Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Bormioli Rocco je najveći italijanski proizvođač stakla i ujedno jedan od najvećih u svetu, prisutan u preko 100 zemalja širom sveta. Kompanija je osnovana još 1825. godine u Fidenci i tokom protekla dva veka postala je sinonim za kvalitet.

  Load
  View as Mreža Lista
  Sortiraj
  -40%
  Picture of Bormioli Rocco čaše za rakiju Riserva Grappa 6/1

  Bormioli Rocco čaše za rakiju Riserva Grappa 6/1

  Bormioli Rocco čaše za rakiju Riserva grappa 6/1, ova čaša za rakiju sa stopom je deo kolekcije Riserva, istorijske serije posvećene svakodnevnom degustiranju. Bormioli Rocco čaše za rakiju sa stopom Riserva grappa ima kapacitet od 0,08l. Klasični oblik burenceta prilagođava se bilo kom okruženju.
  180100402
  2.690  RSD 1.590  RSD
  Picture of Bormioli Rocco bokal stakleni Misura

  Bormioli Rocco bokal stakleni Misura

  Šta god da piješ, nije reč samo o ukusu pića. Naši bokali daju posebnu, ličnu notu. Izaberi otmen kvalitetan Bormioli Rocco bokal stakleni Misura. Među našim bokalima možeš naći veliki izbor za svaku priliku, idealne za hladna osveženja.
  od 589  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša kristalna Grappa 3/1

  Bormioli Rocco čaša kristalna Grappa 3/1

  Bormioli Rocco čaša kristalna Grappa 3/1, ova čaša za rakiju sa stopom je deo kolekcije Restoran, koja uključuje artikulisanu paletu proizvoda izričito dizajniranih da služe različite vrste pića i vina, kako bi poboljšali njihov izgled, arome i organoleptičke karakteristike. Ova čaša, koja ima kapacitet od 8,5cl ima klasičan oblik "Tulipana", idealna je za posluživanje rakije i alkoholnih pića. Veoma ujednačen i lineran obod postiže se upotrebom laserskog zraka (sečenje oboda). Ova tehnologija poboljšava kvalitet proizvoda, posebno dizajniranih da zadovolje potrebe profesionalaca i visokokvalitetne degustacije vina. Proizvod siguran za pranje u mašini za pranje posuđa.
  180100391
  1.890  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša luna D.O.F. 3/1

  Bormioli Rocco čaša luna D.O.F. 3/1

  Ulepšajte druženje sa prijateljima ili porodicom sa ovim kvalitetnim čašama za vodu. Staklena čaša za vodu Bormioli Rocco čaša Luna D.O.F. 3/1 zapremine 0,34l.
  180100390
  1.190  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za liker Sorgente liquore 3/1

  Bormioli Rocco čaša za liker Sorgente liquore 3/1

  Bormioli Rocco čaša za liker Sorgente Siquore 3/1, ove čaše su deo kolekcije Sorgente: ovaj asortiman nudi žlebove prilagođene prstima koji čaši daju osećaj pokreta kao i lako držanje. Ovaj model, koji ima kapacitet od 0,07l, dizajniran je za uslugu likera, grenčine i rakije. Proizvod koji se može prati u mašini za pranje posuđa.
  180100380
  1.190  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za martini Ypsilon 2/1

  Bormioli Rocco čaša za martini Ypsilon 2/1

  Karakteriše se ekskluzivnim i nepogrešivim dizajnom i tankom, elegantnom i ispruženom stabljikom, Ipsilon paleta valorizuje svako piće i svaku priliku. Zahvaljujući širokom asortimanu čaša za koktele i visokoj stabilnosti baze, ovi predmeti su savršeno rešenje za barmene. Stablo ovog stakla, proizvedeno u jednom komadu sa čašom, zagreva se obrađeno i podvrgava određenoj vuči. Naročito svetle i svetlucave, čaše Bormioli Rocco sa ispruženom stabljikom su apsolutno elegantne i praktične, idealne za svakodnevnu upotrebu. Ovaj model staklene čaše konusnog oblika savršen je za uslugu Martini koktela. Zapremina: 24,5cl.
  180100386
  1.590  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za pivo Executive 3/1

  Bormioli Rocco čaša za pivo Executive 3/1

  Bormioli Rocco čaša za pivo Executive 3/1 zapremine 0,3l je elegantnog izgleda i svetski poznatog kvaliteta. Uživajte u svom hladnom pivu sa posebnom čašom za pivo. Ulepšajte druženje sa prijateljima ili porodicom sa ovim kvalitetnim čašama za pivo. Pivo je jedno od najstarijih i najčešće konzumiranih alkoholnih pića na svetu i treće najpopularnije piće posle vode i čaja. Šta god da voliš da piješ, imamo čašu za tebe u raznoraznim veličinama i stilovima. Od doručka do večernje zabave, napravi lepšu atmosferu za svaku priliku.
  180100350
  999  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za pivo Harmonia Birra 3/1

  Bormioli Rocco čaša za pivo Harmonia Birra 3/1

  Bormioli Rocco čaša za pivo Harmonia Birra 3/1 zapremine 0,38l je elegantnog izgleda i svetski poznatog kvaliteta.
  Uživajte u svom hladnom pivu sa posebnom čašom za pivo.
  Ulepšajte druženje sa prijateljima ili porodicom sa ovim kvalitetnim čašama za pivo.
  Pivo je jedno od najstarijih i najčešće konzumiranih alkoholnih pića na svetu i treće najpopularnije piće posle vode i čaja.
  Šta god da voliš da piješ, imamo čašu za tebe u raznoraznim veličinama i stilovima.
  Od doručka do večernje zabave, napravi lepšu atmosferu za svaku priliku.
  180100346
  1.290  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za pivo Nonix Pub Glass 2/1

