Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori
  Load
  Sortiraj
  -49%
  Picture of Lav čaše za vino 340ml Empire 6-1

  Lav čaše za vino 340ml Empire 6-1

  - Lav čaše za vino 340ml Empire 6-1

  180101502
  1.190  RSD 599  RSD
  Picture of Bormioli Rocco set za viski Selecta 7/1

  Bormioli Rocco set za viski Selecta 7/1

  Ovaj set deo je kolekcije Selecta, stvorene da prateći degustaciju viskija sa stilom: svi njegovi predmeti ističu se vintage dizajnom ukrašenim elegantnim ukrasima.

  Set od 6 komada Selecta Rocks kombinuje moderan uzorak zvezdanih rasa sa prepoznatljivim rezanjem i klasičnim oblicima. Idealan je poklon za svečane prilike ili za opremanje šanka.

  Proizvod je siguran za pranje u mašini za pranje posuđa.
  180100412
  2.490  RSD
  Picture of Banquet čaše set za Craft pivo 4/1

  Banquet čaše set za Craft pivo 4/1

  Set Banquet čaša za craft pivo napravljene od kaljenog kristalnog stakla koje je veoma izdržljivo i dugotrajno. Mogu se prati u mašini za sudove. Praktične i lagane i lagane čaše zapremine 370 ml.

  Banquet je poznati brend proizvoda za domaćinstvo, koji nudi širok asortiman proizvoda za pripremu i posluživanje hrane i pića.

  Visina: 67 mm
  Zapremina: 370 ml
  Materijal: kaljeno kristalno staklo
  Set sadrži 4 čaše

  180101498
  1.590  RSD
  Picture of Alexander čaša za vodu 0,32l

  Alexander čaša za vodu 0,32l

  - Staklena čaša za vodu za sve prilike, modernog dizajna
  - Namenjena je za konzumiranje vode i sokova ali i drugih pića
  - Kapacitet: 0,32l

  180101318
  179  RSD
  Picture of Banquet čaše za crno vino 430ml Leona 6/1

  Banquet čaše za crno vino 430ml Leona 6/1

  BOHEMIA LEONA set kristalnih čaša za vino 430 ml 6/1 je proizvod renomirane Češke firme BANQUET visokog kvaliteta i dizajna.
  Visokokvalitetne kristalne čaše za crno i crveno vino.
  Posvećena je posebna pažnja gornjoj ivici očvrsnutom termičkom metodom kojom se osigurava dugu i sigurnu primenu proizvoda.
  Precizno laserski presečena gornja ivica ujedno i specijalni dizajn.
  Perivo u mašini za pranje sudova.
  Ekskluzivno pakovanje za poklon.

  Set od 6 kristalnih čaša prelepog dizajna.
  180101492
  1.890  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša kristalna Grappa 3/1

  Bormioli Rocco čaša kristalna Grappa 3/1

  Bormioli Rocco čaša kristalna Grappa 3/1, ova čaša za rakiju sa stopom je deo kolekcije Restoran, koja uključuje artikulisanu paletu proizvoda izričito dizajniranih da služe različite vrste pića i vina, kako bi poboljšali njihov izgled, arome i organoleptičke karakteristike. Ova čaša, koja ima kapacitet od 8,5cl ima klasičan oblik "Tulipana", idealna je za posluživanje rakije i alkoholnih pića. Veoma ujednačen i lineran obod postiže se upotrebom laserskog zraka (sečenje oboda). Ova tehnologija poboljšava kvalitet proizvoda, posebno dizajniranih da zadovolje potrebe profesionalaca i visokokvalitetne degustacije vina. Proizvod siguran za pranje u mašini za pranje posuđa.
  180100391
  1.890  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša luna D.O.F. 3/1

  Bormioli Rocco čaša luna D.O.F. 3/1

  Ulepšajte druženje sa prijateljima ili porodicom sa ovim kvalitetnim čašama za vodu. Staklena čaša za vodu Bormioli Rocco čaša Luna D.O.F. 3/1 zapremine 0,34l.
  180100390
  1.190  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za liker Sorgente liquore 3/1

