Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Slavine za bide

  Load
  Sortiraj
  Picture of Rosan Brontee baterija za bide

  Rosan Brontee baterija za bide

  Dvoručna rosan baterija za bide iz serije Brontee dizajn davno prošlih vremena u kombinaciji sa najsavremenijim tehničkim rešenjima, zlatne boje. Montiranje na jedan otvor, metalni rukohvat, INOX set za pričvršćenje. Preporučeni radni pritisak: 3 bara, preporučena temperatura vode: 50°C.
  070200071
  9.290  RSD
  Picture of Rosan Cubo baterija za bide

  Rosan Cubo baterija za bide

  Jednoručna rosan baterija za bide iz serije CubO3, brenda za proizvode najvišeg kvaliteta. Montiranje na jedan otvor, INOX set za pričvršćenje. Preporučeni radni pritisak: 3 bara, preporučena temperatura vode: 50°C.
  070200053
  6.190  RSD
  Picture of Rosan King baterija za bide

  Rosan King baterija za bide

  Jednoručna rosan baterija za bide iz serije King je najprodavanija serija sa izuzetno širkoim izborom modela. Klasičan dizajn, izuzetan kvalitet i postojanost. Montiranje na jedan otvor, INOX sez za pričvršćenje. Preporučeni radni pritisak: 3 bara, preporučena temperatura vode: 50°C.

  070200067
  5.100  RSD
  Picture of Rosan S2 baterija za bide

  Rosan S2 baterija za bide

  Jednoručna baterija za bide. Minimalističkog dizajna, čiste linije, arhitektonski izgled. Sa telom izrađenim od mesinga i keramičkim mešačem, montira se na jedan otvor. Set za pričvršćenje sa jednim vijkom. Preporučeni radni pritisak: 3 bara, preporučena temperatura vode: 50°C.

  070200029
  7.290  RSD
  Picture of Rosan S2 Black-Gold baterija za bide

  Rosan S2 Black-Gold baterija za bide

  Jednoručna baterija za bide, crno-zlatne boje. Minimalističkog dizajna, čiste linije, arhitektonski izgled. Sa telom izrađenim od mesinga i keramičkim mešačem, montira se na jedan otvor. Set za pričvršćenje sa jednim vijkom. Preporučeni radni pritisak: 3 bara, preporučena temperatura vode: 50°C.

  070200019
  11.590  RSD
  Picture of Rosan S2 Gold baterija za bide

  Rosan S2 Gold baterija za bide

  Jednoručna baterija za bide. Minimalističkog dizajna, čiste linije, arhitektonski izgled. Sa telom izrađenim od mesinga i keramičkim mešačem, montira se na jedan otvor. Set za pričvršćenje sa jednim vijkom. Preporučeni radni pritisak: 3 bara, preporučena temperatura vode: 50°C.

  070200012
  11.590  RSD
  Picture of Rosan Smart baterija za bide

  Rosan Smart baterija za bide

  Jednoručna baterija za bide. Masivnih proporcija, čiste linije, arhitektonski izgled. Sa keramičkim mešačem, montira se na jedan otvor. Inoks set za pričvršćenje. Preporučeni radni pritisak: 3 bara, preporučena temperatura vode: 50°C.
  070200042
  3.790  RSD
  Picture of Rosan Stolz baterija za bide

  Rosan Stolz baterija za bide

  Jednoručna baterija za bide. Masivnih proporcija, čiste linije, arhitektonski izgled. Sa telom izrađenim od mesinga i keramičkim mešačem, montira se na jedan otvor. Set za pričvršćenje sa jednim vijkom. Preporučeni radni pritisak: 3 bara, preporučena temperatura vode: 50°C.
  070200035
  7.450  RSD
  Picture of Minotti Baterija za pisoar Minotti potisna četvrtasta

  Minotti Baterija za pisoar Minotti potisna četvrtasta

  Baterija za pisoar Minotti potisna četvrtasta. Za kućnu i javnu upotrebu. Boja: hrom.
  070200123
  3.490  RSD
  Picture of Minotti Baterija za pisoar Minotti potisna okrugla

  Minotti Baterija za pisoar Minotti potisna okrugla

  Baterija za pisoar Minotti potisna okrugla. Za kućnu i javnu upotrebu. Boja: hrom.
  070200122
  2.650  RSD
  Picture of Rosan baterija za bide Quadro black

  Rosan baterija za bide Quadro black

  Jednoručna baterija, montiranje na jedan otvor. Klasa protoka Z - 7 lit/min. INOX set za pričvršćenje. Visok kvalitet, moderan dizajn. Maksimalni radni pritisak: 5 bar. Preporučeni radni pritisak: 3 bar. Maksimalna dozvoljena temperatura: 70° C. Preporučena temperatura vode: 50° C.

  070200169
  9.990  RSD
  Picture of Rosan baterija za bide Quadro white

  Rosan baterija za bide Quadro white

  Jednoručna baterija, montiranje na jedan otvor. Klasa protoka Z - 7 lit/min. INOX set za pričvršćenje. Visok kvalitet, moderan dizajn. Maksimalni radni pritisak: 5 bar. Preporučeni radni pritisak: 3 bar. Maksimalna dozvoljena temperatura: 70° C. Preporučena temperatura vode: 50° C.
  070200170
  9.890  RSD

  Slavine za bide su ključni deo kupatilske opreme, igrajući bitnu ulogu u higijeni i estetici svakog kupatila. Pravilnim odabirom ovih slavina, korisnici ne samo da poboljšavaju funkcionalnost svog bidea, već i doprinose ukupnom izgledu kupatila.

  Kako odabrati pravu slavinu za bide

  Slavine za bide se mogu montirati na različite načine, uključujući zidne i nadgradne modele. Vaš izbor treba da zavisi od dizajna bidea i dostupnosti prostora.

  Najčešći materijali su nerđajući čelik, hrom i mesing. Birajte materijal koji će se uklapati sa ostalim elementima u kupatilu i koji obezbeđuje dugotrajnost.

  Od klasičnih do modernih linija, slavine za bide dolaze u raznim stilovima. Izaberite dizajn koji se slaže sa ostalim kupatilskim elementima.

  Razmislite o modelima sa jednom ručkom za lako upravljanje ili modelima sa dve ručke za precizniju kontrolu temperature vode.

  Neki modeli nude dodatne funkcije poput ugrađenih filtera za vodu ili eco-friendly opcija koje štede vodu.

  Prednosti slavina za bide

  Higijenske prednosti: omogućavaju precizno i efikasno čišćenje.

  Ekonomske prednosti: mogućnost štednje vode uz pravilan izbor slavine.

  Estetske prednosti: doprinose vizuelnom identitetu kupatila.

  Važnost pravilne instalacije

  Pravilna instalacija je ključna za dugotrajnost i efikasnost slavine za bide. Preporučuje se angažovanje profesionalnog majstora za montažu kako bi se osigurala ispravna instalacija i izbegli potencijalni problemi.

  Birajte slavinu za bide koja najbolje odgovara vašim potrebama i stilu kupatila. Uz pravilan odabir, slavine za bide mogu značajno doprineti kako funkcionalnosti tako i estetici vašeg kupatilskog prostora.

  Filtriraj po
  Filter by attributes
  • Brend
  • Vrsta
  • Boja
  • Maksimalna dozvoljena temperatura
  • Maksimalni radni pritisak
  • Minimalni radni pritisak
  • Montaža
  • Preporučena temperatura vode
  • Preporučeni radni pritisak
  • Uvoznik