  Bormioli Rocco čaša za pivo Nonix Pub Glass 2/1

  Bormioli Rocco čaša za pivo Nonix Pub Glass 2/1 zapremine 0,58l je elegantnog izgleda i svetski poznatog kvaliteta.
  Uživajte u svom hladnom pivu sa posebnom čašom za pivo.
  Ulepšajte druženje sa prijateljima ili porodicom sa ovim kvalitetnim čašama za pivo.
  Pivo je jedno od najstarijih i najčešće konzumiranih alkoholnih pića na svetu i treće najpopularnije piće posle vode i čaja.
  Šta god da voliš da piješ, imamo čašu za tebe u raznoraznim veličinama i stilovima.
  Od doručka do večernje zabave, napravi lepšu atmosferu za svaku priliku.
  180100347
  749  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za pivo Stern 2/1

  Bormioli Rocco čaša za pivo Stern 2/1

  Bormioli Rocco čaša za pivo Stern 2/1 zapremine 0,4l je elegantnog izgleda i svetski poznatog kvaliteta. Uživajte u svom hladnom pivu sa posebnom čašom za pivo. Ulepšajte druženje sa prijateljima ili porodicom sa ovim kvalitetnim čašama za pivo. Pivo je jedno od najstarijih i najčešće konzumiranih alkoholnih pića na svetu i treće najpopularnije piće posle vode i čaja. Šta god da voliš da piješ, imamo čašu za tebe u raznoraznim veličinama i stilovima. Od doručka do večernje zabave, napravi lepšu atmosferu za svaku priliku.
  180100353
  1.390  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za pivo Willy 1/1

  Bormioli Rocco čaša za pivo Willy 1/1

  Bormioli Rocco čaša za pivo Willy 1/1 zapremine 0,4l je elegantnog izgleda i svetski poznatog kvaliteta. Uživajte u svom hladnom pivu sa posebnom čašom za pivo. Ulepšajte druženje sa prijateljima ili porodicom sa ovim kvalitetnim čašama za pivo. Pivo je jedno od najstarijih i najčešće konzumiranih alkoholnih pića na svetu i treće najpopularnije piće posle vode i čaja. Šta god da voliš da piješ, imamo čašu za tebe u raznoraznim veličinama i stilovima. Od doručka do večernje zabave, napravi lepšu atmosferu za svaku priliku.
  180100355
  229  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za šampanjac Globo Flute 3/1

  Bormioli Rocco čaša za šampanjac Globo Flute 3/1

  Bormioli Rocco čaša za šampanjac Globo Flute 3/1, ove čaše su idealan poklon za mladence. Ove čaše su deo Globo kolekcije koja se odlikuje klasičnim i prijatno zaobljenim linijama i čvrstim i robusnim stabljikama. Ovaj model, koji ima kapacitet od 0,17l dizajniran je za posluživanje penušavog i šampanjca. Kao i svi modeli u kolekciji i čaša je dizajnirana da poboljša svoj sadržaj: ovaj model posebno velorizira perlage i mirisne i gustirne komponente vina.
  180100375
  729  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za sladoled Acapulco 1/1

  Bormioli Rocco čaša za sladoled Acapulco 1/1

  Bormioli Rocco čaša za sladoled Acapulco 1/1 zapremine 0,30l za posluživanje sladoleda je modernog elegantnog dizajna. Čaše za sladoled u našoj ponudi su prikladne za sve prilike i svakodnevnu upotrebu. Dobro leže u ruci, pojačavaju aromu i ukus svakog sladoleda koji služite u njima. Daju posebnu, ličnu notu. Izaberite otmene kvalitetne staklene čaše, za sve vrste sladoleda i drugih ledenih poslastica.
  180100341
  699  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za sladoled Alaska 1/1

  Bormioli Rocco čaša za sladoled Alaska 1/1

  Bormioli Rocco čaša za sladoled Alaska 1/1 zapremine 0,26l za posluživanje sladoleda je modernog elegantnog dizajna. Čaše za sladoled u našoj ponudi su prikladne za sve prilike i svakodnevnu upotrebu. Dobro leže u ruci, pojačavaju aromu i ukus svakog sladoleda koji služite u njima. Daju posebnu, ličnu notu. Izaberite otmene kvalitetne staklene čaše, za sve vrste sladoleda i drugih ledenih poslastica.
  180100339
  349  RSD
  Picture of Bormioli Rocco čaša za sladoled Fortuna

  Bormioli Rocco čaša za sladoled Fortuna

  Bormioli Rocco čaša za sladoled Fortuna zapremine 0,32l namenjena je za posluživanje sladoleda, modernog elegantnog dizajna. Čaše za sladoled u našoj ponudi su prikladne za sve prilike i svakodnevnu upotrebu. Dobro leže u ruci, pojačavaju aromu i ukus svakog sladoleda koji služite u njima. Daju posebnu, ličnu notu. Izaberite otmene kvalitetne staklene čaše, za sve vrste sladoleda i drugih ledenih poslastica.
  od 799  RSD
  Filteri (0) Close
  Dimenzije Close
  Prečnik Close
  Zapremina Close
  Set Close
  Obriši sve
  Filtriraj po
  Filter by attributes
  • Visina
  • Materijal
  • Brend
  • Dimenzije
  • Boja
  • Tip
  • Težina
  • Zapremina
  • Prečnik
  • Zemlja porekla
  • Sadržaj seta
  • Težina seta