  Bormioli Rocco čaša za liker Sorgente liquore 3/1

  Bormioli Rocco čaša za liker Sorgente Siquore 3/1, ove čaše su deo kolekcije Sorgente: ovaj asortiman nudi žlebove prilagođene prstima koji čaši daju osećaj pokreta kao i lako držanje. Ovaj model, koji ima kapacitet od 0,07l, dizajniran je za uslugu likera, grenčine i rakije. Proizvod koji se može prati u mašini za pranje posuđa.
  180100380
  1.190  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za martini Ypsilon 2/1

  Bormioli Rocco čaša za martini Ypsilon 2/1

  Karakteriše se ekskluzivnim i nepogrešivim dizajnom i tankom, elegantnom i ispruženom stabljikom, Ipsilon paleta valorizuje svako piće i svaku priliku. Zahvaljujući širokom asortimanu čaša za koktele i visokoj stabilnosti baze, ovi predmeti su savršeno rešenje za barmene. Stablo ovog stakla, proizvedeno u jednom komadu sa čašom, zagreva se obrađeno i podvrgava određenoj vuči. Naročito svetle i svetlucave, čaše Bormioli Rocco sa ispruženom stabljikom su apsolutno elegantne i praktične, idealne za svakodnevnu upotrebu. Ovaj model staklene čaše konusnog oblika savršen je za uslugu Martini koktela. Zapremina: 24,5cl.
  180100386
  1.590  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za pivo Executive 3/1

  Bormioli Rocco čaša za pivo Executive 3/1

  Bormioli Rocco čaša za pivo Executive 3/1 zapremine 0,3l je elegantnog izgleda i svetski poznatog kvaliteta. Uživajte u svom hladnom pivu sa posebnom čašom za pivo. Ulepšajte druženje sa prijateljima ili porodicom sa ovim kvalitetnim čašama za pivo. Pivo je jedno od najstarijih i najčešće konzumiranih alkoholnih pića na svetu i treće najpopularnije piće posle vode i čaja. Šta god da voliš da piješ, imamo čašu za tebe u raznoraznim veličinama i stilovima. Od doručka do večernje zabave, napravi lepšu atmosferu za svaku priliku.
  180100350
  999  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za pivo Harmonia Birra 3/1

  Bormioli Rocco čaša za pivo Harmonia Birra 3/1

  Bormioli Rocco čaša za pivo Harmonia Birra 3/1 zapremine 0,38l je elegantnog izgleda i svetski poznatog kvaliteta.
  Uživajte u svom hladnom pivu sa posebnom čašom za pivo.
  Ulepšajte druženje sa prijateljima ili porodicom sa ovim kvalitetnim čašama za pivo.
  Pivo je jedno od najstarijih i najčešće konzumiranih alkoholnih pića na svetu i treće najpopularnije piće posle vode i čaja.
  Šta god da voliš da piješ, imamo čašu za tebe u raznoraznim veličinama i stilovima.
  Od doručka do večernje zabave, napravi lepšu atmosferu za svaku priliku.
  180100346
  1.290  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za pivo Stern 2/1

  Bormioli Rocco čaša za pivo Stern 2/1

  Bormioli Rocco čaša za pivo Stern 2/1 zapremine 0,4l je elegantnog izgleda i svetski poznatog kvaliteta. Uživajte u svom hladnom pivu sa posebnom čašom za pivo. Ulepšajte druženje sa prijateljima ili porodicom sa ovim kvalitetnim čašama za pivo. Pivo je jedno od najstarijih i najčešće konzumiranih alkoholnih pića na svetu i treće najpopularnije piće posle vode i čaja. Šta god da voliš da piješ, imamo čašu za tebe u raznoraznim veličinama i stilovima. Od doručka do večernje zabave, napravi lepšu atmosferu za svaku priliku.
  180100353
  1.390  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za pivo Willy 1/1

