Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Četke za WC šolju

  Load
  Sortiraj
  Picture of AWD Rezervna glava za WC četku PVC

  AWD Rezervna glava za WC četku PVC

  Higijena je važna, a nigde više nego oko toaleta. Zato je preporučljivo redovno menjati četku, ili makar njenu glavu, sa kojom održavate čistoću. Rezervna glava za toalet četku je univerzalna i uklopiće se u većinu galanterijskih setova koje možete imati u vašem kupatilu.

  070700249
  389  RSD
  Picture of AWD Rezervna WC četka sa drškom inox/PVC

  AWD Rezervna WC četka sa drškom inox/PVC

  Četka za WC, bez stalka, brenda AWD Interior. Izrađena sa vrhom od PVC plastike u beloj boji i sa drškom jednostavnog dizajna, napravljenom od nerđajućeg čelika. Četka se može prati klasičnim sredstvima za sanitarije. Ukupna dužina četke iznosi 36cm, a prečnik četke 8cm.

  070700250
  610  RSD
  Picture of AWD Stalak za toalet papir sa wc četkom hrom

  AWD Stalak za toalet papir sa wc četkom hrom

  Predstavlja praktičnu kombinaciju držača za toalet papir i stalka sa WC četkom. Napravljen je od kvalitetnog hromiranog čelika, otpornog na vlagu. Napravljena je sa poklopcem na dršci, koji drži četku iznad dna posude, kako bi se izbeglo ležanje četke u nakupljenoj vodi. Takođe, poklopac doprinosi osećaju čistoće u kupatilu, jer sakriva četku od pogleda. Izrađen je sa štitnikom, koji sprečava prljanje papira u stalku. Modernog dizajna, napravljen u boji metala visokog sjaja.

  070700332
  3.690  RSD
  Picture of AWD WC četka Hebe PVC

  AWD WC četka Hebe PVC

  Napravljena od PVC predstavlja set kupatilske galanterije koji je ujedno i moderan, a sa druge strane izuzetno jednostavan za održavanje. Moderna kremkasta boja se sjajno uklapa u dizajn i u boje ostalih kupatilskih artikala pravog modernog kupatila.
  070700289
  2.450  RSD
  Picture of AWD WC četka Isana keramika

  AWD WC četka Isana keramika

  Uz kolekciju „Isana“ vaše kupatilo dobija nove elemente–prirodnost i dugotrajnost. Ostali dodaci iz kolekcije „Isana“ su dostupni odvojeno: dozator za sapun, čaša za četkice, tacna za sapun.
  070700306
  2.290  RSD
  Picture of AWD WC četka Lorenzo porcelan

  AWD WC četka Lorenzo porcelan

  Napravljena od porcelana sjajno će se uklopiti u vaše kupatilo. Izuzetno se lako održava. Uklopljena sa ostalim artiklima iz fanatastičnog seta kupatilske galanterije Valentino u beloj boji, postaće sjajan ukras Vašeg kupatila.
  070700301
  2.690  RSD
  Picture of AWD WC četka Milos keramika

  AWD WC četka Milos keramika

  Kolekcija „Milos“ poljskog brenda AWD Interior je idealan način da u vaše kupatilo unesete dozu rustične estetike. Ostali dodaci iz kolekcije „Milos“ su dostupni odvojeno: čaša, dozer, tacna.

  070700254
  2.290  RSD
  Picture of AWD Wc četka Raffia siva kamen

  AWD Wc četka Raffia siva kamen

  Praktičan i elegantan komad, koji se sastoji od četke i postolja. Napravljena je od plastike sa hromiranom drškom. Posuda iz seta je napravljena od keramike u sivoj boji. Set izgleda vrlo dekorativno zahvaljujući šari koju čini niz ukrštenih linija u svetlijoj sivoj boji. Dimenzije seta iznose 34,2x9,5x9,5cm.

  070700324
  1.690  RSD
  Picture of AWD Wc četka Rayon PVC plus bambus

  AWD Wc četka Rayon PVC plus bambus

  Zanimljivo dizajniran, istovremeno dekorativan i praktičan komad kupatilske galanterije. Napravljena je od plastike, osim drške koja je od bambusa. Četka se može održavati klasičnom hemijom za sanitarije. Boja je crna, drška četke je prirodne boje drveta bambusa), dok je posuda mat sive boje, sa vertikalnim urezima.
  070700328
  1.550  RSD
  Picture of AWD Wc četka Rea bež PVC

  AWD Wc četka Rea bež PVC

  Tacna za sapun deo je fantastičnog Rea seta kupatilske galanterije. Napravljena od PVC materijala u prelepoj bež boji sjajno će se uklopiti u vaše kupatilo. Izuzetno se lako održava.
  070700285
  2.100  RSD
  Picture of AWD WC četka Solei PVC

