevlarski međuđon. Protiv klizni poliueratanski đon otporan je na habanje, ulja i naftu sa šok apsorberom u predelu pete. Anatomski uložak mođe se vaditi i menjati.
  7.990  RSD
  Picture of Wurth cipela radna Uran O1 duboka

  Wurth cipela radna Uran O1 duboka

  Radna cipela Uran O1 napravljena od crne kože ima unutrašnju postavu od komfornog i mekanog tekstila. Kožna kragna daje dodatnu udobnost zadnjem delu noge. Poliuretanski đon otporan je na dejstva ulja i poseduje šok apsorber u predelu pete.
  3.490  RSD
  Picture of Wurth cipela radna Uran O1 plitka

  Wurth cipela radna Uran O1 plitka

  Radna cipela Uran O1 napravljena od crne kože ima unutrašnju postavu od komfornog i mekanog tekstila. Kožna kragna daje dodatnu udobnost zadnjem delu noge. Poliuretanski đon otporan je na dejstva ulja i poseduje šok apsorber u predelu pete.
  3.390  RSD
  Picture of Aimont cipela bezbednosna Avangard S3 esd plitka

  Aimont cipela bezbednosna Avangard S3 esd plitka

  Zaštitna vodoodbojna plitka cipela marke Aimont je napravljena od specijalnog PUTEK materijala veoma prozračnog i otpornog na habanje. Postavljene Over dry materijalom koji je antiabrazivan, sa antigljivičnim svojstvima mekan i prozračan. Zaštitna kapa ALU LITE - aluminijumska sa membranom koja diše. Kompozitni međuđon na bazi keramike i aramida, fleksibilan i lagan. Đon izrađen je od meke E-TPU infinergy pene udoban za nošenje i u dužem vremenskom periodu, otporan na habanje na ulja i naftu, ima shok apsorber energije u oblasti pete i odlična protivklizna svojstva. Dvoslojni poliuretanski đon. Uložak Comfort plus je anatomski, antigljivični i antistatički.
  10.990  RSD
  Picture of Aimont cipela bezbednosna Havoc S3 plitka

  Aimont cipela bezbednosna Havoc S3 plitka

  Zaštitna cipela Havoc S3 napravljena od specijalnog PUTEK ima zaštitnu kapu I međuđon koji vas štite od raznih povreda. Postavljene su materijalom koji je antiabrazivan I antigljivičan. Poliuretanski đon otporan je na habanje, ulja, naftu i ima šok apsorber u predelu pete. Uložak VENTO PLUS je anatomski, antigljivični i antistatički.
  9.990  RSD
  Picture of Alba cipela radna bruno plitka

  Alba cipela radna bruno plitka

  Lagana cipela pogodna za svakodnevno nošenje sa PU đonom otpornim na klizanje. Uložak je napravljen od memorijske pene što dovodi do maksimalnog komforta tokom nošnje.
  5.490  RSD
  Picture of Bicap Flamingo S3 bezbednosna cipela

  Bicap Flamingo S3 bezbednosna cipela

  - Flamingo duboke radne cipele S3 nivoa zaštite
  - Vodootporne, napravljene od kože i tekstila, sa kompozitnom kapom i kevlarskim međuđonom
  - Protivklizni dvoslojni đon (PU/PU)
  - Đon otporan na ulja i antistatik
  - Šok apsorber energije u predelu pete
  - Paropropusna postava
  - Anatomski izmenljivi uložak
  8.490  RSD
  Picture of Wurth cipela bezbednosna Intruder S3 duboka

  Wurth cipela bezbednosna Intruder S3 duboka

  Zaštitna cipela Intruder S3 ima kompozitnu kapu i kevlarski međuđon koji će vas zaštititi od raznih povreda. Poliuretanski đon otporan je na habanje. Uložak napravljen od memorijske pene pruža maksimalnu udobnost.
  8.490  RSD
  Picture of Wurth cipela bezbednosna Monza S1P duboka

  Wurth cipela bezbednosna Monza S1P duboka

  Zaštitna cipela Monza S1P napravljena je od antilop kože i najlona sa reflektujućim trakama na peti. Čelična kapa će vas zaštitit od mehaničkih povreda a čelični međuđon od proboja stranih tela. Poliuretanski đon je otporan na dejstva ulja i protivklizni je. Zamenljivi antistatički uložak anatomski je dizajniran tako da pruža maksimalnu udobnost.
  5.690  RSD
  Picture of Wurth cipela bezbednosna Monza S1P plitka

  Wurth cipela bezbednosna Monza S1P plitka

  Zaštitna cipela Monza S1P napravljena je od antilop kože i najlona sa reflektujućim trakama na peti. Čelična kapa će vas zaštitit od mehaničkih povreda a čelični međuđon od proboja stranih tela. Poliuretanski đon je otporan na dejstva ulja i protiv klizni je. Zamenljivi antistatički uložak anatomski je dizajniran tako da pruža maksimalnu udobnost
  5.490  RSD
  Filteri (0) Close
  Obriši sve
  Filtriraj po
  Filter by attributes
  • Brend
  • Dodatne osobine
  • Dodatne osobine
  • Đon
  • Gornji Deo Cipele
  • Kapa
  • Međuđon
  • Standard rukavice
  • Stepen Zaštite
  • Uložak
  • Uvoznik
  • Vodoodbojnost