  Bormioli Rocco čaša za pivo Willy 1/1

  Bormioli Rocco čaša za pivo Willy 1/1 zapremine 0,4l je elegantnog izgleda i svetski poznatog kvaliteta. Uživajte u svom hladnom pivu sa posebnom čašom za pivo. Ulepšajte druženje sa prijateljima ili porodicom sa ovim kvalitetnim čašama za pivo. Pivo je jedno od najstarijih i najčešće konzumiranih alkoholnih pića na svetu i treće najpopularnije piće posle vode i čaja. Šta god da voliš da piješ, imamo čašu za tebe u raznoraznim veličinama i stilovima. Od doručka do večernje zabave, napravi lepšu atmosferu za svaku priliku.
  180100355
  229  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za sladoled Acapulco 1/1

  Bormioli Rocco čaša za sladoled Acapulco 1/1

  Bormioli Rocco čaša za sladoled Acapulco 1/1 zapremine 0,30l za posluživanje sladoleda je modernog elegantnog dizajna. Čaše za sladoled u našoj ponudi su prikladne za sve prilike i svakodnevnu upotrebu. Dobro leže u ruci, pojačavaju aromu i ukus svakog sladoleda koji služite u njima. Daju posebnu, ličnu notu. Izaberite otmene kvalitetne staklene čaše, za sve vrste sladoleda i drugih ledenih poslastica.
  180100341
  699  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za sladoled Alaska 1/1

  Bormioli Rocco čaša za sladoled Alaska 1/1

  Bormioli Rocco čaša za sladoled Alaska 1/1 zapremine 0,26l za posluživanje sladoleda je modernog elegantnog dizajna. Čaše za sladoled u našoj ponudi su prikladne za sve prilike i svakodnevnu upotrebu. Dobro leže u ruci, pojačavaju aromu i ukus svakog sladoleda koji služite u njima. Daju posebnu, ličnu notu. Izaberite otmene kvalitetne staklene čaše, za sve vrste sladoleda i drugih ledenih poslastica.
  180100339
  349  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za sladoled Fortuna

  Bormioli Rocco čaša za sladoled Fortuna

  Bormioli Rocco čaša za sladoled Fortuna zapremine 0,32l namenjena je za posluživanje sladoleda, modernog elegantnog dizajna. Čaše za sladoled u našoj ponudi su prikladne za sve prilike i svakodnevnu upotrebu. Dobro leže u ruci, pojačavaju aromu i ukus svakog sladoleda koji služite u njima. Daju posebnu, ličnu notu. Izaberite otmene kvalitetne staklene čaše, za sve vrste sladoleda i drugih ledenih poslastica.
  od 799  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za sladoled Ypsilon 1/1

  Bormioli Rocco čaša za sladoled Ypsilon 1/1

  Bormioli Rocco čaša za sladoled Ypsilon 1/1 zapremine 0,26l za posluživanje sladoleda je modernog elegantnog dizajna. Čaše za sladoled u našoj ponudi su prikladne za sve prilike i svakodnevnu upotrebu. Dobro leže u ruci, pojačavaju aromu i ukus svakog sladoleda koji služite u njima. Daju posebnu, ličnu notu. Izaberite otmene kvalitetne staklene čaše, za sve vrste sladoleda i drugih ledenih poslastica.
  180100342
  449  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za sok Cortina bibita 3/1

  Bormioli Rocco čaša za sok Cortina bibita 3/1

  Ulepšajte druženje sa prijateljima ili porodicom sa ovim kvalitetnim čašama za sok. Bormioli Rocco čaša za sok Cortina Bibita 3/1. Cortina je savršena serija za svaki trenutak u danu. Širok asortiman vam omogućava da poslužite bilo koju vrstu pića. Jednostavni i funkcionalni proizvodi kolekcije idealni su za svakodnevnu upotrebu. Čaša za piće prati oblik hladnijeg modela, ali ima manji kapacitet 0,28l. Karakteriše ga linearni stil, što ga čini savršenim za svaku priliku, posebno je pogodan za posluživanje pića, voćnih sokova, smutija i sokova. Čaša je pogodna za pranje u mašini za pranje posuđa.
  180100372
  589  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za sok Jazz Bibita 3/1