  AWD WC četka Solei PVC

  Četka sa posudom modernog, minimalističkog dizajna. Napravljena je od PVC plastike, dimenzija 39x9,5x9,5cm. Zahvaljujući materijalu izrade, set je lagan i jednostavno se održava. Drška WC četke je jednostavnog dizajna, boje metala. Spoljna ivica stalka je napravljena sa vertikalnim linijama, koje mu dodaju dekorativnost i istovremeno olakšavaju držanje posude.
  070700316
  1.350  RSD
  Picture of AWD WC četka Zen PVC

  AWD WC četka Zen PVC

  Četka za toalet sa minimalistički dizajniranom posudom, koja će se sa lakoćom uklopiti u svaki prostor. Dimenzija 38,5x10x10cm. Materijal izrade je čini jednostavnom za održavanje i laganom za premeštanje. Posuda je napravljena u beloj boji, sa vertikalnim linijama koje izgledaju dekorativno. Tekstura ujedno otežava klizanje posude u rukama. Izrađena je od plastike, sa hromiranom drškom.
  070700312
  1.350  RSD
  Picture of Conart WC četka sa zidnim nosačem, CUBE

  Conart WC četka sa zidnim nosačem, CUBE

  WC četka sa zidnim nosačem i posudom u mat staklu. Posuda se pomera, stoga može lako da se čisti. Montira se na zid. Držač je hromiran.

  070700452
  1.390  RSD
  Picture of Metaform Wc četka Afra siva PVC

  Metaform Wc četka Afra siva PVC

  Set koji čine četka za toalet sa postoljem. Karakterišu ga zaobljene linije posude i blago zakrivljene linije drške, kao i površina sa realističnom teksturom peska. Vedra boja seta daje prostoru svežinu i toplinu. Izrađena je od PVC-a, sa hromiranom drškom, sa poklopcem koji skriva četku od pogleda kada se ne koristi, dodajući čistom i urednom izgledu prostorije.
  070700361
  3.690  RSD
  Picture of Metaform Wc četka Gilda bela porcelan

  Metaform Wc četka Gilda bela porcelan

  Elegantan komad, iz kolekcije koju je dizajnirao Karlo Martino. Kolekciju karakterišu zaobljene linije, kao i upotreba klasičnog materijala, koji unosi osećaj raskoši u prostor. Izrađena je od belog porcelana, sa hromiranom drškom. Na drški četke je postavljen poklopac, koji skriva četku kada se ne koristi, zbog čega prostor izgleda čistije i urednije. Prečnik seta je 14,5cm, a visina 40cm.
  070700357
  2.790  RSD
  Picture of Metaform Wc četka Maya bela keramika

  Metaform Wc četka Maya bela keramika

  Dokazuje da i vrlo jednostavan dizajn može izgledati elegantno. Čisto belo postolje je na sredini napravljeno sa blagim suženjem, koje je naglašeno bronzanom bojom, od keramike je, sa plastičnim vrhom i hromiranom drškom, jednostavnog, ravnog oblika.
  070700375
  2.490  RSD
  Picture of Oceania WC četka sa zidnim nosačem, Argento

  Oceania WC četka sa zidnim nosačem, Argento

  WC četka. Jednostavna za korišćenje. Nosač napravljen od prohroma, izuzetno kvalitetan. Laka montaža.

  070700009
  1.250  RSD
  Picture of Ridder WC četka Belly bela keramika

  Ridder WC četka Belly bela keramika

  WC četka u belly dizajnu. Očistite vašu WC šolju da sija. WC četka modernog je dizajna uklapa se u sva kupatila. Bele je boje.
  070700162
  1.790  RSD
  Picture of Ridder WC četka Belly zelena keramika

  Ridder WC četka Belly zelena keramika

  WC četka u Belly dizajnu. Očistite vašu WC šolju da sija. WC četka modernog je dizajna uklapa se u sva kupatila. Zelene je boje.
  070700163
  1.790  RSD
  Picture of Ridder WC četka Brick bež poliresin

  Ridder WC četka Brick bež poliresin

  Deo je kolecije Brick koji dodaje osećaj raskoši kupatilu. Izrađena je od polirezina postojanih boja. Dimenzije četke sa posudom iznose 38,5x9,5x9,5cm. Napravljena u obliku bloka u nekoliko nijansi bež boje. Drška četke je izrađena u boji metala, sa gumenim poklopcem koji krije četku od pogleda. Glava četke se može menjati, čime se produžava trajanje seta.
  070700195
  3.100  RSD
  Picture of Ridder WC četka Brick bronzana polirezin

  Ridder WC četka Brick bronzana polirezin

  Deo je kolecije Brick koji dodaje osećaj raskoši kupatilu. Izrađena je od polirezina postojanih boja. Dimenzije četke sa posudom iznose 38,5x9,5x9,5cm. Napravljena u obliku bloka u nekoliko nijansi boje bronze. Drška četke je izrađena u boji metala, sa gumenim poklopcem koji krije četku od pogleda. Glava četke se može menjati, čime se produžava trajanje seta.
  070700196
  3.100  RSD
  Picture of Ridder WC četka Brick siva poliresin

  Ridder WC četka Brick siva poliresin

  Deo je kolecije Brick koji dodaje osećaj raskoši kupatilu. Izrađena je od polirezina postojanih boja. Dimenzije četke sa posudom iznose 38,5x9,5x9,5cm. Napravljena u obliku bloka u nekoliko nijansi sive boje. Drška četke je izrađena u boji metala, sa gumenim poklopcem koji krije četku od pogleda. Glava četke se može menjati.
  070700194
  2.990  RSD
  Picture of Ridder WC četka Disco crvena akril

  Ridder WC četka Disco crvena akril

  WC četka u modernom Disco dizajnu. Očistite vašu WC šolju da sija. WC četka Disco, modernog je dizajna uklapa se u sva kupatila. Crvene je boje.

