Kategorije proizvoda
  Meni Zatvori

  Alfa Plam

  Osnovna delatnost Alfa Plam-a je proizvodnja grejnih tela na pelet, čvrsto, tečno i gasovito gorivo, štednjaka na struju, kao i kombinaciju čvrsto gorivo-struja i struja-gas. Proizvodi AlfaPlam-a, prevashodno su namenjeni domaćinstvima.

  Load
  Sortiraj
  -13%
  Picture of Alfa Plam peć Alfa Vulkan S braon

  Alfa Plam peć Alfa Vulkan S braon

  - Brend: Alfa Plam
  - Peć na čvrsto gorivo Vulkan S, braon
  - Nominalne toplotne snage 4 kW
  - Pogodna za zagrevanje površine do 26 m²
  - Livena plotna

   

  Peć na čvrsto gorivo rustičnog izgleda i jednostavnog dizajna, pogodna za zagrevanje manjih prostorija. Osnovne prednosti peći Vulkan odnose se na jednostavnu upotrebu, uštedu prostora i laku prenosivost. Livene pozicije oplemenjuju izgled peći i garantuju dugotrajnost. Prednosti: livena plotna; livena vrata ložišta; ložište obloženo šamotnim pločama, koje akumuliraju toplotu i povećavaju temperaturu sagorevanja; staklo na vratima ložišta, omogućava pogled na vatru; regulator primarnog vazduha na vratima pepeljare; dovod sekundarnog vazduha omogućava čišćenje stakla na vratima ložišta i čistije sagorevanje; specijalni ključ za otvaranje vrata ložišta; visoki stepen efikasnosti.

  100300022
  28.990  RSD 24.990  RSD
  -13%
  Picture of Alfa Plam peć Alfa Vulkan S crveni

  Alfa Plam peć Alfa Vulkan S crveni

  - Brend: Alfa Plam
  - Peć na čvrsto gorivo Vulkan S, crvena
  - Nominalne toplotne snage 4 kW
  - Pogodna za zagrevanje površine do 26 m²
  - Livena plotna

   

  Peć na čvrsto gorivo urustičnog izgleda i jednostavnog dizajna, pogodna za zagrevanje manjih prostorija. Osnovne prednosti peći Vulkan odnose se na jednostavnu upotrebu, uštedu prostora i laku prenosivost. Livene pozicije oplemenjuju izgled peći i garantuju dugotrajnost. Prednosti: livena plotna; livena vrata ložišta; ložište obloženo šamotnim pločama, koje akumuliraju toplotu i povećavaju temperaturu sagorevanja; staklo na vratima ložišta, omogućava pogled na vatru; regulator primarnog vazduha na vratima pepeljare; dovod sekundarnog vazduha omogućava čišćenje stakla na vratima ložišta i čistije sagorevanje; specijalni ključ za otvaranje vrata ložišta; visoki stepen efikasnosti.

  100300023
  28.990  RSD 24.990  RSD
  -10%
  Picture of Alfa Plam šporet na čvrsto gorivo Alfa R46 2RS Elegant, 5 kW antracit levi

  Alfa Plam šporet na čvrsto gorivo Alfa R46 2RS Elegant, 5 kW antracit levi

  - Brend: Alfa Plam
  - Šporet Alfa R46 Elegant, antracit, levi
  - Nominalne toplotne snage 5 kW
  - Pogodna za zagrevanje površine do 32 m²
  - Uugrađen termometar na rerni

   

  Prednosti: čelične ploče za kuvanje, postoji mogućnost skidanja ploča i temeljnog čišćenja; ložište obloženo šamotnim pločama, koje akumuliraju toplotu i povećavaju temperaturu sagorevanja; regulatori za dovod primarnog i sekundarnog vazduha na vratima pepeljare i vratima ložišta; Dovod sekundarnog vazduha obezbeđuje čistije sagorevanje, odnosno dogorevanje prethodnih nepotpunih produkata sagorevanja. Ugrađen termometar na rerni. Fioka za gorivo se nalazi u donjem delu šporeta - lako se pokreće;

  100300093
  47.990  RSD 42.990  RSD
  -10%
  Picture of Alfa Plam šporet na čvrsto gorivo R46 Delux 2S braon, levi

  Alfa Plam šporet na čvrsto gorivo R46 Delux 2S braon, levi

  Šporet Alfa R46 Delux s 2 braon l nominalne snage 5 kW. Šporet poseduje čelične ploče za kuvanje koje se lako skidaju i jednostavne su za održavanje. Rešetke u ložištu se mogu podesiti na jedan od dva moguća položaja, u zavisnosti od toga da li je štednjak u upotrebi leti ili zimi. Na vratima pepeljare nalazi se regulator za dovod primarnog vazduha, dok je se sa unutrašnje strane vrata ložišta nalazi regulator dovoda sekundarnog vazduha.