  Bormioli Rocco čaša za sok Jazz Bibita 3/1

  Bormioli Rocco čaše za sok Jazz Bibita 3/1 su prikladne za sve prilike i svakodnevnu upotrebu, modernog dizajna i lake za pranje, dobro leže u ruci i pojačavaju aromu i ukus svakog pića koje služite u njima. Uz njih ćete provesti vesele i nezaboravne trenutke sa svojim prijateljima prisećajući se zajedničkih uspomena ili nazdravljajući u novogodišnjoj noći. Staklene čaše svojom kristalno jasnom pojavom će dodati određeni nivo glamura bilo kojoj prostoriji i daće finalni pečat Vašem lepo dizajniranom enterijeru. Svojim inspirativnim dizajnom prosto će mamiti svakoga na još po jedno piće, na još malo vremena provedenog u društvu prijatelja. Zapremina: 0,33l.
  180100377
  1.990  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za sok Kaleido Bibita 6/1

  Bormioli Rocco čaša za sok Kaleido Bibita 6/1

  Ulepšajte druženje sa prijateljima ili porodicom sa ovim kvalitetnim čašama za vodu. Bormioli Rocco čaša za sok Kaleido Bibita 6/1, kapacitet 0,37l.
  180100365
  789  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za sok Luna Bibita 3/1

  Bormioli Rocco čaša za sok Luna Bibita 3/1

  Ulepšajte druženje sa prijateljima ili porodicom sa ovim kvalitetnim čašama za sok. Staklena čaša za sok Bormioli Rocco čaša za sok Luna Bibita 3/1, zapremine 0,34l.
  180100388
  1.390  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za sok Sorgente cooler 3/1

  Bormioli Rocco čaša za sok Sorgente cooler 3/1

  Bormioli Rocco čaša za sok Sorgente Cooler 3/1, ove čaše su deo kolekcije Sorgente, asortiman nudi žlebove prilagođene prstima koji čaši daju osećaj pokreta kao i lako držanje. Model koji ima kapacitet od 0,46l idealan je za posluživanje koktela, pića i dugih napitaka sa usitnjenim ledom. Ovaj model je dostupan u prozirnoj verziji i u različitim blistavim bojama. Čaša je pogodna za pranje u mašini za pranje posuđa.
  180100379
  1.790  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za sok Ypsilon long drink 3/1

  Bormioli Rocco čaša za sok Ypsilon long drink 3/1

  Ova čaša je deo kolekcije Ipsilon, koju je posebno kreirao Bormioli Rocco za barovski svet. Elegantni dizajn Ipsilona dostupan je u raznim oblicima za poboljšanje svih vrsta koktela i pića. Kapacitet 0,32l. Čaša je idealna ne samo za duga pića, već i za bezalkoholna pića, sokove i smoothieje. Čaša je pogodna za pranje u mašini za pranje posuđa.
  180100384
  1.190  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za vino Electra large 6/1

  Bormioli Rocco čaša za vino Electra large 6/1

  Bormioli Rocco čaša za vino Electra large 6/1, je čaša za crno vino iz kolekcije Electra koja je kompletno dizajnirana da u potpunosti zadovolji najzahtevnijeg ugostitelja. Ovaj model, vrlo velikog kapaciteta 0,55l idealan je za crvena mediteranska vina, koja se odlikuju složenim aromama. Dvostruko suprotstavljeni oblik konusa osigurava tačnu oksigenaciju vina i dosledan razvoj olfaktornih komponenti. Stablo stakla, proizvedeno u jednom komadu sa čašom, dobija se određenim postupkom vrućeg povlačenja stabljike. Veoma ujednačen i lineran obod postiže se upotrebom laserskog zraka (sečenje oboda). Ova tehnologija poboljšava kvalitet proizvoda i posebno su dizajnirani da zadovolje potrebe profesionalaca i visokokvalitetnu degustaciju vina.
  180100395
  3.890  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za vino Electra medium 6/1