  070700148
  2.190  RSD
  Picture of Ridder WC četka London inox

  Ridder WC četka London inox

  WC četka London, napravljena je od Inox materijala, UV postojane boje. Veliki izbor različitih boja i dizajna garantuje ponešto za svakoga. Čistiti standardnim sredstvima za čišćenje.

  070700159
  2.990  RSD
  Picture of Ridder WC četka Lucida gold keramika

  Ridder WC četka Lucida gold keramika

  WC četka za čišćenje toaleta. Kvalitetni materijali i UV postojane boje osiguravaju dugotrajnost proizvoda, koje možete čistiti standardnim sredstvima za čišćenje i dezinficijensima. Zlatne je boje.
  070700175
  2.390  RSD
  Picture of Ridder WC četka Safari bela poliresin

  Ridder WC četka Safari bela poliresin

  Dekorativan i funcionalan komad za kupatilo, napravljen od polirezina. Zahvaljujući materijalu izrade, posuda je dugotrajna i postojanih boja, a polirezin se smatra i ekološki prihvatljivim rešenjem. Dimenzije posude sa četkom iznose 12,5x12,5x37cm. Napravljena u beloj boji, sa donjom polovinom prekrivenom šarom koja asocira na pletene posude od pruća. Četka je napravljena od plastike, sa zamenjivom glavom i hromiranom drškom sa poklopcem.
  070700179
  2.390  RSD
  Picture of Ridder WC četka wood PVC

  Ridder WC četka wood PVC

  Deo seta Wood, inspirisanog prirodom. Posuda četke je blago nepravilnog oblika, teksture koja asocira na rezbareno drvo. Napravljena je od PVC plastike, otporne na UV zrake. Četka je izrađena sa hromiranom drškom sa poklopcem crne boje napravljenim od gume. Glava četke se može menjati. Dimenzije wc četke sa posudom iznose 11,2x11,1x36,5cm.
  070700131
  2.890  RSD
  Picture of Ridder WC četke Belly srebrna keramika

  Ridder WC četke Belly srebrna keramika

  WC četka u belly dizajnu. Očistite vašu WC šolju da sija. WC četka modernog je dizajna uklapa se u sva kupatila. Srebrne je boje.

  070700161
  2.100  RSD

  Četke za wc šolju - neophodan alat za održavanje higijene

  Četke za WC šolju su neophodan alat u svakom kupatilu, ključan za održavanje higijene i čistoće. U Crafteru nudimo raznovrsne četke koje ne samo da služe svrsi, već mogu doprineti i estetici vašeg kupatila. Ovaj tekst će vam pružiti uvid u izbor prave četke za WC šolju.

  Četke su dizajnirane za efikasno čišćenje wc šolja, što je ključno za održavanje higijene u kupatilu. Pored toga, moderni dizajn četki može dodatno ulepšati izgled kupatila.

  Tipovi četki za wc šolju

  Četke sa držačem: olakšavaju skladištenje i održavanje čistoće.

  Četke od nerđajućeg čelika: nude dugotrajnost i moderni izgled.

  Ekološke četke: izrađene od održivih materijala kao što je drvo su idealne za ekološki svesne korisnike.

  U Crafteru možete pronaći četke izrađene od različitih materijala, uključujući plastiku, nerđajući čelik i eko-friendly materijale. Dizajn varira od klasičnih do modernih stilova, prilagođavajući se različitim estetskim preferencijama.

  Montaža četki za WC šolju nije potrebna, ali je važno redovno održavanje i čišćenje kako bi se osigurala higijena. Većina četki lako se čisti i održava.

  Četka za WC šolju je ključan element u održavanju higijene vašeg kupatila. Bilo da tražite standardne, moderne ili ekološke opcije, u Crafteru ćete pronaći širok asortiman četki koji će zadovoljiti vaše potrebe. Posetite nas i odaberite četku koja će vam pomoći da održite čistoću i higijenu u vašem kupatilu.

  Filteri (0) Close
  Obriši sve
  Filtriraj po
  Filter by attributes
  • Materijal
  • Dimenzije
  • Zemlja porekla
  • Namena
  • Način montiranja
  • Boja
  • Brend
  • Broj komada u pakovanju
  • Otpornost na UV zrake
  • Otpornost na vlagu
  • Tip