  100300097
  47.990  RSD 42.990  RSD
  -10%
  Picture of Alfa Plam šporet Alfa 70 Dominant, antracit, desni

  Alfa Plam šporet Alfa 70 Dominant, antracit, desni

  - Brend: Alfa Plam
  - Šporet Alfa 70 Dominant Antracit desni
  - Nominalne toplotne snage 10 kW
  - Pogodna za zagrevanje površine od 34 do 45 m²
  - Mogućnost kuvanja na celoj površini plotne.
  - Ugrađen termometar na vratima

   

  Dominant je jedan od izuzetnih modela šporeta dostupnih u širokom asortimanu Alfa Plam. Kao mnogi drugi modeli u Alfa Plam ponudi, ovaj uređaj se izdvaja po visokoj efikasnosti. Osim praktičnosti, odlikuje ga i veoma elegantni dizajn. Posebnu draž dodaju staklena vrata ložišta, koja omogućavaju da uživate u pogledu na vatru u ložištu. Ložište je obloženo šamotnim pločama koje akumuliraju toplotu i povećavaju temperaturu sagorevanja. Dodatna karakteristika uključuje fioku za gorivo smeštenu u donjem delu štednjaka. Lako se izvlači, što olakšava čišćenje uređaja. Ovaj šporet omogućava kuvanje na celoj površini plotne i omogućava vam da lako uklonite ploče radi temeljnog čišćenja. U elegantnoj i neobičnoj antracit boji.

  100300050
  77.990  RSD 69.990  RSD
  -10%
  Picture of Alfa Plam šporet na čvrsto gorivo Alfa 70 Dominant, beli, levi

  Alfa Plam šporet na čvrsto gorivo Alfa 70 Dominant, beli, levi

  - Brend: Alfa Plam
  - Šporet Alfa 70 Dominant beli levi
  - Nominalne toplotne snage 10 kW
  - Pogodna za zagrevanje površine od 34 do 66 m²
  - Mogućnost kuvanja na celoj površini plotne.
  - Ugrađen termometar na vratima

   

  Dominant je jedan od izuzetnih modela šporeta dostupnih u širokom asortimanu Alfa Plam. Kao mnogi drugi modeli u Alfa Plam ponudi, ovaj uređaj se izdvaja po visokoj efikasnosti. Osim praktičnosti, odlikuje ga i veoma elegantni dizajn. Posebnu draž dodaju staklena vrata ložišta, koja omogućavaju da uživate u pogledu na vatru u ložištu. Ložište je obloženo šamotnim pločama koje akumuliraju toplotu i povećavaju temperaturu sagorevanja. Dodatna karakteristika uključuje fioku za gorivo smeštenu u donjem delu štednjaka. Lako se izvlači, što olakšava čišćenje uređaja. Ovaj šporet omogućava kuvanje na celoj površini plotne i omogućava vam da lako uklonite ploče radi temeljnog čišćenja. 

  100300053
  77.990  RSD 69.990  RSD
  -9%
  Picture of Alfa Plam šporet Alfa 55 Deluxe R braon levi

  Alfa Plam šporet Alfa 55 Deluxe R braon levi

  - Brend: Alfa Plam
  - Šporet Alfa 55 braon levi
  - Nominalne toplotne snage 5 kw
  - Pogodna za zagrevanje površine do 32 m²
  - Velika zapremina rerne - 58 l

   

  Šporet Alfa 55 braon levi je multifunkcionalan proizvod namenjen za istovremeno zagrevanje prostorije, pečenje i kuvanje. Šporet je izrađen od kvalitetnih livenih i limenih delova koji omogućavaju dug period korišćenja i loženja šporeta. Omotač zaštićen emajlom otpornim na visoke temperature. Čelične ploče za kuvanje lako se pomeraju radi temeljnijeg čišćenja. Ložište obloženo šamotnim pločama sa osobinom da akumuliraju toplotu obezbeđujući višu temperaturu koja se odaje u prostoriji. Dovod primarnog i sekundarnog vazduha na vratima ložišta i vratima pepeljare. Dovod sekundarnog vazduha obezbeđuje čisto, potpuno i efikasno sagorevanje. Lako pokretljiva fioka namenjena za odlaganje goriva za loženje u donjem delu šporeta. Velika zapremina rerne - 58 l pruža mogućnost ravnomernog pečenja.