  Bormioli Rocco čaša za vino Electra medium 6/1

  Bormioli Rocco čaša za vino Electra medium 6/1, je čaša za crno vino iz kolekcije Electra koja je kompletno dizajnirana da u potpunosti zadovolji najzahtevnijeg ugostitelja.

  Ovaj model, vrlo velikog kapaciteta 0,44l idealan je za crvena mediteranska vina, koja se odlikuju složenim aromama. Dvostruko suprotstavljeni oblik konusa osigurava tačnu oksigenaciju vina i dosledan razvoj olfaktornih komponenti.

  Stablo stakla, proizvedeno u jednom komadu sa čašom, dobija se određenim postupkom vrućeg povlačenja stabljike. Veoma ujednačen i lineran obod postiže se upotrebom laserskog zraka (sečenje oboda).

  Ova tehnologija poboljšava kvalitet proizvoda i posebno su dizajnirani da zadovolje potrebe profesionalaca i visokokvalitetnu degustaciju vina.
  180100394
  3.690  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za vino Electra small 6/1

  Bormioli Rocco čaša za vino Electra small 6/1

  Bormioli Rocco čaša za vino Electra small 6/1, je čaša za crno vino iz kolekcije Electra koja je dizajnirana da u potpunosti zadovolji najzahtevnijeg ugostitelja. Ovaj model, kapaciteta 0,35l idealan je za crvena mediteranska vina, koja se odlikuju složenim aromama. Dvostruko suprotstavljeni oblik konusa osigurava tačnu oksigenaciju vina i dosledan razvoj olfaktornih komponenti. Stablo stakla, proizvedeno u jednom komadu sa čašom, dobija se određenim postupkom vrućeg povlačenja stabljike. Veoma ujednačen i lineran obod postiže se upotrebom laserskog zraka (sečenje oboda). Ova tehnologija poboljšava kvalitet proizvoda, a čaše su dizajnirane da zadovolje potrebe profesionalaca i visokokvalitetnu degustaciju vina.
  180100393
  3.690  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za vino Electra XL 6/1

  Bormioli Rocco čaša za vino Electra XL 6/1

  Bormioli Rocco čaša za vino Electra XL 6/1, je čaša za crno vino iz kolekcije Electra koja je dizajnirana da u potpunosti zadovolji najzahtevnijeg ugostitelja. Ovaj model, vrlo velikog kapaciteta 0,65l idealan je za crvena mediteranska vina, koja se odlikuju složenim aromama. Dvostruko suprotstavljeni oblik konusa osigurava tačnu oksigenaciju vina i dosledan razvoj olfaktornih komponenti. Stablo stakla, proizvedeno u jednom komadu sa čašom, dobija se određenim postupkom vrućeg povlačenja stabljike. Veoma ujednačen i lineran obod postiže se upotrebom laserskog zraka (sečenje oboda). Ova tehnologija poboljšava kvalitet proizvoda, a čaše su dizajnirane da zadovolje potrebe profesionalaca i visokokvalitetnu degustaciju vina.
  180100396
  4.390  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za vino Globo wine 3/1

  Bormioli Rocco čaša za vino Globo wine 3/1

  Ovo staklo je deo Globo kolekcije koja se odlikuje klasičnim i prijatno zaobljenim linijama i čvrstim i robusnim stabljikama. Ovaj model, koji ima kapacitet od 26cl (8 3/4 oz), dizajniran je za uslugu mirnih belih, crvenih ili roze vina. Kao i sve čaše u kolekciji, i čaša je zamišljena da poboljša svoj sadržaj, a posebno vizuelne, mirisne i ukusne komponente vina.
  180100374
  719  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za vino Riserva Bordeaux 6/1

