Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  beko logo

  Beko

  Beko je renomirani turski brend belih aparata i elektronike koji pripada kompaniji Arçelik A.Ş. Sa tradicijom inovacija i kvaliteta, Beko se ističe kao pouzdan izbor za savremene domaćinstva. Kroz strateške akvizicije, uključujući i kupovinu nemačke elektronske kompanije Grundig, Beko je proširio svoj uticaj i postao ključan igrač na međunarodnom tržištu.

  Do januara 2005. godine, Beko, zajedno sa svojim rivalom, turskim brendom elektronike i belih aparata Vestel, proizvodio je više od polovine svih televizora u Evropi. Ova impresivna činjenica svedoči o visokom kvalitetu i popularnosti proizvoda Beko na evropskom tržištu.

  Beko se fokusira na proizvodnju pristupačnih, ali kvalitetnih uređaja, što ga čini izvrsnim izborom za širok spektar potrošača. Njihov asortiman uključuje televizore, frižidere, mašine za pranje veša, mašine za pranje sudova i druge uređaje. Ovi proizvodi su dizajnirani da olakšaju svakodnevni život, nudeći visoke performanse, efikasnost i pouzdanost.

  Kao budžetski brend u nekim zemljama, Beko nastavlja da pruža kvalitetne proizvode koji su dostupni širokom krugu potrošača. Njihova posvećenost inovacijama i korisničkom zadovoljstvu učinila je Beko pouzdanim imenom u mnogim domaćinstvima širom sveta.

  Beko stoji kao simbol pouzdanosti, inovativnosti i pristupačnosti, te nastavlja da obogaćuje domove svojim visokokvalitetnim proizvodima, olakšavajući život i pružajući zadovoljstvo svojim korisnicima.