  100300047
  40.990  RSD 36.990  RSD
  -8%
  Picture of Alfa Plam kamin na čvrsto gorivo Rustikal 11 kW, crni

  Alfa Plam kamin na čvrsto gorivo Rustikal 11 kW, crni

  - Brend: Alfa Plam
  - Kamin na čvrsto gorivo Alfa Rustikal
  - Nominalne toplotne snage 11 kW
  - Pogodna za zagrevanje površine do 71 m²

   

  Alfa Plam Rustikal je tradicionalni kamin na čvrsto gorivo s više od 40 godina proizvodnje, prepoznatljiv po vrhunskom kvalitetu i dugovečnosti. S tehničkim karakteristikama kao što su snaga od 11 kW, dimenzije od 72 x 44 x 82 cm, i maksimalna površina zagrevanja od 71 m2, kamin Rustik ne samo da pruža ugodnu toplinu, već i dodaje estetski doživljaj vašem prostoru. Sa klasom energetske efikasnosti A i visokim stepenom iskorišćenja od 79%, ovaj kamin savršen je spoj tradicionalnog izgleda i modernih performansi.

  100300009
  72.990  RSD 66.990  RSD
  -7%
  Picture of Alfa Plam šporet Alfa 55 Termo R, beli desni

  Alfa Plam šporet Alfa 55 Termo R, beli desni

  - Brend: Alfa Plam
  - Šporet Alfa 55 beli desni
  - Nominalne toplotne snage 5 kw
  - Pogodna za zagrevanje površine do 32 m²
  - Velika zapremina rerne - 58 l

   

  Šporet Alfa 55 Termo R beli desni Je multifunkcionalan proizvod namenjen za istovremeno zagrevanje prostorije, pečenje i kuvanje. Šporet je izrađen od kvalitetnih livenih i limenih delova koji omogućavaju dug period korišćenja i loženja šporeta. Omotač zaštićen emajlom otpornim na visoke temperature. Čelične ploče za kuvanje lako se pomeraju radi temeljnijeg čišćenja. Ložište obloženo šamotnim pločama sa osobinom da akumuliraju toplotu obezbeđujući višu temperaturu koja se odaje u prostoriji. Dovod primarnog i sekundarnog vazduha na vratima ložišta i vratima pepeljare. Dovod sekundarnog vazduha obezbeđuje čisto, potpuno i efikasno sagorevanje. Lako pokretljiva fioka namenjena za odlaganje goriva za loženje u donjem delu šporeta. Velika zapremina rerne - 58 l pruža mogućnost ravnomernog pečenja.

  100300048
  39.990  RSD 36.990  RSD
  Picture of Alfa Plam Kotao na pelet Alfa Commo Compact 32

  Alfa Plam Kotao na pelet Alfa Commo Compact 32

  Kotao na pelet Alfa Commo Compact 32, snage 32 kW, koristi se za grejanje objekata površine 122-205m2. Ložište izrađeno od specijalnog liva a kotao od namenskog kotlovskog lima. Kotao ima dobru termičku izolaciju vrata ložišta i smanjeno odavanje toplote u prostriji.
  100100003
  338.990  RSD 324.990  RSD
  Picture of Alfa Plam Kamin na čvrsto gorivo Alfa Dormo R 11 kW, crni

  Alfa Plam Kamin na čvrsto gorivo Alfa Dormo R 11 kW, crni

  - Brend: Alfa Plam
  - Kamin Alfa Dormo R
  - Nominalne toplotne snage 11 kW
  - Pogodna za zagrevanje površine do 26 m²

   

  Kamin Alfa Dormo R na čvrsto gorivo ( drvo/ugalj) izrađen od livenih i limenih delova zaštićenih farbom, lakom i emajlom otpornim na visoke temperature. Veliki kapacitet ložišta omogućava duže vreme rada između dva loženja. Duplo staklo na sredini prednje strane: unutrašnje (otporno na 700 ° C) i spoljašnje staklo (otporno na 500° C). Liveno ložište obezbeđuje sigurnost i dugotrajnost proizvoda. Top of Form