  Bormioli Rocco čaša za vino Riserva Bordeaux 6/1

  Bormioli Rocco čaša za vino Riserva Bordeaux 6/1, je eksluzivna čaša za crno vino. Ova čaša je deo kolekcije Riserva, istorijske serije posvećene svakodnevnom degustiranju, testirane od strane profesionalaca italijanskog udruženja Sommelier. Ovaj model, koji ima kapacitet od 0,54l dizajniran je za uslugu strukturiranih crnih vina kao što je Bordeaux, što pojačava aromatičnost i gustinu. Kao i ostali modeli u kolekciji, staklo kombinuje optimalnu distribuciju stakla i novu tanju ploču sa čistoćom stakla Star Glass i finoćom laserskog sečenja oboda, što je posebno homogeno i idealno za profesionalni ukus.
  180100399
  3.290  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za vodu Cortina acqua 3/1

  Bormioli Rocco čaša za vodu Cortina acqua 3/1

  Ulepšajte druženje sa prijateljima ili porodicom sa ovim kvalitetnim čašama za sok Bormioli Rocco čaša za vodu Cortina Aqua 3/1. Cortina je savršena serija za bilo koje doba dana. Širok asortiman omogućava posluživanje bilo koje vrste pića. Jednostavni i funkcionalni proizvodi idealni su za svakodnevnu upotrebu.Ova čaša za vodu, zapremine 0,25l, ima trezan i linearan stil koji je čini pogodnom za svaku priliku. Prisustvo MID linije težine olakšava uslugu. Čaša je pogodna za pranje u mašini za pranje posuđa.
  180100371
  519  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za vodu Cube acqua 6/1

  Bormioli Rocco čaša za vodu Cube acqua 6/1

  Ulepšajte druženje sa prijateljima ili porodicom sa ovim kvalitetnim čašama za vodu. Staklena čaša za vodu Cube acqua pakovanje 6/1, zapremine 24cl.
  180100356
  559  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za vodu Diamond acqua 3/1

  Bormioli Rocco čaša za vodu Diamond acqua 3/1

  Ulepšajte druženje sa prijateljima ili porodicom sa ovim kvalitetnim čašama za vodu. Bormioli Rocco čaša za vodu Diamond Aqua 3/1, ova čaša deo je kolekcije Diamond, gde se staklo tretira kao dragulj u kreaciji posvećenoj ljubiteljima dizajna stakla. Kolekcija se ističe svojim očiglednim oblicima i obradom dijamanata: ovaj jedinstveni dizajn elegantno hvata osvetljenje. Hladno staklo, dostupno u prozirnoj verziji i u ljubičastoj i plavoj boji, ima kapacitet od 0,3l i idealno je za posluživanje pića i koktela koji zahtevaju dodavanje usitnjenog leda.
  180100381
  1.190  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za vodu Glit acqua 6/1

  Bormioli Rocco čaša za vodu Glit acqua 6/1

  Ulepšajte druženje sa prijateljima ili porodicom sa ovim kvalitetnim čašama za vodu. Bormioli Rocco čaša za vodu Glit acqua 6/1, Ova čaša je deo kolekcije Glit, koja sadrži svetlosne efekte inspirisane isprepletanim prirodnim materijalima koji čine sto svetlim i originalnim. Čaša, koja ima kapacitet od 0,29l. dizajnirana je za mirnu, gaziranu i toničnu vodu. Kao i ostali modeli u kolekciji, izdvaja se gustom dekoracijom koja stvara spektakularne efekte. Proizvod je siguran za pranje u mašini za pranje posuđa.
  180100361
  629  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za vodu Iride 3/1

  Bormioli Rocco čaša za vodu Iride 3/1

  Ulepšajte druženje sa prijateljima ili porodicom sa ovim kvalitetnim čašama za vodu. Bormioli Rocco čaša za vodu Iride 3/1, ova čaša je deo kolekcije Iride, uključujući prozirne čaše nežnih boja sa prolaznim nijansama, koje, kako sugeriše naziv, zauzimaju duge nijanse. Čaša, koja ima kapacitet od 0,25l. dizajnirana je za posluživanje prirodne ili gazirane vode, ali se takođe može koristiti za piće i sokove. Može se prati u mašini za sudove.
  180100366
  619  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za vodu Iris long drink 6/1

  Bormioli Rocco čaša za vodu Iris long drink 6/1

  Ulepšajte druženje sa prijateljima ili porodicom sa ovim kvalitetnim čašama za sok. Bormioli Rocco čaša za vodu Iris long drink 6/1, je deo kolekcije Iris, čije se čiste linije savršeno prilagođavaju bilo kojem stilu mizena i idealne su za svakodnevnu upotrebu. Čaša, koja ima kapacitet od 0,39l i visok, tanak oblik, dizajnirana je za posluživanje pića, koktela i dugih pića. Proizvod siguran za pranje u mašini za pranje posuđa.
  180100359
  789  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za vodu Iris water 6/1

  Bormioli Rocco čaša za vodu Iris water 6/1

  Ulepšajte druženje sa prijateljima ili porodicom sa ovim kvalitetnim čašama za vodu. Staklena čaša za vodu Bormioli Rocco čaša za vodu Iris water 6/1 zapremine 0,29l.
  180100358
  629  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za vodu Line lilac rose 6/1

  Bormioli Rocco čaša za vodu Line lilac rose 6/1

  Ulepšajte druženje sa prijateljima ili porodicom sa ovim kvalitetnim čašama za vodu. Bormioli Rocco čaša za vodu Line lilac rose 6/1, kapacitet 0,29l.
  180100364
  779  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za vodu Line lively blue 6/1

  Bormioli Rocco čaša za vodu Line lively blue 6/1

  Ulepšajte druženje sa prijateljima ili porodicom sa ovim kvalitetnim čašama za vodu. Bormioli Rocco čaša za vodu Line lively blue 6/1, kapacitet 0,29l.
  180100363
  779  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za vodu Mat water 6/1

  Bormioli Rocco čaša za vodu Mat water 6/1

  Ulepšajte druženje sa prijateljima ili porodicom sa ovim kvalitetnim čašama za vodu. Bormioli Rocco čaša za vodu Mat water 6/1, Ova čaša je deo kolekcije Mat, koja sadrži svetlosne efekte inspirisane isprepletanim prirodnim materijalima koji čine sto svetlim i originalnim. Čaša, koja ima kapacitet od 0,29l. dizajnirana je za mirnu, gaziranu i toničnu vodu. Kao i ostali modeli u kolekciji, izdvaja se gustom dekoracijom koja stvara spektakularne efekte. Proizvod je siguran za pranje u mašini za pranje posuđa.
  180100360
  629  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za vodu Sorgente acqua 3/1

  Bormioli Rocco čaša za vodu Sorgente acqua 3/1

  Bormioli Rocco čaša za vodu Sorgente acqua 3/1, ove staklene čaše su deo kolekcije Sorgente: ovaj asortiman nudi žlebove prilagođene prstima koji čaši daju osećaj pokreta kao i lako držanje. Ovaj model, koji ima kapacitet od 0,3l dizajniran je za posluživanje mirne, gazirane i tonik vode, ali se takođe može koristiti za voćne sokove i bezalkoholna pića. Ovaj model je dostupan u prozirnoj verziji i u elegantnim hladnim nijansama. Čaša je pogodba za pranje u mašini za pranje posuđa.

  180100378
  1.790  RSD
  Filteri (0) Close
  Obriši sve
  Filtriraj po
  Filter by attributes
  • Brend
  • Visina
  • Materijal
  • Težina
  • Zapremina
  • Prečnik
  • Sadržaj seta
  • Težina seta
  • Uvoznik