  100300006
  85.990  RSD
  Picture of Alfa Plam kamin na čvrsto gorivo Premier 8 kW, bordo

  Alfa Plam kamin na čvrsto gorivo Premier 8 kW, bordo

  - Alfa Plam kamin Premier
  - Ložište obloženo kvalitetnim šamotnim ciglama
  - Nominalne toplotne snage 8 kW
  - Visok stepen iskorišćenosti: 77 %
  - Pogodna za grejanje površine do 51 m²

   

  Stilizovana peć Premier kombinuje sofisticiran dizajn s praktičnim prednostima poput prostranog ložišta, hermetičnih vrata od lima i šamotnih ploča za akumulaciju toplote. Dodatno, nudi staklena vrata za estetski doživljaj vatre, automatsku regulaciju vazduha te mogućnost čistijeg sagorevanja. Fleksibilno priključivanje na dimnjak dodatno olakšava instalaciju.

  100300369
  79.990  RSD
  Picture of Alfa Plam kamin na čvrsto gorivo Premier 8 kW, krem

  Alfa Plam kamin na čvrsto gorivo Premier 8 kW, krem

  - Alfa Plam kamin Premier
  - Ložište obloženo kvalitetnim šamotnim ciglama
  - Nominalne toplotne snage 8 kW
  - Visok stepen iskorišćenosti: 77 %
  - Pogodna za grejanje površine do 51 m²

   

  Stilizovana peć Premier kombinuje sofisticiran dizajn s praktičnim prednostima poput prostranog ložišta, hermetičnih vrata od lima i šamotnih ploča za akumulaciju toplote. Dodatno, nudi staklena vrata za estetski doživljaj vatre, automatsku regulaciju vazduha te mogućnost čistijeg sagorevanja. Fleksibilno priključivanje na dimnjak dodatno olakšava instalaciju.

  100300368
  79.990  RSD
  Picture of Alfa Plam kamin na čvrsto gorivo Rustik 11 kW, crni

  Alfa Plam kamin na čvrsto gorivo Rustik 11 kW, crni

  - Brend: Alfa Plam
  - Kamin na čvrsto gorivo Alfa Rustik
  - Nominalne toplotne snage 11 kW
  - Pogodna za zagrevanje površine do 71 m²

   

  Alfa Plam Rustik je tradicionalni kamin na čvrsto gorivo s više od 40 godina proizvodnje, prepoznatljiv po vrhunskom kvalitetu i dugovečnosti. S tehničkim karakteristikama kao što su snaga od 11 kW, dimenzije od 72 x 44 x 82 cm, i maksimalna površina zagrevanja od 71 m2, kamin Rustik ne samo da pruža ugodnu toplinu, već i dodaje estetski doživljaj vašem prostoru. Sa klasom energetske efikasnosti A i visokim stepenom iskorišćenja od 79%, ovaj kamin savršen je spoj tradicionalnog izgleda i modernih performansi.

  100300007
  72.990  RSD
  Picture of Alfa Plam kamin na čvrsto gorivo Rustik etaž 14 kW, crni

  Alfa Plam kamin na čvrsto gorivo Rustik etaž 14 kW, crni

  - Brend: Alfa Plam
  - Kamin za etažno grejanje Alfa Rustik
  - Nominalne toplotne snage 14 kW
  - Pogodna za zagrevanje površine do 90 m²

   

  Alfa Plam Rustik je tradicionalni kamin na čvrsto gorivo s više od 40 godina proizvodnje, prepoznatljiv po vrhunskom kvalitetu i dugovečnosti. Ugrađena cevna zmija (bakarna cev) koja kada je u vezi sa termoventilom služi kao termoosigurač od eventualnog pregrevanja štednjaka. Kamin je izrađen od livenih i limenih pozicija.  Poseduje daljinski termometar za merenje temperature vode u kotlu. Sa klasom energetske efikasnosti A i visokim stepenom iskorišćenja od 74 %, ovaj kamin savršen je spoj tradicionalnog izgleda i modernih performansi.

  100300008
  93.990  RSD
  Filteri (0) Close
  Obriši sve
  Filtriraj po
  Filter by attributes
  • Visina
  • Širina
  • Dubina
  • Boja
  • Brend
  • Površina zagrevanja
  • Pozicija dimne cevi
  • Snaga
  • Težina neto/bruto
  • Uvoznik
  • Vrsta aparata
  • Vrsta goriva